- 23 Eylül 2023
- 1.003
- 1.400
En azından oyalamamış size karşı dürüst olmuş evet üzücü bir durum bir insanı bu şekilde geçmişiye yargılamak kötü olmuş. Benim kız kuzenim de boşandı çocuğu da var sevdiği adam bekar çocuğun babasını bir türlü ikna edemiyorlar istemiyor hakkını helal etmiyor o derece ama çocuk kuzenimi bırakmıyor ailem istemiyor o yüzden olmaz demiyor çünkü seviyor böyle örnekler de var yani biraz da bazı şeyleri göze almak gerekiyor her erkek bunu yapamaz he yapamadı diye o erkek kötü diyemem ama cesaretsiz bir erkek olduğu kesin...Kızlar merhaba,uzun zamandır buraya girmiyordum. Sizin görüşünüzü merak ettiğim bir sey paylaşmak istiyorum.ben 28 yaşındayım iki buçuk yıl önce 6 aylık bir evliliğim oldu 1.yıla girerken de anlaşmalı olarak bosandık. Evliligimde aldatıldım,fiziksel şiddet gördüm defalarca. Ama sükür ki kolayca bitirip yoluma bakabildim. Öğretmenim. Başka bir sehirde kendime yeni bir hayat kurdum. Bulundugum yer küçük bir şehir oldugu için ve özel hayatim oldugu icin kimseye ayrıldıgımı söylemedim ki kimse de sormadı zaten. Bundan 1 ay önce okuldaki arkadaşlarımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Normalde hayatıma kimseyi istemiyordum ama anlatılanlardan sonra tanışmak istedim. Konuşup görüşünce çok uyumlu oldugumuzu farkettim. O da aynı şekilde. Kısa bir zamanda olsa duygular oluşmaya başladı karşılıklı. Onun duyguları çok daha yogundu. Evlilik istedigini,benim onun ruh eşi oldugumdan bahsediyordu. Sürekli arıyor sürekli ilgileniyordu benimle. Aynı şeylerden konuşup aynı şeyleri istiyo gibiydik.Sonra konular geçmiş ilişkilere gelince ben de tam konular ciddiyete gidiyor söylemeliyim.dedim ve 6 aylık bir evliligim oldugundan bahsettim. Bir süre bişey diyemedi ve en son ben bunu aileme aciklayamam cunku ben bekarım hic evlenmedim dedi. Sen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi. Bunları duyunca çok üzüldüm,evet belki kısa süren biseydi ama ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım. Onun duyguları sizce gerçek mi degildi yoksa ailesinin düsünceleri mi daha ağır bastı? Yoksa kendi düsünceleri mi bu yöndeydi anlayamadım..