Sana yeni bir başlangıçta,yeni doğum gününde başarı ve mutluluklar diliyorum.Hikayeni uzun zamandır takip ediyorum ve dik duruşundan dolayı seni tebrik ederim.Her şey gönlünce olsun :)
afferin kız işte bu kadar
hergün biraz daha iyi olacaksın
Son derece güçlü gördüm sizi yeni bir başlangıç yapma cesaretini göstermişsiniz pek çok kadınımızda bulunmayan bu cesareti . Bundan sonra da hayatınızda güzel şeyler olacağını umuyorum ben bu günleri de atlatırsınız inşallah en kısa zamanda kendinize iyi bakın.
herşeyde vardır bir hayır,yeni hayatın sana ne güzellikler getirecek kim bilir...Bu bir sınavdı farzet; şimdi bitti,rahatla ve kendine mutlu olacağın bir hayat çiz.şans seninle olsun arkadaşım
canım yaaa demek sonunda bitti öyle bi sevindimki anlatamam,sen çok güçlü bi kızsındilerim bundan sonraki hayatın istediğin gibi olur.
çok teşekkür ederim canım. konumu başından beri takip ettin. foruma en çok cevap yazanlardan biriydin. aylarca bana destek olmaya çalıştın. hatta beni yadırgayanlara karşı da beni korudun forumda sonucu merak ettiğini biliyordum. desteğin için çok teşekkürler. umarım hepimizin hayatı istediğimiz gibi olur.
seni cok tebrik ediyorm canm yasadıklarn cok ağır seyler ama sen suan dimdik ayaktasın tebriklerr Allah dahda yardmcın olsun da su haplarıda bırak be guzelim zarar verme artık kendine yavas yavas kes kendini ii hisstmeye calıs bu hapları yut yut nereye kadr gülüm tabii bilemem belki haplar ayakta tutuyor seni ama bnuda atlat sen guclu bi kadınsın cnm:26:
neredeyse 1 sene olmus..konunu takip edenlerdendim bende..okurken yazdiklarini gozlerim doldu..daha oncede demistim elinden geleni yaptiysan,icin bu konuda rahatsa,karsindaki sana hak ettigin cevabi veremiyorsa uzatmanin anlami yok..
kendin icin en iyi karari verdin..omur boyu ugrasip,yipranip,uzulmektense sen guclu bi sekilde olmasi gerekeni yapip hayatini kurtardin arkadasim..gercekten guclu bir kadinsin buradaki bircok kadin gibi boyun egmedin..en zoru bosanmakti inan bundan sonrasi senin icin hem daha kolay hem de daha guzel olacak..sen kendi degerini bilen bir kadinsin..bunlarda gececek sadece biraz zaman lazim..
Su an gozyaslarimi tutamiyorum. Annenin yanina yatip dua okudugu kisimda koptum zaten. Bak canim bunlarin hepsi gececek. Yeniden birini sevecek, yeniden gelinlik giyeceksin. Yasadiklarin sislerin ardinda kalacak. Cocugun yok sanirim, olmadan bitmesi isabet olmus. Gonlun daraldikca eski esinin sana o son itirafini oku ve kendine guvenini tekrar getir. Senin bir hatan yok. Ne kadar sanslisin ki kurtuldun ama daha vakit alacak farkina varman. Her gun yaran daha da kapanacak. Benim butun bosanmis arkadaslarim evlendiler tekrar hem de ne mutlu mesut. Sen de yasayacaksin, azicik sabir emi?
Yeni hayatında Rabbim seni güzelliklere boğsun inşallah. Kangrenli kolunu kestiğini, beynindeki tümörü aldırdığını düşün, arkana bakma, geçmişi düşünme, sen istedikten sonra yaşananlar silinir gider kafandan, geleceğini düşün, bu hayatta en önemli şey sensin, kendinin kıymetini bil.....
inanıyorum ki zamanla başından geçen bu kötü evliliği unutacaksın ve seni hakeden bir adamla çok daha güzel bir ilişkiye başlayacaksın.İnsan aslında doğumundan ölümüne kadar birden çok hayat yaşar sen sıkıntılı olan birini yaşadın ve bitirdin yolun açık olsun güzelim inşallah sıradaki hayatın mutlu bir hayat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?