Bu Adamın Dikkati Nasıl Çekilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani o espiri tarzı olarak oldu. Madem kampa götürmüyorsun, yemek borcun var o zaman mahiyetinde
Aşırı yürümüşsün.
Çok hatalı bir yürüme olmuş.
Ben de eşimi görünce çok beğendim mesela ama bu kadar uçarak koşmadım. Çaktırmadan inceden mesajladım. Mesela laf arasında kimsenin sevmediği bir film festivaline gidecek kimse bulamadım gece kendim gideceğim dedim. O beraber gidelim dedi. Kendi davet ettim ben peşinden koştum der hala.
Hemen öyle şuraya gidelim dediğinde tamam demeyen adama borçlandın diye yemek randevusu yapman çok hatalı bir yürüme stili olmuş.
Umarım yanılırım ama çok umutlanma.
Bir daha da böyle inceden yürü. Sen adım at ama bırak o tamamlasın. O davet ettim sansın

Borc olayini ben anlamadim ya muhabbeti de okudum oysa. 😄
Adama soru soran sizsiniz, kamp teklif ediyorsunuz olumsuz oluyor sonra birden bire ilk defa yazistiginiz adama "bana yemek borcun var" 😄 diyorsunuz. Nerden borclu oldum ben buna diye dusunmez mi insan, hani teklif etmek icin borcun var da denmez ki.
Ben de merak ediyorum carsamba ne olcak ama olumlu olursa hesabimi silerim deeeermişim. 😄

KAmpa neden götürmemiş yaa kötü bişi bu

Ya niye gomelim? Konuyu bastan beri takip ettin mi? Ben ettim cunku dun aksam bdv.de daha eksinli konu yoktu :) uyenin butun yazdiklarini okudun mu? Olta atmaya calismak bilmem ne..yok parasinin bilmem kacini yiyormus..bana bir kadin olarak bu yazdiklari bu kadar itici geldiyse ilk mesajlasmada konu yemege gelince adam bir tarafiyla gulmustur. Bir insan birine bir adim atacagim diye kendini komik durumlara dusurmemeli. Ustelik uye 36 yasinda. Tabi sen kimseyi bulamadigini soyledigin icin bir yerde seni anlayabiliyorum ama tavsiyem pesinden kosulan taraf olun. Sizin bu yoklugunuzu muhtemelen karsi taraf hissediyordur.

Gomme olayina gelince sen herhalde uyenin yazdiklarini ya okumadin ya da olayi cok icsellestirdin taraflisin. Acayip komik cikislari vardi birkac kisiye.

Okudum tüm yorumları. Kadın baya gözünde büyütmüş adamı biraz ballandıra ballandıra anlatmış. Normal iş arkadaşı gibi davranmış şimdi de bi adım atmak istiyor nasıl yapıyım diye sormuş.
O adam sana bakmaz bana bakan diyen bile olmuş çok komik 😂😂 mesaj atmasını bile eziklik olarak bakmışsınız. Yani adım atmak için ne yapabilir. Komik duruma düşürmemiş altı üstü mesaj attı yemeğe çıkacaklar olmazsa zorlayacak tavrı da yok.
Aynen bulamadım peşinden koşulan tarafta olamıyom adım da atmıyom yuvarlanıp gidiyorum

Bence konu sahibi gayet chill takılıyor, okuduğum mesajlarından ben sizin gibi ciddiye aldığını düşünmüyorum.Zaten yurtdışına gidecekmiş gider ayak iki gün gönül eğlendirsin ne olacak ki yani.
Öyle olsa adamın ciddi ilişki istediğini yazmaz
Basbaya iyi koca adayı olarak bakıyor. Bunda sıkıntı yok. Normal tavlamak istesin elbette.
Ama kalkıp da hayır cevabına ısrarla başka bir öneriyle gitmek olacak iş değil. Çok yanlış bir hamle yapmış

Okudum tüm yorumları. Kadın baya gözünde büyütmüş adamı biraz ballandıra ballandıra anlatmış. Normal iş arkadaşı gibi davranmış şimdi de bi adım atmak istiyor nasıl yapıyım diye sormuş.
O adam sana bakmaz bana bakan diyen bile olmuş çok komik 😂😂 mesaj atmasını bile eziklik olarak bakmışsınız. Yani adım atmak için ne yapabilir. Komik duruma düşürmemiş altı üstü mesaj attı yemeğe çıkacaklar olmazsa zorlayacak tavrı da yok.
Aynen bulamadım peşinden koşulan tarafta olamıyom adım da atmıyom yuvarlanıp gidiyorum

Ay ben aşık olduğum adama yazmıştım sana aşığım teşekkür ederim bu güzel duygular için diye,ne alakaysa teşekkür ahsjdjd
Şimdi aklıma geldi bak komik bir anı kaldı. Boşverin konu sahibi aklınızda kalacağına gelecekte güler geçersiniz en kötü.

