• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

canim 2saate bir mi emiyor ortalama peki gece nasil? bizim gunduz saate bir maksimum 1.5-2oldu bikac kez. Gece de 3-3.5 saate verioz o sa sagdigimi biberonla
epack cim gündüzde aynı saat aralığıyla yani 3 3.5 vermen gerek hazımsızlıktan ağzına alıpalıp çıkarıyor.saçını falan kaşıması uykusuzluktan canım.yusufta öyle yapıyor uykusu geldiğinde tam dalamıyor uyanyor.tekrar uyut meme vermeden inan uyur tecrübeyle sabit.saat başı emmek hem bebeği çok yoruyordur epack
Ay maşaallah canım Allah size bağışlasın. Bu kız senmisin leylam :16:
Benim oğlumunda tam makamının etrafı pişik olmuştu z.yağı sürüyorum geçti sayılır.
Sende dene istersen.

Canım Allah eşimden razı olsun eve geliyor ne yaptıysam ses etmiyor. Ev dağınık berbat İnan Halim yok yapamıyorum :50:
Şu annesi yanında 40gün kalan hatunlara gıpta ediyorum :19:
Annem sağ olsaydı beni yanlı. Bırakmazdı. Nenem olacak kadın üvey annem yanıma geldiği günden sonra evde rahat vermedi evdekilere. Annemde mecburen erken gitti yoksa kalırdı yanımda :14:
Bebeğim bir saat uyudu göğün içinde hiç durmuyor ağlıyor,gazını çıkartıyor anlamadım derdi ne ?
Uyumak istiyor gözler kızardı ama uyumuyor. Neyse ki şimdi daldı inş uzun uyur.
Canım BioGaia diye bir ilaç kullanıyoruz dünden beri,gaz için.
Birde burnundan hırıltı geliyor. Doktor bir alet verdi burnuna koyup çekiyorsun ama bizimkinde işe yaramadı hiç bişey çıkmadı.
Serumfizyolojik su alamadık acaba sütümü sağsam olmazmı ?

seni bu kategoride görmeyi hiç istemezdim dileğim ama galiba aramıza hoş geldin uykusuz anneler kulubüne hoş geldin.burnu tıkanmıştır dileğim burun aspiratörüyse serum fizyolojik olmadan çıkmaz.yada banyo sonrası burun mukozası nemlendikten sonra çıkar canım sütümü biberonla mı vermekten bahsediyorsan bir şey olmaz. burnu çok tıkandığında bende öyle yapıyordum.birde kuzum pekmez falan iç ama demir hapınıda 40 kın çıkana kadar enazından kullan. bak gör depresif halin kalmayacak. kendine ve bilale çoook dikkat et ikinizede :54::54::54:

slm kızlar nasılsınız çok özledim hepinizi.
kimileri bebekle,kimileri tedavilerle uğraşıyo Allahım en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun.
benim güzel kızım Zeynep zişanım büyüyo artık farkına varıyorum ama bi yandanda çok yoruluyorum çok uykusuz kalıyorum annemle kız kardeşim yanımda saolsunlar çok fazla yardımcı oluyolar.
pişiğimiz vardı onunla uğraşıyoruz şimdi rahat yatamıyor önericeğiniz bişey var mı?krem etki etmiyor o kadar ki azla pişiğimiz.
hepinizi öpüyorum,yeni inşallah sağlık,huzur,bereket getirsin inşallah,rabbim gönlünüzde ne varsa onu nasip etsin...

buda en son halimizEki Görüntüle 915876 Eki Görüntüle 915877

leylecım tekrar hayırlı olsun maşallah kuzuna da sanada ikinizinde maşallahı var canım .nazarlardan korusun sizleri.leylacım eğer pişik belirginse bepanthenen antiyotikli pişik kremi var onu tavsiye ederim. 2 cinsi var biri koruyucu diğeri pişik giderici eczanede söylerseniz ona göre veririler. belki bezden hoşlanmadı kızın canım.değiştirmen gerekebilir.
ayrıca pişik için kantoron yağı doğal bir ürün istiyorsanız çok iyi eytinyağından daha fazla etkili kızlar

park yatak oneriyor musunuz? netten bakinca ust kisim egreti gibi duruyor sanki yatak yamulcak gibi ole oluyor mu yatagi ortopedik alinca ii oluyor mu?
ya bebegim emerken sinirleniyor acaba sut akis hizi yavas die mi? moralim bozuk surekli hareket elleri vuruyor memeyi cikariyor neden bulamadim, biberon da yenidogan emzikle veriom. gece mecbur sagdigimi veriom gun icinde saatte bir emince geceye iflas oluyom cunku gece 1-2anca uyuyor . o saate kadar saate bir emzir sut de kalmior ne onerirsiniz tebrubeliler

