- 9 Şubat 2010
- 18.124
- 40.779
Anne babanın ayrı olduğunu erkek arkadaşın biliyordur her halde değil mi? Bence bu kadın bildiği ve seni istemediği için köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Çıkaracağı hadiselere rağmen evlenmeyi başarsanız bile sana huzur vermeyeceğini düşünüyorum. Yerinde olsam bu kadının oğluyla yuva kurmam, ömür boyu ağlayacağına bu gün ağla. Ama bu şekilde düşünen ve komuşan kadın da kınadığını bulacaktır mutlaka hiç üzülme. Hadisiz kadın, sanki insanlar zevkten boşanıyor ya da çocuklar ailelerinin başın gelecekleri kendileri seçiyor. Daha çok yazarım bu kadın hakkında ama beddua ve hakarete girer.Merhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
Bir sonraki ilişkinde ailen hakkında bilmeleri gerektiği kadar bilgi verip şu an ailenle iletişimin olmadığını söyle beğenmeyen az ötede oynasın. Kendi başına ayakta duruyorsun bu saygı duyulması takdir edilmesi gereken bir durum.