Boşanmış aile kızı kötü kızmış

Cahil insanlara yol verip hayatınıza bakın bunlardan bir halt olmaz. Gereksz boş muhabbet yapmışlar.siz evlenseniz bile kg sizin yuvayı bozar.sevgilnzde eminim böyle düşünüyodur ne kadar düşünmüyorum desene o düşünce ile büyüdü bilinçaltnda kalmıştır. Evlenince yüzüne vurur durur.kacin böyle bir aileden. Evlenmemisken

Tüm bunlar söylenirken annesinin konuşmasına müdahale etmeyen bir erkek arkadaşınız..aman müstakbel kayınvalidemi bir etkileyeyim nasılsa şimdi gerçeği söylememe gerek yok diyip anne /babasının boşandığını bile erkek arkadaş ailesine söyleyemeyen bir de siz varsınız...olurda evlenseniz sizce bu evliliği yürüyebilir misiniz?

Gitsen baksan kendi nelere susmuştur, neleri yutmuştur o 30 yıllık evlilik içinde, ezikliğini neyle bastıracak boşananlara laf etmezse? Hayatından memnun birinden göremezsiniz birilerinin hayatına laf etme olayını.

Keşke en başından herşeyi açık açık konussaydiniz.Boyle durumlarda en önemli kriter eşiniz olacak kişi.Pasif biriyse evlendikten sonra çok büyük sıkıntılar yasarsiniz

Hoşt demek lazım bazı insanlara
Cidden hakediyorlar

Salakonun önde gideni desene

Evlenirseniz sözde sahip çıkıyorum koruyorum kolluyorum ayağına burnunu her şeye sokacak bu kadın, oğlu da bildiğin raporcu zaten, sana herşeyi anlatan anasına senden bişeyler yetiştirmiyor mu sanıyorsun, ah canım. İkinizi birbirinize düşürüp, sonra amaaan kadın milleti yiyo birbirini diyecek o da en iyi ihtimal. Genelde analarını tutuyorlar.

Keşke en başından herşeyi açık açık konussaydiniz.Boyle durumlarda en önemli kriter eşiniz olacak kişi.Pasif biriyse evlendikten sonra çok büyük sıkıntılar yasarsiniz
Yapamadım anneminde babaminda ayrıldıktan sonra beni utandıracak bir çok yanlışları oldu. Özellikle annem toplum normlarına aykırı birçok davranış sergiledi bunları kendimden dahi sakladım onlara anlatamazdim

Hem terbiyesiz hem hadsizler özür dilerim. Ne münasebet böyle bir yorum yapabiliyorlar?

Annenin babanın hayatından onlara ne ya? Kim oluyor onlar? Neden prim veriyorsun şöyle vasat altı insanlara?

Yahu git butun aile içi özelini dök demiyoruz. Boşandiklarini soyleyip geçersin onun disinda niye boşanmişlar, boşandiktan sonra nasıl yaşamiş kimseyi ilgilendirmez. Daha şimdiden elin kadinin sorgulamalarini, bir ton lafini yiyip yutuyorsun. Evlensen bunlar seni ailecek parçalar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…