Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmişi unut yaşanmamış farzet bundan sonraki yaşamında allah yardımcın olsun canım
Biz takip ederken gerilmiştik burada.Kimbilir siz neler neler yaşayıp, hissettiniz.
Ama sonunda tüm stres, sıkıntı, dert geçmişte kaldı.
Ne güzel bir aileniz varmış, onların da desteğiyle en kısa sürede tamamiyle bu psikolojiden çıkar mutlu mutlu günler yaşarsınız inşallah.
Bence sakın üzülme herşeyde bir hayır vardır inan. Senin için rahatsa zaten gerisi ne desek boş. Ozaman yapman gereken; herşeyi göm içine ve yoluna devam et bunların hepsini atlatan biri olarak söylüyorumki hepsi geçiyo ...
umarım yeni hayatın sana şans ve güzellikler sunar.Geçmiş olsun.
of of ooff canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına rabbim yar ve yardımcın olsun hikayeni ilk defa okuyorum gözyaşları içinde çok kötüyüm şu an çok çok üzüdüm.seni hayatında ne mutlu ediyorsa onunla kal mutsuz eden şeyleri çıkart işte o zaman gerçekten mutlu olursun tabi yapabilirsen ben hiç yapamadım ama...
cok güzel bir yol seni bekliyor..biraz daha toparlan dinlen kendine gel ve yolunda yürümeye devam et..inan bna hayat cook güzel...
geçmiş olsun.
daha önce bahsetmiştim bir tanıdığımız da aynı şekilde evliliğini bitirmişti.
geçen güzel haberlerini aldım,nişanlanmış ve çok mutluymuş.
Allah tamamına erdirsin inşaALLAH.
eski kocası da ölen ve annesiyle küs olan teyzesinin kızıyla evlenmiş.
kız almanyadan gelmiş ayrıca ve arkasında kimsesi yok garibin.
mutlu,huzurlu bir evlilik yaparsın sen de ilerde inanıyorum.
kimsenin de yanına kalmaz,emin ol.
Buklelikedi daha önce açtığın konuna çok yazmıştım zamanında, sonra bebeğim oldu uzun süre giremedim ama bugün aklıma takıldı. Bir bakayım dedim, boşandığını öğrendim. Nickim değişti o nedenle sen beni hatırlamayabilirsin.
Öncelikle geçmiş olsun ve de kararın sana mutluluk getirsin diyorum. Senin konunu izlediğim dönemde baştan itibaren süreci biliyorum. Önceleri yeni evliliğin getirdiği bir sorun gibiydi, giderek sorun derinleşti ve içinden çıklmaz oldu. Bir noktada artık bu sorunun çözümsüz olduğu anlaşılmıştı. Tüm bunları seninle birlikte biz de takip ettik. O yüzden ben doğru karar verdiğini düşünüyorum.
Son mesajına gelince, boşanıp da arkadaş kalan ünlülerden başka kimseyi görmedim ben. Bana sağlıklı ve doğal da gelmiyor. İyi ayrılmak diye birşey yok, çünkü ayrılmak zaten temelde üzücü birşey. O yüzden tazminatı da, kablo tv parasını da, mesajını da, mailini de boşver ve kapat artık bu konuyu. Yok say bitsin gitsin. Bundan sonra hep ileriye bak.
canım yaşadıklarına çok üzüldüm ve bu konuları tüm samimiyetinle yazdığına inanıyorum....
lütfen üzülme çünkü üzülecek bişiy yok artık kurtulduğuna sevin homoseksüel birinden... tüm konulşarını okudum ve çevremde bi arkadaşımın tüm yaşadıklarını sende yaşamışsın....
arkadaşımın eşide ilk balayına çıkınca yok hastayım diye bahaneler uydurmuş birlikte olamamışlar ve bu bahaneler uzamış gitmiş...meğer eşi gay miş bi kalkan olarak evlenmiş kadınla kendini gizlemek için ...
hatta çocuğum olsun diye kendimi daha iyi gizleyeyim diye çokcuk yapmış kadından tabi kadın hamile kalınca elini bile sürmemiş çocuk oluncada uyuyamıyorum diye osasını bile ayırmış ki çocuk olsun diye birlikte olunca eşinin lağoboya kustuğunu bile görmüş... 17 yıl evli kalmış bu adamla ... daha neler neler yaşamış bu adamla sırf çocuğum babasız kalmasın diye katlanmış... ama artık çocuğuda boşan anne ben senin yanındayım demiş....
o yüzden canım üzme kendini sen yine bir iki yılla kurtulmuşsun bebeğinde olmamış bu adamdan... yoksa gay olmasa ben sanmıyorum bi erkeğin severek evlendiği bi kadınla birlikte olmayacağını onlar öyle gizliyolarki kendilerini kadınlarıda kalkan olarak kullanıylar sonra kadın çöküyo depresyona giriyo ... sen ucuz atlattın sakın üzülme...
Konunu ben de başından beri takip ediyorum, çok güçlü ve mantıklı bir insansın bunu samimi söylüyorum çünkü bu kararı vermek çoğu kadın için çok zor. Kendini sakın suçlama, elinden geleni fazlasıyla yaptın. Hayatının bundan sonraki kısmını kazandın öyle düşün. Bundan sonra karşı tarafı da suçlama, çok doğru bir karar verdin ve bu durumdan kurtuldun. Bu arada o konuşmayı yapmanız iyi olmuş, bunları söylemesi bile güzel bir şey bence. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun.
canım allah sana iyi günler nasib etsinbikaç ay sonra bunların hepsini bende yasayacağım allah herkese yardım etsin hayırlı yollar çizsin
canım allah sana iyi günler nasib etsin