- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.041
offff kızlarr çok heycanlıyımmm yarın saat 11 de dr randevum var özele gidiyorum cinsiyetinden eminnnn olmak için dayanamıyorum artık bi sürüüüü cicişler almak istiyorumm aşkımaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk aşılamada tutmama ihtimalide yüksekken o kadar paralar vermekte istemiyorum açıkçası..birazdan araştırma hastanesini arayıp şansımı denerim artık..eşim üzülmemem için aşılamaya ılımlı bakıyor ama hastaneden randevu aldığımı duyunca ne tepki verecek düşünmek istemiyorum..batım bugün ama daha adet olmadım olacak gibiyim..
jimer bana biraz uzak canım..o yüzedn şimdilik bahara gidiyorum..sanada hayırlı cumalar..evet canım hayırlısı birde burasada jimer var oranında ii olduğunu duymuştum
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bugun cuma inşallah rabbim dualarımızı kabul buyur
şimdiden herkese hayırlı cumalar dualarda buluşalım inşallah..
Allahım bi avazda kurtarsın seni de meleğim.Aman dikkat et kendine.Tehlikeli bi dönemdesin artık sende.Aslında hamişliğin her dönemi tehlikeli ama insan ağırlaştıkça daha çok korkuyor.:18:
Teşekkür ederiz teyzesi.Abla oluyoruz artık sizin minikleriniz geldikçe
Annem kendi sağlığına kavuşsun da ben çekerim biraz daha napıyım
Hemde nasıl zor evde oturmak.Hamişken bile bu kadar evde oturmamıştım ben.Hele kış geliyor araba da yok ne yapacağım bilmem evde.Allah'tan gündüzler kısaldı çabuk geçecek
30'dan sonraya bırakma yeter alışverişi.Eşinin hastalığı geçer nasılsa bikaç haftaya.Adamın keyfi yoktur şimdi dolaşmaya.Onu da düşün garibim:26: Sen netten bakmaya devam et.Civil varsa bulunduğun yerde sitesinden bakabilirsin modellere.Ona göre gidince alırsın.Ürünleri gayet güzel civilin.Pamuklu yumuşacık hep.
Ben 26-28.haftalarda başladım almaya.İyi de oldu.Pazar günleri çıkıyorduk tüm gün geziyorduk.Zaten çoğu şeyi netten aldım ben.Kolay oldu.Araştırıp karar veriyordum modele,gidip alıyordum mağazadan.Tekstili bikaç pazarda alırsın zaten.30-32.den sonra çok zor oluyor gezmek.Yarım saat sonra oturmak hatta uzanmak istiyorsun.Acıkması,susaması,ayakların şişmesi de cabası.Yine de çok güzel günlerdiÖzlemiyor değilim.
Oooofff ne kadar uzun bi süre.Yokmu başka yolu bunun acaba?:44::44:
iyiym özlemciim nasıl alıştınızmı kızınla birbirinize bir aylık olmuş olmalı yanılmıyorsam belki de geçmiştir.![]()
Neden öyle düşünüyorsunki?İlk gebeliklerde düşük yaşayanda çok ama yaşamayan da var ben gibi.
Eşin beklenmedik bi tepki verirse korkma.Erkekler cinsellik söz konusu olduğunda hassaslaşıyorlar,agresifleşiyorlar.Eşimin hastalığını öğrenmeden önce bazı problemler yaşadık bizde özel hayatımızda.Eşim daha da sinirli oluyordu yarım kalınca.Biz hamilelik yüzünden oluyor,çocuğa bişey olacak diye geriliyor sanıyorduk meğerse hastalıktanmış.Bunu öğrenince eşim eskisi gibi oldu.Dr tedavisi erkekleri çok geriyor.Sen ümitle bağlanırken tedaviye o kendini eksik,yarım hissediyor.Bunu onunla konuş.Sorun olduğu için değil beklemek istemediğiniz için bu yola girdiğinizi söyle.Ve sakın kimseye söylemeyin bunu.O zaman daha sıkıntılı durumlar olabiliyormuş erkekte.
Biliyormusun ümidini kesip tedaviye başlamaya karar verenlerde gebelik olabiliyor.İnşallah bugünkü batın gelmez de sende böyle bi anı bırakırsın hayatında.Bende bile oldu.Bu ayda olmazsa dra gidip tedavi oluruz diyorduk kese görmeye gittik çok şükür.İnşallah sende de olur böyle.Dualarım seninle canımm
Alistik sayilir canim tam dilini hala cozememis olsam da...
Bugn tam 30 gunluk olduk canim. Senin kizin nasil? Hala calisiypsun sanirim. Allah yardimcin olsun..
iyiym özlemciim nasıl alıştınızmı kızınla birbirinize bir aylık olmuş olmalı yanılmıyorsam belki de geçmiştir.![]()
oh maşallah bize günler geçiyor ama sana uzun gelıyordur şimdi. çabucak büyüse de ele avuca gelse diyorsunuzdur. ben hala çalışıyorum canım bir haftam daha var sonra evde beklemedeyız hayırlısıyla kızım da iyi büyüyor hareketleri azaldı ama yeri daraldığındandır diyorum
Evet canim sonlara dogru azaliyor harekeleri yeri daraliyor ya. Dogum sekliniz belli oldu mu?
Sorma kirkimiz ciksaydi deyip duruyorum. Geceler zor oluyor hele de huysuzlaninca. Ben isi cozdum gerci rezene ve papatya cayi iciyorum sutten geciyor herhalde. En azindan 2 3 saat uyuyor. Yoksa 45 dakikada bir mizikliyor. Gaz sancisi oluyor herhalde.
8.aydaki kontrolde 3100 demişti dr.Sonraki kontrollerde kiloyu söylemediler.Doğduğunda 3400dü.+-200gr diyordu drum.aysecim bişey sormak istyorum hatırlıyormusun bebeğin son bir ay ne kadar kılo aldı çokmu alıyor
Her emmede bir göğüsü boşaltıyoruz biz.Bazıları 2memeyi de emer anca doyarmış:44: Bizimki hiç yaşamadı öyle bişey.İlk 10 dk falan hızlı hızlı çeker,sonra 3-5 saniye aralar vererek devam eder yarım saat kadar.Geçen gün 1 saat emdi.Bende çekmedim,sonra da bi sürü kustu zilli.Tok evin aç kedisi nolcak.Kulak verdim hocamtamam ben de bakicam kendime. Giyincem suslencem makyaj yapicam..
Hifa bebbek sutleri bitiryordur ondandir belki. Benim?kiz emerken yoruluyor cene titriyorbir de ben uyusun diye agzina eemzik veriyorum cene sallaniyor artik
![]()
Bende sevmezdim netten alışverişi ama kalitesini bildiğim ürünleri almak işime gelir oldu.Helede gezmek sorunken.Civilden alırsan kujju,minidamla ve tomuycuk ürünlerini çok sevdim ben özellikle minidamlayı.Hastane çıkışımızdı.Çıtçıtları sorun çıkarmadı hala :)Rabbim şifa göndersin umarım annende bir an önce iyileşir
yinede dikkat et kendine canım inşallah haftaya başlamak istiyorum
maalesef burda çivilin mağazası yok
bir kaç mağaza var onlar hakkında da bilgim yok
umarım kaliteli ürünleri kolaylıkla bulurum
çok seçenek olmadığı için çok dolaşıp en iyisini en ucuzunu bulma gibi
bir durumum olmayacak eşim netten almaya karşı hoş bende sevmiyorum
bakalım alacaklarımızı alıp eksikleri netten karşılarım
bi başlasam eksiklerimi size sorar alırım
hayırlısı artık canım umarım bende sizler gibi tez zamanda hallederim..
