- 26 Mayıs 2011
- 341
- 11
- 118
- Konu Sahibi KristalKelebek
yorumlardan da okuduğum kadarıyla birçok kişi yaşamış bu durumu.benim de ne nişan ne düğün
hiçbirşey yapılmadı çok şükür eşimle ben çalıştığımız için herşeyi kendimiz yaptık şimdi gayet güzel bir evim var.
Haa yapmadıkları gibi eşimin nişandan hemen önce çeyiz dizer gibi kayınvalideme aldığı birçok şeyi de beraber ödedik
hatta düğünümde kaynım görümcem ve kayınvalidemler küçük altın bile takmadılar.bir de elti müsveddem vardı nispet yapar gibi herşeyi ona yaptılar gözümün önünde yeni gelin gbi.yine de takılmadım ben de o kadar değerleri oldu.en son eltim bir tartışmamızda saydı döktü benim,küçücük yavrum ve ailem hakkında neler dediklerini anlatmaya dilim varmaz size.yine terbiyemi bozmadım ama tüm ilişkimi kestim hepsiyle eşim görüşüyordu.annesi tabii inkar etti filan ama hem yaşananlar hem de duyduğum çoğu şey doğruydu.şimdi arada kendi gelir,torunlarını filan sevmeye ebn bayramda bile gitmem.aaa bu arada
evime geldiklerinde saygıda kusur etmem o kadar şeye rağmen o beğenmedikleri ailemden aldığım görgüden dolayı.
Neyse çok uzattım hakkınızı helal edin.ama bu dönemde eşime hiç dır dır etmedim,sormadım bile kendi anlattı filan bazı şeyleri arada bazen zorlar gidelim diye tavrımı koyarım o kadar.bence sen de onlar yok gibi davran ağzını bile açma .
işte eşim gelip gidip bana onları anlatıp beni suçlamasa hiç lafını bile etmem...