Hiç evlenmemiş erkek/bosanmıs kadın ilişkisi

6 aylık şiddet ve aldatma ile bitmiş bir evlilik ilk olsa nolur ki? Kadın evlendiğini idrak edemeden neler gördü ağzından burnundan geldi. İlk olmanın bir numarası yok, her ilk özel olmuyor. Her şeyin ilki var. Kalite önemli. 💎
Aynen katipcim.
Konu dahi edilemez…

Sadece konu sahibi baştan konustugu adama anlatacaktı ki zaman kaybı olmasaydı.

Ay inşallah cok mutlu olurda buraya gelip mutluluğunu yazar bize…

ben son donemde , kadınların bu kadar bırbırıne karsı hırcın olmasındna gercekten yoruldum

ıkıncı ese dusmanlık yapanlar
esı nafaka odemeyen kadınların ıkıncı es oldugumu bılınce bana resmen saldırması
evlılık vs toplum yapısını anlatırken, sankı benım dusuncem ya da baskasına yaptıgım bır karalama ya da saygısızlık olarak algılanması

toplumda olup bıten herkesın yaptıgının hırsını, bır baskasından cıkartıyor sankı herkes, ozellıkle bu platformda

cıdden uyelıgımı yıllar once dondurmustum ama tekrar donduracagım ki hayatımda gergınlık yaratacak bır ortamdan kendımı uzak tutmus olayım

herkese mutluluklar saglıklı bır hayat dılıyorum

ben de o ıkıncılerdenım,

ama ben de , esım de, hatta aılesı de buna cok rahat ortam yarattılar ama bızım toplumda kac kısı boyle yasayacak dersenız, bılıyoruz maalesef bızım toplumu.

ama ınanın etrafımdan bıle neden gelınlık gıydın 40 yasına geldın dıyen kendı tanıdıklarım oldu maalesef

yanı demem o ki, bızım toplumumuz sıkıntılı. ustelık karsı taraf ya da aılesı bunu yapınca, kırılıyorsunuz kendınızı hatalı ya da arızalı goruyorsunuz, yanı heyecanlar beklentıler aynı degıl, sen daha once evlendın denılırse bu bayana oldugu gıbı, ya da benım arkadasıma. bu cok gurur kırıcı oluyor

bu yanlıs dıyorum
Tamam biz de diyoruz ki,
Baştan söyle bu insanları ele hayatından.

Sorun etmeyecek medeni cok iyi insanlar da var.

Baştan söyle ki zaman kaybı olmasın.

Oh sefam olsun. 40 değil isterse 50nde diyersin.
Çok iyi yapmışsın o çok konuşanları bi deşsek ne rezaletleri çıkar.

Yani bilemiyorum bana siz hatalı geldiniz baştan konuşmak gerekir böyle şeyleri . Adamın tavrı da yanlış aileme kabul ettiremem ne demek çocuk gibi . Zaten iyi ki olmamış ailesine her şeyi soracaksa evin yolunu bulamazsınız .

Tüm bunlar haricinde benim adama katıldığım bir nokta var. Empati yaptığımda ilk evliligimse sanırım karşındakinin de ilk evliligi olsun isterdim. Bunun sebebi onun cinsellik yaşaması değil de biriyle aynı evi paylaşması daha önce bu süreçlerin hepsini geçirmesi ve hatta bu boşanma travmasini nasıl atlattığı olurdu . Şimdi cocukluyum mesela Allah korusun ayrılırsam çocuklu birini isterim . Ben denkliğin önemli olduğunu düşünüyorum. İlişkilerde açıklık önemlidir. Herkes kendine denk birini bulmalı . Bu adam gibi annemgile ne derim kafasinda biriyle evlenmemek için karşınızdaki size uygun mu bakin . Evlenmiş ayrılmış biri olmasına da gerek yok . Bir kadınla aynı evi paylaşmış biri olması ve açık görüşlü biri olması lazım .yeterince travmatize olmuşsunuz . Yoğurdu üfleyerek yiyin

