• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim haksız mı?

belkide bizle aynı evde diyedir bu rahatlık.nede olsa aynı düzen devam ediyor diye.. ama sonuçta bu yaptığıyla hissettimki abimden soğuttu kendini..

abinin eşi abine olan heyecanını ilgisini kaybetmiş bence. annesi ile tartışınc mı dönmeye karar verdi bravo.
benim eşim 15 gün 30 saat uzaktaki bi şehre gitti. her dk aradık sorduk. çok özledik birbirimizi. eşim dün geldi ve sevinçten ne yapacağımı şaşırdım o da öyle.

evde yemek varsa çamaşırlar yıkanıyorsa herşey tamam mı? insanlar yemeği yapılsın çamaşırı yıkansın diye evlenmez. ben aralarındaki ilişkinin monotonlaştığını ve bu yüzden yengenin abini pek özlemediği için kaygısızca kaldığını düşünüyorum. iyi ki de annesi ile kavga etmiş diyesim geldi. bi kız bi evden çıkınca artık orası onun evi olmuyor. o nedenle 3 hafta kalmamalı. babası da zaten gelin alın demiş. niye o insanlara yük oluyor. abin ve yengen oturup güzelce konuşmalı bence. arada bi iletişimsizlik var.

belkide bizle aynı evde diyedir bu rahatlık.nede olsa aynı düzen devam ediyor diye.. ama sonuçta bu yaptığıyla hissettimki abimden soğuttu kendini..

abinin eşi abine olan heyecanını ilgisini kaybetmiş bence. annesi ile tartışınc mı dönmeye karar verdi bravo.
benim eşim 15 gün 30 saat uzaktaki bi şehre gitti. her dk aradık sorduk. çok özledik birbirimizi. eşim dün geldi ve sevinçten ne yapacağımı şaşırdım o da öyle.

evde yemek varsa çamaşırlar yıkanıyorsa herşey tamam mı? insanlar yemeği yapılsın çamaşırı yıkansın diye evlenmez. ben aralarındaki ilişkinin monotonlaştığını ve bu yüzden yengenin abini pek özlemediği için kaygısızca kaldığını düşünüyorum. iyi ki de annesi ile kavga etmiş diyesim geldi. bi kız bi evden çıkınca artık orası onun evi olmuyor. o nedenle 3 hafta kalmamalı. babası da zaten gelin alın demiş. niye o insanlara yük oluyor. abin ve yengen oturup güzelce konuşmalı bence. arada bi iletişimsizlik var.

kayınvalideyle oturma mevzusu genelde ilk başta konuşulup karara bağlanan bir konudur hep.. ben ilk baştada buna hayır diceğim için konu açmamı gerektircek bi durum olmuycak.. şimdi sen kayınvalide yanına gitmiyon madem ee gelini niye aynı eve aldınız dicekler çıkacaktır... dediğim gibi bu tamamen onun tercihiydi..

bir ara kkyla ben tanıştırmıştım nickmide bilir gelin hanım.. burda olması yada konularımı okuması yüksek ihtimal.. bu yüzdende hiççmi hiiiiiiiççççç kaygım yok..

hee konumu okuyup cadı görümce sıfatına sokmuş olanlarda olabilir.. çok fazlaca severim kendisini yaptığı anlamsız gelmişti sadece .. onun için açılmış bir konuydu.. zaten çoğu kişininde yorumlarından anladığım kadarıyla bukadar uzun kalması gereksiz gelmiş.. özelliklede siz nedense öküz altında buzağı arayıp illede bir sorunu vardıra getirdiniz olayı:51:

nasıl anlamdırırsanız anlamdırın
başlığınıza benim yorumsal cevabım...
1) evet abiniz haksızzz ; size yansıtmamalıydı
2) siz hepinizi bir aile olarak görerek bakıyorsunuz olaya halbuku o aile içinde birde ailecik var
abinin yengenin ve 2 çocuğun olduğu; düşünce tarzınız gayet taraflı açıkçası

artı diyosunuz yengem annesiyle kavga edip gelmek istiyormuş
olabilir bu abinizle onun arasında o olaya bile bakış açınız taraflı
sizin şok olmaya bile hakkınız yok size karşı yapılan hiçbişey yok tepkiler davranışlar hep abiye.....
bakalım siz neler görecek neler yaşayacaksınız....
oturduğu yerden konuşmak herkese kolaydır

sizde tecrübeler edineceksiniz evlilik hayatınızda ki (şu evlilikte neler yaşanmıyor ki....)
yorum şekliniz tam bekar yorumları...

benim yorumum bu
savunmaya geçebilir ısrarla haklı duruma çıkmaya çalışabilirsiniz...
ben sizin yerinizde olsam
karışmam düşünmem bile çünkü bu onların hayatları

büyük bir şey olsa bile müdahale edecek kişi anneniz ve babanızdır siz değil.....

hoş ben ne dersem diyeyim sizin düşünceniz değişmeyecek
diğer açıdan bakamayacaksınız
dolayısıyla fikrimin değersiz olduğunu düşünüyorum...

