Boşanmış aile kızı kötü kızmış

Zehrasan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
350
-44
29
Merhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim

Ayrılmanız gerek yoksa çok üzüleceksiniz baştan belli tutumları ve asıl böyle düşünce yapısı olan bir aileden size hayır gelmez

Rica ediyorum her kötü örnekte muhafazakar aile demeyin. Ailem çok muhafazar iki kere boşandım. Kimse neden demedi. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Gelişmemiş kalinkafali cahil aile deyin.

Evlenmezdim böyle halden anlamayan bir annenin yetiştirdiği kişi ile.

Karşı tarafa durumunuzu açık acik anlatmadiniz mi

Öyle önyargılı olan kadından da hayır gelmez. İlişkinizi birdaha gözden geçirin .yoksa evlendikten sonra size neler demez .

Sevgilinin ailesiyle zirt pirt goruşmek zaten doğru değil bana göre.
Onun dişinda sizin utanmanizi, saklamanizi gerektirecek bir durum yok keşke kadinin bu sohbetlerini oturup dinleyeceğinize boşanmanin gayet normal olduğunu ve insanlari boyle yaftalamamasi gerektiğini kimin ne yaşayacaginin belli olmadigini vs soyleseydiniz.
Beğenmeyen istemesin bu kadar basit.
Kv hanim uygun gormuyor diye ailenizi yeniden evlendirecek haliniz yok.

Evlenme işi bozulmasin korkusuna herşeye de susmayin ya bozulacaksa bozulsun bunun için.

müstakbel kayınvalideniz iğrenç bir kadınmış. kim boşanmak için evlenir ki ? ne yapsın insanlar kocadan dayak yiyip otursun boşanmasın mı..bu geri kafalılık değil artık karaktersizlik aymazlık.

boşanmış aile kızıyım, annem babam iyiki boşandı , en azından kavga dolu ailede büyümedim. ayrı ayrı bakınca ikisi de muhteşem insanlar.benim de hep sağlıklı ilişkilerim oldu.

karma dediğimiz şeyin varlığına o kadar şükrediyorum ki bu şekilde ağır konuşan ve çevreyi yaralayan insanlar yaşattığını yaşamalılar.

İnsanız.
Kimse bitirmek için evlenmez.
Sizin ebeveynleriniz de o şekilde.

Evlilik dürüstlük ister neyi saklayacaksınız ki eş adayından?

Her neyse...
Sevgiliniz sürekli bunu size yansıtıyor ve ailesini susturamıyorsa zaten evlilik ya biter ya huzursuz eder.
O yüzden yol varmakta doğru bir karar vermişsiniz.

Bu durum sizin suçunuz değil ki.
Saklamam gereken durumlar vardı diyorsunuz erkek arkadaşınız biliyor mu bu sakladıklarınızı ?

Hurafe denilen kelime bu zihniyete sahip insanlar icin var zaten..
HurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafeHurafe

Sevgi ve saygının olmadığı, psikolojik ve fiziksel şiddet görüp, aldatılıp buna rağmen rezil evliliklerini devam ettirmeyi zafer sandıkları için böyle düşünmeleri normal. Beyinlerinin içi yozlaşmış işte. Kendisine saygısı olan ve cesur insanlar boşanır. Medeni bir seçimdir; evlenmek gibi boşanmak da normaldir. Böyle yobazların lafları sizi üzmesin, bu insanlarla da işiniz olmasın.

Benim eşimin anne babası da boşanmış eşim 8 yaşında iken, 3 görümcem var. Valla bunlar sahipsiz, bunların yuvası dağılmış, nereye çekersen oraya giderler, kötü yola düşerler diyenler kendi çocuklarını nerelerden toplamış aklın hayalin durur. Bu geri kafalı insanların oğlu ile evlenip içlerine girme, valla o eleştirdikleri aileleri evlenince kıymetli oluyor, seni doldurup doldurup sonra koyun koyuna oluyorlar, bişey deyince sen kötü oluyorsun. Uğraşma güzel kardeşim, ver kıymetli oğlunu şimdiden hayrını görsün.

Böyle insanlara karışmak sizi çok üzer ve sonu yine boşanmak olur.Uzak durmanız sizin hayranına olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…