hifa hanım nasıl öpüyorum anacığını üzmesin:)
Hadi inşallah minnoşu görürsün de gelirsin yarınoffff kızlarr çok heycanlıyımmm yarın saat 11 de dr randevum var özele gidiyorum cinsiyetinden eminnnn olmak için dayanamıyorum artık bi sürüüüü cicişler almak istiyorumm aşkımaa![]()
Bende senin gibi düşünüyordum.Doğurmak,hamile kalmak yaşamadan anlaşılmayacak bişey o yüzden 7 ay boyunca kadın dra gittim.Sohbeti de güzeldi,beni de rahatlatıyordu.Ama 2 kez hata yapınca muayenede 3.çocuğumun yada benim yaşamımı riske atabilir diyerek prof bir erkek dra döndüm.Doğumda yaşadığımız dakikalara bağlı hayati riski düşününce ne kadar da doğru bi karar verdiğimi anladım.Deneyimli ve soğukkanlı olması çok daha önemli kadın olmasından.Gönül isterdi harama muayene olmayım ama olmadı.Allahım hayırlısını yazsın alnımıza.jimer bana biraz uzak canım..o yüzedn şimdilik bahara gidiyorum..sanada hayırlı cumalar..
sabah gidip akşam 5 de çıkıp işimi halletmedim diyenlerde olunca gitmekten çekiniyorum..hakkımızda hayırlısı olsun..özeli tercih etmek istememdeki nedense hem bayan tercih ediyorum..hemde psikolojimizden anlayıp nazımızı çeksinler artık..ama devlet hastanelerinin böyle bir anlayışı yok..
İnşallah gerek kalmaz aşılamaya falan.Dualarım seninle canımhaklısın canım..bizim asıl sorun ikimizdede sorun olmaması..eşimde sorun yoksa olur bekleyelim diyor..aşılamaya sıcak bakmamasının sebebide herhangi bir karışıklık olursa ne olacak diyor..düşün çocuk olursa dna testi yaptırırız dedim..bu konuşmaların geçmesi bile psikolojilerin alt üst olduğunun göstergesi galibabende 2 yıl oluruna bıraktık ama olmadı daha fazla beklemek istemiyorum dedim.artık kabul edecek başka yolu yok..
canım seninkinin pek bir niyeti yok gibi gelmeye. Hala buralarda olduğuna göre :)
haklısın canım minik bebeği kimseye emanet edemezsin
Allah yardımcın olsun annacığın uygun vakitte gelip baksa sende hastane ve diğer işlerini halletsen
daha ilerlemeden doktora görün dediğin gibi Allah korusun birden düşersen
Rabbim sağlık sıhhat versin canım eşin içinde hayırlısı olsun
herşey Rabbimden umarım hayırlı sonuçlar alırsınız...
maşallah ayşe kendini gezmelere vurmuşsun ne güzel gez dolaş
ikinizde açılırsınız hep evde oturmak insanı bunaltır
hele daha önce çalışıp evde oturmamış biri olarak zor gelir
ayy ayşem ben daha alış verişe başlamadım ne tembelim ya
her hafta sonu bir sıkıntı çıkıyor hafta içide
yorgun bir şekilde eve gidiyorum hiç takatim yok
eşimde daha erken deyip duruyor ona da kızıyorum
nedir bu erkeklerden çektiğimiz hasta diye çok da üzerine gitmek istemiyorum
ama sanırım bunu yanlış algılıyor(
canım Rabbim büyük elbet sana da hayırlı bir kapı açmıştır
bol bol dua et ümitsiz olma bu ruh halide gebe olmanı engeller
eşinle de kavga etme canım kendini ve eşini dinle derim
iletişimde kopukluk olursa ikiniz arasında hepten soğukluk olur
Allah yar ve yardımcın olsun..
canım eğer yeterince araştırmışsın yapılan uygulamanın özelde de devlette de
aynı olduğunu okumuşsundur bende aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım
bende önceki bayanın tutmuştu ama benm tutmadı nasip dedik
oysa o ay gelişen 4 yumurtam vardı ama nasip değilmiş bence hiç düşünme
gidip devlette yaptır herşey aynı kısacık bir işlem için o kadar para çok fazla bence
yakın arkadaşım özelde yaptı onunda tutmadı anlayacağın Rabbim nasip etmişse nerde yaparsan yap olacaktır..
