• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Nasılsınız hanımlar ben idare eder gibiyim bat olmadı daha gecelı cok oldu o gun ku golge de var yok gıbıydı 1 saat sonra cıktıydıda sankı ıdrar rengınden dı ne bılıym bı daha test yapmadım beklıyorum cunku eyer yumurtlamam gec olduysa yanı geldımde 16 tısında tutuysa belkı cıkmaz daha dıyorum bılmıyorum yanı kafam karısık bat olsun dıye bakıyom olmuyor bı belırıtıde yok olasada anlıycak durumum yok grıp oldum hastayım :43::43: bı sey varsa dıye de antıbıotık almıyorum. .Ama ne yalan soylıyım hıc umudum yok yanı olmadıgnı bılıyorum batı beklıyorum . dunde esıme kızdım o ara oda bana ya bebek olduysa dedı o kadar sınırlenmısım kı varsa var durcak aldırcak halım yok dedım oda bana kımı zaman buz gıbısın bırden terslıyosun dedı ne bılıyım sınırlerımde bozuldu onada kızıyorum okusurup duruyorum yanı kefyım yok sızınde kafasınzı agrıtım.

Kızlar bebeklerınızın masallahı var allah annalı babalı buyutsun cok guzeler :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende asabiyeti yenmek için savaşıyorum kendimle.İnşallah ikimizde kurtuluruz bu kötü huyumuzdan:29::29::29:

Havalar güzel giderken bugünleri değerlendirip en güzelini yapıyorsun. Gezmeleriniz güzel geçsin inşallah keyifli keyifli.
Bende banyo tuvalet temizliği derken bugünü akşam ederim. Hiç bitiremiyorumki işleri. Hepsi yarım kalıyor. Biryeri yapsam diğeri kalıyor. En sonunda saldım çayıra mevlam kayıra olacak bakalım hayırlısı :)

Aynen.Alışmışız aynı gün içinde heryeri temizleyip oturmaya şimdi parça parça yapınca içime sinmiyor.Sürekli temizlik yapıyorum ama ev temiz değil gibi geliyor.Bende simetri sıkıntısı da var düşün halimi.Dikişlerim ağrırken bile yastıkları düzeltirdim.Biraz salmak lazım aslında.Fazla kasıyoruz biz:30:

arkadaşlar dündendir aşılamayı araştırıyordum..ben özel hastanede yaptırmayı düşünüyordum fiyat olarak 750 hastane 400 civarıda ilaçlar tutuyormuş..şuanda araba taksidimiz olduğu için bizi biraz etkileyecek ama yinede olsun istiyordum..taki bir arkadaşla konuşup devlet hastanelerininde yaptığı fikrini aklıma soktuğu ana kadar..bende bayan doktor araştırıp devlette yaptırırım tutarsa özele vereceğim parayı bebeğim için kullanırım..tutmazsa şansımı birde özelde denerdim..

özlemcim sen hastanede çalışıyordun bilgin var mı?
diğer arkadaşlarında fikrini merak ediyorum..sizler ne öneriyorsunuz özel mi yoksa devlette deneyeyim mi?
Canım devlet hastanesi değilde araştırma hastanesine gidersen daha iyi olur bence.Ne de olsa onlar daha deneyimli ve araştırmalı oluyor.Hesabı doğru yapmışsın bencede.Tutmazsa -ki inşallaaah ona bile gerek kalmadan hamile kalırsın- özelde ararsınız sebebinizi.Dualarım seninle canım:29::29:

canım gücünü ansından alıyor el parmaklarım acıyor resmen kemiği sızlıyor. dişlerimide yedi :36::36::36:
Bakalım nasıl bir yosun olacak çok merak ediyoruz. aklıma ne geldi kzum bence saçsız bir bebek olacak :52::52::52:
Maşaallah midem yanmıyor yada baskı yapmadığı içinmi acaba ?
Ben kelloş bir bebek:52:işim 2 yaşına kadarda saç uokmuş fotolar var amanın dersin yaniiiiiiiii :27::27::27:
Bence ansı gibi kel olacak :31:
Neyse atık küllah bere bişilerle kapatırımmm :32::32::32:
Sağlıklı olsunda kel olsun demi teyzesiiii :54::54::54:

Hımmm maşaallah kuzu inşaallah hep böyle güzel devam eder. ama çaysız bir şekilde. çok içme derim sana. kendi uyukusu 40 güne kadar düzene girer hiç merak etme :54::54::54::54:

Canım oğluşumun beşiği memleketten gelecek,abimin beşiği idi.yatağıda var içinde heralde nevresimide gönderiyor annem. tek eksiğimiz beşiği nevresimi. bu beşikte 0-9 aya kadar rahatlıkla yatar dedi yengem. bizde perk beşik alacaktık yoksa.
Benim el işi battaniyem var ozamanlar anneciğim erkek beklediği için daha doğrusu 2 renktede yapmış bana her şeyden. benim battaniyem var onuda almadım. aklıma başka bişey gelmiyor. hastan için çantam hazır. port bebe alacaktık vazgeçtik abim araba tipi pusetini gönderiyor. bilmiyorum başka ne lazım acaba :44::44::44:
Kılzar başka ne lazım eksiğim varmı bana fikir verinnn taze annişler :34::34::34:

