• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Canım benim güzelim ne depresyonu. kızcen seni çok yoruyor eminim çok haklısın. eşlerde ancak bukadar yardım edebiliyor sonuçta cennet bizim ayaklarımızın altına serildi Mevlamız tarafaından onlarınkin edeğil ?
Bu bile bizim ne kadar değerli ve zor bşr görev üstlendiğimizi gösteriyor.
Ben şimdiden lohusalık takımlarımı giymeyi doya doya emdirmeyi,kuzumu süsleyip gelenlere bakın ttalı oğluma demeyi hayal ediyorummm :52::52::52::52:
İnşaallah depresyona girmem o hali bilemem tabi.
Ama 3 yıl oldu evleneli. evlat hasreti çektim 2 yıl hep kaybettim ama bu defa inşaallah kucağıma alacağım.
Olmayanları düşünüp lohusalığında tadını çıkartmak lazımmm :34:

Canım maşaallah 36 haftalık olmuşsunuz :34:
iyiyiz elhamdülillah sen nasılsın kızın nasıl ?

Ayy canımmm benim çok haklısın bende aynısını düşünüyorum. dualarımız bir inşaallah :34:
Güzel haberini alaydık hayırlısıyla :34:

Maşaallah çok ciciler canım. sağlıkla giysin hepsini :32:

Kesinlikle haklisin. Cok yoruluyojm evi islerini yapamiyorum kendime bakamiyorum uykuya hsret kaldim. Sanirim ondan. Ezgiyle uyusam diyorum bu sefer yemek yemeye vakit kalmiyor. Inan bugun saat 2de kahvalti yaptim. O uyuyunca uyudum. Sonra bir kalkti uyumadi. Saatlerce yordu beni. Simdi de zor uyuttum. Yine gazi var herhalde. Dilinden de anlayamayinca cok zor. Neyse kuzum moralini bozmayayim inşallah sen yasamayacaksin bunlari.
Inan hep severken kuzumu Allaha sukrediyorum herseysi tam ne guzel bir evlat verdi bize diye.

mer haba kızlar uzun bir aradan sonra delicesine uykum olmasına rağmen yazmak istedim .kızlar çarşamba günü oğluşumu sünnet ettirdim . ve hepinize tavsiye ediyorum aman çok küçük büyüsün eğlence yapayım oda eğlensin diye ertelemeyin .ne kadar erken okadar iyi diyor çoçuk cerrahı metabolizma hızlı çalıştığı için çabuk iyleşiyormuş .gerçekten öyle .2.günde sargıdan çıktı çok rahat ne mızmızlık ne kapris:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah bir kere ağladı oda ilk çişimi yaparken .ayrıca psikolojiside etkilenmeyecek .buarada oğlumun kivreside oldum babamızı kana dayanamıyor..allahım tüm oğluşlarımıza hayırlısıyla nasip etsin. inşallah. buarada en iyisi klasik yöntemmiş kızlar lazer yada klips yönteminden uzak durun:46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
bu arada oğluşumun son hali 3 ay 3 günlüğüz 7200 kg ve 64cm olduk teyzeleri $Fotoðraf0213.webp$Fotoðraf0213.webp$CIMG0914.webp

Eklentiler

• $CIMG0944.webp
    $CIMG0944.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Hoşgeldin canım Maşaallah oğluşuna tam sevilecek ele gelecek zamanıııı :34:
Darısı bizlere hayırlısıyla :29:
Allah sağlıllı huzurla bol bereketiyle şenlendirsin yuvanızı :16::16::16:
Yeni düzen derken ne yaptınız canım ev değişimimi ?
Sanada iyi geceler :34:

cnm ev ve şehir değişimi tayinimiz çıktı Antalyaya.ev kira cnm inş. almak da nasip olur.
Ayşe sana da cvp yazamamıştım iyi dileklerin için tşkler.

Teyzelerine uykudan yeni gözlerini açmış bir günaydın yapalım dedik kızımla..

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    $Resim 001.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 48
Canım ben renge takılmam ama Peygamberimiz kız renklerini erkeklere giydirmeyi yasakladığı için tabiki tercihler oluyor.
Kışlıklarımıda çıkattım zaten üşyoru ama ayrıca yeleğim hiç yok. alacağım süslülerinden 3,4 tane :52::52::52:

Hepsini yıkayıp ütüledim canım ama canım çıktı :37:
geri kalanlar bişey değil hayırlısıylşabeşiğimizd egelse hazırız dünyaya gelmesineeeeeeeee :32::32::32:
Sende başla yavaştan :34: illaki bulursun bişeyler.

