- 2 Ocak 2022
- 2.917
- 4.299
Ozaman düşünecek bir şey kalmadı demektir.Annesinin haklı olduğunu söylüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman düşünecek bir şey kalmadı demektir.Annesinin haklı olduğunu söylüyor
Ayrıl canim.Ailenin yanlislari seni baglamaz.Sen bambaska bir karektersin utanma.Seni anlayacak bunlari rahatlikla anlatabilecegin bir insan cikarsin Allah karsina insallah.O insanlar da yasattiklarini yasamadan olmesinler.Kizlarinin bosanmayacaginin garantisimi varmis.Insan nasil bu kadar buyuk konusur.Yapamadım anneminde babaminda ayrıldıktan sonra beni utandıracak bir çok yanlışları oldu. Özellikle annem toplum normlarına aykırı birçok davranış sergiledi bunları kendimden dahi sakladım onlara anlatamazdim
Bence evlenir, boşanmış aile kızı nasılsa, ana babası evli olsa altın yapmak zorunda kalır, ev döşemek zorunda kalır, küçük dünyalarında düzen böyle zira. Boşanmış aile kızına bir lokma bir hırka ne eksik ne fazla (!)Bu adamın senle evleneceginide sanmiyorum.
'' Babası kızıma çok düşkün zinnnhar tek başına bir yere salmaz. '' diye hava yapmış gaynana, kesin çocuklarım içinnn diye boşanmadı bak.Hem terbiyesiz hem hadsizler özür dilerim. Ne münasebet böyle bir yorum yapabiliyorlar?
Dediğim gibi bu durumu en iyi siz değerlendirirsiniz.Erkek arkadaşınız nasıl biri kv ile ileride yaşanacaklari göze almanız lazım.Elalemin lafı sözü bitmez.Karar sizinYapamadım anneminde babaminda ayrıldıktan sonra beni utandıracak bir çok yanlışları oldu. Özellikle annem toplum normlarına aykırı birçok davranış sergiledi bunları kendimden dahi sakladım onlara anlatamazdim
Çok büyük ağızlar bunlar, kınadığını bir şekilde karşına çıkarır hayat. Burnunu dışarıdan çıkarmadığı, değil şehir dışına markete bile tek yollamadığı kızları neler neler yapanlar var.'' Babası kızıma çok düşkün zinnnhar tek başına bir yere salmaz. '' diye hava yapmış gaynana, kesin çocuklarım içinnn diye boşanmadı bak.
Senin durumunu bilmiyor mu?Annesinin haklı olduğunu söylüyor
Gerçekten iyi bir aileye sahipler çok özeniyorum onlara çok imreniyorum ama bu yaştan sonra değiştiremem ki biseyleri insan ailesini secemiyor bunu onlara çok kez anlatmaya çalıştım başka insanların üzerinden ama olmadı'' Babası kızıma çok düşkün zinnnhar tek başına bir yere salmaz. '' diye hava yapmış gaynana, kesin çocuklarım içinnn diye boşanmadı bak.
Yok artık. Tam bir anakuzusu. Yol yakınken koşarak uzaklaş. Benimde anne babam ayrı.2 3kez benim kv de yok biz çok baglıyız, siz nasıl ailesiniz anlamadım, sizin gibi aile görmedim ben dedi. Ve ahh o zamanki kafama bişey demedim. Sonradan dank etti kafama.Annesinin haklı olduğunu söylüyor
Arkana bakmadan kacmalısın. Şimdiden böyleler ileriyi düşünemiyorum.Ailemi şehir dışında bildiklerinden dolayı sürekli olarak senin annen nasıl bıraktı seni şehir dışına ben asla kızımı bırakmam babası kızıma çok düşkün gibi kendisini övüp beni yaralayacak cümleler kuruyor artık daha fazla dayanamaz oldum
Hayır bilmiyorSenin durumunu bilmiyor mu?
Aynı cümleleri her defasında duyuyorum aile bağlarımız çok kuvvetli çocuklarım çok terbiyeli vs vsYok artık. Tam bir anakuzusu. Yol yakınken koşarak uzaklaş. Benimde anne babam ayrı.2 3kez benim kv de yok biz çok baglıyız, siz nasıl ailesiniz anlamadım, sizin gibi aile görmedim ben dedi. Ve ahh o zamanki kafama bişey demedim. Sonradan dank etti kafama.
Ailesini de o eş adayını da sal gitsinler.
Neyi iyi bu ailenin allesen ya? Cahil, kötü kalpliler. Bu adama acil yol ver.Gerçekten iyi bir aileye sahipler çok özeniyorum onlara çok imreniyorum ama bu yaştan sonra değiştiremem ki biseyleri insan ailesini secemiyor bunu onlara çok kez anlatmaya çalıştım başka insanların üzerinden ama olmadı
Ay çok kötü o kızlar için ya, bişey öğrenemeden, neyin ne olduğunu bilmeden kocaya veriliyorlar, sonra dövülse de aldatılsa da çıkıp gidemiyorlar, koca kazık olmadan dışarda 1 gün kendi başını kurtaramaz haldeler çünkü, dışarı da nasıl acımasız.Çok büyük ağızlar bunlar, kınadığını bir şekilde karşına çıkarır hayat. Burnunu dışarıdan çıkarmadığı, değil şehir dışına markete bile tek yollamadığı kızları neler neler yapanlar var.
Ee yalan mı söyledin ozamn. Anne babanın ayrı olup olmadığı konusunda?Hayır bilmiyor
Valla sana bişey diyeyim mi, o çocukları neler neler yapıyor el altından, uyanık geçinen o gaynana ayakta uyuyor.Aynı cümleleri her defasında duyuyorum aile bağlarımız çok kuvvetli çocuklarım çok terbiyeli vs vs
Bir şey diyeyim mi annem babam kim olursa olsun ne yaparsa yapsın kimsenin ağzına sakız yapmasına izin vermem. Ben eleştiririm, millete eleştirtmem. Annemin bir lafı vardır çok afedersiniz. “Moksa bile benim mokum, size laf düşmez.” Der.Yapamadım anneminde babaminda ayrıldıktan sonra beni utandıracak bir çok yanlışları oldu. Özellikle annem toplum normlarına aykırı birçok davranış sergiledi bunları kendimden dahi sakladım onlara anlatamazdim
Buna ragmen hala birlikteysen bu da buraz senin sucunAnnesinin haklı olduğunu söylüyor
Yalan da söylemedim fakat gerçekleri dolaylı olarak anlatmaya çalıştım aralarının iyi olmadığını babamın annemin yerine başka bir kadın tercih ettiği gibi bir takım şeylerden bahsettim bu kısım sadece hayatımızın bir bölümü çok kısa küçük bir bölümü asıl bomba bunlardan sonra patladı bizim ailede o kısımlara hiç değinmeden geçtimEe yalan mı söyledin ozamn. Anne babanın ayrı olup olmadığı konusunda?