Üzgünüm ama sizin evliliğiniz bitmiş. Çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmektense daha sağlıklı haftasonu görüşmeleri eşliğinde büyütün. Kabullenmek zor ama birbirinize olan sevginiz ve saygınız coktan bitmiş ve evet haklısınız, bir adamın iyi bir arkadaş/oğul/abi/baba olması iyi bir eş ve sevgili olması anlamına gelmez.
Bu arada barışsak bile düşünüyorum da cinsellik istemiyorum. Soğudum nedense . Barışamam artık bu durumda. kIZLAR bizim evliliğimiz bitmiş mi sizce de ?
Yukarda bi abimiz 4 senelik konuyu hortlatmış. Yorum yapacaklara uyarı olsunçocuk yapmaktan baska
bir erkek ne işe yarar ki diyesim geliyor.
Ay bende okuyorum ama bi anlam veremiyorum meger bizim Huseyin amcaymisYukarda bi abimiz 4 senelik konuyu hortlatmış. Yorum yapacaklara uyarı olsun
Bu arada barışsak bile düşünüyorum da cinsellik istemiyorum. Soğudum nedense . Barışamam artık bu durumda. kIZLAR bizim evliliğimiz bitmiş mi sizce de ?
Sorma, uzun yazmış, hepsini okumadım, ama şöyle bi göz attım neye dertlenmiş diye ve "Erkek doğası gereği pratik zekası gelişmiş olan bir Homo Sapien dir" kanısına çok güldüüüüm.Ay bende okuyorum ama bi anlam veremiyorum meger bizim Huseyin amcaymis
konu 2012den kalmaarkadaşlar da belirtmiş sizde evlilik diye bir şey kalmamış.
evlilik birliği sevgi, saygı, huzur varlığında mevcuttur. bunlar olmadığında çocuk için yürütmek çocuğa zarardır kanımca. çünkü birbirine saygı duymayan anne babanın olduğu ortamda çocuk geleceğini ne kadar sağlıklı hazırlayabilir ki?
çocuğunu düşünüyorsan kesinlikle boşanmalısın.
ben genel olarak burda boşan diyenlerden değilim ama senin kocan yapıcı olma niyetinde değil görünüyor sen 7 senedir verdiğin çaba ile bu kadar gelebilmişsin. daha kendinden ne kadar ve neden veresin?
hüseyin amca da kim ya? yazdığını azcık okuyayım dedim senin uyarın üzere anlamadım da bişe..konu 2012den kalma
Huseyin amca hortlatmis konuyu
Sorma, uzun yazmış, hepsini okumadım, ama şöyle bi göz attım neye dertlenmiş diye ve "Erkek doğası gereği pratik zekası gelişmiş olan bir Homo Sapien dir" kanısına çok güldüüüüm.
Bak bak, bu pratik zekalı erkekler nerede, madem genelde böyleler bize niye denk gelmez onu da bir söyleyiverseymişçok uzun gelince okumamıştım, o kısma bi bakayım hemen ya
Bak bak, bu pratik zekalı erkekler nerede, madem genelde böyleler bize niye denk gelmez onu da bir söyleyiverseymiş
Canim yazan kisi bi erkek :)hüseyin amca da kim ya? yazdığını azcık okuyayım dedim senin uyarın üzere anlamadım da bişe..
Bize denk gelmeme sebepleri de muhtemelen yuvayı yapmayı beceremiyor olmamızdır ya da biz büyükleneceğiz diye kesin bu özelliklerini köreltiyoruzdur. Hep suç bizde. Hiç hatalı erkek var mı allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?