ben de yaşadım benzer şeyleri
düğüne 3 gün kala öğrendim ki 1 yıl nişanlı kaldığımız sürece söz verdikleri 6 bileziği ve seti,
düğünden hemen sonra geri alacaklarmış.. üzüldüm, çok üzüldüm ama bununla kalmadı
aldıkları bilezikleri bozdurunca tutarından 700 tl kayıp etmişler o parayı bile istediler.. bulduk verdik..
beterin beteri var yani, eşimle tartışmadım çünkü o da utanıyodu ailesinin yaptıklarından.. o da üzüldü
gerçi bir-kaç ay sonra yine ailesinden kıymetlisi olmadı.. ailesine yansıtmasam da eşime söyleniyodum, tartışıyoduk..
yaşanan onca şeye rağmen eşimin elini tutup düğünden 1 hafta sonra k.validemlere gittim hiiiç bişi olmamış gibi davrandım
unutma ki nekadar kötü olsalar da onlar onun ailesi, annesi, babası, kardeşleri..
kendi eleştirir, kötü şeyler söyler ama başkası dese canı acır..
demiyorum ben de, 2 haftada bir gidiyoruz kayınvalideme gayet normal davranıyorum onlara
eşim için..
kendi yuvana bak canım, onların sizi etkilemesine izin verme lütfen..
ve sen eleştirip, ailesinden şikayet ettikçe o onları savunacak, onların tarafını tutacak..
ben artık eşim demeden, anneni arayalımmı diyorum, cumartesi annene gidelimmi diyorum.. okadar mutlu oluyo ki
o öyle olunca ben de mutlu oluyorum.. haftada bir telefon edip hal hatır sormakla, iki haftada bir evlerine gitmekle hiç bişi kaybetmiyorum ama eşimin sevgisini kazanıyorum, bu da ilişkimize yansıyo :)))) kayınvalidemle de aramız daha iyi, sevmiyorum, bayılmıyorum ama nefret etmiyorum :) samimi olmaya çalışıyorum ama mesafemi de ayarlıyorum :)