Aaaa canım ne biliyorsun ilk aşılamanın tutmayacağını çokkk tutan var ilkte hemde çifter çifter :52::52::52:

Ayy canım bnede senin gibiyim varya ilk aylardaki gibi uykucu oldum.
Allah sabrını versin canım cenet bir şeffaatçileri oldu :14::14::14:

Canım ben şimdiye kadar hiç vitamin ilacı kullanamadım hepsi kabızlık yaptı. doktorumda düzgn beslendiğim için rahat ol yemesende olur dedi.
Sadece Kan ilecı içiyorum ve magnezyum Magnorm kullanıyorum
ben memnunum kullanmadığım halde.
Öoğu arkadaşımda kullanamadı. ama kilo alımı yapıyorumu onu bilmiyorum.
Bende aşırı kabızlık yaptığı için kiloda aldırdı ???

ben de de cok kabızlık yaptı bende ara ara kullanmaya devam edıcem ama balık yıyemıyorum sanırım balık hapını ıçiçem.

ewet dilekçim bugun 36ya grdik çok şükür iyiyiz işe gidip geliyorum yavaştan sıkılmaya başlamıştım neyseki bir hafta daha çalışıcam sonra evde beklemeye geçicez sen nasılsın zeytının nasıl
Canım bende iyiyim hamd olsun.
evdey ama inan boş vaktim olmuyor ev işi yemek derse git akşamları uyukluyorum çoğu zaman :)
İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız geçecek bu yorgunluklar. bu defa bebişlerin peşinde koşturarark yorulacağız ;)
Allah herkese yaşatsın bu güzel tatlı yorgunlukları :34:
Kesinlikle haklisin. Cok yoruluyojm evi islerini yapamiyorum kendime bakamiyorum uykuya hsret kaldim. Sanirim ondan. Ezgiyle uyusam diyorum bu sefer yemek yemeye vakit kalmiyor. Inan bugun saat 2de kahvalti yaptim. O uyuyunca uyudum. Sonra bir kalkti uyumadi. Saatlerce yordu beni. Simdi de zor uyuttum. Yine gazi var herhalde. Dilinden de anlayamayinca cok zor. Neyse kuzum moralini bozmayayim inşallah sen yasamayacaksin bunlari. sa
Inan hep severken kuzumu Allaha sukrediyorum herseysi tam ne guzel bir evlat verdi bize diye.

Canım benim senin kaynana ne işe yarıyor ayıptır demesi.
Sözde aynı evde yaşıyorsunuz ev işlerii devr alsın, hele acelesimi var ev işlerinin. sen kızına bak ona vakit ayır kendinide ihmal etme :20:

mer haba kızlar uzun bir aradan sonra delicesine uykum olmasına rağmen yazmak istedim .kızlar çarşamba günü oğluşumu sünnet ettirdim . ve hepinize tavsiye ediyorum aman çok küçük büyüsün eğlence yapayım oda eğlensin diye ertelemeyin .ne kadar erken okadar iyi diyor çoçuk cerrahı metabolizma hızlı çalıştığı için çabuk iyleşiyormuş .gerçekten öyle .2.günde sargıdan çıktı çok rahat ne mızmızlık ne kapris:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah bir kere ağladı oda ilk çişimi yaparken .ayrıca psikolojiside etkilenmeyecek .buarada oğlumun kivreside oldum babamızı kana dayanamıyor..allahım tüm oğluşlarımıza hayırlısıyla nasip etsin. inşallah. buarada en iyisi klasik yöntemmiş kızlar lazer yada klips yönteminden uzak durun:46::46::46::46::46::46:
Canım bende senin gibi düşünüyorum ama doğduğu hafta.
sen nasıl karar aldın ?
Hayırlı olsunnn :16:
bu arada oğluşumun son hali 3 ay 3 günlüğüz 7200 kg ve 64cm olduk teyzeleri Eki Görüntüle 846530 Eki Görüntüle 846530 Eki Görüntüle 846535
Maşaallah canım çok tatlıııı :34:
Allah salihlerden eylesin size bağışlasın :34:
cnm ev ve şehir değişimi tayinimiz çıktı Antalyaya.ev kira cnm inş. almak da nasip olur.
Ayşe sana da cvp yazamamıştım iyi dileklerin için tşkler.
İnşaallah canım hayırlısıyla.
Teyzelerine uykudan yeni gözlerini açmış bir günaydın yapalım dedik kızımla..
Ayyyy maşaallah canımmm :34: fıstığa bakkkk :54:

Seamun aleyküm canım nasılsın bakalım gelişme varmı ?
Bat bekliyordun en son ???
Allah yardımcın olsun. eşinle görüştümü bu aralar. belki görürşürseniz ılımlı bişeyler olur :31:

Hala bat gelmedi hala babaevindeyim. Beyefendi boyle mutlu ve huzurluyum. Bende mutluyum nefes aliyorum. 4 duvar arasinda gozyaslariyla dolu esaretim bitti. Hayirlisi buymus.

