- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.061
Canım benim güzelim ne depresyonu. kızcen seni çok yoruyor eminim çok haklısın. eşlerde ancak bukadar yardım edebiliyor sonuçta cennet bizim ayaklarımızın altına serildi Mevlamız tarafaından onlarınkin edeğil ?
Bu bile bizim ne kadar değerli ve zor bşr görev üstlendiğimizi gösteriyor.
Ben şimdiden lohusalık takımlarımı giymeyi doya doya emdirmeyi,kuzumu süsleyip gelenlere bakın ttalı oğluma demeyi hayal ediyorummm
İnşaallah depresyona girmem o hali bilemem tabi.
Ama 3 yıl oldu evleneli. evlat hasreti çektim 2 yıl hep kaybettim ama bu defa inşaallah kucağıma alacağım.
Olmayanları düşünüp lohusalığında tadını çıkartmak lazımmm
Canım maşaallah 36 haftalık olmuşsunuz
iyiyiz elhamdülillah sen nasılsın kızın nasıl ?
Ayy canımmm benim çok haklısın bende aynısını düşünüyorum. dualarımız bir inşaallah
Güzel haberini alaydık hayırlısıyla
Maşaallah çok ciciler canım. sağlıkla giysin hepsini![]()
Kesinlikle haklisin. Cok yoruluyojm evi islerini yapamiyorum kendime bakamiyorum uykuya hsret kaldim. Sanirim ondan. Ezgiyle uyusam diyorum bu sefer yemek yemeye vakit kalmiyor. Inan bugun saat 2de kahvalti yaptim. O uyuyunca uyudum. Sonra bir kalkti uyumadi. Saatlerce yordu beni. Simdi de zor uyuttum. Yine gazi var herhalde. Dilinden de anlayamayinca cok zor. Neyse kuzum moralini bozmayayim inşallah sen yasamayacaksin bunlari.
Inan hep severken kuzumu Allaha sukrediyorum herseysi tam ne guzel bir evlat verdi bize diye.