Ettiklerini çekerlermi sizce?

Kıyamam ! Yüreğim cız etti, gözlerim doldu gerçekten..

Senin için 1 yanıyorsa, anadır o; onun ki bin yanar..

Canının parçası eriyor gözünün önünde, üzülmezmi, yufka yüreği sızllamaz mı..

Dilerim ki Allah'tan bulsunlar..

Hiç şüphen olmasın , bu dünyada olmasada öteki dünyada ayağına gelecekler helallik için..

Çünkü bu yaptıkları kul hakkıdır..Tek telafiside hakkına girdiğin kişiden helallik istemektir..

Okadar içten söylüyorum ki bunu; Yüce rabbim gönlüne göre, değerini bilen, seni çok mutlu edecek bir insan çıkartsın karşına..Çok mutlu olasın inşallah.. :KK19:

evet canım aynen öyle, inşallah bulurlar.tşk ederim iyi dileklerin için.

canım ya senın uzulmene cok uzuldum ben yoksa oyle bırıyle sen zaten yapamazdın evlılık bır uyumdur uyumu bırak o halen bır cocuk gıbı sorumluluklarının farkında bıle degıl evet sevıyordun ama evlık te sevgıden once temelı saygıdır saygı var oldugu surece evlılık devam eder ve sevgıde onun eslıgınde gelır minnet duygusu ile,sen sakın uzulme deymez,kimsenın yaptıgıda yanına kalmaz ALLAHIN adaletıne guven beddua etme ıyı bırsey degıl canım beddua,bılen onu bılıyor.dua et sadece .

Annem de hep senin gibi düşünüyor, yavrum bunlar çok filmci insanlar,sen mahvolurdun bunların arasında diyo.evet kaldıramazdın.çok senaryocular bunlar.şimdi daha iyi anlıyorum.bir kere Allah korkusu yok,olsaydı yapmazlardı.Allah korkusu olmayandan da herşeyi bekle zaten.

evet şimdi şükrediyorum ve sende bir gün gelecek şükredeceksin.
benim aklıma her ne kadar ara sırada gelse hiç aramadım.
arkamdan emınım demıstır nasıl sevıyorduda bır kez aramadı herkez hak ettıgı yerde uzulsen bıle bellı etme

hiç şüphem yok, birgün öyle şeyler olacak ve ben de duyacağım ki iyi ki olmamış diyeceğim.hep içime böyle geliyo...

O kadar iyi anlıyorum ki seni, aynen ben de senin hissettiklerini hissettim hala da öyle.ama ben senin gibi iyi temennilerde bulunamadım bulunamam da.ben ne yaşadıysam o da yaşasın daha beter olsun, benim anamı ağlattılar. onun anası da ağlasın.ne diyim ki.inşallah şimdi iyisindir sen...

falla canım, çok çektim, geçmedi acısı.. ölecek kadar seviyordum, onsuz nefes alamadım.. terk edildikten sonra 4 sene daha devam etti.. kara sevdaydı belki benimkisi bilmiyorum.. 4 sene sonra kendime gelmeye başladım. sonra bu defa benimle evlenmek isteyen yada sevgili anlamında görüşmek isteyen insanlarda hep onun özelliklerini aradım. onun gibi baksın, onun gibi gülsün, onun gibi davransın vs.. saplantı olmuş içimde bunu anladım. onun evlenme tarihi 28 hazirandı , bende 28 haziranda evleneceğim dedim.. nitekim 26 haziranda nişanlandım.. kolay olmuyor söküp atmak, o yüzden sana tavsiyem, en kısa zamanda başka birini bul, ona aşık ol ötekini unut. beynini ve kalbini başka birşey ile meşgul et, asla bu tarz mevzular geçtiğinde "birini çok sevdim" diye anlatmaya başlama. kimse yeri dolduralamaz değil, etrafına bak, beni gör diyen pekçok erkek vardır, onlardan sana en uygun olanını gör, evlenelim dediğinde mantığına uyarsa evlen.. arkana bakma çok acı çekersin.. benim ona 10 yıl sonra yazdığım ayrılık şiiri var.. 10 yıl sonra hala o... kimseyi sevemedim birdaha , şimdi nişanlıyım, nişanlımı seviyorum.. ama üzerinden 14 sene geçtikten sonra nihayet başka birini sevebildim. aynı duruma düşmeni istemem. seni istemeyeni sen hiç isteme. Allah yardımcın olsun...