Ay ben aşık olduğum adama yazmıştım sana aşığım teşekkür ederim bu güzel duygular için diye,ne alakaysa teşekkür ahsjdjd
Şimdi aklıma geldi bak komik bir anı kaldı. Boşverin konu sahibi aklınızda kalacağına gelecekte güler geçersiniz en kötü.

Eeee ne demişti

İlgisi olsa gidilecek bir kamp yeri ayarlar. Sana gelmez demez. Gelen yer bulur. Erkekler hoşlanıyorsa olmazı oldurur.
Olabilir belki de bilmiyorum ya da kadın çok iddialı adam kendine güvenemiyor da olabilir yarı yolda kalmaktan korkuyor da olabilir yalnızlığa alışmıştır sorumluluk almak istemiyor olabilir

Zaten böyle birisini bulmuşsa ben nikah şahidi olmaya da razıyım. Böyle kadın bulduysa dünya ahiret abimdir kendisi :KK70:

Yahu adamın yıllardır samimi olduğu arkadaşı bilmez mi? kuzeni bilmez mi? adamın yatıp kalktığı kadınları da bilen var. Önceki sevgililerini de bilen var. Bunlar özele girdiği için pek anlatmak istemiyorum ama gay değil bundan eminiz.

Yani tesadüfen karşılaşanlar var. Ailecek gidip bununla orada karşılaşanlar var. Gittiği bungalov zaten bizim bulunduğumuz ile çok yakın yerde. Hafta sonları genelde zaten millet oralara kaçar bizde.
Ablacım ya güzel değilsin , ya da zekan adama göre değil yani kısacası senden zerre etkilenmemiş, bu adam niye illa senden etkilensin diye uğraşıyorsun? Mesela ben sapyoseksüelim. Belki adam da öyledir :)

Ben sizi takdir ettim ya, öyle ya da böyle adım atmışsınız, yemek sözü kapmışsınız :) Ben hayatta yapamazdım, o yüzden daha da takdir ettim :KK70: Bazen taktik falan yapmamak lazım bam bam bam girmek lazım meseleye. Olumlu mu olur olumsuz mu bilmiyorum ama en azından denemedim pişmanlığı olmaz. Ben bile merakla bekliyorum çarşamba gününü :KK70: İnşallah güzel geçer.
Çarşamba günü içinde kamp ile ilgili biraz bilgi edinip bir şeyler izlerseniz, ona da merak ettiklerini sorarsanız ilgisini çekebilir. Erkekler iyi bildiği konuda kadına bunları anlatmayı sever. O yüzden bence soru sormaktan da çekinmeyin. Mesela ben borsa gibi şeylerden hiç anlamam, duyduğum birkaç şeyi yeni yeni tanıştığım birine sormuştum adam dakikalarca anlatmıştı, ilgim ve onu dikkatlice dinlemem, fikirlerimi paylaşmam hoşuna gitmişti. İlgi alanlarını içeren şeylerden yürüyebilir muhabbet :)

Ahh bacimsuuu ahh bacimsuuu, ben de saniyorum konunun oncesi var o yuzden borc yazdin, yok olmadi bak bu, cok acemi bi hamle. Ghostlamaya mecbursun bu durumda, kafasini karistirmak zorundasin
Dünden beri bu durumu çok normal görüp tavsiye vermene şaşırıyordum 😂 normalde aklımda başında tavsiyelerin olur çünkü ama demek ki oradaki olayı anlamamissin 😅 adam net şekilde 2 kere reddetti aslında, 1 benim yerler sana gelmez diye, 2 şimdi ailemin yanındayım diye. İnsan o zaman yemek sözün olsun diyince aa olsun tabi der, bu abi direkt ailemin yanındayım diyor, dönünce yapalım bile demiyor. Yani tabi ki buluşunca baş başa olunca fikri değişebilir ama şu durumda 2 kere istemediğini belli eden birine zorla yemek daveti ettirdi 🫠

