- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.741
Hadi geçmiş olsun tatlım.2si çocuk 20 kişi ile sağsalim çıktım bugünün içinden Hafif sıyrıklarla atlattım
Patates salatası,kurabiye,sakızlı muhallebi,gevrek,erzincan lokulu ile ağırladım misafirlerimi.
O kadar anlayışlı bir apartmanım varki aralarında para toplamışlar zarfla verdiler.Kendi dileğine göre bişey al dediler.Çok mutlu oldum.Çok güzel bi düşünce yaptıkları.2 ocakta günleri varmış,beni de davet ettiler.Katılmak zorunda değilsin misafirimiz ol sen dediler.Yaş ortalaması 60 Ben zaten yaşıtlarımdan çok büyüklerimle sohbet etmeyi sevdiğim için çok hoşuma gitti hepsi.Kız kardeşime de 2 dünür çıktı Faceten damat adayını gördük,bizim fotoğraflardan da onlar kızımızı gördüler.Adresler alındı,tlflar verildi hayırlısı dedik :))
Annem Nisanda birini yaza da diğerini gelin ederse hiç şaşırmam
Yorgunluktan bittim ama çok güzel bi gündü.Eşimde mesai yapacakmış 10 gibi gelirim dedi.Kızı da uyuttum şimdi.Bi de yemeği ısıtıp önüme getiren olsa çok güzel olacak Bi de arkasından demli çay lütfen
Kız kardeşin için herşeyin hayırlısı olsun.
Aynen kuzum akşama yemek yapılsa ardından ayyyyyy oh ne güzel.
Hadi gecmis olsun Aysem guzel guzel dinlenin simdi.
Rezene benim gazi aliyor canimcim ama simdilerde iyi. Inan 2 ay gazmaniye gibiydim evde. Rezene fayda etmiyordu arastirdim dogumdan sonra karin kaslarinin gevsekligi gaz ve kabizlga ssebep olurmus 40im çıktıktan sonra mekik cekmeye basladim. Yeni yeni kurtuldum ne yersem yiyeyim cok fena olurdu karnim. Rezeneyi 2 bardak ic. bol bol yuru ciksin gaz. Kuru kayisi ve ayva kabiz olunca iyi geliyor bana. Ayva sut de yaparmis.
Karnim toparlandiktan sonra kurtuldum ben.2 ay cekmisimdir. Inşallah cabuk atlatirsin.
Bak bunu bilmiyordum. Annem bendeydi ya gazı rahat çıkrtamıyordum bugün sancım az var. Çıkıyor çok şükür.İnş kırkım çıksın bende spor yaparım inş bende iyi olurum çok sağol özlemim.