bat tarihin ne zaman hadi hakkında hayırlısı oolsun...
maşallah canım oğluşun pek nasipli
sağlıkla içinde büyür inşallah maşallah herşeyin hazır
aldıkalrını yıkadın mı? onlarıda hazırlarsan geriye kalanı aklına geldikçe halledersin
darısı başıma diyeyim:)
oyy maşallah Rabbim nazarlardan korusun
ne kadar güzel bir bebek hatta melek diyeyim
allah bağışlasın canım..
canım senin bebek sanırım yerini seviyor çıkmaya niyeti yok
doktorlar nediyo bir sıkıntı olmaz dimi
Rabbim sağlıkla kurtarsın..
inci çok şirinler kız çocukları için ne güzel şeyler var
heveslenip alasım var tabi benm erkek:)
güle güle giyer inşallah..
haklısın canım minik bebeği kimseye emanet edemezsin
Allah yardımcın olsun annacığın uygun vakitte gelip baksa sende hastane ve diğer işlerini halletsen
gidip devlette yaptır herşey aynı kısacık bir işlem için o kadar para çok fazla bence
yakın arkadaşım özelde yaptı onunda tutmadı anlayacağın Rabbim nasip etmişse nerde yaparsan yap olacaktır..
aldıkalrını yıkadın mı? onlarıda hazırlarsan geriye kalanı aklına geldikçe halledersin
allah bağışlasın canım..
Bende senin gibi düşünüyordum.Doğurmak,hamile kalmak yaşamadan anlaşılmayacak bişey o yüzden 7 ay boyunca kadın dra gittim.Sohbeti de güzeldi,beni de rahatlatıyordu.Ama 2 kez hata yapınca muayenede 3.çocuğumun yada benim yaşamımı riske atabilir diyerek prof bir erkek dra döndüm.Doğumda yaşadığımız dakikalara bağlı hayati riski düşününce ne kadar da doğru bi karar verdiğimi anladım.Deneyimli ve soğukkanlı olması çok daha önemli kadın olmasından.Gönül isterdi harama muayene olmayım ama olmadı.Allahım hayırlısını yazsın alnımıza.
İnşallah gerek kalmaz aşılamaya falan.Dualarım seninle canım![]()
8.aydaki kontrolde 3100 demişti dr.Sonraki kontrollerde kiloyu söylemediler.Doğduğunda 3400dü.+-200gr diyordu drum.
İştahın kapandığı için senden beslenirmiş son ayda.
Her emmede bir göğüsü boşaltıyoruz biz.Bazıları 2memeyi de emer anca doyarmış:44: Bizimki hiç yaşamadı öyle bişey.İlk 10 dk falan hızlı hızlı çeker,sonra 3-5 saniye aralar vererek devam eder yarım saat kadar.Geçen gün 1 saat emdi.Bende çekmedim,sonra da bi sürü kustu zilli.Tok evin aç kedisi nolcak.![]()
Bende sevmezdim netten alışverişi ama kalitesini bildiğim ürünleri almak işime gelir oldu.Helede gezmek sorunken.Civilden alırsan kujju,minidamla ve tomuycuk ürünlerini çok sevdim ben özellikle minidamlayı.Hastane çıkışımızdı.Çıtçıtları sorun çıkarmadı hala :)
Banyo ürünleri falan da hesaplı oluyor nette.Yine de araştırırsın.Ben marketlerde ve bebek mağazalarında sebamedin ürünlerine baktım.Her birine 20-25 arası fiyat yazmışlar.Ben 4 ürünü 40 küsüre almıştım.Pişik kremini üstüne basa basa tavsiye ederim
Hadi inşallah minnoşu görürsün de gelirsin yarınBi süslü de sen doğur seyide
![]()
amin canım inşallah..teşekkürler canım sıra sizlerde atrık bizde beklioz heycanla yeni bebişlerimizi sağlıcakla gelsinler