falla canım, çok çektim, geçmedi acısı.. ölecek kadar seviyordum, onsuz nefes alamadım.. terk edildikten sonra 4 sene daha devam etti.. kara sevdaydı belki benimkisi bilmiyorum.. 4 sene sonra kendime gelmeye başladım. sonra bu defa benimle evlenmek isteyen yada sevgili anlamında görüşmek isteyen insanlarda hep onun özelliklerini aradım. onun gibi baksın, onun gibi gülsün, onun gibi davransın vs.. saplantı olmuş içimde bunu anladım. onun evlenme tarihi 28 hazirandı , bende 28 haziranda evleneceğim dedim.. nitekim 26 haziranda nişanlandım.. kolay olmuyor söküp atmak, o yüzden sana tavsiyem, en kısa zamanda başka birini bul, ona aşık ol ötekini unut. beynini ve kalbini başka birşey ile meşgul et, asla bu tarz mevzular geçtiğinde "birini çok sevdim" diye anlatmaya başlama. kimse yeri dolduralamaz değil, etrafına bak, beni gör diyen pekçok erkek vardır, onlardan sana en uygun olanını gör, evlenelim dediğinde mantığına uyarsa evlen.. arkana bakma çok acı çekersin.. benim ona 10 yıl sonra yazdığım ayrılık şiiri var.. 10 yıl sonra hala o... kimseyi sevemedim birdaha , şimdi nişanlıyım, nişanlımı seviyorum.. ama üzerinden 14 sene geçtikten sonra nihayet başka birini sevebildim. aynı duruma düşmeni istemem. seni istemeyeni sen hiç isteme. Allah yardımcın olsun...

yeni okudum senin açtıgın konuyu da.yorum yazacam birazdan sana.ama söylediklerin çok dogru benım hakkımda, kımseye sevmiştim cart curt dıye anlatmayacam.annem de dıyo kızım sus artık şunun lafını etme sagda solda anlatma kımseye dıyo, mimlenecen kalacan dıyo :) elinle kısmetini kapatma, baslarlar anlatmaya dıyo.zaten anladım ben geç de olsa freya, bundan sonra da geçmişimin hesabını vermeyecem hayatıma giren kişiye, sütten çıkma ak kaşık gibi davranacam.arkadaslarıma da anlatmayacam artık.yeri geliyo onlar bile kullanıyo bunları.siz varsınız artık işte baskasına ihtiyacım yok,çünkü burda ki dostluk daha şeffaf kımse kımseyi tanımıyo ve herkes Allah rızası için birbirine tavsiyelerde bulunup yol gösterıyo,çıkarsız...menfaatsiz.sizlerle olmaktan mutluyum, sürekli açık sayfam,işimi de yapıyorum sizlere de yazıyorum.iyiki varsınız.dediklerini uygulayacam kesinlikle...

