• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak mı boşanmamak mı ? 2 yaşında çocuk var.

lütfen yarsım edin bana

slm kızlar ben mihrace yazdıklarınızın çoğunu okudum
şu ana bende eşimle çok kötüyüm 6 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor olmayışının nedeni eşim
biz bir hafta on gündür tartışmalıyız ve ayrı yatıyoruz eve sadece bir saatlik uğrayıp yemek yiyip gidiyor her gece 11-12 kadar dışarda ben yokmuşum
gibi davranıyor bende artık dayanamadım ve bu sabah uyurken barışalım felan dedim tersledi beni
artık çok yoruldum kavgalardan tartışmalardan çok büyük sorunlar yaşadım düzelir falen diyorum ama yok hiç birşey düzelmiyor
bazen düşünüyorum hayatımı alt üst etmeyeyim diyorum ama bazende
belki hayatımın altı sütünden daha güzeldir diye düşünmekten kendimi alamıyorum sizce ne yapmalıyım evde kafayı yemek üzeriyim kimseye bişey de diyemiyorum
ha bu arada her sorunu konuşmayı koşa koşa gidip ailesine anlatan biri nr yapacam lütfen akıl verin kafam durdu

ben de benzer konulardan muzdaripim... bir kaç zamandır boşanmayı düşünüyorum çünkü 16 aylık kızım kavgalardan etkileniyor.... bendeki tek fark kocamı hala seviyorum, cinsellik de çocuktan fırsat buldukça yani soğumuş değilim (tabii kavga ettiğimiz günler değil cinsellik yaklaşmak bile istemiyorum)..... ama Naz bu ortamda yani 2 gün iyi 2 gün kavga sonra küsmeler durumundan nasıl etkilenir çok kafama takılıyor.... aşk nedir ki elbet unutulur diye düşünüyorum yani sevgi zamanla geçer ama kızımın psikolojisi daha önemli.... bilemiyorum ne yapmalıyım... sizde durum nedir Sunny.... sonuç ne oldu ve şimdi ki durumunuz nedir.... biraz geç bir mesaj ama ben yeni okuyorum bu tarz durumları.. herkese benden sevgiler....

Bence bir an önce boşanın, kurtulun.
Sevgi yok saygı yok, olmaz böyle.
Maddi gücün de var, evladınla nice güzel yıllara.. :ssz:

Üzgünüm ama sizin evliliğiniz bitmiş. Çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmektense daha sağlıklı haftasonu görüşmeleri eşliğinde büyütün. Kabullenmek zor ama birbirinize olan sevginiz ve saygınız coktan bitmiş ve evet haklısınız, bir adamın iyi bir arkadaş/oğul/abi/baba olması iyi bir eş ve sevgili olması anlamına gelmez.

bu forumda bazen acımasız yorumlar yapılıyor:5:tmm kesinlikle zor günler geçiriyorsunuz ama bir düşünün 30 yıl evli kalan insanları bunlar hiç mi kötu gün yaşamadı?ortada ihanet yok gerisi tamamen yanlış iiletişimden kaynaklanıyor bence.çözülmeyecek bir sorun yok.biraz sebat edin ve uzman desteği alın.karşınızdaki insanada değer verin iyi yönleri mutlaka vardır onları görmeye çalışın mesela.ya azıcık pohpohlayın ve tatlı dille yola getirmeye çalışın.çocuğunuz çok küçük ve dul kalmak çok zor olmalı...

Sunny çocuk için evlilik devam ettireceksen hiç ettirmemen daha mantıklı,dediğin gibi o ortamda
büyüyen çocuk daha derin yaralar alabilir.Madem evin var düzenin var ,ilk kez birine boşan gitsin
diyeceğim.Çünki,bahsettiğinden anladığım kadarıyla ,eşin ev için ayrılmamayı istiyor .Çocuğun değil
kendi düzeninin bozulmasından korkuyor gibi geldi bana.:(

Bu arada barışsak bile düşünüyorum da cinsellik istemiyorum. Soğudum nedense . Barışamam artık bu durumda. kIZLAR bizim evliliğimiz bitmiş mi sizce de ?

çocuk yapmaktan baska
bir erkek ne işe yarar ki diyesim geliyor.

