- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.901
epack cim gündüzde aynı saat aralığıyla yani 3 3.5 vermen gerek hazımsızlıktan ağzına alıpalıp çıkarıyor.saçını falan kaşıması uykusuzluktan canım.yusufta öyle yapıyor uykusu geldiğinde tam dalamıyor uyanyor.tekrar uyut meme vermeden inan uyur tecrübeyle sabit.saat başı emmek hem bebeği çok yoruyordur epackcanim 2saate bir mi emiyor ortalama peki gece nasil? bizim gunduz saate bir maksimum 1.5-2oldu bikac kez. Gece de 3-3.5 saate verioz o sa sagdigimi biberonla
Ay maşaallah canım Allah size bağışlasın. Bu kız senmisin leylam
Benim oğlumunda tam makamının etrafı pişik olmuştu z.yağı sürüyorum geçti sayılır.
Sende dene istersen.
Canım Allah eşimden razı olsun eve geliyor ne yaptıysam ses etmiyor. Ev dağınık berbat İnan Halim yok yapamıyorum
Şu annesi yanında 40gün kalan hatunlara gıpta ediyorum
Annem sağ olsaydı beni yanlı. Bırakmazdı. Nenem olacak kadın üvey annem yanıma geldiği günden sonra evde rahat vermedi evdekilere. Annemde mecburen erken gitti yoksa kalırdı yanımda
Bebeğim bir saat uyudu göğün içinde hiç durmuyor ağlıyor,gazını çıkartıyor anlamadım derdi ne ?
Uyumak istiyor gözler kızardı ama uyumuyor. Neyse ki şimdi daldı inş uzun uyur.
Canım BioGaia diye bir ilaç kullanıyoruz dünden beri,gaz için.
Birde burnundan hırıltı geliyor. Doktor bir alet verdi burnuna koyup çekiyorsun ama bizimkinde işe yaramadı hiç bişey çıkmadı.
Serumfizyolojik su alamadık acaba sütümü sağsam olmazmı ?
seni bu kategoride görmeyi hiç istemezdim dileğim ama galiba aramıza hoş geldin uykusuz anneler kulubüne hoş geldin.burnu tıkanmıştır dileğim burun aspiratörüyse serum fizyolojik olmadan çıkmaz.yada banyo sonrası burun mukozası nemlendikten sonra çıkar canım sütümü biberonla mı vermekten bahsediyorsan bir şey olmaz. burnu çok tıkandığında bende öyle yapıyordum.birde kuzum pekmez falan iç ama demir hapınıda 40 kın çıkana kadar enazından kullan. bak gör depresif halin kalmayacak. kendine ve bilale çoook dikkat et ikinizede