Son düzenleme:
yeni okudum senin açtıgın konuyu da.yorum yazacam birazdan sana.ama söylediklerin çok dogru benım hakkımda, kımseye sevmiştim cart curt dıye anlatmayacam.annem de dıyo kızım sus artık şunun lafını etme sagda solda anlatma kımseye dıyo, mimlenecen kalacan dıyo :) elinle kısmetini kapatma, baslarlar anlatmaya dıyo.zaten anladım ben geç de olsa freya, bundan sonra da geçmişimin hesabını vermeyecem hayatıma giren kişiye, sütten çıkma ak kaşık gibi davranacam.arkadaslarıma da anlatmayacam artık.yeri geliyo onlar bile kullanıyo bunları.siz varsınız artık işte baskasına ihtiyacım yok,çünkü burda ki dostluk daha şeffaf kımse kımseyi tanımıyo ve herkes Allah rızası için birbirine tavsiyelerde bulunup yol gösterıyo,çıkarsız...menfaatsiz.sizlerle olmaktan mutluyum, sürekli açık sayfam,işimi de yapıyorum sizlere de yazıyorum.iyiki varsınız.dediklerini uygulayacam kesinlikle...

inşallah mutlu olursun canım, düşünme başka şeylerle meşgul ol.. beynin başka şeyle meşgul olursa çabuk unutursun. inan ilerde sana yaptıklarını düşünüp kendine acımak yerine ondan nefret edeceksin. nekadar küçülmüşüm, kendimi ne durumlara sokmuşum diye kendine kızacaksın ve ders aldığınla kalacaksın.. Allah yardımcın olsun, beddua etme asla, Allaha havale et, kimsenin yaptığı kimseye kalmıyor.. Rabbim haklı olanada gösteriyor.. ama anlayana tabi.. sabret bekle, içini bozma, unutmaya, başka şeylerle meşgul olmaya çalış.. çünki bilki bu acıyı sadece sen çekiyorsun ve senin canın yanıyor.. herkes ha hoş der, kimse derdini anlamaz, çektiğini bilmez. anlatıp tekrar tekrar hatırlama.. yol ver gitsin.. sen sevgiyi hakeden bir insansın, bırak seni hakeden seninle olsun...:)

inşallah mutlu olursun canım, düşünme başka şeylerle meşgul ol.. beynin başka şeyle meşgul olursa çabuk unutursun. inan ilerde sana yaptıklarını düşünüp kendine acımak yerine ondan nefret edeceksin. nekadar küçülmüşüm, kendimi ne durumlara sokmuşum diye kendine kızacaksın ve ders aldığınla kalacaksın.. Allah yardımcın olsun, beddua etme asla, Allaha havale et, kimsenin yaptığı kimseye kalmıyor.. Rabbim haklı olanada gösteriyor.. ama anlayana tabi.. sabret bekle, içini bozma, unutmaya, başka şeylerle meşgul olmaya çalış.. çünki bilki bu acıyı sadece sen çekiyorsun ve senin canın yanıyor.. herkes ha hoş der, kimse derdini anlamaz, çektiğini bilmez. anlatıp tekrar tekrar hatırlama.. yol ver gitsin.. sen sevgiyi hakeden bir insansın, bırak seni hakeden seninle olsun...:)

hakkımdaki düşüncelerin için tşk ederim. zaten işe veriyorum kendimi, balıklarım var akvaryum falan onlarla ugrasıyorum, sşzlerle dertleşiyorum, plastik kapak topluyorum bu aralar ona sardım şu tekerlekli sandalye yardımı için, ne biliyim geri dönüşümü yapılabilen plastik parçalar topluyorum, anlayacagın ugrasıyorum birşeylerle, 5 ay önce namaza baslamıstım ona devam ediyorum , yürüyüşe gidiyorum, bu arada ben 16 kılo verdim o salaklar benı begenmesinler daha :))))))))) araba sürmeyi öğreniyorum, iyi gidiyo, araba bile almayı düşünüyorum..şöyle ucuz bir uno falan :))))))) sizler de varsınız artık daha ne olsun...

hakkımdaki düşüncelerin için tşk ederim. zaten işe veriyorum kendimi, balıklarım var akvaryum falan onlarla ugrasıyorum, sşzlerle dertleşiyorum, plastik kapak topluyorum bu aralar ona sardım şu tekerlekli sandalye yardımı için, ne biliyim geri dönüşümü yapılabilen plastik parçalar topluyorum, anlayacagın ugrasıyorum birşeylerle, 5 ay önce namaza baslamıstım ona devam ediyorum , yürüyüşe gidiyorum, bu arada ben 16 kılo verdim o salaklar benı begenmesinler daha :))))))))) araba sürmeyi öğreniyorum, iyi gidiyo, araba bile almayı düşünüyorum..şöyle ucuz bir uno falan :))))))) sizler de varsınız artık daha ne olsun...

ohoooooo sen aşmışsın zaten bu durumu :) maşallah maşallah.. bak önüne çıkan kısmetleri iyi değerlendir, sonra pişman olma.. insanları olduğu gibi değerlendir, onunla aynı olmalarını isteme.. yalnız kaldığında asla beyninin onu düşünmesine izin verme. ben bazen stres atmak için açarım ankara havasını şıkır şıkır oynar rahatlarım. youtube aç, ordan bilmediğin öğrenmek istediğin dansları falan yapmaya çalış.. aklını başka şeylerle meşgul et.. uğraşların çok güzel.. 16 kilo hepsinden daha güzel.. ben 16 kilo versem 50 kilo olurum, manken gibi yani.. :) darısı başıma ama sağlıkla, üzüntüsüz :)

[ı][/ı]biz bayanlar neden bukadar korukorune baglanıyoruz kı çok kızıyorum bu huyumuza bır ınsanın hatalarını yanlıslarını gore gore bizi bizden almasına izin veriyoruz çok iyi oyuncu su erkekler bayanların ne ıstedıgını çok ıyı bılıyorlar ıslerıne geldımı ıstedıgımızı bıze verıyolar ıslerıne gelmedımı o çok seven adam 360 derece donup bıranda ortada bırakıverıyo.kanmamak lazım onlara

ohoooooo sen aşmışsın zaten bu durumu :) maşallah maşallah.. bak önüne çıkan kısmetleri iyi değerlendir, sonra pişman olma.. insanları olduğu gibi değerlendir, onunla aynı olmalarını isteme.. yalnız kaldığında asla beyninin onu düşünmesine izin verme. ben bazen stres atmak için açarım ankara havasını şıkır şıkır oynar rahatlarım. youtube aç, ordan bilmediğin öğrenmek istediğin dansları falan yapmaya çalış.. aklını başka şeylerle meşgul et.. uğraşların çok güzel.. 16 kilo hepsinden daha güzel.. ben 16 kilo versem 50 kilo olurum, manken gibi yani.. :) darısı başıma ama sağlıkla, üzüntüsüz :)

aşmaya çalışıyorum işte, hele şurda insanların yorumları öyle etkiledi ki beni.tamam dedim dogru yoldayım, çünkü ben bir yerde insanlar birşey söyluyosa kulak vermek lazım diye düşünüyorum. yapıyoruz işte bişeler bakalım hayırlısı Allah'tan. haaaa bak aklıma gelmişken geçenlerde bir görmeye geldiler beni, ben de şirketteydim annem aradı misafir gelecek diye, ayyy oturup hüngüüüüür hüngüüür agladım istemem diye. aracı olan kadının hatırına kabul ettik eve.annemin çok samimi arkadasıydı kadın işte. neyse ben bir de eve geç gittim freya yok diyecem diye odaklanmısım ya, ağladım maymun gibi oldum diye gittim arkadasımın kuaför salonuna, bir kaş bıyık hafif makyaj derken, güzel bir hale getirdi arkadasım beni.bir de kalkmıs oooo elif iyi ki istemiyorum dedin dıyo :))haklı olarak.eve girdim freya, çocukla gözgöze geldim tamam dedim ya, neden olmasın. çocuk karizma tabi, ilaç mümessiliymiş, baktım sohbet süper, giyim kuşam iyi, davranışlar kibar. kırım göçmeni nogaylarmıs.eee ben de çerkezim zaten, anlaşırız dedim. 4 tane kız kardesın bir erkek kardesi.düşün.neyse gittiler bunlar.sabah aracı kadın geldi fikrimi sormaya gelmiş, ben begendim dedim.neyse tamam dedi gitti bu gidiş o gidş.ses cıkmadı, hmm o zaman çocuktan taraf yok dedi herhalde diye düşündüm.bunun üstünden bir 3 ay geçti ve daha 3 gün önce ben ögrendim ki bizim aracı olan kadın sen git kız tarafı istemıyo de. sebep de ne biliyomusun? bu kadınla aile dostuyuz çok samimi.anneme demiş ki ya elif çok zayıflamıs, ne kadar güzelleşmiş,kıyamadım demiş, o kapkara ogklana yakıstıramadım ben kendim yok dedim,çok sordular haberiniz olsun demiş.Ben bunu öğrendim ya kadının gırtlagını sıkacaktım üzüldüm valla ama napalım kısmet.çocuk iyiydi ama.aman öyle işte.

[ı][/ı]biz bayanlar neden bukadar korukorune baglanıyoruz kı çok kızıyorum bu huyumuza bır ınsanın hatalarını yanlıslarını gore gore bizi bizden almasına izin veriyoruz çok iyi oyuncu su erkekler bayanların ne ıstedıgını çok ıyı bılıyorlar ıslerıne geldımı ıstedıgımızı bıze verıyolar ıslerıne gelmedımı o çok seven adam 360 derece donup bıranda ortada bırakıverıyo.kanmamak lazım onlara

yasemincim çok haklısın, malesef öyle oluyoruz. okudun işte olanları.sensiz yapamam dıyodu, kızla pastanede yakalayınca, beni takip ediyo demiş, aşağılık herif, kendi kendine gelin güvey oluyo istemıyorum ben kendisini demiş arkadaslara. ve onca emeklerime ne demiş biliyomusun, çok hırslı demiş hırsından sürekli kavga ediyodu demiş benle falan. ama canım ben anlayamadım bu hırs meselesini neye hırs yapmısım, neler yapmısım haberim yok :))))))))) ucuz adam...

bence allahın sevgili kuluymuşsun da krutulmuşsun
böyle sevdiği kıza sahip çıkamayan
anaya babaya laf düşüren sünepeden allah kurtarmış seni

yetişkin olamamış insan olamamış şahsiyeti seven kıza da yazık

bundan sonra umarım yolun açık olur ve allah kalbine göre verir
sana neden bu kadar şey yaptın o adam için demiycem çünkü yapman gayet normal sen sevmişsin ve gerektiği gibi davranmışsın karşındaki kaypaksa suç senin değil arkadaşım.

ama emin ol böyle dengesiz bir insan ve oğlunun seveceği kızın fiziğine kadar karışan bir aile asla mutlu olamaz
gelişmemiş kişilik örenekleri bunlar
uzak dur ve hayatına yeniden başla

bence allahın sevgili kuluymuşsun da krutulmuşsun
böyle sevdiği kıza sahip çıkamayan
anaya babaya laf düşüren sünepeden allah kurtarmış seni

yetişkin olamamış insan olamamış şahsiyeti seven kıza da yazık

bundan sonra umarım yolun açık olur ve allah kalbine göre verir
sana neden bu kadar şey yaptın o adam için demiycem çünkü yapman gayet normal sen sevmişsin ve gerektiği gibi davranmışsın karşındaki kaypaksa suç senin değil arkadaşım.

ama emin ol böyle dengesiz bir insan ve oğlunun seveceği kızın fiziğine kadar karışan bir aile asla mutlu olamaz
gelişmemiş kişilik örenekleri bunlar
uzak dur ve hayatına yeniden başla

evet gonca ben de inandım artık buna, ilerde belki göreceğim ya da duyacağım şeyler gerçekten Allah'ın beni birşeylerden korumus oldugunu daha iyi anlatacak bana. zaten iyiliği hak etseler di Allah yazardı birbirimize. Annemin dualarıyla kurtuldum belki de. ya da yaptıklarım sadakam oldu. Rabbim pişman etsin ama hepsini, kapıma getirsin onları...şimdi mutlu bilmiyorum ne olur...

