- 19 Mayıs 2020
- 46.514
- 208.371
Sen ne kadar gördün ki, çok iyi aile olduklarını anladın? Kendi içlerindeki iyilikleri kendilerini bağlar, ama bu insanlar o sevgilin de dahil çok kibirliler, kimseleri beğenmiyorlar, neyine yarayacak iyilikleri? Seni de insandan saydık içimize soktuk diye başına kakıp duracaklar. Her çeşit insanla oturur kalkarım, o aile gibiler ile işim olmaz, kibri annemden gördüm, en katlanabildiğim o.Gerçekten iyi bir aileye sahipler çok özeniyorum onlara çok imreniyorum ama bu yaştan sonra değiştiremem ki biseyleri insan ailesini secemiyor bunu onlara çok kez anlatmaya çalıştım başka insanların üzerinden ama olmadı
Anlatmaniza gerek yok zaten. Bilip ne yapacaklar? Onların haddi değil eleştirmek. O yüzden boşanmış olmalarının dışında bir şey anlatmaniz gerekmiyor. O da sadece sevgiliniz bilse yeter (gerçi adamı yetiştiren aile belli, çok yanlış bir ilişki) Ailesiyle özel konuları asla paylasmayin. İnsanlar açık arayıp kötüye kullanmayı iyi bilir.Yapamadım anneminde babaminda ayrıldıktan sonra beni utandıracak bir çok yanlışları oldu. Özellikle annem toplum normlarına aykırı birçok davranış sergiledi bunları kendimden dahi sakladım onlara anlatamazdim
Pek iyi bir aile gibi görünmüyorlar buradan bakınca. Bildiğin kara cahillik kokuyorGerçekten iyi bir aileye sahipler çok özeniyorum onlara çok imreniyorum ama bu yaştan sonra değiştiremem ki biseyleri insan ailesini secemiyor bunu onlara çok kez anlatmaya çalıştım başka insanların üzerinden ama olmadı
Boşuna üzülüyorsunuz, baştan ne düşündüklerini bilmeniz size bir lütuf. Ayrılın sizi siz olduğunuz için seven biriyle evlenirsiniz.Gerçekten iyi bir aileye sahipler çok özeniyorum onlara çok imreniyorum ama bu yaştan sonra değiştiremem ki biseyleri insan ailesini secemiyor bunu onlara çok kez anlatmaya çalıştım başka insanların üzerinden ama olmadı
Ee öyle görmüş. Nereye gidecek, baba evine geri dönsem neler neler yaparlar diyor, mezara kadar çekiyorlar işte. İnsan evladına bunu yapmamalı, döneceksen kapım açık demeli, evladının arkasında durmalı ki, elin herifi de ezmek için cesaret bulamasın. Kaldı ki baskılı büyüyenler bir de sapıtıyor, o büyük büyük konuşmalar, örnek aile yapısı vs hikaye oluyor. Yani anlatılan aile yapısı özenilecek değil, ayaklar kıça vura vura kaçılacak aile yapısı.Ay çok kötü o kızlar için ya, bişey öğrenemeden, neyin ne olduğunu bilmeden kocaya veriliyorlar, sonra dövülse de aldatılsa da çıkıp gidemiyorlar, koca kazık olmadan dışarda 1 gün kendi başını kurtaramaz haldeler çünkü, dışarı da nasıl acımasız.
Sen kendini böyle ayıplı mal gibi görürsen millet ayağının altında ezer. Yaw kime ne ayrılmışlar bukadar. Başta söylemeliydin ki söylesende zihniyet belli. Olmaz bu iş malesefYalan da söylemedim fakat gerçekleri dolaylı olarak anlatmaya çalıştım aralarının iyi olmadığını babamın annemin yerine başka bir kadın tercih ettiği gibi bir takım şeylerden bahsettim bu kısım sadece hayatımızın bir bölümü çok kısa küçük bir bölümü asıl bomba bunlardan sonra patladı bizim ailede o kısımlara hiç değinmeden geçtim
Evlenince senınde onlara baglı olmanı bekleyecektır.Yol yakınken kaç. Seni yargılamayan ınsanları al hayatınaAynı cümleleri her defasında duyuyorum aile bağlarımız çok kuvvetli çocuklarım çok terbiyeli vs vs
Önemli olan erkek arkadaşınız, ama bu annesi size evlenseniz bile huzur vermez, eğer sevgiliniz gerçekten güvenmeye değerse yani ailesini dinlemeyen biri ise risk alabilirsiniz bur ihtimal...Merhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
o bunları söylerken siz de sustunuz muMerhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
Ayrıl acilen ...Annesinin haklı olduğunu söylüyor
Sustum ve saklamaya devam ettim bir yandan da annesinin değimi ile o mutlu aile pozlarını, bağlarının kuvvetini dinlemeye devam ettim ta ki iki gün önce bana eşi ve kızı arasında ki o sonsuz bağı ballandıra ballandıra benim canımı kanatircasina acıtana kadaro bunları söylerken siz de sustunuz mu
gerçi 8 ay olmuş ilk duyduğunuzda o kapıyı çarpmanız lazımdı ama neyse
ne halt etmeye 8 ay geçirdiniz o zaman bu adamlaAnnesinin haklı olduğunu söylüyor
e o zaman tebrik ederimSustum ve saklamaya devam ettim bir yandan da annesinin değimi ile o mutlu aile pozlarını, bağlarının kuvvetini dinlemeye devam ettim ta ki iki gün önce bana eşi ve kızı arasında ki o sonsuz bağı ballandıra ballandıra benim canımı kanatircasina acıtana kadar
Sevdiğim için olabilir mi sizce? Ama artık bende biseylerin farkındayım yolun sonuna geldim diyorum artık tahammül kalmadı diyorum hani hatasından dönen affolur yane halt etmeye 8 ay geçirdiniz o zaman bu adamla
bu kafadan ne bekliyorsunuz
insanlar tvlere çıkıp o.. da olsa gelsin diye ana babasını arıyor
kim ailesini seçebilmiş hayatta
öyleyse ne olmuş yani
ben de bu kafadaki adamı nasıl sevdin diyorumSevdiğim için olabilir mi sizce? Ama artık bende biseylerin farkındayım yolun sonuna geldim diyorum artık tahammül kalmadı diyorum hani hatasından dönen affolur ya