52 günlük bir bebekle yaşamın en büyük sonucu battaniyeler derim ben.Penye battaniyeler çok kullanıyor,çabuk kirleniyor.
Renklere çok takılma bence.Kızımın eşyalarını bi görsen her renk var.Arabası turkuaz,battaniyeler krem-pembe-lacivert-beyaz-lila,odası lila,yelekleri her rengin tonu diyebilirim.Hatta foto çekip atayım gökkuşağı gibi örgü kreasyonumuzdan:9: Renkli bi karakteri olsun istiyorum.İnşallah soğuk bi insan olmaz.
Yelek konusunu sormuşsun cadiozye.Fikrimi söylemek isterim müsadenle.Bende de çeyizdeki yelekler çok.Lizözler,yelekler,şallar.Sabahlık da almıştım.Ama inan o kadar üşüyorsunki bunların hepsini giysen ısınmıyorsun.Üstelik terlerken oluyor bütün bunlar.Kışlıklarını çıkar şimdiden.Evin sıcak da olsa üşüyeceksin çünkü.Ben şalı,lizözü pek sevmem,kullanamamda.Kışlık hırkalarımla,ceketlerimle oturdum hep.

selam kızlar nasılsınız doğumu yaklaşanlara hayırlı kolay doğumlar diliyorum mevanur hayırlısı olsun canım devlettede yaptırabilirsin bence iyibi ekip bulduktan sonra hiç sorun diil bence cevo inş hamişsindir canım feyza tubiş ayse özlem bebeişleriniz çok ttalı maşallah özlem kızının saç modelinede bayıldım nasıl dik o saçlar öyle istesen yapamazsın ben hem iiyim hem kötü içim sıkılıo mutsuzum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum kendimede baktığım yok ya eve daha çok bakıyorumdur sıkıldım ev işinden ıyyy geldi 16 kilo almıştım 8 i gitti 8 kaldı hiç bikıyafetim olmuyoo uyuz oluyorum kendime eşimide hırpalıyorum oda sbrediyo arada dayanamıyoo tabi ben başlıorum ağlamayaaaa ufff bıktım bu halimden neyse hepiniiizi öpüyorum allaha emanet olun

Maşalllaaahhh çook güzel bi fıstık buu.Allahım nazarlardan korusun.Duygu konusunda benden aşağı kalır yanın yok.Yalnız değilsin merak etme.CADİOZY sen de kulak ver bana.Eski giysilerle idare etmeye çalışmayın.Hele de hamiş kıyafetleriyle.İnsanın moralini düşüren en büyük etken kilo çünkü.Üzerinize olan kıyafetler alın mutlaka.Yakıştığını görmek insanı mutlu ediyor.Tiksiniyorum artık eşofmandan.Gezmeye gidecek gibi geziyorum artık evde.
Ve kesinlikle açık havaya çıkın.Balkon bile yeterli insana.
Bebek dışında vakit geçirmeye çalışın.Allah affetsin ama uykusuzluğa dayanamadığım bi gün rezeneye anason karıştırıp verdim.Yarım saat sonra uyudu ve tam 5 saat.Öyle deliksiz uyumuşumki fırladım çocuk niye uyuyor diye bi anda.Sonrada pişman oldum kuzumun gözleri şişmiş uyumaktan.Ama o gün öyle iyi hissettimki kendimi anlatamam.Zamanla da uykusu uzamaya başlıyor.Bi kerecik azıcık anasondan bişey olmaz:34:Drumun bana söylediğini hiç unutmam.Emzirmek için kasma kendini,yorgun-mutsuz olabilirsin sende bi insansın,mama verebilirsin arada dedi.Beni anlayan birini görünce inan gözlerim doldu drun karşısında.Sarılacaktım kadına az daha:14:Mamaya dönmesem de emzirmek daha kolay geldi o sözlerden sonra.(tabi acılarım olduğundan en büyük sıkıntım buydu benim) Bebeğe bakmaya mecburum dersem çok zor geçiyor günler,ama o beni istiyor dediğimde daha güzel oluyor.Dün yine 9 saat uyumadı kızım.Yapmadığım bişey kalmadı uyusun diye.En son yıkadım öyle uyudu.İnan ağladım yanına oturup.O da hüzünlü hüzünlü bana baktı.Sinirlerim bozuldu.Eşimi de kovdum odadan.Hem ağladım hem kızımla konuştum.Zor toparlayacağız bugünleri ama toparlayacağız inşallah.
Saçlar konusunda araştırma yaptım netten.Kolay topuz nasıl yapılır,doğal saç modelleri falan diye.İlla maşa yapıp,fön çekmeye gerek yokmuş güzel olmak için.At kuyruğumdan bende sıkıldım çünkü.Renkli tokalar ve kocaman sallantılı küpelerimle gayet güzel hissettim kendimi.Veeee makyaaajjjj:52::52::52: Ruj sürüyorum,göz kalemi kullanıyorum,parfüm sıkıyorum (alkolsüz) sık sık.Fondoten kuzuma zarar verir diye sürmüyorum.Ruj varken de öpemiyorum diye siliyorum öpüyorum,gün içinde tekrarlıyorum ruju.Aynada gördüğüm insanı sevmeye başladım:12:
Şunu anladımki kendim için bişeyler yapmak beni mutlu ediyor.Misafir için ikram,bebeğim için süt+bez+hijyen+sevgi+ilgi,eşim için ilgi+sevgi+temizlik+ev+güleryüz vs vs...Ya kendimiz???Bizim için kimse uzun süreli bişey yapmıyor arkadaşlar.Bize kendimizden başka dost yok lohusayken.:29::29::29::29::29:

ayşem hem memikler emzirirken yara olmasın diye bide benim memikler içe dönük bunları doguma kadar kullanınca uçlarını çıkartıyomuş ben sırf o yüzden aldım inşşş işe yarar:1:
İnşallah çıkar uçlarınızda rahat rahat emişirsiniz.:29::29:

Cnim benim yeleklerim cok var hem orgu hem de penye. Annemsagolsun ceyize koymus. Ben lohusa pijama takimi almistim ama inan bir kere bile giymedim. Kirlenmesini istemiyorum cok para verdim. Lohusaligi atlatayim ondan sonra giyerim. Sutum akiyor hep islatiyor camasirlarimi petten bile siziyor. Kanamam da tamamen bitsin oyle diyorum.
Inan ayagimda patik sirtimda penye hirka :-):-) esimde atletle dolasiyorevde :-):-) kombi acik. Eve gelen ayy burasi sicacik diyor. Bu kis hasta olmak yasak bana.
Rabbim gonlunuze gore versin canim insallah...

Deliiii,giyinsene pijamalarını.Bugünler için aldın sen onları.Pedlerin üstüne eski atletleri yada mini havluları da koyabilirsin.İşe yarar o zaman.Benimki hiç öyle akmıyor öğüslerimden.Maşallah sizinkiler ne güzel.Rabbim bize de göstersin o günleri:31::31::31:

Sagol canim benim. Yok gunum doluyor diye gidilmiyor sanirim. ebe 40+3 e randevu verdi ozaman belli olacak insallah ozamana kalmaz da. Simdilik sanci yok gibi arada adet agrisi gibi altta oluyor ama geciyor. Hayirlisi hepimiz icin..

anladım canım hayırlısı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin allah bir avazda kurtrsın

günaydın arkadaşlar topiğimizin bebekleri ne kadar da tatlı bakıyorum arada ama pek yazamadım arada haber alıyorum sizden iyisinizdir umarım
Günaydın melekcim.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamişlik?

Kizlar selam biz geldikkkkkk 39+6 yiz bakalim son 1 gun insallah. Bu gece pek uyuyamadik burun kanamam da 4 kez oldu epey hayirlisi insallah hepsi gecer. Depresyonda olanlara Allah kolaylik versin diyorum ama en azindan sag salim bebeginizi kucaginiza aldiniz, onun gulusu ile kendinize gelip cok da dalmayin depresyona. Allah korusun. Diger tum bekleyen anne adaylarina da insallah bizler de saglikla bebekleri kucaginiza aliriz demekten baska bir sey aklima gelmiyor. Hepinizi opuyorum, dualarimiz bir olsun..
İpeğim hep aklımdasın,hep dualarımdasın.Sağlıkla al kucağına kuzucuğunu inşallah.

Kızlar kızımın yeni cicleri. Sarı şekerimm güle güle giysin inşallahhh.
Eki Görüntüle 845439 Eki Görüntüle 845440 Eki Görüntüle 845441
Ay ne güzelmiş cicileriniz.Üzerinizde paralansın :))

Günaydın melekcim.Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamişlik?

)

çok şükür iyiyz canım hala çalışıyorum 2 hafta sonra randevum var sabırsızlıkla beklıyorum benımde sayılı günlerim kaldı artık sen nasılsın takıp ediyorum kara kuzun çok tatlııı hele o bayram giysisiyle kocaman kız gibiydi maşalalh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: k

Kesinlikle.Ağrılarımla bile daha iyi başa çıkabildim dün akşam.:23:

Önce kendini toplamakla başlıyor iş aslında.Dün yaptıklarım önce kendimi mutlu etti bu da evdeki havaya yansıdı.Evi yönlendirenin anne olduğunu bir kez daha anladım.:34:

Maşallah ne kadar gzel bi cümle öyle.Ne güzel eğitmişsin kuzunu.Bizlere de nasip etsin böyle evlatlar yetiştirmeyi inşallah.
Valla dün Feyza ile de konuştuk bizde senin gibi düşünüyoruz.5-6 saat uyuyan bebeği uyandıramayabilirsin diyince ebe yaaa diye bağırmışım.Ama sonradan düşündüm sizinkilerde de teyzemin çocuklarında da hiç sorun olmamış.Bırakıyorum uyusun diye.Öyle derin uyuyorki kıyamıyorum Tuğba ya.:26:
Bende alayım cam rende bari.İlerde lazım olacak gibi.

Maşaallah inşallah bi daha hiiiç kusmazsın bulantında olmaz.Göğüs kalkanı diyorlar deilmi buna.Çok önerdiler banada almadım.Çok memnun kullananlar.

İhmal etmiyorum inan fırsat kolluyorum dra gitmek için.Hastaneler mikrop dolu,Hifa'yı götürmek istemiyorum.Annemin işi başından aşkın,kvalidemde iğneli sözlerle canımı acıtıyor bırakmak istemiyorum.Eşim çok yoğun.Kardeşlerim çalışıyor,çalışmasalarda deneyimsiz olduklarından onlara bırakamam bez bile değiştiremezler.Düşürürler diye korkuyorum kimseye de bırakmak istemiyorum.İnan o kadar da çok işim varki dışarda.Bankadan para çekeceğim,ruhsatım için maliye ve odaya para yatırcam,başvurumu yapamadım daha 2 ay oldu.Dra da gitmem lazım çünkü bazen düşecek gibi oluyorum.Korkuyorum bebeğim kucağımdayken olacak diye.:18:
Eşimin kasımda 2.ameliyatı var onun gerginliği de var.İnşallah olmaz diye dua ediyorum.

haklısın canım minik bebeği kimseye emanet edemezsin
Allah yardımcın olsun annacığın uygun vakitte gelip baksa sende hastane ve diğer işlerini halletsen
daha ilerlemeden doktora görün dediğin gibi Allah korusun birden düşersen
Rabbim sağlık sıhhat versin canım eşin içinde hayırlısı olsun
herşey Rabbimden umarım hayırlı sonuçlar alırsınız...

Dünkü yaptıklarım o kadar iyi geldiki bana anlatamam.Ayaklarımın ağrısını bile gülümseyerek çektim dün:27:
Yaptığım yemek de çok güzel olmuş.Biraz uğraştırıcı ama tavsiye ederim çok lezzetli bişey.:56:
Bugün kuzucuğumun dolabını elden geçireceğim.Büyük olanları arka tarafa sıralamıştım,çıkarmanın zamanı gelmiş.Kilo olarak sıkıntı yok da boyu uzuyor küçük hanımın.Artık hastane çıkışlarının içine çıtçıtlı badi giydirmezsem zıbınlarla göbüşümüz açılıyor.:9:Çekmecenin içine de organizeter yapmam lazım kartondan.Çarşamba pazarına döndü çekmece.Minnacık herşey dürülmüyor,düzeltilmiyor.E çorapları da askıya asamamki :32:
Bugün de hava güzel gibi.Çok soğuk olmazsa bi avm yapalım kuzucumla.Bişeyler yerim belki.Emzirme odası da var nasılsa.Evimizde yakın sorun olursa dönerim 10 dkda.:10: Anlayacağınız gezmelerde tubiloshu geçmek üzereyim:13::13::13::13::13::13::13::13:
Sizler de ne var ne yok bakalım?
Diken saçlı tospaamız uzun uyumuştur inşallah bu gece.
Biri 2 diğeri 3 yakışıklısından fırsat bulur da gelir inşallah muhabbete.
Son 2 gün yazan takvimiyle kızına kavuşsun ipek böcüğümüz kolayca.
Bulantılar defolsun gitsin hamişlerimizin başından,alışveriş maratonu başlasın bi güzel.Görelim yeni yeni ciciler.
CEVOOO HADİ HAMİLEYMİŞİM DİYE GELİVER ARTIK KUZUUMMMM.
Ebsonum,phiam,tuğram nerelerdesiniz?
İncim,karapissom,sulecim neler yaparsınız?Nasıl geçmekte günleriniz?
Wavesin koşturmacası belli:emir_bebek:
Adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım kusuruma bakmayın.Yarım aklımca elimden geleni yazdım.:26:

maşallah ayşe kendini gezmelere vurmuşsun ne güzel gez dolaş
ikinizde açılırsınız hep evde oturmak insanı bunaltır
hele daha önce çalışıp evde oturmamış biri olarak zor gelir
ayy ayşem ben daha alış verişe başlamadım ne tembelim ya
her hafta sonu bir sıkıntı çıkıyor hafta içide
yorgun bir şekilde eve gidiyorum hiç takatim yok
eşimde daha erken deyip duruyor ona da kızıyorum
nedir bu erkeklerden çektiğimiz hasta diye çok da üzerine gitmek istemiyorum
ama sanırım bunu yanlış algılıyor:((

Nasılsınız hanımlar ben idare eder gibiyim bat olmadı daha gecelı cok oldu o gun ku golge de var yok gıbıydı 1 saat sonra cıktıydıda sankı ıdrar rengınden dı ne bılıym bı daha test yapmadım beklıyorum cunku eyer yumurtlamam gec olduysa yanı geldımde 16 tısında tutuysa belkı cıkmaz daha dıyorum bılmıyorum yanı kafam karısık bat olsun dıye bakıyom olmuyor bı belırıtıde yok olasada anlıycak durumum yok grıp oldum hastayım :43::43: bı sey varsa dıye de antıbıotık almıyorum. .Ama ne yalan soylıyım hıc umudum yok yanı olmadıgnı bılıyorum batı beklıyorum . dunde esıme kızdım o ara oda bana ya bebek olduysa dedı o kadar sınırlenmısım kı varsa var durcak aldırcak halım yok dedım oda bana kımı zaman buz gıbısın bırden terslıyosun dedı ne bılıyım sınırlerımde bozuldu onada kızıyorum okusurup duruyorum yanı kefyım yok sızınde kafasınzı agrıtım.

Kızlar bebeklerınızın masallahı var allah annalı babalı buyutsun cok guzeler :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım Rabbim büyük elbet sana da hayırlı bir kapı açmıştır
bol bol dua et ümitsiz olma bu ruh halide gebe olmanı engeller
eşinle de kavga etme canım kendini ve eşini dinle derim
iletişimde kopukluk olursa ikiniz arasında hepten soğukluk olur
Allah yar ve yardımcın olsun..

arkadaşlar dündendir aşılamayı araştırıyordum..ben özel hastanede yaptırmayı düşünüyordum fiyat olarak 750 hastane 400 civarıda ilaçlar tutuyormuş..şuanda araba taksidimiz olduğu için bizi biraz etkileyecek ama yinede olsun istiyordum..taki bir arkadaşla konuşup devlet hastanelerininde yaptığı fikrini aklıma soktuğu ana kadar..bende bayan doktor araştırıp devlette yaptırırım tutarsa özele vereceğim parayı bebeğim için kullanırım..tutmazsa şansımı birde özelde denerdim..

özlemcim sen hastanede çalışıyordun bilgin var mı?
diğer arkadaşlarında fikrini merak ediyorum..sizler ne öneriyorsunuz özel mi yoksa devlette deneyeyim mi?

canım eğer yeterince araştırmışsın yapılan uygulamanın özelde de devlette de
aynı olduğunu okumuşsundur bende aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım
bende önceki bayanın tutmuştu ama benm tutmadı nasip dedik
oysa o ay gelişen 4 yumurtam vardı ama nasip değilmiş bence hiç düşünme
gidip devlette yaptır herşey aynı kısacık bir işlem için o kadar para çok fazla bence
yakın arkadaşım özelde yaptı onunda tutmadı anlayacağın Rabbim nasip etmişse nerde yaparsan yap olacaktır..
bat tarihin ne zaman hadi hakkında hayırlısı oolsun...

canım gücünü ansından alıyor el parmaklarım acıyor resmen kemiği sızlıyor. dişlerimide yedi :36::36::36:
Bakalım nasıl bir yosun olacak çok merak ediyoruz. aklıma ne geldi kzum bence saçsız bir bebek olacak :52::52::52:
Maşaallah midem yanmıyor yada baskı yapmadığı içinmi acaba ?
Ben kelloş bir bebek:52:işim 2 yaşına kadarda saç uokmuş fotolar var amanın dersin yaniiiiiiiii :27::27::27:
Bence ansı gibi kel olacak :31:
Neyse atık küllah bere bişilerle kapatırımmm :32::32::32:
Sağlıklı olsunda kel olsun demi teyzesiiii :54::54::54:

Hımmm maşaallah kuzu inşaallah hep böyle güzel devam eder. ama çaysız bir şekilde. çok içme derim sana. kendi uyukusu 40 güne kadar düzene girer hiç merak etme :54::54::54::54:

Canım oğluşumun beşiği memleketten gelecek,abimin beşiği idi.yatağıda var içinde heralde nevresimide gönderiyor annem. tek eksiğimiz beşiği nevresimi. bu beşikte 0-9 aya kadar rahatlıkla yatar dedi yengem. bizde perk beşik alacaktık yoksa.
Benim el işi battaniyem var ozamanlar anneciğim erkek beklediği için daha doğrusu 2 renktede yapmış bana her şeyden. benim battaniyem var onuda almadım. aklıma başka bişey gelmiyor. hastan için çantam hazır. port bebe alacaktık vazgeçtik abim araba tipi pusetini gönderiyor. bilmiyorum başka ne lazım acaba :44::44::44:
Kılzar başka ne lazım eksiğim varmı bana fikir verinnn taze annişler :34::34::34:

maşallah canım oğluşun pek nasipli
sağlıkla içinde büyür inşallah maşallah herşeyin hazır
aldıkalrını yıkadın mı? onlarıda hazırlarsan geriye kalanı aklına geldikçe halledersin
darısı başıma diyeyim:)

selam kızlar nasılsınız doğumu yaklaşanlara hayırlı kolay doğumlar diliyorum mevanur hayırlısı olsun canım devlettede yaptırabilirsin bence iyibi ekip bulduktan sonra hiç sorun diil bence cevo inş hamişsindir canım feyza tubiş ayse özlem bebeişleriniz çok ttalı maşallah özlem kızının saç modelinede bayıldım nasıl dik o saçlar öyle istesen yapamazsın ben hem iiyim hem kötü içim sıkılıo mutsuzum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum kendimede baktığım yok ya eve daha çok bakıyorumdur sıkıldım ev işinden ıyyy geldi 16 kilo almıştım 8 i gitti 8 kaldı hiç bikıyafetim olmuyoo uyuz oluyorum kendime eşimide hırpalıyorum oda sbrediyo arada dayanamıyoo tabi ben başlıorum ağlamayaaaa ufff bıktım bu halimden neyse hepiniiizi öpüyorum allaha emanet olun

oyy maşallah Rabbim nazarlardan korusun
ne kadar güzel bir bebek hatta melek diyeyim
allah bağışlasın canım..

Kizlar selam biz geldikkkkkk 39+6 yiz bakalim son 1 gun insallah. Bu gece pek uyuyamadik burun kanamam da 4 kez oldu epey hayirlisi insallah hepsi gecer. Depresyonda olanlara Allah kolaylik versin diyorum ama en azindan sag salim bebeginizi kucaginiza aldiniz, onun gulusu ile kendinize gelip cok da dalmayin depresyona. Allah korusun. Diger tum bekleyen anne adaylarina da insallah bizler de saglikla bebekleri kucaginiza aliriz demekten baska bir sey aklima gelmiyor. Hepinizi opuyorum, dualarimiz bir olsun..

canım senin bebek sanırım yerini seviyor çıkmaya niyeti yok
doktorlar nediyo bir sıkıntı olmaz dimi
Rabbim sağlıkla kurtarsın..

inci çok şirinler kız çocukları için ne güzel şeyler var
heveslenip alasım var tabi benm erkek:)
güle güle giyer inşallah..

canım seninkinin pek bir niyeti yok gibi gelmeye. Hala buralarda olduğuna göre :)

canım bende araştırma hastanesini araştırdım randevu almak için arayınca 1-2 ay gün atıyorlar sonra arayın diye..aylar sonra arayıncada birkaç ay sonraya gün veriyorlarmış..raporun belgelerini hazırlamak1 ay heyetten ne zaman çıkacağıda şansına kalmış artık..böyle oluncada kafam karıştı..

Allah yardımcın olsun annacığın uygun vakitte gelip baksa sende hastane ve diğer işlerini halletsen

canım Rabbim büyük elbet sana da hayırlı bir kapı açmıştır
bol bol dua et ümitsiz olma bu ruh halide gebe olmanı engeller
eşinle de kavga etme canım kendini ve eşini dinle derim
iletişimde kopukluk olursa ikiniz arasında hepten soğukluk olur
Allah yar ve yardımcın olsun..

canım eğer yeterince araştırmışsın yapılan uygulamanın özelde de devlette de
aynı olduğunu okumuşsundur bende aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım
bende önceki bayanın tutmuştu ama benm tutmadı nasip dedik
oysa o ay gelişen 4 yumurtam vardı ama nasip değilmiş bence hiç düşünme
gidip devlette yaptır herşey aynı kısacık bir işlem için o kadar para çok fazla bence
yakın arkadaşım özelde yaptı onunda tutmadı anlayacağın Rabbim nasip etmişse nerde yaparsan yap olacaktır..
bat tarihin ne zaman hadi hakkında hayırlısı oolsun...

maşallah canım oğluşun pek nasipli
sağlıkla içinde büyür inşallah maşallah herşeyin hazır
aldıkalrını yıkadın mı? onlarıda hazırlarsan geriye kalanı aklına geldikçe halledersin
darısı başıma diyeyim:)

oyy maşallah Rabbim nazarlardan korusun
ne kadar güzel bir bebek hatta melek diyeyim
allah bağışlasın canım..

canım senin bebek sanırım yerini seviyor çıkmaya niyeti yok
doktorlar nediyo bir sıkıntı olmaz dimi
Rabbim sağlıkla kurtarsın..

inci çok şirinler kız çocukları için ne güzel şeyler var
heveslenip alasım var tabi benm erkek:)
güle güle giyer inşallah..

ilk aşılamada tutmama ihtimalide yüksekken o kadar paralar vermekte istemiyorum açıkçası..birazdan araştırma hastanesini arayıp şansımı denerim artık..eşim üzülmemem için aşılamaya ılımlı bakıyor ama hastaneden randevu aldığımı duyunca ne tepki verecek düşünmek istemiyorum..batım bugün ama daha adet olmadım olacak gibiyim..

ilk aşılamada tutmama ihtimalide yüksekken o kadar paralar vermekte istemiyorum açıkçası..birazdan araştırma hastanesini arayıp şansımı denerim artık..eşim üzülmemem için aşılamaya ılımlı bakıyor ama hastaneden randevu aldığımı duyunca ne tepki verecek düşünmek istemiyorum..batım bugün ama daha adet olmadım olacak gibiyim..

canım kiminin ilk aşılamada tutarken kiminin hiç tutmuyor
sen bunları kafana takma Rabbim ol dedikten sonra
olmayacak şey yoktur hem eşin ne tepki versede sen kafana takma
onlar biz kadar hassas değiller dışarda işte kafa dağıtıyorlar
biz bir sıkıntımız olunca ne yazıkki hep bunun üzerinde kafa yorup
kendimizi yıpratıyoruz inşallah hasta olmazsında hayırlı haberini alırız
olursanda hiç canını skma doktoruna gidip tedavine başla çok düşünme çıkıp dışarlarda dolaşıp
düşünmemeye çalış..

canım kiminin ilk aşılamada tutarken kiminin hiç tutmuyor
sen bunları kafana takma Rabbim ol dedikten sonra
olmayacak şey yoktur hem eşin ne tepki versede sen kafana takma
onlar biz kadar hassas değiller dışarda işte kafa dağıtıyorlar
biz bir sıkıntımız olunca ne yazıkki hep bunun üzerinde kafa yorup
kendimizi yıpratıyoruz inşallah hasta olmazsında hayırlı haberini alırız
olursanda hiç canını skma doktoruna gidip tedavine başla çok düşünme çıkıp dışarlarda dolaşıp
düşünmemeye çalış..

nasibimizde anne baba olmak varsa vesileleri arayacağız olmazsada elimizden gelen bir şey yok..

benim ki sebebsiz infertilite olduğu için sorun ne olabilir diye çok araştırdım..
Postkoital testi ni duydun mu?bunu yaptırıp kafamdaki acabanın da kalmamasını istiyorum açıkçası..bu aya adet olursam aşılama süreci gelene kadar bu aya rutin gittiğim doktora gidip yaptırmak istiyorum..yapmıyorlarsa da bu ay da yumurta takibine devam ederim artık..

nasibimizde anne baba olmak varsa vesileleri arayacağız olmazsada elimizden gelen bir şey yok..

benim ki sebebsiz infertilite olduğu için sorun ne olabilir diye çok araştırdım..
Postkoital testi ni duydun mu?bunu yaptırıp kafamdaki acabanın da kalmamasını istiyorum açıkçası..bu aya adet olursam aşılama süreci gelene kadar bu aya rutin gittiğim doktora gidip yaptırmak istiyorum..yapmıyorlarsa da bu ay da yumurta takibine devam ederim artık..

inşallah nasibinizde vardır canım sen elinden geleni yap
o testi hiç duymadım canım nedir ki?
sen hangi hastaneye gidiyordun?

inşallah nasibinizde vardır canım sen elinden geleni yap
o testi hiç duymadım canım nedir ki?
sen hangi hastaneye gidiyordun?

inşallah canım..
ben bursada özel bahar hastanesine gidiyorum..
bu test rahimde oluşan bazı bakteriler spermin yumurtalara gitmeden işlevini kaybettirebiliyormuş..bu testte ilişkiden 2 yada 4 saat sonra vajinadan alınan örnekte yaşayan sperm analizi yapılıyor..

inşallah canım..
ben bursada özel bahar hastanesine gidiyorum..
bu test rahimde oluşan bazı bakteriler spermin yumurtalara gitmeden işlevini kaybettirebiliyormuş..bu testte ilişkiden 2 yada 4 saat sonra vajinadan alınan örnekte yaşayan sperm analizi yapılıyor..

bursada iken komşumuz bahara gidiyordu memnunda kalmıştı
bu testi hiç duymadım acaba her hastane yapıyormu
sen bi sor doktoruna yaparlarsa en azından kafan rahat etmiş olur

bende bunu tüp bebek merkezine ön görüşmeye gitmiştim ordaki doktor söylemişti..hayırlısı olsun artık..

evet canım hayırlısı birde burasada jimer var oranında ii olduğunu duymuştum
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bugun cuma inşallah rabbim dualarımızı kabul buyur
şimdiden herkese hayırlı cumalar dualarda buluşalım inşallah..

çok şükür iyiyz canım hala çalışıyorum 2 hafta sonra randevum var sabırsızlıkla beklıyorum benımde sayılı günlerim kaldı artık sen nasılsın takıp ediyorum kara kuzun çok tatlııı hele o bayram giysisiyle kocaman kız gibiydi maşalalh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: k
Allahım bi avazda kurtarsın seni de meleğim.Aman dikkat et kendine.Tehlikeli bi dönemdesin artık sende.Aslında hamişliğin her dönemi tehlikeli ama insan ağırlaştıkça daha çok korkuyor.:18:
Teşekkür ederiz teyzesi.Abla oluyoruz artık sizin minikleriniz geldikçe :emir_bebek:

Annem kendi sağlığına kavuşsun da ben çekerim biraz daha napıyım:31:
Hemde nasıl zor evde oturmak.Hamişken bile bu kadar evde oturmamıştım ben.Hele kış geliyor araba da yok ne yapacağım bilmem evde.Allah'tan gündüzler kısaldı çabuk geçecek:31::31::31:
30'dan sonraya bırakma yeter alışverişi.Eşinin hastalığı geçer nasılsa bikaç haftaya.Adamın keyfi yoktur şimdi dolaşmaya.Onu da düşün garibim:26: Sen netten bakmaya devam et.Civil varsa bulunduğun yerde sitesinden bakabilirsin modellere.Ona göre gidince alırsın.Ürünleri gayet güzel civilin.Pamuklu yumuşacık hep.
Ben 26-28.haftalarda başladım almaya.İyi de oldu.Pazar günleri çıkıyorduk tüm gün geziyorduk.Zaten çoğu şeyi netten aldım ben.Kolay oldu.Araştırıp karar veriyordum modele,gidip alıyordum mağazadan.Tekstili bikaç pazarda alırsın zaten.30-32.den sonra çok zor oluyor gezmek.Yarım saat sonra oturmak hatta uzanmak istiyorsun.Acıkması,susaması,ayakların şişmesi de cabası.Yine de çok güzel günlerdi:31::31::31:Özlemiyor değilim.:35:

canım bende araştırma hastanesini araştırdım randevu almak için arayınca 1-2 ay gün atıyorlar sonra arayın diye..aylar sonra arayıncada birkaç ay sonraya gün veriyorlarmış..raporun belgelerini hazırlamak1 ay heyetten ne zaman çıkacağıda şansına kalmış artık..böyle oluncada kafam karıştı..
Oooofff ne kadar uzun bi süre.:41: Yokmu başka yolu bunun acaba?:44::44:

günaydın arkadaşlar topiğimizin bebekleri ne kadar da tatlı bakıyorum arada ama pek yazamadım arada haber alıyorum sizden iyisinizdir umarım
Melekcim senin de cok az kalmsis. Hayirlisiyla kavusun insallah.
Ozledik seni. Iyisin insallah..

Incim pek tatlilar gule guleiyi gunlerde giysin sari seker.
Bende asabiyeti yenmek için savaşıyorum kendimle.İnşallah ikimizde kurtuluruz bu kötü huyumuzdan:29::29::29:

Aynen.Alışmışız aynı gün içinde heryeri temizleyip oturmaya şimdi parça parça yapınca içime sinmiyor.Sürekli temizlik yapıyorum ama ev temiz değil gibi geliyor.Bende simetri sıkıntısı da var düşün halimi.Dikişlerim ağrırken bile yastıkları düzeltirdim.Biraz salmak lazım aslında.Fazla kasıyoruz biz:30:

Canım devlet hastanesi değilde araştırma hastanesine gidersen daha iyi olur bence.Ne de olsa onlar daha deneyimli ve araştırmalı oluyor.Hesabı doğru yapmışsın bencede.Tutmazsa -ki inşallaaah ona bile gerek kalmadan hamile kalırsın- özelde ararsınız sebebinizi.Dualarım seninle canım:29::29:

52 günlük bir bebekle yaşamın en büyük sonucu battaniyeler derim ben.Penye battaniyeler çok kullanıyor,çabuk kirleniyor.
Renklere çok takılma bence.Kızımın eşyalarını bi görsen her renk var.Arabası turkuaz,battaniyeler krem-pembe-lacivert-beyaz-lila,odası lila,yelekleri her rengin tonu diyebilirim.Hatta foto çekip atayım gökkuşağı gibi örgü kreasyonumuzdan:9: Renkli bi karakteri olsun istiyorum.İnşallah soğuk bi insan olmaz.
Yelek konusunu sormuşsun cadiozye.Fikrimi söylemek isterim müsadenle.Bende de çeyizdeki yelekler çok.Lizözler,yelekler,şallar.Sabahlık da almıştım.Ama inan o kadar üşüyorsunki bunların hepsini giysen ısınmıyorsun.Üstelik terlerken oluyor bütün bunlar.Kışlıklarını çıkar şimdiden.Evin sıcak da olsa üşüyeceksin çünkü.Ben şalı,lizözü pek sevmem,kullanamamda.Kışlık hırkalarımla,ceketlerimle oturdum hep.

