ilk defa biriyle aynı dilden konuşacağıma,yeniden sevebilecegime inanmıştım.
bosanmadan sonra ilk defa biriyle denemissiniz bir ayda bunlari hissetmissiniz. demek ki yeni bir iliskiye aciksiniz. diger tanismalarinizda da hissedersiniz hic suphe yok:) merak etme kalp bir kisiye bagli degildir. atmaya ve hoslanmaya devam eder.
ayrica ben adama hak verdim. adam zaten görücü usulü denemek istemis. yani muhtemelen aradigi sagdan soldan referansi olan - memur ve bakire bir kızdır. yoksa niye görücü islerine girsin ki? eli yüzü düzgün is guc sahibi biriyse zaten iki dm atsa bulusacak kiz bulurdu. işini riske atmak istememis gorucu bulmus onda da boyle büyük bir sey öğrenmiş.
adamin "aileme anlatamam" demesi de normal. eski konunuzu okudum. sizin öz be öz anneniz dayak yediğinizi , eziyet cekmenizi bilmesine rağmen ayrılmayın barışin diye yataginiza muska koyan, bosandigini herkesten gizleyen "ben nasil anlatırım elaleme" diye aglayan bir kadinmis.
muhtemelen sana uygun gördükleri adam da benzer kültürden gelmis. o senin öz annen - en kiyamayacak kisi. oteki kadin kaynana adayi. kimbilir nasil gosterirdi tepkisini..cocuk taniyor demek ki ailesini.
ya da cocuk da bu kültürden, bunu benimsemis.
olabilir yani, herkesin kriterleri var. eminim sizin de vardir - olmayinca yol vereceginiz bazi ozellikler - bu adamdaki de bu iste.
bu saatten sonra yakinda yine yazabilir sirf sizi yoklamak icin. kalbinize girdiğini biliyor belki yatağiniza da girebilmek icin. ama devamının olmayacagini - ailesinin istemedigi bir durum oldugunu bilin , ona gore eger yaparsa vaatlerine kanmayin.
bu arada ben 'bosanmis insan soyle boyle' asla dusunmem. babamin da 6 aylik bir evliliği olmus.herkes "duzgun olsa ayrilmazdi" falan demis ama annem kimseyi dinlemeyip ailesiyle kavga edip evlenmis, 35 yıldır anneme cok iyi bir koca, mutlular. Kuzenim hep yazarim 3. evliliğini hic evlenmemis guneydogulu bir adamla yapti. sonda mutlulugu buldu, coluk cocuga karisti. simdi gayet iyi.
ama bir insan istemiyorsa da ona uygun değildir, istemiyordur. yapacak bir şey yok