Bu arada barışsak bile düşünüyorum da cinsellik istemiyorum. Soğudum nedense . Barışamam artık bu durumda. kIZLAR bizim evliliğimiz bitmiş mi sizce de ?

arkadaşlar da belirtmiş sizde evlilik diye bir şey kalmamış.
evlilik birliği sevgi, saygı, huzur varlığında mevcuttur. bunlar olmadığında çocuk için yürütmek çocuğa zarardır kanımca. çünkü birbirine saygı duymayan anne babanın olduğu ortamda çocuk geleceğini ne kadar sağlıklı hazırlayabilir ki?
çocuğunu düşünüyorsan kesinlikle boşanmalısın.
ben genel olarak burda boşan diyenlerden değilim ama senin kocan yapıcı olma niyetinde değil görünüyor sen 7 senedir verdiğin çaba ile bu kadar gelebilmişsin. daha kendinden ne kadar ve neden veresin?

arkadaşlar da belirtmiş sizde evlilik diye bir şey kalmamış.
evlilik birliği sevgi, saygı, huzur varlığında mevcuttur. bunlar olmadığında çocuk için yürütmek çocuğa zarardır kanımca. çünkü birbirine saygı duymayan anne babanın olduğu ortamda çocuk geleceğini ne kadar sağlıklı hazırlayabilir ki?
çocuğunu düşünüyorsan kesinlikle boşanmalısın.
ben genel olarak burda boşan diyenlerden değilim ama senin kocan yapıcı olma niyetinde değil görünüyor sen 7 senedir verdiğin çaba ile bu kadar gelebilmişsin. daha kendinden ne kadar ve neden veresin?
konu 2012den kalma
Huseyin amca hortlatmis konuyu

Söylenecek olan her şeyi söylemişsin ne uzatıyosun koy kapıya

Sorma, uzun yazmış, hepsini okumadım, ama şöyle bi göz attım neye dertlenmiş diye ve "Erkek doğası gereği pratik zekası gelişmiş olan bir Homo Sapien dir" kanısına çok güldüüüüm. :KK70:

:D çok uzun gelince okumamıştım, o kısma bi bakayım hemen ya :D

Bak bak, bu pratik zekalı erkekler nerede, madem genelde böyleler bize niye denk gelmez onu da bir söyleyiverseymiş :KK66:

Hepsini okudum. Gözlerim kanadı ama olsun. Karısı çalışıyormuş, haftada iki kere yemek yapıyormuş ama alıveriş yaparlarken 10 tane soğan alıyormuş, eşi de müdahale ediyormuş, bu sefer karısı puding alırken "o zaman bu da lüks" diyormuş. Böylece soğan alınıyormuş ve kadın kendini önemli, güçlü hissedip güya üste çıkıyormuş.

Boşanmaların genel sebebi kadınlarmış çünkü yuvayı dişi kuş yaparmış. Yarın boşanma davası açacakmış, en çok oğluşuna üzülüyormuş.

Bize denk gelmeme sebepleri de muhtemelen yuvayı yapmayı beceremiyor olmamızdır ya da biz büyükleneceğiz diye kesin bu özelliklerini köreltiyoruzdur. Hep suç bizde. Hiç hatalı erkek var mı allah aşkına? :D

Bende terapiste gidin diyecektim ama zaten denemissiniz olmamis. Şunu anlamiyorum cocuk evliligi kurtaracak veya duzeltecek bisey olarak gorulmemeli.
Tam tersi eger cocuk varsa ve maddi olarak bi sıkıntınız yoksa bosanmalisiniz cunku o cocuk mutsuz bi evlilikte hic bi zaman mutlu olamaz psikolojik olarak cökebilir. Böyle olmasi daha mi iyi?
Yeni evli olsaniz belki alısma asamasinda olabilirsiniz ama 7 yildir ayniymis. Bence ayrilin. Cocugunuzla mutlu bi hayat yasayin...

Bize denk gelmeme sebepleri de muhtemelen yuvayı yapmayı beceremiyor olmamızdır ya da biz büyükleneceğiz diye kesin bu özelliklerini köreltiyoruzdur. Hep suç bizde. Hiç hatalı erkek var mı allah aşkına? :KK70:

Haşaaa, olur mu hiç, çarpılırız :D Pratik zekasıyla bir soğan krizini çözemeyip, olayın boşanmaya kadar gidişi üzücü olmuş :kahve:

Back