epack saatte bir meme verirsen süt dolmazki kanala birkeniçektiktensonra zorlanıyordur kuzum oyalamazsan bu kısır döngü hep devam edecek .dışarı falan çıksanız diycem ama orası çok soğuktur herhalde. bi şekilde emme aralarını açki sütün güzel oluşsun ozaman bebekde rahat emer bebeğin midesi sürekli çalışmaz. ben gündüzleri saate bağladım.gecede her uyandığında vermiyoerum benim memeye yalancı meme muamelesi yapmaya başladı meme biti .oyüzden biraz kucağıma alıyorum sallıyorum tekra yatırıyorum .meme meme nereye kadar 5 ay oldu tüketti valahi beni bundan sonra kuralları ben koyucam :50::50::52::52:

epack saatte bir meme verirsen süt dolmazki kanala birkeniçektiktensonra zorlanıyordur kuzum oyalamazsan bu kısır döngü hep devam edecek .dışarı falan çıksanız diycem ama orası çok soğuktur herhalde. bi şekilde emme aralarını açki sütün güzel oluşsun ozaman bebekde rahat emer bebeğin midesi sürekli çalışmaz. ben gündüzleri saate bağladım.gecede her uyandığında vermiyoerum benim memeye yalancı meme muamelesi yapmaya başladı meme biti .oyüzden biraz kucağıma alıyorum sallıyorum tekra yatırıyorum .meme meme nereye kadar 5 ay oldu tüketti valahi beni bundan sonra kuralları ben koyucam :50::50::52::52:

Iste buuu burda kurallari biz koyariz :-):-):-)
Ben de gece her mizikladiginda vermiyorum 3 saatte bir emiyoruz. Gunduz standarta baglayamadim?bir turlu. Uykuya dalamiyor emmeyince cimcime. 1 saati geciriyorum zorla 2 saati buluyoru bazen. 3 saati basarsak super olacak bazen basariyoruz disari cikiyoruz banyo yapiyoruz ...ama bos olunca can sıkıntısıni benden cikariyor. Oyuncaklarla oynamaya baslasak cingiragi tutamiyoruz daha.

Iste buuu burda kurallari biz koyariz :-):-):-)
Ben de gece her mizikladiginda vermiyorum 3 saatte bir emiyoruz. Gunduz standarta baglayamadim?bir turlu. Uykuya dalamiyor emmeyince cimcime. 1 saati geciriyorum zorla 2 saati buluyoru bazen. 3 saati basarsak super olacak bazen basariyoruz disari cikiyoruz banyo yapiyoruz ...ama bos olunca can sıkıntısıni benden cikariyor. Oyuncaklarla oynamaya baslasak cingiragi tutamiyoruz daha.

çoğu gitti azı kaldı kuzum gerçi büyüdükçe zorlaşıyor onu anlıyorum ozim enazından uykuyu düzene soksam yetecek bana.biz ek besine az az başladık 5 aydan beri şimdi 6 aya başladık sakin sakin yiyen bebek gitti bir muharabeye katılıyoruz sanki kaşık savaşı illa elimdekini istiyor başka veriyorum onuda almıyor illa benim elimdeki.yemek bittiğinde yusufla beraber 4 bir yan mama yemiş.bu ara kaşık olarak ucu tamamen silikon olanlar var onu tavsiye ediyorum diş kaşıyıcı olarak bile işe yarıyor .ağzında sıktığında diş etine zarar vermiyor. bu gün ilk kez karnının üstünde pyatarken popoyu kaldıdı .değişik bir sürünme sitili oluşturuyor benimki.şimdiden evde el altından ilk kalkacaklar hangisi onları düşünüyorum kolaylık diliyorum hepimize.sen geceyi biraz düzene koymuşsun maşallah. 3 saat ne güzel uyunur.darısı başıma

kizlar sagolun yorumlara cadiozyim ve msmesi. kizlar bebisim saate bi acikio miyavlio eli emmeye baslior. ornek vereyim dun 90ml mama verdim icti ve 2saate tekrar acikti epey emdi. Anlayamiyorum 53gunluguz gunduz 3saate dayanamaz snr gece 110ml sutumden icip anca siziyor saate emmek isteyince belki tam doyamiyor diyorum daha cok kucuk sasirdim siz oyle deyince. Acikiorbelli ki hemen saldirior memeye. sizjnkiler aglior ordan mi anliorsunuz benimki miyavlior

cadiozyim gece sen mi uyandiriosun 3-3,5 saate.