Bu bahsettiğin kişi bankta ideal kadını beklerken iskelet olan karikatür gibi...
30-40 arası olacak, kamp yapacak, motor kullanacak, işi gücü yerinde olacak, iyi kazanacak seyahetlerde yük olmıcak, başka hiç kendi hobileri başka işi falan olmıcak sadece adama takılacak...Böyleleri boşanır bidaha da evlenemez 50'ye gelir çekiciliği kalmaz ama hala onun memesi küçük bunun poposu büyük, şu motor sevmiyor derler...e madem gitsin instadaki meşhur harley kadına takılsın, aa pardon o da 40 yaş üstü bak olmadı 😆

Niye bulamasin ya.
Benim motosiklet kullanmaya basladigim zamanlar Trde çok kadin yoktu motor kullanan en azindan benim yasadigim sehirde sayiliydi yani birbirimizi bilirdik. Ama 2024 çok daha buyuk kitleler oluştu motosiklet kullanan kizlar cok goruyordum Istanbuldayken baya buyuk yüzlerce kadin gruplari var oyle 1-2 tane degil. Motosiklet meraki olanlar zaten bayilir bu kamp gezi işlerine yük gibi gelmiyor yani.

Bekarken Iyi kazanc sahibi olmamam ve fakir olmam disinda her bir kriter bana uyuyor mesela 😄
Evlenmeden önce de motosiklet gezileri, kamp, doga yuruyusleri, yurtdisi cikis engeli olmamasi hepsi vardi.
Fakirken bunlari nasil yaptim ailem almisti motosikletimi filan. 😀

Niye bulamasin ya.
Benim motosiklet kullanmaya basladigim zamanlar Trde çok kadin yoktu motor kullanan en azindan benim yasadigim sehirde sayiliydi yani birbirimizi bilirdik. Ama 2024 çok daha buyuk kitleler oluştu motosiklet kullanan kizlar cok goruyordum Istanbuldayken baya buyuk yüzlerce kadin gruplari var oyle 1-2 tane degil. Motosiklet meraki olanlar zaten bayilir bu kamp gezi işlerine yük gibi gelmiyor yani.

Bekarken Iyi kazanc sahibi olmamam ve fakir olmam disinda her bir kriter bana uyuyor mesela 😄
Evlenmeden önce de motosiklet gezileri, kamp, doga yuruyusleri, yurtdisi cikis engeli olmamasi hepsi vardi.
Fakirken bunlari nasil yaptim ailem almisti motosikletimi filan. 😀

E yani bak fakir olmaması kriterine takılınıyor mesela...ya bosversene bilirim o tipleri bulsa da anlaşamaz bu sefer çünkü neden bilio musun istiyor ki kadın tamamen bunun hayatına odaklansın...Karsısımdakinin de bi hayatı bi geçmişi istekleri olacagını hiçe sayıyorlar...Motor vs ok de kadın cocuk isticek cocukla kampa gitmek istemicek, cocuk oldu mu hayat rutine biniyor okuldan al bırak hsonu kursu...adam yine boşanacak çünkü kadın biraz evde yanımda ol dicek...zaten bu yuzden bosanmıstır yine aynı

E yani bak fakir olmaması kriterine takılınıyor mesela...ya bosversene bilirim o tipleri bulsa da anlaşamaz bu sefer çünkü neden bilio musun istiyor ki kadın tamamen bunun hayatına odaklansın...Karsısımdakinin de bi hayatı bi geçmişi istekleri olacagını hiçe sayıyorlar...Motor vs ok de kadın cocuk isticek cocukla kampa gitmek istemicek, cocuk oldu mu hayat rutine biniyor okuldan al bırak hsonu kursu...adam yine boşanacak çünkü kadın biraz evde yanımda ol dicek...zaten bu yuzden bosanmıstır yine aynı

Cocuk konusu evet, istemeyen bulmasi zor olabilir ozellikle 30-40 yaş arasi.
Bi de evli cocuklu olup belli yaş ustu bu motorcu gruplarina fazla fazla takilan maddi durumu cok iyi olan erkekler aşiri capkin oluyor çoook denk geldim hem evli olup hem grup icinde sevgilileri olurdu.
Eşini asla getimezdi kampa geziye bilmem neye sevgilisi atip arkaya devam...

Adam sana yüz vermedi diye gay mi oluyor🤮😆 etkilenmemiş olabilir veya zaten başkası vardır hayatında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X