Boşanmış aile kızı kötü kızmış

Emin ol aynı durumdayız böyle insanlarla geçim olmuyo kuzum kendimize yaparız anca. Oysa kim ister annesi babası ayrılsın oldu kader bide dinden imandan bahsederler böyle insanlaesan korkucaksın dindar dinsiz bunlar

Hayır anlatamadım sadece sürekli olarak söylediğim tek şey insan aileden bağımsızdır aile ile yargılamayın gibi şeyler

Neden genel geçer kamu spotu bilgileri vermeye uğraşıyorsunuz ? Boşanmak ayıp değil.

Kişinin hayırlı hayırsız insan olması , anne babasının nikah aktinden bağımsızdır.

Alimden zalim , zalimden alim doğar atasözü dahi mevcut.

Erkek arkadaşınızın ailesiyle görüşürken erkek arkadaşınız da yanınızdadır.
Herkes bir aradayken ; ailenizin ayrılmış olduğunu anlatın.

İlişkinizi kafanızda bitirdiyseniz : bundan sonra en iyisi birbirimizin vaktini almamak deyip ortamdan ayrılırsınız.

Hergün huzursuz olmaktan daha iyidir.

Son düzenleme:

Yalnız siz durumu açıklamadığınız için : kadın kendisinin ; aynı durumda nasıl davranacağını söylemiş.

Kendi aile durumunuzu anlatmadan ; karşı tarafın gerçek görüşü : şu , bu , diyemeyiz.

Annesinin haklı olduğunu söylüyor

Senin durumunu bilmiyor mu?

8 aylık ilişkinizde : erkek arkadaşınıza dahi ; kendi ailenizin boşanmış olduklarını söylememişsiniz.

İnsanlar , ilişkinizi ciddi görmese ; ailenizle tanışmak istediklerini söylemezler.

Onlar " ailenizle tanışmaya ne zaman gelebiliriz " diye sordukça ; siz : ailenizle alakalı , her ne söylüyorsanız , ona dair yorum yapmışlar.

“Şu bölgenin insanı da çok kötüdür “kadar ütopik cahilce bi söylem sevgi aşk kendinize olan saygınızı yitirecek kadar gözünüzü karartmasın gün sonunda psikolojik hastalıktan başka bişi değil çünkü

Kadınla sürekli görüşmeniz bir tek bana mı tuhaf geliyor ? Komşu teyze gibi oturmaya mı gidiyorsunuz ?

Karşılıklı hal hatır sorma , oğullarının sizinle evlilik niyeti dolayısıyla ; " hadi aileniz gelsin de , siz de düzeninizi kurun , onlar gibi mutlu olun " niyetiyle bile anlatmış olabilir.

Kadın : sizin durumunuzu bilmiyor ki ; bilerek yapmış diyelim.

Bilip bilmemesi değil mevzu siz anlamak istemiyor gibisiniz burada mevzu kadın boşanmış kişiler hakkında verdiği örneklerde ki bütün insanlar kendi akrabaları olmasına rağmen boşanmanın kız çocuklarıni kötü yola düşüreceğinden dem vurması yani ben durumunu anlatmış olsaydım bile akrabalarına söylediği herşeyi bana da söyleyecekti

Sürekli görüşme durumu şu şekilde erkek arkadaşım hafta da bir izinli olduğundan dolayı yalnızca onun evinde yada benim evimde görüşüyoruz çoğunlukla onun evi oluyor mekan

Sevdiğim için olabilir mi sizce? Ama artık bende biseylerin farkındayım yolun sonuna geldim diyorum artık tahammül kalmadı diyorum hani hatasından dönen affolur ya

Gerçekleri anlattığınızda ayrılmak isteyen erkek arkadaşınız da olabilir.

Yalan söylemediğinizi düşünüyorsunuz. Ancak karşı tarafa ailenizin ayrı olduğunu söylememişsiniz , şehir dışında biliyorlar. Bu yalana girmiyor mu ?

Geçen günkü konuyu okumanızı tavsiye ederim .

Bu niyet okumak olmaz mı ? Kadın kendi akrabalarının durumunu anlatıyor. Kendi ailesinde böyle bir durum yaşamış olabilir.

Belki gerçekten çok uç örnekler başlarına geldi , bilmiyoruz. Kendi akrabaları hakkındaki düşüncesi onu bağlar.

Siz neden 8 aydır dinliyorsunuz ? Benim ailem de boşandı demek ; tüm bu sohbetleri dinlemekten daha kısa sürerdi.

