- 15 Temmuz 2019
- 4.196
- 6.683
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten iyi bir aileye sahipler çok özeniyorum onlara çok imreniyorum ama bu yaştan sonra değiştiremem ki biseyleri insan ailesini secemiyor bunu onlara çok kez anlatmaya çalıştım başka insanların üzerinden ama olmadı
Sevdiğim için olabilir mi sizce? Ama artık bende biseylerin farkındayım yolun sonuna geldim diyorum artık tahammül kalmadı diyorum hani hatasından dönen affolur ya
Ne kadar dengesiz saygısız bir kadın siz yolun başındayken bitirin iyi yada kötü ailenize laf söylemeye hor görmeye hakkı yokMerhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
Böyle adamlar sevilmez,bu kadar cahil önyargılı insanlara selam bile verilmez.Sevmek ,sevilmek bu değil.Boyle adamları hayatınıza alıp bir de genlerini çoğaltmayın.Sevdiğim için olabilir mi sizce? Ama artık bende biseylerin farkındayım yolun sonuna geldim diyorum artık tahammül kalmadı diyorum hani hatasından dönen affolur ya
Böyle bir aileye zaten gelin gitmeyiniz...Merhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
Kendi kızı yok herhalde bukadar büyük konustuguna göreMerhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
Muhafazakarlarmis ama daha kinadiklari seyin baslarina gelecegini bilmiyorlar.Elinizde olmayan bir şeyle sizi kınıyorlarsa Allah başlarına versin ne diyeyim...
Ayrılın, erkek arkadaşınız da ailesi de beş para etmez.
bastan soylememekle yanlis yapmissin. bastan soyleyecektin, eger ters bir sey soylerlerse ya bastan cikisip, seslerini kesip, sana saygisizlik yapmalarinin onunu kesecektin, ya da ayrilacaktin. simdi kadin sana soylemis, sen de susmus durmussun, kadin bundan guc bulur. ben cok olumlu bulmadim, bence devam etme, demek ki cahil insanlar. insanin kendi cocuklari ya da kendisi de bosanabilir, boyle seyler soylemek hic dogru degil.Merhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
İşte o kv ye iyi bakın oğlu onun eseri bu ve benzeri ayrıştırıcı laflarla büyüttü oğlunu ailesi oğlunun aynasıdır bu yüzden ayrılmam ama erkek arkadaşımın değişik konularda fikrini yoklarım bakarım aynıysa devam etmemMerhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim