bundan boyle hersey gonlune gore olsun Bukleli kedi...
kendini suclama..
insallah hersey guzel olur senın ıcın ılk zamanlar zor olur ama sonrasında atlatırsın yawas yawas sakın kendını uzme hayat okadar kısakı sen guzel gelecek guzel zamanlarının tadını cıkart kendını bıraz nadasa bırak sonrada oyle bı kalkkı ayaga herkes sasırın tum guzelıkler senınle olsun
umarım hayat saan bunları unutturacak güzellikler yaşatır.
Bence sevinmelisinki sana destek olacak bir ailen ve dahada önemlisi güçlü duracak bir kişiliğin var
allah yardımcınız olsun boşanma stresi hiç bişeye benzemiyo ben o günü resmen hayal gibi hatırlıyorum...ama kader be kızlar atlatıcaz biz güçlüyüz dimi yaparız yapacaksınız eminimmm bundan...
Allah yardimciniz olsun..kader boyleymis....
Canım konunu en başından beri biliyorum. Ancak hiç yorum yapmamıştım.
Sen yapabileceğin herşeyi son noktasına kadar yaptın, bundan emin ol, içini ferah tut.
Bundan sonra umarım çok çok mutlu olursun.
Sana huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyorum arkadaşım...
merhabalr,arada bir derdim oldukça girip yazıyordum arkadaşların dertlerinden okjuduklarım oluyordu...şimdi yine nete girdim derdim var a tıkladım "bukleli kedi" nikini görünce bir yerden hatırladığım aklıma geldi...evet geçen seneden hatorlıyordum..."boşandım sonunda" yazısını görünce derdine ortak olmak istedim yine...canım benim Allah yardımcın olsun diyorum kısaca duygularım düğümlendi şuan,ailenin yanında olmasıinanki harika birşey,annenin yanında uyumak hele ki...kelimeler tarif etmez bence bu hissi...yine de şanslısın...canım arkadaşım yolun açık olsun,arkadaşların dediği gibi acını çek bi sonuna kadar sonra hayat sana kimbilir ne güzel kapılar açacaktır...sevgilerimle...
Allah yardımcınız olsun zorlu bir süreci bence gayet güzel kendinden emin bir şekilde atlatmışsınız daha çok yeni.ilk zamanlar sıkıntı çekeceksiniz muhtemelen ama alışacaksınız en kısa zamanda inşallah.
hayırlısı olsun inş çok mutlu olursun bugünleri hatırlamazsın
Konuna yorum yapmasam da takıp edıyordum.
Dılerım bu zor gunlerı cok hızlı bır sekılde atlatırsın.
Rabbım daıma yanında olsun.
Hakikaten çok üzülldüm arkadaşım . Kendi yaşadıklarım aklıma geldi bende 2 sene önce aynı senin gibi şeyler yaşadım inan bana mazlumun ahı kimsede kalmıyor. Ve o hayatının en kötü günlerini yaşıyor şu anda insanlar birbirlerine uygun olmasalar dahi bunu bir başkasının duygularıyla oynayarak yada güvenini sarsarak ortaya koyamazsın. İnan bana sen çok değerlisin arkadaşım bende senin gibi aynı acılar aynı şeyleri yaşadım bazı zamanlar bile hala yaşamaktayım ama o hayatının hatasını yaptı. Senin atlattığın o ilk geceki titremeler bile aynı geçirdiğin süreçlerin hepsini yaşadım değmiyo unut ve başını yukarı kaldır daha ne güzellikler yaşıcaksın inan bana
canım çok teşekkür ederim. evet yaşayan insan daha iyi anlıyor değil mi ne kadar zor bi durum olduğunu. demek sen de aynı şeyleri yaşadın. umarım şimdi çok iyisindir. ben de eminim o da beni bu hale getirdiği için sürünecek. çok acı çekecek. çekmeye başladı bile diye düşünüyorum. o kötü günler, o evde yaşadıklarım aklıma geldikçe çığlık atasım geliyor. inşallah öyle şeyler olur ki hayatımda, bunların hiçbirini hatırlamam en kısa zamanda.
aynen dediğin gibi işte. madem biz birbirimize uygun değildik, madem frekanslarımız tutmuyordu, neden bana bu acıları yaşattın? neden beni bu hale getirdin? neden "bi şans daha vermedin diye pişman olacaksın" diyerek beni günlerce ikilemde bıraktın. perişan ettin beni. ama Allah büyük. yaptığı bütün bu dengesizliklerin hesabını Allah soracaktır ondan. şu mübarek gecede tek dileğim budur ki Allah müstehakını versin. beddua etmiyorum, sadece hakettiğini bulmasını istiyorum. şu an geçmişe yönelik hiçbir pişmanlığım yok. hatta iyi ki kısa süreliğine de olsa geri dönüp bir şans daha vermemişim diyorum. en büyük korkum buydu, geri dönmediğim için pişman olur muyum diye ama yok. içim çok rahat. tek pişmanlığım kendimi bu kadar üzmem içindir. bu kadar iyi niyetli ve anlayışlı davranıp kendi psikolojimin çökmesine izin verdiğim içindir.