Canım ya çok üzüldüm yaşadıklarına ama üzülme kaybeden sen değil onlar olmuştur. Bizde bir söz vardır genç kızın saçının teli bile beddua eder derler. Zamanla acıların geçecek ve diyeceksin ki iyiki öyle bir insandan kurtulmuşum. Eşimle evlenmeden önce tam 6 yıl biriyle çıktım. Hemen hemen aynı şeyleri yaşadım, yalanlarına, ihanetlerine herşeyine katlandım çünkü çok seviyorum diyordum. Birgün ağbisi aradı ve dediki ailem ona istersen o kızı (benden için) isteyelim dedi ama o kapıyı vurdu çıktı dedi. oysa bana ailesini bahane ediyordu. İşte o gün bitti bende, çok acı çektim, üzüldüm yaşayan bir ölü gibi oldum ama asla geri dönmedim. benim beddualarım tuttu ama sonra eşimle evlendim. Allah'a şükür zorlu süreçler olsada evliliğimde eşim benim için doğru insan bunu biliyorum. Sende dilerim bir gün gerçekten seni hakeden biriyle tanışır ve kurtulduğuna şükredersin.

Canım ya çok üzüldüm yaşadıklarına ama üzülme kaybeden sen değil onlar olmuştur. Bizde bir söz vardır genç kızın saçının teli bile beddua eder derler. Zamanla acıların geçecek ve diyeceksin ki iyiki öyle bir insandan kurtulmuşum. Eşimle evlenmeden önce tam 6 yıl biriyle çıktım. Hemen hemen aynı şeyleri yaşadım, yalanlarına, ihanetlerine herşeyine katlandım çünkü çok seviyorum diyordum. Birgün ağbisi aradı ve dediki ailem ona istersen o kızı (benden için) isteyelim dedi ama o kapıyı vurdu çıktı dedi. oysa bana ailesini bahane ediyordu. İşte o gün bitti bende, çok acı çektim, üzüldüm yaşayan bir ölü gibi oldum ama asla geri dönmedim. benim beddualarım tuttu ama sonra eşimle evlendim. Allah'a şükür zorlu süreçler olsada evliliğimde eşim benim için doğru insan bunu biliyorum. Sende dilerim bir gün gerçekten seni hakeden biriyle tanışır ve kurtulduğuna şükredersin.

anlıyorum ne demek istediğini, bak bu da işte gitti 2 hafta çıktıgı kızı istetti.ben 2 sene mi verdim hiç bir halt yapamadı.isteyince oluyomus demek ki. ne diyim ki.Allah nasıl biliyosa öyle yapsın.ama beni çok aratsın, her görüdğü yerde yürekleri yansın hepsinin pişmanlıkla.iyi dileklerin için Allah razı olsun.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

yasemincim çok haklısın, malesef öyle oluyoruz. Okudun işte olanları.sensiz yapamam dıyodu, kızla pastanede yakalayınca, beni takip ediyo demiş, aşağılık herif, kendi kendine gelin güvey oluyo istemıyorum ben kendisini demiş arkadaslara. Ve onca emeklerime ne demiş biliyomusun, çok hırslı demiş hırsından sürekli kavga ediyodu demiş benle falan. Ama canım ben anlayamadım bu hırs meselesini neye hırs yapmısım, neler yapmısım haberim yok :))))))))) ucuz adam...