Maşalllaaahhh çook güzel bi fıstık buu.Allahım nazarlardan korusun.Duygu konusunda benden aşağı kalır yanın yok.Yalnız değilsin merak etme.CADİOZY sen de kulak ver bana.Eski giysilerle idare etmeye çalışmayın.Hele de hamiş kıyafetleriyle.İnsanın moralini düşüren en büyük etken kilo çünkü.Üzerinize olan kıyafetler alın mutlaka.Yakıştığını görmek insanı mutlu ediyor.Tiksiniyorum artık eşofmandan.Gezmeye gidecek gibi geziyorum artık evde.
Ve kesinlikle açık havaya çıkın.Balkon bile yeterli insana.
Bebek dışında vakit geçirmeye çalışın.Allah affetsin ama uykusuzluğa dayanamadığım bi gün rezeneye anason karıştırıp verdim.Yarım saat sonra uyudu ve tam 5 saat.Öyle deliksiz uyumuşumki fırladım çocuk niye uyuyor diye bi anda.Sonrada pişman oldum kuzumun gözleri şişmiş uyumaktan.Ama o gün öyle iyi hissettimki kendimi anlatamam.Zamanla da uykusu uzamaya başlıyor.Bi kerecik azıcık anasondan bişey olmaz:34:Drumun bana söylediğini hiç unutmam.Emzirmek için kasma kendini,yorgun-mutsuz olabilirsin sende bi insansın,mama verebilirsin arada dedi.Beni anlayan birini görünce inan gözlerim doldu drun karşısında.Sarılacaktım kadına az daha:14:Mamaya dönmesem de emzirmek daha kolay geldi o sözlerden sonra.(tabi acılarım olduğundan en büyük sıkıntım buydu benim) Bebeğe bakmaya mecburum dersem çok zor geçiyor günler,ama o beni istiyor dediğimde daha güzel oluyor.Dün yine 9 saat uyumadı kızım.Yapmadığım bişey kalmadı uyusun diye.En son yıkadım öyle uyudu.İnan ağladım yanına oturup.O da hüzünlü hüzünlü bana baktı.Sinirlerim bozuldu.Eşimi de kovdum odadan.Hem ağladım hem kızımla konuştum.Zor toparlayacağız bugünleri ama toparlayacağız inşallah.
Saçlar konusunda araştırma yaptım netten.Kolay topuz nasıl yapılır,doğal saç modelleri falan diye.İlla maşa yapıp,fön çekmeye gerek yokmuş güzel olmak için.At kuyruğumdan bende sıkıldım çünkü.Renkli tokalar ve kocaman sallantılı küpelerimle gayet güzel hissettim kendimi.Veeee makyaaajjjj:52::52::52: Ruj sürüyorum,göz kalemi kullanıyorum,parfüm sıkıyorum (alkolsüz) sık sık.Fondoten kuzuma zarar verir diye sürmüyorum.Ruj varken de öpemiyorum diye siliyorum öpüyorum,gün içinde tekrarlıyorum ruju.Aynada gördüğüm insanı sevmeye başladım:12:
Şunu anladımki kendim için bişeyler yapmak beni mutlu ediyor.Misafir için ikram,bebeğim için süt+bez+hijyen+sevgi+ilgi,eşim için ilgi+sevgi+temizlik+ev+güleryüz vs vs...Ya kendimiz???Bizim için kimse uzun süreli bişey yapmıyor arkadaşlar.Bize kendimizden başka dost yok lohusayken.:29::29::29::29::29:

İnşallah çıkar uçlarınızda rahat rahat emişirsiniz.:29::29:

Deliiii,giyinsene pijamalarını.Bugünler için aldın sen onları.Pedlerin üstüne eski atletleri yada mini havluları da koyabilirsin.İşe yarar o zaman.Benimki hiç öyle akmıyor öğüslerimden.Maşallah sizinkiler ne güzel.Rabbim bize de göstersin o günleri:31::31::31:

Kulak verdim hocam :-):-) tamam ben de bakicam kendime. Giyincem suslencem makyaj yapicam..
Hifa bebbek sutleri bitiryordur ondandir belki. Benim?kiz emerken yoruluyor cene titriyor :-):-) bir de ben uyusun diye agzina eemzik veriyorum cene sallaniyor artik :-):-)

Allahım bi avazda kurtarsın seni de meleğim.Aman dikkat et kendine.Tehlikeli bi dönemdesin artık sende.Aslında hamişliğin her dönemi tehlikeli ama insan ağırlaştıkça daha çok korkuyor.:18:
Teşekkür ederiz teyzesi.Abla oluyoruz artık sizin minikleriniz geldikçe :emir_bebek:

Annem kendi sağlığına kavuşsun da ben çekerim biraz daha napıyım:31:
Hemde nasıl zor evde oturmak.Hamişken bile bu kadar evde oturmamıştım ben.Hele kış geliyor araba da yok ne yapacağım bilmem evde.Allah'tan gündüzler kısaldı çabuk geçecek:31::31::31:
30'dan sonraya bırakma yeter alışverişi.Eşinin hastalığı geçer nasılsa bikaç haftaya.Adamın keyfi yoktur şimdi dolaşmaya.Onu da düşün garibim:26: Sen netten bakmaya devam et.Civil varsa bulunduğun yerde sitesinden bakabilirsin modellere.Ona göre gidince alırsın.Ürünleri gayet güzel civilin.Pamuklu yumuşacık hep.
Ben 26-28.haftalarda başladım almaya.İyi de oldu.Pazar günleri çıkıyorduk tüm gün geziyorduk.Zaten çoğu şeyi netten aldım ben.Kolay oldu.Araştırıp karar veriyordum modele,gidip alıyordum mağazadan.Tekstili bikaç pazarda alırsın zaten.30-32.den sonra çok zor oluyor gezmek.Yarım saat sonra oturmak hatta uzanmak istiyorsun.Acıkması,susaması,ayakların şişmesi de cabası.Yine de çok güzel günlerdi:31::31::31:Özlemiyor değilim.:35:

Oooofff ne kadar uzun bi süre.:41: Yokmu başka yolu bunun acaba?:44::44:

Rabbim şifa göndersin umarım annende bir an önce iyileşir
yinede dikkat et kendine canım inşallah haftaya başlamak istiyorum
maalesef burda çivilin mağazası yok
bir kaç mağaza var onlar hakkında da bilgim yok
umarım kaliteli ürünleri kolaylıkla bulurum
çok seçenek olmadığı için çok dolaşıp en iyisini en ucuzunu bulma gibi
bir durumum olmayacak eşim netten almaya karşı hoş bende sevmiyorum
bakalım alacaklarımızı alıp eksikleri netten karşılarım
bi başlasam eksiklerimi size sorar alırım
hayırlısı artık canım umarım bende sizler gibi tez zamanda hallederim..
hifa hanım nasıl öpüyorum anacığını üzmesin:)

Back
X