• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Selam kizlar biz tartildik 5500 gr olmusuz 900 gr daha almisiz aynen devam dedi hemsiremiz. Subatta tekrar asi var ocak ayinda rahatiz en azindan. Subatta demire de basliycakmisiz. Ha bir de 60 cm olmusuz.
Oy maşaallah kuzuma Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize...

Ozayder kız maşaallah bu erkek paşayım diyor bakışlarıyla...
Allahım bizlere bağışlasın yavrularımızı...

Kızlar nasıl geçiyor akşamınız bebişleriniz nasıl? Özlem senin ezgi baya bir kilo almış maşallah 5.500 şu an kaç günlük oldu?
Esma 3 aylıkken 6.500 kilo gelmişti.Boyu da 60 cm di. Şimdi iyice kilolandı. Ocak 16 da kontrolümüz var o zaman 4 ay 1 haftalık olacak gözüm korkmaya başladı şimdiden topalak bir şey oldu çıktı.

Kızlar bugün hem Bilal'in hem benim kontrolumuz vardı. Oğlum iyi çok şükür bir ay sonrasına gelin dedi.
Kalbinede o zman bakacaklar kuzumun. İnşaallah güzel sonuç alırız. Doktorum genel cerraha yönlendirdi girmişken göründüm muayene etti makatım ağzı kötü çatlamış dedi ilaç verdi inşaallah faidesini görürüm şifam olur.
Eve geldim nasıl halsizlik var yorgunluk var.
Bilal'in hekimi beni her gördüğünde rengin çok fena kansızlığını gösteriyor tedavini ol diyor bakalım ne zman düzeleceğim.cadıozy canım kanım 7 lerde ne yapabilirim ilaç dışında.

Canım kan için üzüm pekmezi yesen. Ben sulandırıp şerbet gibi içiyorum. Bol bol siyah kuru üzüm ye çekirdekli olanından. Bol bol kırmızı et, hatta yiyebiliyorsan dalak ye. Bunlar güzel kan yapıyor.

Bu yıl
ilk kez hamile olduğumu öğrendim
eşimi 2 kez ameliyat masasına yatırdım
ilk kez ameliyat oldum
ilk kez anneliği tattım
ilk kez 12 ay boyunca hiç adet görmedim (:33:)
yıllardır verdiğim çabanın sonucunu aldım smmm oldum:12:
ilk kez kendi işimi kurdum..
O kadar ağır bi o kadar da harika olaylar atlattım bu yıl..Sizler de bana hep destek oldunuz..Rabbim kaldıramayacağımız yük vermesin bizlere.Geçen günlerimizi arattırmasın bizlere.Dualarımız bizlere hayırlı olsun ve kabul olsun yeni yılda.Sevdiklerimizle bir dahaki seneyi de görmeyi nasip etsin hepimize.Hayırlı evlatlar yetiştirmeyi,hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin.Huzurumuzu bozmasın,kaçan huzurlarımızı da bize geri versin Rabbim.Helal yemeyi,hak gözetmeyi,doğru yoldan ayrılmamayı,hatalarımızı görmeyi ve ders almayı,öbür dünyayı da unutmamayı nasip etsin.
:54:

maşallah çokçokçok yakışıklı allahım esirgesin seni bu minnak minak burun dudak yerim ben onu ya allhım sen koru evlatlarımızı maşallah.minik ve sert adam . güle güle neşe içinde büyüt inşallah

sağol canımm teşekkür ederiz :)) Allah acılarını göstermesin evlat çok başka bişeymiş, cümlemizin evladını korusun Rabbim.

Kesinlikle benimki de icmeyince uyumuyor saat basi kalkiyor iciyorum benim de kafa bidunya oluyor siziyorum :-) ben papatya cayi iciyorum. Yusufcum buyuk ama bizim de yavaslar artik kilo alimimiz. Cok opuyorum sizi. Mutlu seneler..

Oyy surata bak ya sert erkek yerim ben seni masallah sana Allah nazarlardan saklasin. Kokulu kuzucuk.

teşekkür ederiz canımm, biraz çatık kaşlı ağır abi olcaz anlaşılan :))

Oğlun çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Damat olduğu günleride görmek nasip etsin canım Allah sanada hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin.

çok sağol canım güzel duaların için, aminn Allah cümlemize nasip etsin o günleri görmeyi, sağlıkla sıhhatle inşallah canımm ...

Kızlar bugün hem Bilal'in hem benim kontrolumuz vardı. Oğlum iyi çok şükür bir ay sonrasına gelin dedi.
Kalbinede o zman bakacaklar kuzumun. İnşaallah güzel sonuç alırız. Doktorum genel cerraha yönlendirdi girmişken göründüm muayene etti makatım ağzı kötü çatlamış dedi ilaç verdi inşaallah faidesini görürüm şifam olur.
Bilal'in hekimi beni her gördüğünde rengin çok fena kansızlığını gösteriyor tedavini ol diyor bakalım ne zman düzeleceğim.cadıozy canım kanım 7 lerde ne yapabilirim ilaç dışında.

canım geçmiş olsun ben daha yeni gördüm bunları, sen eski sorunlarınla uğraşıp duruyorsun demek hala,Allah yardımcın olsun. canım biliyorsun ben doğumdan sonra 1 hafta hep yediğimi çıkardım demiştim ve rangim bembeyaz olmuştu, ama hergün pekmezi sulandırıp içtim ve inan kendimi toparladım .hem bol süt yapıyor ben faydasını gördüm istersen bi dene.

Ay sen ne datlusun böylee.Seni görünce benimki koca kız olmuş gibi geldi bi an :))) Allah nazarlardan korusun seni.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

6ayda bir değiştir emziği de biberon emziğini de dediler bana.İLk emziği 1 numaraydı.2.aldım 6+ Değiştirme bence sende.Kopmadıysa gerek yok.

sizinkiler büyüdüler maşallah :) sıra bizde bakalım :)

Ay sen ne datlusun böylee.Seni görünce benimki koca kız olmuş gibi geldi bi an :))) Allah nazarlardan korusun seni.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

6ayda bir değiştir emziği de biberon emziğini de dediler bana.İLk emziği 1 numaraydı.2.aldım 6+ Değiştirme bence sende.Kopmadıysa gerek yok.
aysecim philips avent yenidogan 1 numara, 2 numara ise 1 ay ve ustu yazior anlamadim biz de 2aya yaklasioz ondan aldim ama eski yenidogana doneyim

Canim gecmis olsun insallah sifa olur..canim demir ilacini mandalina yada portakalla ic. Emilimi artsin. Waves de demis zaten pekmez iyi geliyor. Kirmizi et yemelisin ama ayranla yada yogurtla degil. Ama ilac en fazla demir icerir ilacini ihmal etme. Annem demsti bana 1 tane demir hapi 5 kilo pekmeze esit demr iceriyormus 5 kilodan emin degiim ama oyle cok fazla pekmez yemek gerekirmis. Toparlarsin insallah canim ben de oyleydim saglik ocagi bana oyle diyordu. Bir de uykusuzda kaliyorsan ondan da olabilir. Bilal uyuyunca firsati kacirma en azindan uzan.
Kızlar nasıl geçiyor akşamınız bebişleriniz nasıl? Özlem senin ezgi baya bir kilo almış maşallah 5.500 şu an kaç günlük oldu?
Esma 3 aylıkken 6.500 kilo gelmişti.Boyu da 60 cm di. Şimdi iyice kilolandı. Ocak 16 da kontrolümüz var o zaman 4 ay 1 haftalık olacak gözüm korkmaya başladı şimdiden topalak bir şey oldu çıktı.

Oo masallah biz de iki gun sonra 3 ayi doldurcaz. Olsun ne guzel iste tombis tombis masallah esma kizima.
Iyiyiz canim ezhgiyle oynuyoruz. Emzirme minderine oturttum garip sesler cikariyor ben de dinliyor anliyor numarasi yapiyo5um..
Emzik isini ne yaptin. Benim kiz elini goturuyor agzina. Annem de oyuncagi tutmaya baslayinca unutur diyor. Aldiramadim emzigi. Aliyor tukuruyor.
16ocakta asida var dimi? Insallah rahat atlatirsiniz.

Canım emzik işini çoktan unutt um emmedi inatçı ışte. Şimdilerde damak kasiyoruz dis kasiyici ile. Salyalarimizda arttı eğer bana cekmis se disi erken cikacak gibi gözüküyor.

kizlar bebegim emerken cok hareketli ve bazen kizariyor memeyi cikarior sonra aliyor cikarior ici karisir gibi. gazdan mi yine bunlar huzurlu emmior ellerle goz ovuor saclarini onden arkaya getirio uyku cok ondan mi diorum. meme cikarior elini alior gozler kayior acaba nie?

Canım emzik işini çoktan unutt um emmedi inatçı ışte. Şimdilerde damak kasiyoruz dis kasiyici ile. Salyalarimizda arttı eğer bana cekmis se disi erken cikacak gibi gözüküyor.
Benimkinin salyası da çok fazla.Dr ve anneler diş değil diyor ama:44: Diş kemerleri düzleşecek sonra dişler çıkacakmış.Bizimki de emziğini eliyle yana itip kemiriyor emziği.Elini bileğine kadar sokup arka taraflarını kaşıyor.Dişliğe karar verirse annesi kızım dişlikle tanışacak :D

kizlar bebegim emerken cok hareketli ve bazen kizariyor memeyi cikarior sonra aliyor cikarior ici karisir gibi. gazdan mi yine bunlar huzurlu emmior ellerle goz ovuor saclarini onden arkaya getirio uyku cok ondan mi diorum. meme cikarior elini alior gozler kayior acaba nie?
Aynısını benimki de yapıyor.Gazı çıkarıp yeniden emmeye devam ediyoruz.Bazende emzik istediği için memeyi çıkarıyor ağzından.

Back