- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.021
Nasılsınız hanımlar ben idare eder gibiyim bat olmadı daha gecelı cok oldu o gun ku golge de var yok gıbıydı 1 saat sonra cıktıydıda sankı ıdrar rengınden dı ne bılıym bı daha test yapmadım beklıyorum cunku eyer yumurtlamam gec olduysa yanı geldımde 16 tısında tutuysa belkı cıkmaz daha dıyorum bılmıyorum yanı kafam karısık bat olsun dıye bakıyom olmuyor bı belırıtıde yok olasada anlıycak durumum yok grıp oldum hastayımbı sey varsa dıye de antıbıotık almıyorum. .Ama ne yalan soylıyım hıc umudum yok yanı olmadıgnı bılıyorum batı beklıyorum . dunde esıme kızdım o ara oda bana ya bebek olduysa dedı o kadar sınırlenmısım kı varsa var durcak aldırcak halım yok dedım oda bana kımı zaman buz gıbısın bırden terslıyosun dedı ne bılıyım sınırlerımde bozuldu onada kızıyorum okusurup duruyorum yanı kefyım yok sızınde kafasınzı agrıtım.
Kızlar bebeklerınızın masallahı var allah annalı babalı buyutsun cok guzeler![]()
Bende asabiyeti yenmek için savaşıyorum kendimle.İnşallah ikimizde kurtuluruz bu kötü huyumuzdan

Havalar güzel giderken bugünleri değerlendirip en güzelini yapıyorsun. Gezmeleriniz güzel geçsin inşallah keyifli keyifli.
Bende banyo tuvalet temizliği derken bugünü akşam ederim. Hiç bitiremiyorumki işleri. Hepsi yarım kalıyor. Biryeri yapsam diğeri kalıyor. En sonunda saldım çayıra mevlam kayıra olacak bakalım hayırlısı :)
Aynen.Alışmışız aynı gün içinde heryeri temizleyip oturmaya şimdi parça parça yapınca içime sinmiyor.Sürekli temizlik yapıyorum ama ev temiz değil gibi geliyor.Bende simetri sıkıntısı da var düşün halimi.Dikişlerim ağrırken bile yastıkları düzeltirdim.Biraz salmak lazım aslında.Fazla kasıyoruz biz

Canım devlet hastanesi değilde araştırma hastanesine gidersen daha iyi olur bence.Ne de olsa onlar daha deneyimli ve araştırmalı oluyor.Hesabı doğru yapmışsın bencede.Tutmazsa -ki inşallaaah ona bile gerek kalmadan hamile kalırsın- özelde ararsınız sebebinizi.Dualarım seninle canımarkadaşlar dündendir aşılamayı araştırıyordum..ben özel hastanede yaptırmayı düşünüyordum fiyat olarak 750 hastane 400 civarıda ilaçlar tutuyormuş..şuanda araba taksidimiz olduğu için bizi biraz etkileyecek ama yinede olsun istiyordum..taki bir arkadaşla konuşup devlet hastanelerininde yaptığı fikrini aklıma soktuğu ana kadar..bende bayan doktor araştırıp devlette yaptırırım tutarsa özele vereceğim parayı bebeğim için kullanırım..tutmazsa şansımı birde özelde denerdim..
özlemcim sen hastanede çalışıyordun bilgin var mı?
diğer arkadaşlarında fikrini merak ediyorum..sizler ne öneriyorsunuz özel mi yoksa devlette deneyeyim mi?

canım gücünü ansından alıyor el parmaklarım acıyor resmen kemiği sızlıyor. dişlerimide yedi
Bakalım nasıl bir yosun olacak çok merak ediyoruz. aklıma ne geldi kzum bence saçsız bir bebek olacak
Maşaallah midem yanmıyor yada baskı yapmadığı içinmi acaba ?
Ben kelloş bir bebekişim 2 yaşına kadarda saç uokmuş fotolar var amanın dersin yaniiiiiiiii
Bence ansı gibi kel olacak
Neyse atık küllah bere bişilerle kapatırımmm
Sağlıklı olsunda kel olsun demi teyzesiiii
Hımmm maşaallah kuzu inşaallah hep böyle güzel devam eder. ama çaysız bir şekilde. çok içme derim sana. kendi uyukusu 40 güne kadar düzene girer hiç merak etme
Canım oğluşumun beşiği memleketten gelecek,abimin beşiği idi.yatağıda var içinde heralde nevresimide gönderiyor annem. tek eksiğimiz beşiği nevresimi. bu beşikte 0-9 aya kadar rahatlıkla yatar dedi yengem. bizde perk beşik alacaktık yoksa.
Benim el işi battaniyem var ozamanlar anneciğim erkek beklediği için daha doğrusu 2 renktede yapmış bana her şeyden. benim battaniyem var onuda almadım. aklıma başka bişey gelmiyor. hastan için çantam hazır. port bebe alacaktık vazgeçtik abim araba tipi pusetini gönderiyor. bilmiyorum başka ne lazım acaba :44::44::44:
Kılzar başka ne lazım eksiğim varmı bana fikir verinnn taze annişler![]()
52 günlük bir bebekle yaşamın en büyük sonucu battaniyeler derim ben.Penye battaniyeler çok kullanıyor,çabuk kirleniyor.
Renklere çok takılma bence.Kızımın eşyalarını bi görsen her renk var.Arabası turkuaz,battaniyeler krem-pembe-lacivert-beyaz-lila,odası lila,yelekleri her rengin tonu diyebilirim.Hatta foto çekip atayım gökkuşağı gibi örgü kreasyonumuzdan