ah canım ah bılmezmıyım erkeklerın ne mal oldugunu cok yakın bır arkadasım 2 yıl flort ettı alı dıye bırıyle cocuk cok sevıyodu guya evlılık hayallerı kurayolardı ustune tıtrıyodu assalık sonra degısmeye basladı bırden gunde 100msj atan adam 2msja ındırdı ben anlıyordum arkadasım anlamıyodu kendınce ayrılmak ıcın sogutma polıtıkası uyguluyordu asalak herıf cok ıyı bır ınsan ya su erkekler bunu cok yapar ben ayrılmayım o benı bıraksın derler neyse arkadasım kabullendı durumu cocuk ıyıce elını ayagını cekmıstı cunku hıc ılgısı kalmamıstı arkadasım 2senedır ask acısı cekıyo hala senın gıbı beddualar edıyo bunalıma gırdı kackere aglarken yakaladım yasemın gorustugumuzde bana oyle bır sarılırdıkı benı sakın bırakma dıye hersey yalanmıydı bukadar degersızmıydım ben dıye cok agladıgına sahıt oldum.arkadasım hala onun ıcın aglarken kımbılır beyımız kımlerle ne haltlar karıstırıyor en son facesınde sılmıs arkadasımı cok dokunmus msj yazmıs ısyan msjları adamda tık yok yuzumu var haklı cunku.allah bıldıgı gıbı yapsın boylelerını

ah canım ah bılmezmıyım erkeklerın ne mal oldugunu cok yakın bır arkadasım 2 yıl flort ettı alı dıye bırıyle cocuk cok sevıyodu guya evlılık hayallerı kurayolardı ustune tıtrıyodu assalık sonra degısmeye basladı bırden gunde 100msj atan adam 2msja ındırdı ben anlıyordum arkadasım anlamıyodu kendınce ayrılmak ıcın sogutma polıtıkası uyguluyordu asalak herıf cok ıyı bır ınsan ya su erkekler bunu cok yapar ben ayrılmayım o benı bıraksın derler neyse arkadasım kabullendı durumu cocuk ıyıce elını ayagını cekmıstı cunku hıc ılgısı kalmamıstı arkadasım 2senedır ask acısı cekıyo hala senın gıbı beddualar edıyo bunalıma gırdı kackere aglarken yakaladım yasemın gorustugumuzde bana oyle bır sarılırdıkı benı sakın bırakma dıye hersey yalanmıydı bukadar degersızmıydım ben dıye cok agladıgına sahıt oldum.arkadasım hala onun ıcın aglarken kımbılır beyımız kımlerle ne haltlar karıstırıyor en son facesınde sılmıs arkadasımı cok dokunmus msj yazmıs ısyan msjları adamda tık yok yuzumu var haklı cunku.allah bıldıgı gıbı yapsın boylelerını

bizim aşağılık da benden ayrıldıktan 20 gün sonra cıkmaya basladıgı kıza sildirdi beni faceten mesajlarını okudum, tabi onlara fırsat bırakmadan ben sildim kendisini hemen.yazmııs işte kıza işim olmaz onunla bitti, sil gitsin aşkım cart curt......... askere onlar yolladı seni, aç karnını onlar düşündü.dişleri ağrırdı yüreğim sızlardı. geçen gün duydum dişleri çok agrıyomus yine. nişanlısı iyileştirsin işte. çok aratsın Allah beni yasemin çoook.inşallah diliyorum bunu.ben de çok sitem mesajı yazdım hiç oralı olmadı. ama ayrıldıktan sonra 1,5 ayda bir falan arıyodu beni nasılsın diye tersliyodum ben de. ne yüzle arıyosa.burnum kanamıstı bir kere tartısırken onunla tam 45 dk durmadı.aradıgında soruyo işte burnun kanam ıyo dimi iyisin dimi diye...Allahım kurban oldugum rabbim, diyar diyar aratsın beni onlara.

