allah yardımcın olsun zaman ilaç olacaktır herhalde allaha emanet ol arkadaşım
ahh canım benım buyuk gecmıs olsun artık yenı hayatına kendını hazırla mutlu olacagın gunlerı dusun hem daha gencsın tabı unutmak ıcın zmana ıhtıyacın var ınsallah cok guzel gunler eskıyı gulerek hatırlayacagın gunler senı bekler
bukleli kedi nasilsin?
canım geçmiş olsun.okurken duyguladım ve ağlamamak için kendimi zor tuttum özellikle eve geldikten sonraki halin beni çok etkiledi.bende şuan eşimden
boşanmak üzereyim.dava açtı eşim.bizim mahkeme falan olmadı daha.dilekçe geldi savunma dilekçesi yazacaz işte.acaba bendemi senin duygularını yaşarım
herşey bittikten sonra die geçti aklımdan birden.sanki yaşadıklaırnı ben yaşadım biran.ALLAH yardımcımız olsun.
Tsk ederim canım iyiyim..
Senin de iyi olmana çok sevindim.en zorunu başardın bu günlerde geçecektir..kendine vakit ayırman çok iyi olmuş..sen gercekten güçlü bir kadinsin..hersey çok daha güzel olacak İnan..
Buklelikedi....Arkadaşım...İlk kez okudum yazdıklarını.Ellerim buz kesti,titrek bir hal aldı içim,ezbere acılarım boğazıma durdu...Çok fena oldum.Ben de yaklaşık bir ay kadar sonra boşanıyorum.Ve....Süngüyü dik tutmaya çalışıyorum.......Bazen çok zor oluyor.......Çok........Zor..........Benim durumumda da benzer yönler var seninkiyle,ben de sinir hastası oldum,ruhuma kıyıldı resmen.....İlaç...İlaç.....Nereye kadar........Bizi bu hale getirenler utansın........
çok zor üzüldüm...Allah kimseyi ayrılmak zorunda bırakmasın ama yapacak birşeyinde kalmamış naparsın:44:hakksında herşeyin hayırlısı olsun inşallah bundan sonra mutlu olursun
hikayenizi okudum ve içim burkuldu açıkçası. ama hiç birşey için geç değil. yolun başından dönmüşsünüz ya yıllarınızı verdikten sonra olsaydı o daha kötü olurdu eminim.
yine baharlar gelecek yine güzel günler göreceksiniz. inş çok daha sağlam bir evlilik yapar mutluluğu bulursunuz hakkınızda hayırlısı olsun
ah canım. seni çok iyi anlıyorum. gerçekten çok zor günler ama 1 ay sonrasını düşünüp mutlu ol. etrafında senin ne kadar zayıf bir insan olduğunu söyleyenler de olabilir. onlara sakın kulak asma. çünkü bu kararı verebilmek bile cesaret ve olağanüstü güç gerektiren bir durum. anca çeken anlar. ben de o günlerde ilaç kullanmıştım. hatta sonrasında o ilaçlar yüzünden 7 kilo aldım. belki benim vücudum buna müsaitti ve aldım. ama boşandıktan kısa bir süre sonra ilacı da kestim. kiloları da 2 ayda verdim. çok klasik olacak ama hiç kimse için kendini bu hale getirmene değmez. sen çok değerli ve de çok güçlü, çok cesur bir insansın. hayatının bundan sonraki kısmını mutlu geçirebilmek için şu an zorluk çekiyorsun o kadar. bunları düşün. Allah yardımcın olsun.
Çok sağol arkadaşım.Aslında benim durumumu garipsiyor biraz çevrem.Herkes yas tutmamı bekliyordu sanırım ama ben aksine hayatımın hiçbir döneminde olmadığım kadar kararlı ve güçlü hissediyorum kendimi.Dışardan görsen,sanki bir ay sonra boşanacak ben değilim.İnsanlar şaşırıyor.Kan kusup kızılcık şerbeti içme durumu yani.Ben üzerimdeki kıyafetlerle çıktım o kapıdan.Bir toplu iğne bile almadım.Biran önce,uzamadan kurtulmak adına da hiçbir şey talep etmedim.Anlaşmalı boşanma davası,tek celsede bitsin başka birşey istemiyorum.İki aydır ailemin yanındayım.Başlarda kolaydı ama şu son günler geçmeyecek hiç gibi sanki.Duruşma günü sadece özel eşyalarımı toplamaya gitmem gerekiyor.Ama nasıl yapacağım,düşünmek bile istemiyorum.