- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.921
benim paşa uyudu bende azıcık uyuyayım .hepinize hayırlı geceler kızlar
gozun aydin canim ii uykular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim paşa uyudu bende azıcık uyuyayım .hepinize hayırlı geceler kızlar
teşekkür ederiz teyzesi daha uslu ve uykuyu seveni senin olsun inşallah canım.formasyon alacaktın nasıl oldu.
Amin canım inş. Formasyon tercih yaptık hala bekliyoruz ne yazık ki ne olacak belli değil. Zaman geçtikce bebis büyüyor. Doğuma denk gelicek uzayacak diye korkuyorum
meme kolaydi ek gidaya gecince yemek savasi basliycak desene canim.çoğu gitti azı kaldı kuzum gerçi büyüdükçe zorlaşıyor onu anlıyorum ozim enazından uykuyu düzene soksam yetecek bana.biz ek besine az az başladık 5 aydan beri şimdi 6 aya başladık sakin sakin yiyen bebek gitti bir muharabeye katılıyoruz sanki kaşık savaşı illa elimdekini istiyor başka veriyorum onuda almıyor illa benim elimdeki.yemek bittiğinde yusufla beraber 4 bir yan mama yemiş.bu ara kaşık olarak ucu tamamen silikon olanlar var onu tavsiye ediyorum diş kaşıyıcı olarak bile işe yarıyor .ağzında sıktığında diş etine zarar vermiyor. bu gün ilk kez karnının üstünde pyatarken popoyu kaldıdı .değişik bir sürünme sitili oluşturuyor benimki.şimdiden evde el altından ilk kalkacaklar hangisi onları düşünüyorum kolaylık diliyorum hepimize.sen geceyi biraz düzene koymuşsun maşallah. 3 saat ne güzel uyunur.darısı başıma
Yok canim kendi kalkiyor bugun mesela daha gec kalkti. 11 de uyuduk 4 e geliyordu kalktigimizda. Ben 3 te kalktim?ouyuyordu ben de ellemedim.kizlar sagolun yorumlara cadiozyim ve msmesi. kizlar bebisim saate bi acikio miyavlio eli emmeye baslior. ornek vereyim dun 90ml mama verdim icti ve 2saate tekrar acikti epey emdi. Anlayamiyorum 53gunluguz gunduz 3saate dayanamaz snr gece 110ml sutumden icip anca siziyor saate emmek isteyince belki tam doyamiyor diyorum daha cok kucuk sasirdim siz oyle deyince. Acikiorbelli ki hemen saldirior memeye. sizjnkiler aglior ordan mi anliorsunuz benimki miyavlior
cadiozyim gece sen mi uyandiriosun 3-3,5 saate.
Ayyy Allahim ellerine bak sunun yerim seni ben tam isirmalik mine bu cocuk yaaa
allahım bana bu geceyide yaşattı sonunda 5 ay sonra ilk kez 4.5 saaattam 4.5 saat düşünebiliyormusunuz yusuf uyudu tabiki bende. nanay nanana na nay naa çifte telli :84::84:kendimi nasıl dinç hissediyorum anlatamamm darısı cadıozy dilek epack in bebişlerine ve uyumayan tüm bebişlere
Allahım nasıl bişeysiniz siz öyle.Anası ayrı güzel tanası ayrı :) Yanlış anlama bizde öyle derler de o yüzden öyle söyledim.slm kızlar nasılsınız çok özledim hepinizi.
kimileri bebekle,kimileri tedavilerle uğraşıyo Allahım en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun.
benim güzel kızım Zeynep zişanım büyüyo artık farkına varıyorum ama bi yandanda çok yoruluyorum çok uykusuz kalıyorum annemle kız kardeşim yanımda saolsunlar çok fazla yardımcı oluyolar.
pişiğimiz vardı onunla uğraşıyoruz şimdi rahat yatamıyor önericeğiniz bişey var mı?krem etki etmiyor o kadar ki azla pişiğimiz.
hepinizi öpüyorum,yeni inşallah sağlık,huzur,bereket getirsin inşallah,rabbim gönlünüzde ne varsa onu nasip etsin...
buda en son halimizEki Görüntüle 915876 Eki Görüntüle 915877
Ayyy yesinler seni emi.Hep oku inşallah hep.
