Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

Anlıyorum, ben bundan sonra aciz olmaması gerektiğini belirttim.

Çünkü konu sahibi ne yazık ki bahsettiğiniz travma nedeniyle tam olarak sağlıklı düşünemiyor bence. Güncel süreç çok önemli çünkü adam yapacaklarını ve yapmayacaklarını tam bu süre içerisinde belirleyecek.

Konu sahibi o evde kalmaya devam ediyor adam ile birlikte. Bu durumda adam boşanmaktan vazgeçerse konu sahibinin de boşanmayacağına inanıyorum. Konu sahibinin boşanacağına da asla inanmıyor bence. Bu da aciz ve oğlu için yanlış bir karar olur. Bu sebeple uyarımı yaptım.

İnşallah Rabbim nasip etti de ben memur olursam, ya adam benimle boşanmak istemezse. Benim de aklıma takılan o zaten. Arkadaşın da dediği gibi eşimin yaptığını nasıl ispat edebilirim ki. Abim olayında annemi şahit göstermişlerdi. Benim bir şahidim yok ki. Şahit olmayınca darp raporu vermiyorlar diye biliyorum. O yüzden de uğraşmak istemedim. Ama o istese de istemese de bu saatten sonra ben bitirmek istiyorum ama ben bitirince ondan alacaklarımı alamam ki.

İnşallah Rabbim nasip etti de ben memur olursam, ya adam benimle boşanmak istemezse. Benim de aklıma takılan o zaten. Arkadaşın da dediği gibi eşimin yaptığını nasıl ispat edebilirim ki. Abim olayında annemi şahit göstermişlerdi. Benim bir şahidim yok ki. Şahit olmayınca darp raporu vermiyorlar diye biliyorum. O yüzden de uğraşmak istemedim. Ama o istese de istemese de bu saatten sonra ben bitirmek istiyorum ama ben bitirince ondan alacaklarımı alamam ki.

Kimin bitirdiği önemli değil. Gerekli hazırlıklıkları yaptıktan sonra hakkınız olanı her koşulda alırsınız.

Darp raporu için şahit gerekmiyor. Hastaneye giderseniz size gerekli bilgilendirmeyi yaparlar. Ayrıca tehdit de var. Şu an bir şey yapmadığınız sürece ileride ispat edemezsiniz.

• Beğen
Reactions: anu

sahide gerek yok evlilik bu kapalı kutu, 3.kişiler bilse görse de şahitlik etmez çoğu zaman

okudum..
okurken kendimi yerinize koyarak okudum ve içim acıdı.
rabbim yardımcın olsun arkadaşım.
zor.
çok zor.

Siz annenizi cagirin yaniniza sinava kadar sana ihtiyacim var diye cok bahsetmeden en azindan onun yaninda duzgun davranmak zorunda kalir rahat a hazirlanirsiniz bir sey yaparsa da sahidiniz olmus olur

Darp raporu, polis kayıtları boşanmada çok işine yarayacak, git dene şansını vermezse de kaybedecek bir şeyin yok. Annem babamdan bu kayıtlar sayesinde boşanmış kabul etmediği halde. Müstakbel eski eşinin telefonunu eline geçirdiğin anda online servis için şifre iste netten giriş yap. Hattının hangi operatör olduğunu söylersen daha detaylı bilgi verebilirim. Hattıyla yaptığı bütün görüşmelerin, mesajların numaralarına ulaşabilir, sildiği bir şey varsa bu şekilde bulabilirsin. Çok geçmiş olsun, lütfen uğraşamam şu an deyip savsaklama yapman gerekenleri. Bu adamın kazanmasına izin vermemelisin. Inan aynı şehirde olsak çocuğuna bakarım, halletmen gerekenlerde yanında olurum diyeceğim, o kadar uyuz oldum adama.

Yoldayım hepsini okuyamadim bosanmadiniz değil mi sakin anlaşmalı boşanmayin ah o burda kütahya da adalet bakanliginda olacakti tehdit etmeyi gosterirdim o zaman ben ona.