iyi günler diliyorum :85::85:

nasıl anlamdırırsanız anlamdırın
başlığınıza benim yorumsal cevabım...
1) evet abiniz haksızzz ; size yansıtmamalıydı
2) siz hepinizi bir aile olarak görerek bakıyorsunuz olaya halbuku o aile içinde birde ailecik var
abinin yengenin ve 2 çocuğun olduğu; düşünce tarzınız gayet taraflı açıkçası

artı diyosunuz yengem annesiyle kavga edip gelmek istiyormuş
olabilir bu abinizle onun arasında o olaya bile bakış açınız taraflı
sizin şok olmaya bile hakkınız yok size karşı yapılan hiçbişey yok tepkiler davranışlar hep abiye.....
bakalım siz neler görecek neler yaşayacaksınız....
oturduğu yerden konuşmak herkese kolaydır

sizde tecrübeler edineceksiniz evlilik hayatınızda ki (şu evlilikte neler yaşanmıyor ki....)
yorum şekliniz tam bekar yorumları...

benim yorumum bu
savunmaya geçebilir ısrarla haklı duruma çıkmaya çalışabilirsiniz...
ben sizin yerinizde olsam
karışmam düşünmem bile çünkü bu onların hayatları

büyük bir şey olsa bile müdahale edecek kişi anneniz ve babanızdır siz değil.....

pardon ama olaya benim müdahale ettiğimmi var?? yengemi arasam hadi gel artık desem neyse.. yada abimle konuşup şunu yap bunu yap desem ve yönlendirsem o zaman müdahale etmiş diyebilirdiniz..benim olayla ilgili tek yaptığım burda konu açmak...beni düşündürende abimin üzülmesi.. benim yerimde değilsiniz.. insan doğası kişiden kişiye farklılık gösteriyor demekki.. biri abisi için üzülürken diğeri ben düşünmem bile diyebiliyor..

şaşırdım evet şok oldum hatta annesiyle tartışmasına.. çünkü 3 haftadır orda.. ben orda kalmayı çok mutlu oluyor özlüyor diye istediğini düşünürken bu şekilde sorun yaşamasına şaşırdım..yengemle annesi arasındaki tartışmaya nasıl taraflı olabilirim??..

bu arada tüm msjlarınızda bekar olmama evlilikle ilgili bilgi sahibi olmama gönderme yapmışsınız.. evlende görelim şeklinde bir tavrınız var..her halde evlendiğim zaman açtığım konuların en büyük takipçisi siz olucaksınız... allah muhafaza dert yandığım bir konu açarsam o zamanda oh olsun sana dicek gibi bir tavrınız var...:):):)

merak ettim döndü mü yengeniz? sorunlarını çözebildiler mi?

evet dün akşam geldiler... evde herşey güllük gülistanlık.. sorun vs yok yani.. tek sorun yengemin orda kalmayı bukadar uzatması.. oda gelince sorun halloldu..

gerçi ben halloldu diyorum ama hala bazı arkadaşlar nerden biliyon diyebilir:):):) belki araları hala bozuktur karı koca arasındaki ilişkiyi bilemezsin diyebilir..

o yüzden edit: benim gözlemlediğim kadarıyla şuan halloldu...

bence abin ve yengen daha evliligin ne oldugunu kavrayamamislar, ikisinin de hatasi var, ben erkek olacagim ve karim 3 hafta ayni sehirde benden bi haber ailesi ile kalacak yok oyle bir dunya, abinin yapacagi sey belli; kapisina gidecek hadi hayatim ozledim seni diyecek ve karisini hemen bugun alip evine getirecek, yengenin de sorunu her ne ise cozmesi lazim ama belli ki bir derdi var, kocasindan ayri 3 saat nefes alamayan insanlar taniyorum. yengenin yaptigi sey eger keyfekeder ise o daha da berbat bir durum gamsizligin kimseye faydasi olmaz, umarim bir sikintisi vardir ve bunu halleder.

Aynı şehirdeki insanlar neden birbirinde kalır ki?
Bence bir gün kalması bile saçma.

Kesinlikle başka sorunlar olduğunu düşünüyorum, abiniz asla ve asla 1 haftaya bile izin vermemeliydi, izin vermek tabiri hoş değil ama en azından abiniz hoşnutsuzluğunu belirtmeliydi. Gerekirse 'ama aşkım ben artık gelmeni istiyorum çok özledim seni, şimdi gel sonra yine götürürüm seni' diyip eşini eve çekmeliydi. 3 hafta bile görüşmeden durabilen bir çift neden evlendi ki? sevgili olsalar daha çok görüşürlerdi herhalde.

Son düzenleme:
Görümceler neden böyle herşeye karışır anlamam. Bence tek taraflı bakış açısı ile yazılmış bir yazı. Birde gelini dinlemek lazım. Sizle beraber kalıyormuş ya zaten daha ne istiyorsunuz.Ailesinin yanında kalmak istemesi gayet normal. Artı gelinin babası gel al demekle külfet açısından dememiştir. Sizi düşündüğü için demiştir. düşünsene sen babana külfet getirirmisin ?
herkesin babası aynı. Yok sen şimdi dersinde onların aile biraz farklı gibi. Zaten nasıl olursa hep oğlan tarafı haklı olur. Abiniz haklı olabilir ama sorunu varsa bunu ikisi çözerler.Sen niye karışıpta konu açıyorsun. Gelin olunca görürüm seni..

Ben aileme 15 saatlik mesafede evlendim.Bugüne kadar en fazla 20 gün kaldım.Ki eşimle kavga edip bir anda ben gidiyim biraz kafam dağılsın dediğim halde sürekli konuştuk duramadık birbirimizden ayrı.Ki bende fazla duramadım hem evimi hem eşimi özleyip geldim.

Aynı şehirde hadi bir kaç gün kalınır mesafe az değil geri dönmek olunmaz hemen diye.Ama fazlası abartı tabi.Yinede tabi kendileri bilir...

Back