9 eylül doğum günümdü beni aradı,açmadım evimin önünden geçti arabayla, çıkmadım...içimde fırtınalar koptu ama belli etmedim. Nişandan dönmüş, ama duydum ki bu aralar geri barısıyormus, fakat hiç iyi değilmiş, içine sinmiyormuş, aldatılmaktan çok korkuyormuş...ve mutlu olamamaktan, ailesi de biz kızdan göreeceğimizi gördük soguduk sadece senın için tekrar kabul ettik demişler...ne olur bilmem dostlarım ya belki de ahım tutmaya basladı...ama bu kadar basit değil ki, ben 3 sene ağladım, hakaretler duydum anlatmaya gerek yok hikayemi biliyosunuz zaten...ben mutlu değilim, ve hala kavusamadıgım o büyük aşkımı umutmak için elimden geleni yapıyorum, yeri geliyo duvar diplerinde ağlıyorum her zaman ki gibi yeri geliyo tuvalette banyoda çeşmeleri açıp aglıyorum sesimi kımse duymasın dıye, canım yandıkca aglıyorum anlayacagınız, her yandıgında bir ah daha yükseliyor göklere, bensiz hiç mutlu olmaz umarım...Allah'ım kötü düşüncemi affetsin ama ben ağlaya ağlaya ayrılmayı ve mutluluğu uzaktan izlemeyi öğrendim artık...kanatamazlar yaralarımı izin vermem artık...

ne olursa olsun onca iyiliğin dokunmuş
yaptıklarına yazık olmus
yanlıs anlama ama sen bu adamla hiç yakınlaştın mı???
ver dıyene veren bırı oldugunu nasıl soyleyebılıyor...

Off yaa :KK43: sen de kendimi gördüm sanki kendi hikayemi okudum cnm :KK43: İçimde bir yerler çok fena sızlıyor, şuan nefes alamıyorum :KK43: Gözlerim dolu dolu bakıyorum ekrana :KK43: Benimkide askere giderken bütün aile bana destek oldu, benimki beni abisine emanet etti, annesi beni webcamlarda komşulara gösterdi gururla bu benim gelinim olucak diye. Ablası yanımıza gel sana kendi ellerimle şu şu yemeklkeri yapcam şöle olcak böle olcak demeye başladı. Anlayacağınız aileye güvendim. Annesini annem gibi sevdim, ablam yok ama ablasını ablam gibi sevdim. Benimki askerdeyken her türlü fedakarlığı yaptım. Her hafta 2 mektup birden giderdi askeriyeye. Kendi ellerimle ördüğüm atkı bilmem ne. Komutanlarına bile sevdirmiştim kendimi. Adamlar benim bu uğraşlarım için benimkine görevde laptopunu veriyodu ki sırf biz görüşelim diye. Askerden geldi beni anında bıraktı. Bi iki sene çalkantılı geçti ama herşey yoluna oturdu sanıyodum. Annesiyle telefon görüşmelerimiz, ailesine içimden geldiği için hediye almalar. Ama sonunda ne oldu biliyo musun bebeğim? Ben o hediyeleri sırf içimden geldiği için onları sevdiğim için yollamıştım, onlarsa oğlumuzu bizi elinde tutmak için yolluyo bu kız bize bunları demişler :KK43: HzMuhammed efendimiz bile hediyenin önemini belirmiş bir hadisinde :KK43: Oysa bana neler söylediler. Bir süre sonra annemle sevgilimin olduğu şehire gittik. gezmeye. Güyya ablası beni ağırlayacktı annemle ama ankaraya döndükten sonra öğrendim ki ablası beni sırf annesi kızar diye evine almak istememiş :KK43: Hani seviyo hani istiyodu :KK43: Babasının bile gönlünü kazandımı düşünürken 3 ay önce ikisininde beni istemediğini öğrendim :KK43: 29 ekimde 1 yıl olucak biz ayrılalı ama hala unutamadım. İçimde duruyo acısı aslada geçmeyecek :KK43: Dilerim rabbimden benimde, seninde ahımız üzerlerinden gitmezde bir ömür boyu çekerler inş cnm. Rabbim sabır versin cnm :KK43:

X