Kızlar İnci'ye ulaşamıyor muyuz? Burası dışında görüşen var mı? Şimdiye kadar çoktan toparlanmış olması lazımdı.Küvöze falan mı aldılar sarışekeri acaba?Öyle bile olsa gelmez miydi iyiyiz demeye?Korkmaya başladım ben.:18::18:
En son 18 Aralıkta girmiş siteye.Bi yere bişey yazmamış.Mesajlarıma da cevap alamıyorum.
allahım hayırlısını versin rabbimde ona göre onun rızkını hazırlamıştır canım.bir atasözü var ağılda kuzu melese çayırda otu bitermiş.rızkı bellidir onun annesi sen tevekkül ol.sonuç olarak rabbimin katında her şey bol rızkıda ondan beklediğimize göre sen kaygılanma.mevlam neylerse güzel eyler.bu kadar yaşadıklarından sonra rabbim seni nasıl güldürecek.sonu güzel kullardan olursunuz inşallah.
hayırlı sı olsun canım allahım tez zamanda hayırlı kapılar açılsın inşallah.yarasın adaşımıza afiyetler olsun onamerhaba kızlarrr
Rabbimden herşeyin hayırlısını istemiştik ya?
eşimi çağırdıkları zabıtalık mülakatı olumsuz sonuçlanmış.
Buna da hamd olsun. vardır bir hayır
yusufcuk hızla büyümeye devam ediyor.
dün 2 defa muhallebi yaptım.
çok severek yiyor.
bugün de çorba yapayım bari değişiklik olsun :)
hepinizi çok öpüyorumm
masallah ii uyumus fistikim. Canim 11de yatip 4s dogru malkinca 4.5-5 saat ediyor sizin ayda 3-4saat ac kalmama uyandirma gibi seyler bitior mu benim merakim bu bezamana kadar 3-3.5saate uyandirayim? Burdakilere kalsa 1aylikken bile sabaha kadar uyusa sorun yok diolar belki normal ama ice sinmiyior iste
Ayşe
Canım bende rezeneye başladım hem sütüm daha da artmış olur hemde uykular biraz düzene girer belki. Esma ortalama 2 saatte bir uyanıyor hep öyle belki araları uzar umudundayım.
Msmesi
Canım 4.5 saatlik uykunu kutluyorum ben daha hiç görebilmiş değilim o kadar uykuyu:)
İnci
Kızlar incinin yavrusu küvöze girse buraya gelmeye daha çok vaktinin olacağını düşündüm ki gelmediğine göre kızı eve geldi onla uğraşıyor diye tahmin ediyorum. İnci den aylar önce ilk hamile olduğu zaman da böyle uzunca bir ara ses çıkmamıştı hatırlarsanız o zaman da çok telaşa kapılmıştık umarız yine öyle bir durumdur da boşuna evham yapıyoruzdur.
Leyla
Canım maşallah ayşenin de dediği gibi annesi ayrı bir güzel yavrusu ayrı bir güzel. Allah nazarlardan korusun ikinizide.
ben 6.5 ay full kustum canım hiç kesilmeden ama seninki kesilmişken başladıysa ya üşüttün yada demir azalmıştırAmin canım inş. Bende cok merak ettim inciyi kızlar. Dua ediyoruz elimizden tek.gelen bu sanırım.
Bulantilarim bitti derken akşam bulantilarim başladi. Akşam yemek yemeğe korkuyorum iki lokmadan fazla yiyince midemde durmuyor aynı.durumu yaşayan var mi?
Kızlar İnci'ye ulaşamıyor muyuz? Burası dışında görüşen var mı? Şimdiye kadar çoktan toparlanmış olması lazımdı.Küvöze falan mı aldılar sarışekeri acaba?Öyle bile olsa gelmez miydi iyiyiz demeye?Korkmaya başladım ben.:18::18:
En son 18 Aralıkta girmiş siteye.Bi yere bişey yazmamış.Mesajlarıma da cevap alamıyorum.
Şükür topiğe dönüşler başlamış.
Bugün yine koşturmalı bi gün bekliyor beni.
Mr sonucumla dra gideceğim.