O kadar üzüldüm ki anlatamam sinirden kuduruyorum şuanda böyle şeylere tahammül edemiyorum. Sıkıntılı bir süreç dikkat etmeniz gerek.Yaslara göre hareket ederseniz olayı lehinize döndürebilirsiniz.
Yasaları az çok biliyordur ona göre hareket edecektir.
1. Çocuğun yaşı küçük yüz kızartıcı bir suç olmadığı sürece annede kalır.İftira atmaya kalkabilir.Dikkat edin!!!
2.Dayak varsa hastane her zaman kadının yanında olur.Erkek birşey yapmadan içeri attıran kadınlar da var bu ülkede.Bir kaç yerini çiz tokat attır git hastaneye dövdü de,hastane polisi müdahele eder.
3.Hastaneden aldığın raporla savcılığa git boşanma davası aç hem kendine hem çocuğa nafaka iste.Çocuk için en az 250 kendin için en az 450 tl nafaka alırsın.Bastırman lazım.
4.Eğer şiddetli dayak varsa darp,evin değerinin yarısını alırsın .Mahkemede mal varlığını belirtmen gerek satmaması için mahkeme evi ipotekler.
5.Anlaşma yaparsan kaybın büyük olur.Çünkü dayaklı davalarda maddi manevi tazminat alabilirsin.Evlendiğimizden beri bana eziyet ediyor dersen raporla birlikte manevi tazminat alma hakkın olur.
6.Eğer 6 aydan fazla ceza alacak bir darp söz konusuysa memuriyetten atılabilir.Hakim tanıdığı var diye korkma.

TÜRK ADALETİ KADINDAN YANA.Ufak bir tavsiye dava açmadan önce Aile Mahkemelerinin hakimlerine bir göz at bayan varsa bayan hakimi tercih edersen senden yana olur.Kadın dayanışması.
Sakın korkma...

Avukata gidebildin mi canım bugün ?

Adliye çok kalabalıktı. Baroya gittim. Başvuru için gerekli evrakların listesini aldım. Bir tane evrak eksikti. Çocuk da durmadı. İki gündür yanımda perişan oldu. Dayanamadım eve geldim. Azı dişlerini çıkarıyor. İshali de vardı. Bir de hasta etmeyeyim dedim. Eve geldim. Hala inanamıyorum nelerle uğraşıyorum.
Salı günü davayı açıcam diyordu ama açmadı. Bugün yine sordum açmadım sonra konuşuruz dedi.

Sanki pişman oldu vazgeciyor gibi geldi canim bugün bir tartışma yok dimi
Bugün aradı, akşam yemek ne yemek yaptığımı sordu. Ben bir haftadır ona kahvaltı ve yemek hazırlamıyorum. Hatta elimden gelse temiz çamaşır bile koymam da. Yemek yapar mısın dedi. Bir haftadır ilk kez benden yemek istedi. Hatta yemek yapsam bile yemezdi. Özellikle yapmamı istedi. Ben de hiç uğraşmadım makarna salata yaptım. Yemeğini yedi, her ay bir arkadaşında toplanırlar. Oraya gitti. Arkadaşlarını biliyorum arada bize de gelirler. Gelince konuşalım dedi ve gitti. Sakindi, dünkü adamdan eser yoktu. Şu bir haftada eşimi her türlü ruh haliyle gördüm. Her gün farklı karakterlerle karşıma çıkıyor. 5 senede yapmadıklarını yaptı. Bugün de o kadar sakindi ki. Oğluma gelirken hediyeler alıp gelmiş. Oğlumun arabasını sürdüğünü daha bugün fark etti. Ben uzun zamandır yaptığını söyledim. Baya ilgilendi oğluyla. Bilmiyorum bu işin sonu nereye varacak.

Bugün aradı, akşam yemek ne yemek yaptığımı sordu. Ben bir haftadır ona kahvaltı ve yemek hazırlamıyorum. Hatta elimden gelse temiz çamaşır bile koymam da. Yemek yapar mısın dedi. Bir haftadır ilk kez benden yemek istedi. Hatta yemek yapsam bile yemezdi. Özellikle yapmamı istedi. Ben de hiç uğraşmadım makarna salata yaptım. Yemeğini yedi, her ay bir arkadaşında toplanırlar. Oraya gitti. Arkadaşlarını biliyorum arada bize de gelirler. Gelince konuşalım dedi ve gitti. Sakindi, dünkü adamdan eser yoktu. Şu bir haftada eşimi her türlü ruh haliyle gördüm. Her gün farklı karakterlerle karşıma çıkıyor. 5 senede yapmadıklarını yaptı. Bugün de o kadar sakindi ki. Oğluma gelirken hediyeler alıp gelmiş. Oğlumun arabasını sürdüğünü daha bugün fark etti. Ben uzun zamandır yaptığını söyledim. Baya ilgilendi oğluyla. Bilmiyorum bu işin sonu nereye varacak.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah oğlun için senin için hayırlısı neyse o olur.

İ
İnanma bişeylerin peşinde o!

Taktik yapıyor Bence amacı hiç birşey vermeden guzellikle ayrılmak o kadar şey yapan insan bir günde değişmez . Dikkat et herhangi bir belge falan imzalatmaya kalkarsa sakin imzalama bu durumda hiç kimseye güvenme

Lütfen inanma. Muhakkak bir şeylerin peşinde. Ve senin tahmin ettiği kadar zayıf olmadığını görünce taktik değiştiriyor. Ya da psikolojisi gerçekten bozuk. Bütün iyi dileklerim seninle.

X