valla gece gündüz ağla, sinir krizi geçirceksen geçir, hayata kahretceksen et, yasını bitir ve arkana dönü bakma, inan daha fazla sorup sorgulmaya değmez hayat kısa...
umarım seni hak edecek biri çıkar karşına kısa zamanda...
Aynen katılıyorum. Yasını tut, hakkını vere vere çek acını bir an önce. Tükettiğinde öyle bir rahatlayacaksın ki, sen bile şaşıracaksın. Şimdi sana belki küfür gibi geliyor böyle kelimeler ama inan bana canım, hislerim kuvvetlidir, sen gerçekten de mutlu olacaksın bunu atlattığında. Eski konunu takip eden biri olarak, "aşık oldum" benzeri konular açacaksın ve bizler onu da sevinçle takip edeceğiz...
Gerçekten gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. Adliye koridorları, mahkeme salonu nasıl da gerer insanı, ne hissedeceğini bilemezsin, karmakarışık olursun, bilirim. O günün akşamı daha da zordur. Hatta takip eden bir kaç gün...Olsun, böyle böyle olgunlaşacak acın, bir noktada takılacak, yorula yorula atlatacaksın bitanem. Bu adam mutlu olamaz, mutlu edemez kimseyi. Evliliğin kadar yıpratıcı olamaz ayrılığın emin ol bundan. Dua et ki kazaya kurban bir çocuğun yok. Ömrünün sonuna kadar çıkarabildin hayatından bu insanı. Ya çocuğun olsaydı!!!
Sana kadın olmanın bütün güzelliklerini yaşatabilecek bir insan evladıyla çoluklu çocuklu, huzurlu bir hayat diliyorum canım. Artık bu evliliğin senden aldıklarını yerine koyabilmen için son sürat çabalama zamanı. "Öldürmeyen şey güçlendirir" unutma. "Frekanslarımız tutmadı" demiş ya, ona öyle demezler. Bu konunun en dürüst itirafı "ben iktidarsızım" olurdu ama onda bu yürek yok zaten hepimiz biliyoruz!!! Eğer samimi olsaydı, adam gibi içini açsaydı sana, eminim sen onu bile tolare eder, ömrünü, kadınlığını çürütürdün ama neyse ki böyle davranmış. Hayat senden özür dileyecek bitanem. Bak buraya yazıyorum...