Evraklarımı tamamlayıp vergi dairesine büro açılışımı vereceğim.
Annem bi gelseydi
Bu arada 5-6 gündür Hifa'nın uykusu ilk aydakine dönmeye başlamıştı.Neredeyse her saat başı uyanıp emiyor.En fazla 2,5 saat uyuyor o da ilk uyuduğunda.O saatlerde de ben ayakta oluyorum maalesef.En az 3 saat uyuyan çocuğa noldu diye düşünürken buldum sanırım cevabımı.Ben 1 haftadır süt iyi geliyor diye rezeneyi içmiyordum.Sanırım o güzel uyku yapıyordu kuzuma.Bugün yeniden start verdim rezeneye Allah'ın izniyle.Çok yorucu olacak yoksa geceleri 5-6 kez uyanmak.Bugün 9,30da uyudu,11de,1de,3,5ta,5te,7,5ta uyandı.Uyuyormuyum sürünüyormuyum bilemedim.Migren ağrım başladı dün.Uyku düzensizliğine iyi geliyor sanırım rezene.Gece kuşu bebişlerinin annelerine duyrulur
Allahım nasıl bişeysiniz siz öyle.Anası ayrı güzel tanası ayrı :) Yanlış anlama bizde öyle derler de o yüzden öyle söyledim.
Eltimin kızı da aylarca pişik sorunu çekti sonunda çaresini trosyd diye bi kremde buldular.Dr da yazabiliyor.Bi dene istersen iyi gelir sizede inşallah.
Ayyy yesinler seni emi.Hep oku inşallah hep.
Bizim komşu kızına 6 aylıkken başlattı okumayı.Yatmadan önce onun önüne kitap koymuş,kendisi de kitabını almış.Durabildiği kadar durmuş kızı.Şimdi 18 yaşında kızı haftada 1 kitap mutlaka bitirir.Okumayı çok seven biri olarak bende düşünüyorum bunu yapmayı.Doğduğundan beri sık sık olmasa da peygamberimizin hayatını hikayeler şeklinde anlatan bi kitap almıştım onu okuyorum bende kuzuma.İnşallah benim gibi sever o da kitabı
maşallah ezgiye kızlar ne kadar olsa sonunda uslu olur inşallah devamı düzenli gelir.ne savaş oziy kaşık savaşları.yemek bittiğinde saçlarından topluyorum düşün.sağol teyzesi rabbim hepizin kuzularını bağışlasın.bende ezginin yanağına bitiyorum birde bakışlarına allaesirgesin kuzumumeme kolaydi ek gidaya gecince yemek savasi basliycak desene canim.
Ben de silikon aldim yumusacik ilaci onunla veriyoruz gaz gidericimiz var ya..
Hehe poposunu yerim ben onun. Kucuk delikanli.
Yok canim kendi kalkiyor bugun mesela daha gec kalkti. 11 de uyuduk 4 e geliyordu kalktigimizda. Ben 3 te kalktim?ouyuyordu ben de ellemedim.
Ayyy Allahim ellerine bak sunun yerim seni ben tam isirmalik mine bu cocuk yaaa
Masallah kuzuma Allahim?esirgesin..ne kadar buyumus ya kocaman olmus.
Gunaydinnn minemmm.. oohh aferin pasaya devami da gelsin insallah hep boyle gider...
Cok sukur biz de uyuduk bugun. Biz iciyoruz papatyayi ooohhh kafa birdunya..uyku gibidi var mi? Uyumayinca ne zor. Duzelecek annesi yusuf da uyuyacak artik..
leylacım rabbim yavrunuzu size bağışlasın..
kızlar benim ateşim hala yükselmedi..bugün 35.9 du bugün adetten sonraki 10. günüm..ateş ölçme yöntemiyle ilişki ne zaman olmalı..yükselişe geçtiğinde mi düşüştemi olmalı..
leylacım rabbim yavrunuzu size bağışlasın..
kızlar benim ateşim hala yükselmedi..bugün 35.9 du bugün adetten sonraki 10. günüm..ateş ölçme yöntemiyle ilişki ne zaman olmalı..yükselişe geçtiğinde mi düşüştemi olmalı..