Son düzenleme:
$Fotoðraf0284.jpg $Fotoðraf0278.jpg

her yaşta okumak gerek değilmi teyzeleri

Kızlar aklım hep incide. Face i felan yok mu kimsede orayada mi girmiyor? Umarım kendide bebiside sağlıklıdir. Güzel haberlerle gelir.

kizlar sagolun yorumlara cadiozyim ve msmesi. kizlar bebisim saate bi acikio miyavlio eli emmeye baslior. ornek vereyim dun 90ml mama verdim icti ve 2saate tekrar acikti epey emdi. Anlayamiyorum 53gunluguz gunduz 3saate dayanamaz snr gece 110ml sutumden icip anca siziyor saate emmek isteyince belki tam doyamiyor diyorum daha cok kucuk sasirdim siz oyle deyince. Acikiorbelli ki hemen saldirior memeye. sizjnkiler aglior ordan mi anliorsunuz benimki miyavlior

cadiozyim gece sen mi uyandiriosun 3-3,5 saate.

epack ben şöle ayırt ediyorum uykusu olduğunda sanki nini söyler gibi ağlıyor melodik yani yüzü saçını kaşıyor gözleri ovuşturuyorellerini hep emiyor benimki oyuncak gibi gördüğü için uyanır uyanmaz yapıyor onun için ilk basta dikkate almıyorum .acıkmaya başladığında kolları bacakları bir hareketleniyor ses çıkarmaya başlıyor sonra parmak emmeye başlıyor eldeğil acıktıkca hırslanıyor son noktası etei sıkılmış gibi bağırtı canım açlık ağlaması felaket yaniben böyle ayırt ediyorum birde can sıkıntısında ağlama var o tam mızıklanma yanına giitiğinde susuyor çevreyle ilgilenmeye başlıyor.

Kızlar aklım hep incide. Face i felan yok mu kimsede orayada mi girmiyor? Umarım kendide bebiside sağlıklıdir. Güzel haberlerle gelir.

merhaba duygucum bende merak ediyorum ama büyük ihtimalle koşuşturmadan girememiştir.çyle olsdn diye dua ediyorum bende face yok haber alan olsaydı muhakkak burda yazarlardı.sen nasılsın bebişde büyümüş maşallah:nazar:

epack ben şöle ayırt ediyorum uykusu olduğunda sanki nini söyler gibi ağlıyor melodik yani yüzü saçını kaşıyor gözleri ovuşturuyorellerini hep emiyor benimki oyuncak gibi gördüğü için uyanır uyanmaz yapıyor onun için ilk basta dikkate almıyorum .acıkmaya başladığında kolları bacakları bir hareketleniyor ses çıkarmaya başlıyor sonra parmak emmeye başlıyor eldeğil acıktıkca hırslanıyor son noktası etei sıkılmış gibi bağırtı canım açlık ağlaması felaket yaniben böyle ayırt ediyorum birde can sıkıntısında ağlama var o tam mızıklanma yanına giitiğinde susuyor çevreyle ilgilenmeye başlıyor.

canim sagol. biz kucuguz ya gunduzleri 3saate gec olur durmaz snr uyusa acliktan uyanmazsa die gece 3-3.5saate kaldirioz 3ayken birakiriz snr kaldirmayi
emzik aliodu balgam olunca almio artik atio almio gibi zorlamayla

Son düzenleme:
merhaba duygucum bende merak ediyorum ama büyük ihtimalle koşuşturmadan girememiştir.çyle olsdn diye dua ediyorum bende face yok haber alan olsaydı muhakkak burda yazarlardı.sen nasılsın bebişde büyümüş maşallah:nazar:

Iyi olmaya çalışıyorum canım. Ilk 3 ay bitti rahatladım cok şükür biraz. Bu alttaki yazılara bayılıyorum ama maalesef sadece cepten goirebildigim içın goremiyorum. Kaç cm olmuş kaç gram hazır yakalamışken sorayım sana :) cumartesi doktor 7 cm dedi.

Iyi olmaya çalışıyorum canım. Ilk 3 ay bitti rahatladım cok şükür biraz. Bu alttaki yazılara bayılıyorum ama maalesef sadece cepten goirebildigim içın goremiyorum. Kaç cm olmuş kaç gram hazır yakalamışken sorayım sana :) cumartesi doktor 7 cm dedi.

canım burda 13 .hafta diyor ortlma 54 mm ağırlığı 26 gr yazıyor uzun boylu olacak senin kuzun :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
özledim seni nasılmış taze annişimiz .uyuttun galiba bilal paşayı.benim şimdi kucağımda tek elle yazmaya çalışıyorum.dalarsa bende dalıcam.

Back