Sürekli görüşme durumu şu şekilde erkek arkadaşım hafta da bir izinli olduğundan dolayı yalnızca onun evinde yada benim evimde görüşüyoruz çoğunlukla onun evi oluyor mekan

Bu çok mantıksız değil mi ? Dışarıda neden görüşmüyorsunuz ? Haftanın 7 günü kafe vb yerler açık.

Baştan söylemek hele ki ailen hakkında söylemeyip saklamaya çalışmakla zaten yanlış adım olmuş. Hele ki sana daha çok yük ve arada kalıp ortaya çıkacak diye düzeltme çabaları seni yoracak. Erkek arkadaşın bu konuda arayı bulmaya çalıştı mı,sessiz mi kaldı ve onun düşünceleri ve çabası da önemli elbet ama maalesef ki ailenin sizi kabul edememesi hele ki genelleme yapıp yargılandırmasından hem genel olarak hem de evlilik aşamasında kabul edemeyip bunuda seninle birleştirip onları diyen ileride daha fazlasını söyşer. Aile erçekten önemli çünkü évlatlar bunu diyen ki kendi tercihin olmadığı halde..Ale ile evlenmiyosun evet ama senin annen benüm anneme diye başlar tartışmalar.O yüzden aile tarafından istenmemek hep sizin aranızda bir sorun olacak...Hakkınızda hayırlısı olsun..

sizinle daha önce yazışmıştık 3.evliliğinizimi yaptınız 2 defa boşandım demişsiniz

O iğrenç zihniyetlerinden tiksindim. Büyük konuşuyorlar, en çok da böyle güya muhafazakarlar. İnandıkları dinin öğretilerinde kimse kimseden üstün değildir var, kınamayın var. Ne biçim insanlarla yaşıyoruz. Hayat fena vuruyor bu tiplere de onu da sınavları zannediyorlar işte.
Ayrıl konu sahibi. Ayrıldıktan sonra da hayır işle de bela def ettim de.

En doğru karar bu zihniyet yapısıyla yaşayan insanlardan koşarak kurtul ne yaşanırsa yaşansın evlilik devam etmeli mantığındaki insanlardan tiksiniyorum!Mutlu çocuklar mutsuzluk içinde yaşamak zorunda kalmayanlar..

Bu cahil insanları dinlemek zorunda olduğunuzu neden hissediyorsunuz? Neden ailenizle ilgili eziklik hissedip gerçekleri anlatmıyorsunuz..

Kınamaya devam etsin o zaman. Kimse başına gelmez sanmasın.
Ne yapacakmış anlaşamayan insanlar kedi köpek gibi aynı evde yaşayıp yine de oh iyi oluyor boşanmıyoruz mu diyecekler?

Allah bilir kendisi pasiflikten nelere sustu da herkes de çeksin istiyor..

Ailenizin boşanmış olmasını saklamayın ve boşanmış olmalarından utanmayın, utanmayın diyorum zira gerçekleri anlattığınızda utandığınız için sakladığınızı düşünecekler.

Her şey insanlar içindir, evleniriz anlaşamaz boşanırız, çalışıyorken işler ters gider maddi imkansızlıklara düşeriz, olmaz dediğimiz olur, olur sandıklarımız olmaz.

İnsan maalesef ağzından çıkanın esiri olacağını bilmeden her konuda fütursuzca konuşur, bu bazen çok konuşmaktan dili tutamaz hale geldiklerindendir bazen de zihniyetlerinin kelimelere dökülüşü.
Erkek
arkadaşınızın annesi zihniyetini dökmüş ortaya, oğlu da aynı zihniyetteyse asla istediğiniz gibi bir geleceğiniz olmaz.

Ailenizin boşandığını ve bu zihniyetten hoşlanmadığınızı söyleyin, sonrasında ayrılır mısınız devam mı edersiniz bu sizin kararınız.

Bu kadar bağnaz, geri kafalı, empatiden yoksun bir kadinin olduğu aileye girmeyin zaten. Bu kadının yetiştirdiği erkekten ne olur diye düşünse diğer insanlar, hoş mu mesela? Ama hak ediyor aşağılanmayı.

Böyle doğal bir duruma kötü olarak bakan kişilerden hayır gelmez. Demek yarın birgün ayrılmak istesen yakanı da kurtaramazsin bunlardan. Yol yakınken yol ver gitsinler. Ayrıca evlilik düşündüğün kişiden bu tarz durumları neden saklıyorsun keza saklanacak bir şey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…