Canım bende iyiyim hamd olsun.
evdey ama inan boş vaktim olmuyor ev işi yemek derse git akşamları uyukluyorum çoğu zaman :)
İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız geçecek bu yorgunluklar. bu defa bebişlerin peşinde koşturarark yorulacağız ;)
Allah herkese yaşatsın bu güzel tatlı yorgunlukları :34:

Canım benim senin kaynana ne işe yarıyor ayıptır demesi.
Sözde aynı evde yaşıyorsunuz ev işlerii devr alsın, hele acelesimi var ev işlerinin. sen kızına bak ona vakit ayır kendinide ihmal etme :20:

Hakkini yemiyeyim yemeygi yapiveriyor. Baska da bisi istemem zaten.
Alt kati ellemiyorum zaten yetisemiyorum anca oturudugum yattgim odayi tuvaletimi banyomu temizliyorum camasir utu filan iste illa ev isi cikiyor canim. Cok sukur bugunumuze. Kirkimiz haftaya cikiyor daha da iyi olcaz insallah. Ezgi hanim da uykusunu duznene sokarsa tamamdir. Allah saglik sihhat versin.
Sen nasilsin kuzuu? Bol bol dinlen emi? Hatta bol bol uyku depola.:-)

Hala bat gelmedi hala babaevindeyim. Beyefendi boyle mutlu ve huzurluyum. Bende mutluyum nefes aliyorum. 4 duvar arasinda gozyaslariyla dolu esaretim bitti. Hayirlisi buymus.

kimse mutsuz olduğu yerde durmamalı. kendini nerde mutlu hissedersen orda olmak en güzeli ama senin durumunda bebek sürpriz yaparsa nasıl olur bilemiyorum. dediğin gibi hayırlısı gelsin başına inşallah..

Hakkini yemiyeyim yemeygi yapiveriyor. Baska da bisi istemem zaten.
Alt kati ellemiyorum zaten yetisemiyorum anca oturudugum yattgim odayi tuvaletimi banyomu temizliyorum camasir utu filan iste illa ev isi cikiyor canim. Cok sukur bugunumuze. Kirkimiz haftaya cikiyor daha da iyi olcaz insallah. Ezgi hanim da uykusunu duznene sokarsa tamamdir. Allah saglik sihhat versin.
Sen nasilsin kuzuu? Bol bol dinlen emi? Hatta bol bol uyku depola.:-)
Canımmm şimdi depolamak mümkün olsada ogünleri muhhakkak yaşayacağım o yüzden şimdiden alışmam lazımmm bence :10::10::10:
İyi maden sen kandine vakit ayır ozaman. kendini mutlu hissedecğin şeyler yap depresyon topiğimizdeki hatunlara YASAKKKK :12::12::12::12:
Kızlar görümcem vefat etti çok dua edin

Canım Allah rahmet eylesin çocukları küçüktü demi :14:
Allah kalanlara sabır versin :14::14::14:

Canımmm şimdi depolamak mümkün olsada ogünleri muhhakkak yaşayacağım o yüzden şimdiden alışmam lazımmm bence :10::10::10:
İyi maden sen kandine vakit ayır ozaman. kendini mutlu hissedecğin şeyler yap depresyon topiğimizdeki hatunlara YASAKKKK :12::12::12::12:

Canım Allah rahmet eylesin çocukları küçüktü demi :14:
Allah kalanlara sabır versin :14::14::14:

Daha iyiyim canim kucuk hanim uyudukca daha da iyi olcam. Bugun eski pantolonlarimdan denedim birinin icine girebildim demekki gidiyor yavas yavas cok mutlu oldum :-):-)

kimse mutsuz olduğu yerde durmamalı. kendini nerde mutlu hissedersen orda olmak en güzeli ama senin durumunda bebek sürpriz yaparsa nasıl olur bilemiyorum. dediğin gibi hayırlısı gelsin başına inşallah..

Cok doluyum. Yaptiklarim emeklerim hep bosunaymis. Mutsuzlugu cikartanda oydu aslinda. Tek oldugu icin mutludur. cimrilik kiskanclik inat tatminsizlik hepsi onda. neyse bakqlim ne olacqk kismet

Back