Yelek konusunu sormuşsun cadiozye.Fikrimi söylemek isterim müsadenle.Bende de çeyizdeki yelekler çok.Lizözler,yelekler,şallar.Sabahlık da almıştım.Ama inan o kadar üşüyorsunki bunların hepsini giysen ısınmıyorsun.Üstelik terlerken oluyor bütün bunlar.Kışlıklarını çıkar şimdiden.Evin sıcak da olsa üşüyeceksin çünkü.Ben şalı,lizözü pek sevmem,kullanamamda.Kışlık hırkalarımla,ceketlerimle oturdum hep.
selam kızlar nasılsınız doğumu yaklaşanlara hayırlı kolay doğumlar diliyorum mevanur hayırlısı olsun canım devlettede yaptırabilirsin bence iyibi ekip bulduktan sonra hiç sorun diil bence cevo inş hamişsindir canım feyza tubiş ayse özlem bebeişleriniz çok ttalı maşallah özlem kızının saç modelinede bayıldım nasıl dik o saçlar öyle istesen yapamazsın ben hem iiyim hem kötü içim sıkılıo mutsuzum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum kendimede baktığım yok ya eve daha çok bakıyorumdur sıkıldım ev işinden ıyyy geldi 16 kilo almıştım 8 i gitti 8 kaldı hiç bikıyafetim olmuyoo uyuz oluyorum kendime eşimide hırpalıyorum oda sbrediyo arada dayanamıyoo tabi ben başlıorum ağlamayaaaa ufff bıktım bu halimden neyse hepiniiizi öpüyorum allaha emanet olun![]()
Maşalllaaahhh çook güzel bi fıstık buu.Allahım nazarlardan korusun.Duygu konusunda benden aşağı kalır yanın yok.Yalnız değilsin merak etme.CADİOZY sen de kulak ver bana.Eski giysilerle idare etmeye çalışmayın.Hele de hamiş kıyafetleriyle.İnsanın moralini düşüren en büyük etken kilo çünkü.Üzerinize olan kıyafetler alın mutlaka.Yakıştığını görmek insanı mutlu ediyor.Tiksiniyorum artık eşofmandan.Gezmeye gidecek gibi geziyorum artık evde.
Ve kesinlikle açık havaya çıkın.Balkon bile yeterli insana.
Bebek dışında vakit geçirmeye çalışın.Allah affetsin ama uykusuzluğa dayanamadığım bi gün rezeneye anason karıştırıp verdim.Yarım saat sonra uyudu ve tam 5 saat.Öyle deliksiz uyumuşumki fırladım çocuk niye uyuyor diye bi anda.Sonrada pişman oldum kuzumun gözleri şişmiş uyumaktan.Ama o gün öyle iyi hissettimki kendimi anlatamam.Zamanla da uykusu uzamaya başlıyor.Bi kerecik azıcık anasondan bişey olmaz

Saçlar konusunda araştırma yaptım netten.Kolay topuz nasıl yapılır,doğal saç modelleri falan diye.İlla maşa yapıp,fön çekmeye gerek yokmuş güzel olmak için.At kuyruğumdan bende sıkıldım çünkü.Renkli tokalar ve kocaman sallantılı küpelerimle gayet güzel hissettim kendimi.Veeee makyaaajjjj

Şunu anladımki kendim için bişeyler yapmak beni mutlu ediyor.Misafir için ikram,bebeğim için süt+bez+hijyen+sevgi+ilgi,eşim için ilgi+sevgi+temizlik+ev+güleryüz vs vs...Ya kendimiz???Bizim için kimse uzun süreli bişey yapmıyor arkadaşlar.Bize kendimizden başka dost yok lohusayken.

İnşallah çıkar uçlarınızda rahat rahat emişirsiniz.ayşem hem memikler emzirirken yara olmasın diye bide benim memikler içe dönük bunları doguma kadar kullanınca uçlarını çıkartıyomuş ben sırf o yüzden aldım inşşş işe yarar![]()

Cnim benim yeleklerim cok var hem orgu hem de penye. Annemsagolsun ceyize koymus. Ben lohusa pijama takimi almistim ama inan bir kere bile giymedim. Kirlenmesini istemiyorum cok para verdim. Lohusaligi atlatayim ondan sonra giyerim. Sutum akiyor hep islatiyor camasirlarimi petten bile siziyor. Kanamam da tamamen bitsin oyle diyorum.
Inan ayagimda patik sirtimda penye hirkaesimde atletle dolasiyorevde
kombi acik. Eve gelen ayy burasi sicacik diyor. Bu kis hasta olmak yasak bana.
Rabbim gonlunuze gore versin canim insallah...
Deliiii,giyinsene pijamalarını.Bugünler için aldın sen onları.Pedlerin üstüne eski atletleri yada mini havluları da koyabilirsin.İşe yarar o zaman.Benimki hiç öyle akmıyor öğüslerimden.Maşallah sizinkiler ne güzel.Rabbim bize de göstersin o günleri