Kızlar merhaba,uzun zamandır buraya girmiyordum. Sizin görüşünüzü merak ettiğim bir sey paylaşmak istiyorum.ben 28 yaşındayım iki buçuk yıl önce 6 aylık bir evliliğim oldu 1.yıla girerken de anlaşmalı olarak bosandık. Evliligimde aldatıldım,fiziksel şiddet gördüm defalarca. Ama sükür ki kolayca bitirip yoluma bakabildim. Öğretmenim. Başka bir sehirde kendime yeni bir hayat kurdum. Bulundugum yer küçük bir şehir oldugu için ve özel hayatim oldugu icin kimseye ayrıldıgımı söylemedim ki kimse de sormadı zaten. Bundan 1 ay önce okuldaki arkadaşlarımın aracılığıyla biriyle tanıştırıldım. Normalde hayatıma kimseyi istemiyordum ama anlatılanlardan sonra tanışmak istedim. Konuşup görüşünce çok uyumlu oldugumuzu farkettim. O da aynı şekilde. Kısa bir zamanda olsa duygular oluşmaya başladı karşılıklı. Onun duyguları çok daha yogundu. Evlilik istedigini,benim onun ruh eşi oldugumdan bahsediyordu. Sürekli arıyor sürekli ilgileniyordu benimle. Aynı şeylerden konuşup aynı şeyleri istiyo gibiydik.Sonra konular geçmiş ilişkilere gelince ben de tam konular ciddiyete gidiyor söylemeliyim.dedim ve 6 aylık bir evliligim oldugundan bahsettim. Bir süre bişey diyemedi ve en son ben bunu aileme aciklayamam cunku ben bekarım hic evlenmedim dedi. Sen cok harika birisin ama ben bununla başedemem dedi. Bunları duyunca çok üzüldüm,evet belki kısa süren biseydi ama ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım. Onun duyguları sizce gerçek mi degildi yoksa ailesinin düsünceleri mi daha ağır bastı? Yoksa kendi düsünceleri mi bu yöndeydi anlayamadım..
Bu kadar.sizin.icin ailesine karşı gelip.iki.laf.soyleyemeyen biriyle zaten mutlu olmak.cok.zor o yuzden yol.yakinkwn bittiğine sevinin benve

Evlenip boşanmışsan ne olmuş?
Çocuğun olsa anlarım, zor bir durum çünkü benden iyi kimse bilemez. Ama yeri geliyor onu da kabulleniyorsun. Ben çocuklu biriyle evli olmama rağmen ailem bana “yapamazsın, evlenemezsin” demedi hiçbir zaman. Tek söyledikleri kızım emin misin, iyice düşündün mü demek oldu. Ben kadın olarak bile ailemin hayatımı bu kadar yönetmesine izin vermedim hiçbir zaman. Açıkçası bir erkek bu kadar ailesinin ağzının içine bakınca çok ama çok itici duruyor.
Hele 6 aylık evlilik dediğin uzun bir ilişkiden hiçbir farkı yok.
Bu konuda linç bile yiyebilirim ama ben çiftlerin bir süre aynı evde yaşamadan evlenmesine karşıyım. Dışarıda görüşmekle bir evin içinde yaşamak bambaşka çünkü, evlendikten sonra farklı bir yüzüyle karşılaşabiliyorsun. E artık bir çok çiftin de bu şekilde yaptığını düşünürsek 6 aylık bir evliliği mesele etmek bana çok abuk geliyor. Ha sevgilinle aynı evde yaşamışsın, ha 6 ay evli kalmışsın hiçbir farkı yok.
Burada denklikten ziyade sorun kafa yapınızın uyuşmaması.

Ben seni hatalı buldum. Tanışmadan önce söylemeliydin ona göre tanışır ya da tanışmazdı. Boşanmış biriyle evlenmeyi herkes göze alamaz. Ben de boşandım bu arada 2 çocuğum var. Ona rağmen boşanmış bir adamla karşılaşsam çok incelerim. Sizdeki durum da adam hiç evlenmemiş. Tanışılmış görüşülmüş yaşanmışlıklar oluşmuş ve ancak söylemişsin. Yanlış olmuş. İlk intiba bile kötü olmuştur

Bu arada tıpkı sizin gibi bir kız arkadaşım evlendi ve 6 ay sonra boşandı. Bir süre sonra yeniden biriyle tanıştı ve evlenip boşandığını söyleyene kadar o kadar kıvrandı ki ya istemezse diye. Sonra tabii ki söyledi, çocuğun ailesi de öğrendi. Ailesinin sorduğu tek şey eski kocası takıntılı biri mi demek oldu. Haklılar tabii ki eski koca diyince insanın aklına bu tarz şeyler geliyor.
Evlendiler, arkadaşımın şimdiki kayınvalidesi instagramda arkadaşımı paylaşıyor kızım kızım diye :)) siz de bu kafada insanlarla görüşürseniz mutlu olursunuz.

X