- 7 Ekim 2009
- 566
- 202
bundan boyle hersey gonlune gore olsun Bukleli kedi...
kendini suclama..
teşekkür ederim canım. saolasın.
insallah hersey guzel olur senın ıcın ılk zamanlar zor olur ama sonrasında atlatırsın yawas yawas sakın kendını uzme hayat okadar kısakı sen guzel gelecek guzel zamanlarının tadını cıkart kendını bıraz nadasa bırak sonrada oyle bı kalkkı ayaga herkes sasırın tum guzelıkler senınle olsun
amin canım. inşallah güzel olacak bundan sonrası. kendime güç vermeye çalışıyorum. gerçekten çok zor günler yaşadım. en azından bu sürünceme durumu bitti bir bakıma. üzerimden bir yük kalktı. yine acı bi durum ama en azından net olan bişeyler var. ve gerçekten de kendini biraz nadasa bıraktıktan sonra çok sağlam bir şekilde ayağa kalkmak isteyen bir buklelikedi var. çok teşekkür ederim cesaret veren mesajın için...
umarım hayat saan bunları unutturacak güzellikler yaşatır.
Bence sevinmelisinki sana destek olacak bir ailen ve dahada önemlisi güçlü duracak bir kişiliğin var
çok çok teşekkürler. aile gerçekten de çok önemli. iyi ki böyle bir ailem var. erkeklerden yana şanssız olsam da olur. ve güçlü bir kişilik... evet sanırım böyle biriyim ben. öyle şeyler yaşadım ki, güçlü olmasam bu kadar dayanamazdım heralde.
allah yardımcınız olsun boşanma stresi hiç bişeye benzemiyo ben o günü resmen hayal gibi hatırlıyorum...ama kader be kızlar atlatıcaz biz güçlüyüz dimi yaparız yapacaksınız eminimmm bundan...
kesinlikle. inşallah ben de hayal gibi hatırlarım ilerde o günü. şu an benim için o gün öyle bir gün ki, yaşadığım kabus gibi günlerden sonra o gün belki de en hafif kabusum... aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor o günler... atlatırız tabii. kadınlar nelere dayanmıyor ki bu hayatta.