Canım ablam maalesef hemde nasıl bir giriş yaptım aranıza bilemezsin. Gece uykusuz ama sabah olunca uyuyor bir ara. Bende uyumaya çalışıyorum. Demir hapını mecburen kullanacağım uzun süre çünkü kanım ameliyattan sonra çok düştü. Öptüm seniepack cim gündüzde aynı saat aralığıyla yani 3 3.5 vermen gerek hazımsızlıktan ağzına alıpalıp çıkarıyor.saçını falan kaşıması uykusuzluktan canım.yusufta öyle yapıyor uykusu geldiğinde tam dalamıyor uyanyor.tekrar uyut meme vermeden inan uyur tecrübeyle sabit.saat başı emmek hem bebeği çok yoruyordur epack
seni bu kategoride görmeyi hiç istemezdim dileğim ama galiba aramıza hoş geldin uykusuz anneler kulubüne hoş geldin.burnu tıkanmıştır dileğim burun aspiratörüyse serum fizyolojik olmadan çıkmaz.yada banyo sonrası burun mukozası nemlendikten sonra çıkar canım sütümü biberonla mı vermekten bahsediyorsan bir şey olmaz. burnu çok tıkandığında bende öyle yapıyordum.birde kuzum pekmez falan iç ama demir hapınıda 40 kın çıkana kadar enazından kullan. bak gör depresif halin kalmayacak. kendine ve bilale çoook dikkat et ikinizede
Oy maşaallah çok şeker bu annesi...
Bin bir kere maşaallah dilerim bundan sonra daha düzenli uykusu olur paşanın tabi bizimkilerindeallahım bana bu geceyide yaşattı sonunda 5 ay sonra ilk kez 4.5 saaattam 4.5 saat düşünebiliyormusunuz yusuf uyudu tabiki bende. nanay nanana na nay naa çifte telli :84::84:kendimi nasıl dinç hissediyorum anlatamamm darısı cadıozy dilek epack in bebişlerine ve uyumayan tüm bebişlere
Kuzum güzel sonuçlar al bugün bizde sevindir.Şükür topiğe dönüşler başlamış.
Bugün yine koşturmalı bi gün bekliyor beni.
Mr sonucumla dra gideceğim.
Evraklarımı tamamlayıp vergi dairesine büro açılışımı vereceğim.
Annem bi gelseydi
Bu arada 5-6 gündür Hifa'nın uykusu ilk aydakine dönmeye başlamıştı.Neredeyse her saat başı uyanıp emiyor.En fazla 2,5 saat uyuyor o da ilk uyuduğunda.O saatlerde de ben ayakta oluyorum maalesef.En az 3 saat uyuyan çocuğa noldu diye düşünürken buldum sanırım cevabımı.Ben 1 haftadır süt iyi geliyor diye rezeneyi içmiyordum.Sanırım o güzel uyku yapıyordu kuzuma.Bugün yeniden start verdim rezeneye Allah'ın izniyle.Çok yorucu olacak yoksa geceleri 5-6 kez uyanmak.Bugün 9,30da uyudu,11de,1de,3,5ta,5te,7,5ta uyandı.Uyuyormuyum sürünüyormuyum bilemedim.Migren ağrım başladı dün.Uyku düzensizliğine iyi geliyor sanırım rezene.Gece kuşu bebişlerinin annelerine duyrulur
Canım Waves haklı bir ara yine uzun süre gelmemişti ve bebeKızlar İnci'ye ulaşamıyor muyuz? Burası dışında görüşen var mı? Şimdiye kadar çoktan toparlanmış olması lazımdı.Küvöze falan mı aldılar sarışekeri acaba?Öyle bile olsa gelmez miydi iyiyiz demeye?Korkmaya başladım ben.:18::18:
Herşeyin hayırlısı olsun tubişim. Şifa olsun paşama yediklerimerhaba kızlarrr
Rabbimden herşeyin hayırlısını istemiştik ya?
eşimi çağırdıkları zabıtalık mülakatı olumsuz sonuçlanmış.
Buna da hamd olsun. vardır bir hayır
yusufcuk hızla büyümeye devam ediyor.
dün 2 defa muhallebi yaptım.
çok severek yiyor.
bugün de çorba yapayım bari değişiklik olsun :)
hepinizi çok öpüyorumm