Canım benim.30dan sonra zor oluyor uyumadan durabilmek.Bazen eşimle konuşurken uyuyakalırdım koltukta.Ah o günlerkızlar hepinize hayırlı cumalar ,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. öğlen arasında eve geldim vakit bulmuşken hemen açtım bilgisayarı. kızlar artık çok ağırlaştığımı hissediyorum, ne zamandır gelemiyorum ama gelemediğimden değil, açıyorum bilgisayarı başına oturuyorum ,okumaya başlıyorum daha 2. sayfada uyumaya başlıyorum. okadar çok uyuyorum ki son zamanlarda anlatamam.arta kalan zamanlarda hala çantamdaki eksikleri tamamlıyorum, buzluğa bişeyler atmaya çalışıyorum ama çok yorucu oluyor artık. az kaldı diyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... hani bi arkadaşımın kızından bahsetmiştim burda kalp anomalisi var demişlerdi doğar doğmaz ölür demişlerdi, dün kaybettik yağmur kızımızı tam 5,5 aylık olmuştu ama son ameliyatta enfeksiyon kaptı, çok üzgünüm kızlar bugün cenaze işlerini hallettiler memleketlerinde yarın birgün gelirler. Rabbim sabır versin onlara dayanma gücü versin inşallah...
Aynen öyle.İnsana insan gibi muamele edilmesini beklemek hayal artık.Paran kadar insansın..inşallah canım henüz gelen giden yok..umarım 9 ay da gelmez..
harama muayene oldum diye düşünme canım..senin ki riskli bir durumdu..bence bu konu biraz tercih meselesi..bayan doktora dahi utana sıkıla gidiyorken..yanında ki yardımcı bile utandığımı anlayıp çıktıkları oluyorken allah mecbur kılmasın da erkek doktora muayene olamam bu sebeble..bayan doktor olduğu müddetçe tercihim kadınlar :) hsg çekileceği zaman radyolog erkekti başhekimle görüşüp oraya bile bayan ayarlamıştık..tabi bu tercihlerim galiba özellerde geçerli..devlet hastanesinde yapsam canın isterse der gönderirler beni..ne kadar kapitalist bir sistem paran varsa iyisin..yoksa insan yerine koymuyorlar maalesef..o tip insanlarıda kınıyorum buradan
Yada biaç parça sipariş eder bakarsın kalitesine.Hoşuna gidenlerden sipariş verirsin.Hemen hemen hepimiz netten kıyafet aldık bebişlere.İyisi de çıktık,basiti de.Taş çatlasa 2 ay giyiyorlar zaten.Pamuklu olduktan sonra çok da sıkıntı olmuyor.Ne zaman soru işartelerin olursa cevap veririm elimden geldiğince.canım sen dedikten sonra çivili netten biraz araştırdım
ürünler güzel gözüküyor ama kalitesi nasıl acaba
sen memnun kalmışsın benimde aklıma yattı özellikle minidamla ve kujju benmde dikkatimi
çekti en azından bir kısmını netten alırım artık eşimi yola getirmeliyim:)
iş başa düştü yoksa gider benim istediğimi arar bulur getirir belki öyle
yola gelir:)) krem konusunda sıkıntı yapmıyorum eşim cildiyeci
o işleri ona bıraktım artık bi zahmet hallediversin..
canım tavsiyelerin için teşekkürler burda böyle
önerilere ihtiyaç duyuyorum hepinizden Allah razı olsun...
amin canım inşallah..
Hoşgeldin canım.İlaçlara ara verme derim ben.Bende hızlı kilo almıştım araştırdık bulduk neden olduğunu.Meğerse ben manyaklar gibi meyve yiyormuşum.Dr güldü yediğim tabak tabak meyveyi duyunca.Yarıma yakın karpuz yiyordum bi oturuşta.Günde 1 karpuza tamamlamama ramak kalıyordu.ewet arkadaşlar uzun bır aradan sonra buradayım bısımkısı kız olacak inşallah :) doktor yıne bır suru vitamın ve demır ılacı verdı bu arada bır ayda tam 4 kılo almışım yedıklerıme cok dıkkat etmeme rağmen ama ben aldığım vıtamınlerden şüphelenıyorum ve artık vitamın ıcmemeye karar verdım :) sızce yalnış mı yapıorum kızlar ama şişirdi resmen benı yoksa doğal bır kılo artışımı .. boyum da 170 cm hepten kapı gıbı bı kadın oldumen azında 3 gunde bır vıtamın 2 gunde bır demır hapını alayım sizce kızlar sız neler yaptınız siz de çocuk buyutmeye başladını zbelkı unutmuşsunuzdur ama şu elevit vitamınde cocuğu şişiriyormuş ole dıolar
Canım benim güzelim ne depresyonu. kızcen seni çok yoruyor eminim çok haklısın. eşlerde ancak bukadar yardım edebiliyor sonuçta cennet bizim ayaklarımızın altına serildi Mevlamız tarafaından onlarınkin edeğil ?Haklisin aslinda ne bileyim?kendime bakmak gelmiyor icimden. Saclarimi bile taramiyorum. Depresyona girdim galiba.
Uykumuz bir duzene girse rahatliycam. Evdeki islere mi yetiseyim ezgiye mi yetiseyim yoksa yatip uyuyayim mi? Benden birkac tane olsa iyi olacak.
Canım maşaallah 36 haftalık olmuşsunuzgünaydın arkadaşlar topiğimizin bebekleri ne kadar da tatlı bakıyorum arada ama pek yazamadım arada haber alıyorum sizden iyisinizdir umarım
Ayy canımmm benim çok haklısın bende aynısını düşünüyorum. dualarımız bir inşaallahKizlar selam biz geldikkkkkk 39+6 yiz bakalim son 1 gun insallah. Bu gece pek uyuyamadik burun kanamam da 4 kez oldu epey hayirlisi insallah hepsi gecer. Depresyonda olanlara Allah kolaylik versin diyorum ama en azindan sag salim bebeginizi kucaginiza aldiniz, onun gulusu ile kendinize gelip cok da dalmayin depresyona. Allah korusun. Diger tum bekleyen anne adaylarina da insallah bizler de saglikla bebekleri kucaginiza aliriz demekten baska bir sey aklima gelmiyor. Hepinizi opuyorum, dualarimiz bir olsun..
Maşaallah çok ciciler canım. sağlıkla giysin hepsiniKızlar kızımın yeni cicleri. Sarı şekerimm güle güle giysin inşallahhh.
Eki Görüntüle 845439 Eki Görüntüle 845440 Eki Görüntüle 845441
Canım ben renge takılmam ama Peygamberimiz kız renklerini erkeklere giydirmeyi yasakladığı için tabiki tercihler oluyor.Bende asabiyeti yenmek için savaşıyorum kendimle.İnşallah ikimizde kurtuluruz bu kötü huyumuzdan
Aynen.Alışmışız aynı gün içinde heryeri temizleyip oturmaya şimdi parça parça yapınca içime sinmiyor.Sürekli temizlik yapıyorum ama ev temiz değil gibi geliyor.Bende simetri sıkıntısı da var düşün halimi.Dikişlerim ağrırken bile yastıkları düzeltirdim.Biraz salmak lazım aslında.Fazla kasıyoruz biz
Canım devlet hastanesi değilde araştırma hastanesine gidersen daha iyi olur bence.Ne de olsa onlar daha deneyimli ve araştırmalı oluyor.Hesabı doğru yapmışsın bencede.Tutmazsa -ki inşallaaah ona bile gerek kalmadan hamile kalırsın- özelde ararsınız sebebinizi.Dualarım seninle canım
52 günlük bir bebekle yaşamın en büyük sonucu battaniyeler derim ben.Penye battaniyeler çok kullanıyor,çabuk kirleniyor.
Renklere çok takılma bence.Kızımın eşyalarını bi görsen her renk var.Arabası turkuaz,battaniyeler krem-pembe-lacivert-beyaz-lila,odası lila,yelekleri her rengin tonu diyebilirim.Hatta foto çekip atayım gökkuşağı gibi örgü kreasyonumuzdanRenkli bi karakteri olsun istiyorum.İnşallah soğuk bi insan olmaz.
Yelek konusunu sormuşsun cadiozye.Fikrimi söylemek isterim müsadenle.Bende de çeyizdeki yelekler çok.Lizözler,yelekler,şallar.Sabahlık da almıştım.Ama inan o kadar üşüyorsunki bunların hepsini giysen ısınmıyorsun.Üstelik terlerken oluyor bütün bunlar.Kışlıklarını çıkar şimdiden.Evin sıcak da olsa üşüyeceksin çünkü.Ben şalı,lizözü pek sevmem,kullanamamda.Kışlık hırkalarımla,ceketlerimle oturdum hep.
Maşalllaaahhh çook güzel bi fıstık buu.Allahım nazarlardan korusun.Duygu konusunda benden aşağı kalır yanın yok.Yalnız değilsin merak etme.CADİOZY sen de kulak ver bana.Eski giysilerle idare etmeye çalışmayın.Hele de hamiş kıyafetleriyle.İnsanın moralini düşüren en büyük etken kilo çünkü.Üzerinize olan kıyafetler alın mutlaka.Yakıştığını görmek insanı mutlu ediyor.Tiksiniyorum artık eşofmandan.Gezmeye gidecek gibi geziyorum artık evde.
Ve kesinlikle açık havaya çıkın.Balkon bile yeterli insana.
Bebek dışında vakit geçirmeye çalışın.Allah affetsin ama uykusuzluğa dayanamadığım bi gün rezeneye anason karıştırıp verdim.Yarım saat sonra uyudu ve tam 5 saat.Öyle deliksiz uyumuşumki fırladım çocuk niye uyuyor diye bi anda.Sonrada pişman oldum kuzumun gözleri şişmiş uyumaktan.Ama o gün öyle iyi hissettimki kendimi anlatamam.Zamanla da uykusu uzamaya başlıyor.Bi kerecik azıcık anasondan bişey olmazDrumun bana söylediğini hiç unutmam.Emzirmek için kasma kendini,yorgun-mutsuz olabilirsin sende bi insansın,mama verebilirsin arada dedi.Beni anlayan birini görünce inan gözlerim doldu drun karşısında.Sarılacaktım kadına az daha
Mamaya dönmesem de emzirmek daha kolay geldi o sözlerden sonra.(tabi acılarım olduğundan en büyük sıkıntım buydu benim) Bebeğe bakmaya mecburum dersem çok zor geçiyor günler,ama o beni istiyor dediğimde daha güzel oluyor.Dün yine 9 saat uyumadı kızım.Yapmadığım bişey kalmadı uyusun diye.En son yıkadım öyle uyudu.İnan ağladım yanına oturup.O da hüzünlü hüzünlü bana baktı.Sinirlerim bozuldu.Eşimi de kovdum odadan.Hem ağladım hem kızımla konuştum.Zor toparlayacağız bugünleri ama toparlayacağız inşallah.
Saçlar konusunda araştırma yaptım netten.Kolay topuz nasıl yapılır,doğal saç modelleri falan diye.İlla maşa yapıp,fön çekmeye gerek yokmuş güzel olmak için.At kuyruğumdan bende sıkıldım çünkü.Renkli tokalar ve kocaman sallantılı küpelerimle gayet güzel hissettim kendimi.Veeee makyaaajjjjRuj sürüyorum,göz kalemi kullanıyorum,parfüm sıkıyorum (alkolsüz) sık sık.Fondoten kuzuma zarar verir diye sürmüyorum.Ruj varken de öpemiyorum diye siliyorum öpüyorum,gün içinde tekrarlıyorum ruju.Aynada gördüğüm insanı sevmeye başladım
Şunu anladımki kendim için bişeyler yapmak beni mutlu ediyor.Misafir için ikram,bebeğim için süt+bez+hijyen+sevgi+ilgi,eşim için ilgi+sevgi+temizlik+ev+güleryüz vs vs...Ya kendimiz???Bizim için kimse uzun süreli bişey yapmıyor arkadaşlar.Bize kendimizden başka dost yok lohusayken.
İnşallah çıkar uçlarınızda rahat rahat emişirsiniz.
Deliiii,giyinsene pijamalarını.Bugünler için aldın sen onları.Pedlerin üstüne eski atletleri yada mini havluları da koyabilirsin.İşe yarar o zaman.Benimki hiç öyle akmıyor öğüslerimden.Maşallah sizinkiler ne güzel.Rabbim bize de göstersin o günleri![]()
Hepsini yıkayıp ütüledim canım ama canım çıktıhaklısın canım minik bebeği kimseye emanet edemezsin
allah bağışlasın canım..
Aaaa canım ne biliyorsun ilk aşılamanın tutmayacağını çokkk tutan var ilkte hemde çifter çifterilk aşılamada tutmama ihtimalide yüksekken o kadar paralar vermekte istemiyorum açıkçası..birazdan araştırma hastanesini arayıp şansımı denerim artık..eşim üzülmemem için aşılamaya ılımlı bakıyor ama hastaneden randevu aldığımı duyunca ne tepki verecek düşünmek istemiyorum..batım bugün ama daha adet olmadım olacak gibiyim..
Ayy canım bnede senin gibiyim varya ilk aylardaki gibi uykucu oldum.kızlar hepinize hayırlı cumalar ,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. öğlen arasında eve geldim vakit bulmuşken hemen açtım bilgisayarı. kızlar artık çok ağırlaştığımı hissediyorum, ne zamandır gelemiyorum ama gelemediğimden değil, açıyorum bilgisayarı başına oturuyorum ,okumaya başlıyorum daha 2. sayfada uyumaya başlıyorum. okadar çok uyuyorum ki son zamanlarda anlatamam.arta kalan zamanlarda hala çantamdaki eksikleri tamamlıyorum, buzluğa bişeyler atmaya çalışıyorum ama çok yorucu oluyor artık. az kaldı diyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... hani bi arkadaşımın kızından bahsetmiştim burda kalp anomalisi var demişlerdi doğar doğmaz ölür demişlerdi, dün kaybettik yağmur kızımızı tam 5,5 aylık olmuştu ama son ameliyatta enfeksiyon kaptı, çok üzgünüm kızlar bugün cenaze işlerini hallettiler memleketlerinde yarın birgün gelirler. Rabbim sabır versin onlara dayanma gücü versin inşallah...
Canım ben şimdiye kadar hiç vitamin ilacı kullanamadım hepsi kabızlık yaptı. doktorumda düzgn beslendiğim için rahat ol yemesende olur dedi.ewet arkadaşlar uzun bır aradan sonra buradayım bısımkısı kız olacak inşallah :) doktor yıne bır suru vitamın ve demır ılacı verdı bu arada bır ayda tam 4 kılo almışım yedıklerıme cok dıkkat etmeme rağmen ama ben aldığım vıtamınlerden şüphelenıyorum ve artık vitamın ıcmemeye karar verdım :) sızce yalnış mı yapıorum kızlar ama şişirdi resmen benı yoksa doğal bır kılo artışımı .. boyum da 170 cm hepten kapı gıbı bı kadın oldumen azında 3 gunde bır vıtamın 2 gunde bır demır hapını alayım sizce kızlar sız neler yaptınız siz de çocuk buyutmeye başladını zbelkı unutmuşsunuzdur ama şu elevit vitamınde cocuğu şişiriyormuş ole dıolar