Boşanmış aile kızı kötü kızmış

Sen ne kadar gördün ki, çok iyi aile olduklarını anladın? Kendi içlerindeki iyilikleri kendilerini bağlar, ama bu insanlar o sevgilin de dahil çok kibirliler, kimseleri beğenmiyorlar, neyine yarayacak iyilikleri? Seni de insandan saydık içimize soktuk diye başına kakıp duracaklar. Her çeşit insanla oturur kalkarım, o aile gibiler ile işim olmaz, kibri annemden gördüm, en katlanabildiğim o.

Anlatmaniza gerek yok zaten. Bilip ne yapacaklar? Onların haddi değil eleştirmek. O yüzden boşanmış olmalarının dışında bir şey anlatmaniz gerekmiyor. O da sadece sevgiliniz bilse yeter (gerçi adamı yetiştiren aile belli, çok yanlış bir ilişki) Ailesiyle özel konuları asla paylasmayin. İnsanlar açık arayıp kötüye kullanmayı iyi bilir.
Ayrıca toplumun normalari, gelenekler vs bunlar aptal saçmalığı. Toplum, herhangi bir insandan daha mı ahlaklı ya da dürüst? Benim için mesela tek doğru Kuran ve sünnettir. Onun disindakiler benim için bağlayıcı değildir. Ona uygun yaşamayip normlara göre yasayan ama bozuk yaşayanlara kara cahil diye bakarım, umrumda olmazlar.

Pek iyi bir aile gibi görünmüyorlar buradan bakınca. Bildiğin kara cahillik kokuyor

Boşuna üzülüyorsunuz, baştan ne düşündüklerini bilmeniz size bir lütuf. Ayrılın sizi siz olduğunuz için seven biriyle evlenirsiniz.
O kadın büyük konuştuğu lafları kendi çocuklarında yaşar,başına gelir bu da şaşmaz. Devam etsin büyük konuşmaya.

Es ailesi cok onemli.hayat boyu yipranacaginiza basindan kestirip atin.evlenmek kadar bosanmak da cok dogal bisey.yarin onun bosanmayacagi ne malum.ne kotu buyuk buyuk laflar etmek.

Muhafazakar insanlar da bosanabilir. Allah evlenince ayrilamazsiniz demez haram kılmaz.
Muhafazakar diye bağdaştirmaniz çok saçma .

Bundan utanıp söylemeniz asiri saçma. Suçlu gibi davranırsanız suçlu olursunuz.

Parçalanmış aile olmanıza rağmen gözünüz dışarıda değilse ilişkinize sadiksaniz kimse size kötü kadın diyemez.

Bence ayrılın bundan sonra da hicbirzaman suç gibi davranmayın. Kafanız rahat etsin.

İnsanlar bilmediği için ailenle tanışmak istemeleri normal.

İlla devam edecekseniz ailenle küs değilsen anneni çağır tanıştır. Annesiz gibi davranma tek başına olma . Aileni al arkana sorumluluk yükle. Kızlarının bu özel zamanında yanında olmak gibi görevlerini yapsınlar.

Ee öyle görmüş. Nereye gidecek, baba evine geri dönsem neler neler yaparlar diyor, mezara kadar çekiyorlar işte. İnsan evladına bunu yapmamalı, döneceksen kapım açık demeli, evladının arkasında durmalı ki, elin herifi de ezmek için cesaret bulamasın. Kaldı ki baskılı büyüyenler bir de sapıtıyor, o büyük büyük konuşmalar, örnek aile yapısı vs hikaye oluyor. Yani anlatılan aile yapısı özenilecek değil, ayaklar kıça vura vura kaçılacak aile yapısı.

Sen kendini böyle ayıplı mal gibi görürsen millet ayağının altında ezer. Yaw kime ne ayrılmışlar bukadar. Başta söylemeliydin ki söylesende zihniyet belli. Olmaz bu iş malesef

Önemli olan erkek arkadaşınız, ama bu annesi size evlenseniz bile huzur vermez, eğer sevgiliniz gerçekten güvenmeye değerse yani ailesini dinlemeyen biri ise risk alabilirsiniz bur ihtimal...

o bunları söylerken siz de sustunuz mu
gerçi 8 ay olmuş ilk duyduğunuzda o kapıyı çarpmanız lazımdı ama neyse

Boşanmış aile çocuğuyum. Ebeveynlerim arasında evet çok kaldım. Hala kalıyorum ama bu demek değil ki bir evliliği yürütemeyeceğim. Bence biz şanslıyız, sorunlarla nasıl baş edebileceğimizi biliyoruz.

o bunları söylerken siz de sustunuz mu
gerçi 8 ay olmuş ilk duyduğunuzda o kapıyı çarpmanız lazımdı ama neyse
Sustum ve saklamaya devam ettim bir yandan da annesinin değimi ile o mutlu aile pozlarını, bağlarının kuvvetini dinlemeye devam ettim ta ki iki gün önce bana eşi ve kızı arasında ki o sonsuz bağı ballandıra ballandıra benim canımı kanatircasina acıtana kadar

e o zaman tebrik ederim
sen kendine değer vermezsen kimse vermez

ne halt etmeye 8 ay geçirdiniz o zaman bu adamla
bu kafadan ne bekliyorsunuz

insanlar tvlere çıkıp o.. da olsa gelsin diye ana babasını arıyor
kim ailesini seçebilmiş hayatta
öyleyse ne olmuş yani
Sevdiğim için olabilir mi sizce? Ama artık bende biseylerin farkındayım yolun sonuna geldim diyorum artık tahammül kalmadı diyorum hani hatasından dönen affolur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…