- 30 Nisan 2019
- 5
- 2
- 27
Emin ol aynı durumdayız böyle insanlarla geçim olmuyo kuzum kendimize yaparız anca. Oysa kim ister annesi babası ayrılsın oldu kader bide dinden imandan bahsederler böyle insanlaesan korkucaksın dindar dinsiz bunlarMerhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
Hayır anlatamadım sadece sürekli olarak söylediğim tek şey insan aileden bağımsızdır aile ile yargılamayın gibi şeyler
Ailemi şehir dışında bildiklerinden dolayı sürekli olarak senin annen nasıl bıraktı seni şehir dışına ben asla kızımı bırakmam babası kızıma çok düşkün gibi kendisini övüp beni yaralayacak cümleler kuruyor artık daha fazla dayanamaz oldum
Annesinin haklı olduğunu söylüyor
Senin durumunu bilmiyor mu?
Hayır bilmiyor
Sustum ve saklamaya devam ettim bir yandan da annesinin değimi ile o mutlu aile pozlarını, bağlarının kuvvetini dinlemeye devam ettim ta ki iki gün önce bana eşi ve kızı arasında ki o sonsuz bağı ballandıra ballandıra benim canımı kanatircasina acıtana kadar
Bilip bilmemesi değil mevzu siz anlamak istemiyor gibisiniz burada mevzu kadın boşanmış kişiler hakkında verdiği örneklerde ki bütün insanlar kendi akrabaları olmasına rağmen boşanmanın kız çocuklarıni kötü yola düşüreceğinden dem vurması yani ben durumunu anlatmış olsaydım bile akrabalarına söylediği herşeyi bana da söyleyecektiKadınla sürekli görüşmeniz bir tek bana mı tuhaf geliyor ? Komşu teyze gibi oturmaya mı gidiyorsunuz ?
Karşılıklı hal hatır sorma , oğullarının sizinle evlilik niyeti dolayısıyla ; " hadi aileniz gelsin de , siz de düzeninizi kurun , onlar gibi mutlu olun " niyetiyle bile anlatmış olabilir.
Kadın : sizin durumunuzu bilmiyor ki ; bilerek yapmış diyelim.
Sürekli görüşme durumu şu şekilde erkek arkadaşım hafta da bir izinli olduğundan dolayı yalnızca onun evinde yada benim evimde görüşüyoruz çoğunlukla onun evi oluyor mekanBilip bilmemesi değil mevzu siz anlamak istemiyor gibisiniz burada mevzu kadın boşanmış kişiler hakkında verdiği örneklerde ki bütün insanlar kendi akrabaları olmasına rağmen boşanmanın kız çocuklarıni kötü yola düşüreceğinden dem vurması yani ben durumunu anlatmış olsaydım bile akrabalarına söylediği herşeyi bana da söyleyecekti
Sevdiğim için olabilir mi sizce? Ama artık bende biseylerin farkındayım yolun sonuna geldim diyorum artık tahammül kalmadı diyorum hani hatasından dönen affolur ya
Bilip bilmemesi değil mevzu siz anlamak istemiyor gibisiniz burada mevzu kadın boşanmış kişiler hakkında verdiği örneklerde ki bütün insanlar kendi akrabaları olmasına rağmen boşanmanın kız çocuklarıni kötü yola düşüreceğinden dem vurması yani ben durumunu anlatmış olsaydım bile akrabalarına söylediği herşeyi bana da söyleyecekti
Sürekli görüşme durumu şu şekilde erkek arkadaşım hafta da bir izinli olduğundan dolayı yalnızca onun evinde yada benim evimde görüşüyoruz çoğunlukla onun evi oluyor mekan
Baştan söylemek hele ki ailen hakkında söylemeyip saklamaya çalışmakla zaten yanlış adım olmuş. Hele ki sana daha çok yük ve arada kalıp ortaya çıkacak diye düzeltme çabaları seni yoracak. Erkek arkadaşın bu konuda arayı bulmaya çalıştı mı,sessiz mi kaldı ve onun düşünceleri ve çabası da önemli elbet ama maalesef ki ailenin sizi kabul edememesi hele ki genelleme yapıp yargılandırmasından hem genel olarak hem de evlilik aşamasında kabul edemeyip bunuda seninle birleştirip onları diyen ileride daha fazlasını söyşer. Aile erçekten önemli çünkü évlatlar bunu diyen ki kendi tercihin olmadığı halde..Ale ile evlenmiyosun evet ama senin annen benüm anneme diye başlar tartışmalar.O yüzden aile tarafından istenmemek hep sizin aranızda bir sorun olacak...Hakkınızda hayırlısı olsun..Merhaba forma yeni üye oldum uzun zamandır takipteydim 8 aydır süre gelen bir ilişki içindeyim evlilik düşüncemiz var erkek arkadaşımin ailesiyle sürekli görüşüyoruz benim annem ve babam ayrılar her ikisi ile de çok uzun zamandır görüşmüyoruz anlayacağınız herkes bir tarafa dağıldı ailede, erkek arkadaşımin ailesi muhafazakar yapıda bir aile bizimkiler ise tam tersiydi annesi bu konuda her sohbetimizde parçalanmış bir ailenin kızının hayırsız çıkacağından dem vuruyor bu arada benim ailemi şehir dışında biliyorlar tanışmak için ısrarcılar artık köşeye sıkışmış durumdayım saklamam gereken bazı şeyler var ailem ile ilgili erkek arkadaşımin annesi ise sürekli olarak sohbetlerimiz esnasında boşanmış insanları örnek vererek onlar kötü bir yuvayi idare edemediler çocuklarından da hayır gelmez gibi şeyler söylüyor bu ilişkiyi bitirmek zorundayım artık size yazmak istedim durumu birde sizler değerlendirir misiniz cok karışık yazdığımin farkındayım sizler sordukca cevaplarim
sizinle daha önce yazışmıştık 3.evliliğinizimi yaptınız 2 defa boşandım demişsinizRica ediyorum her kötü örnekte muhafazakar aile demeyin. Ailem çok muhafazar iki kere boşandım. Kimse neden demedi. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.
Gelişmemiş kalinkafali cahil aile deyin.
Evlenmezdim böyle halden anlamayan bir annenin yetiştirdiği kişi ile.
Ailenizin boşanmış olmasını saklamayın ve boşanmış olmalarından utanmayın, utanmayın diyorum zira gerçekleri anlattığınızda utandığınız için sakladığınızı düşünecekler.Bilip bilmemesi değil mevzu siz anlamak istemiyor gibisiniz burada mevzu kadın boşanmış kişiler hakkında verdiği örneklerde ki bütün insanlar kendi akrabaları olmasına rağmen boşanmanın kız çocuklarıni kötü yola düşüreceğinden dem vurması yani ben durumunu anlatmış olsaydım bile akrabalarına söylediği herşeyi bana da söyleyecekti