- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.941
EPAACK canim mineye katiliyorum ben 40 ciktiktan sonra hic uyandirmadim. Uyuyorsa ellemedim benimki bazen kendi kalkti bazen uyudu. Uyuyorsa artik ellee uyusun. Sariligi da yok sanirim. Benim kizimda vardi teni sariydi doktor bastirip bakiyordu ben de bakiyordum 2 aydan sonra tamamen attik. Gunduz cok sık emziriyordum gece uyaninca.. o gunlerden beri simdi gunduz de sık istiyor memeyi. Aliskanlik oldu ama gece oye degil. Bozma bence de barisin duzenini.
MSMESI heheheh iyi annesinin sacindan yemek cikmiyorsa
Ayy biz de savasicaz oyle.. beim?kiz cok inat yandik kafama yerim artik kasigi
Buyudukce zorlasiyor galiba onlarla başetmek.
MEVANUR canim atesin once dusecek sonra 0.5 derecelik artis gosterecek. Gerci ben bic beceremedim ama oyle olur diye biliyorum. Ben de adet gunume bir hafta kala yumurtluyormusum hep denir ya 14.gun yumurtlar kadinlar. Oyle degil bazilarinin degisiyor. Belki sede gec yumurtlarsin. Devam et olcmeye.
MSMESI heheheh iyi annesinin sacindan yemek cikmiyorsa
Ayy biz de savasicaz oyle.. beim?kiz cok inat yandik kafama yerim artik kasigi
Buyudukce zorlasiyor galiba onlarla başetmek.
MEVANUR canim atesin once dusecek sonra 0.5 derecelik artis gosterecek. Gerci ben bic beceremedim ama oyle olur diye biliyorum. Ben de adet gunume bir hafta kala yumurtluyormusum hep denir ya 14.gun yumurtlar kadinlar. Oyle degil bazilarinin degisiyor. Belki sede gec yumurtlarsin. Devam et olcmeye.
Son düzenleme: