- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 133
- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.781
bunu bilmiyordum kardesim 3 aylikken baslamistik klip izletmeye hala da tv izler ama fen lisesinde okuyor.. izletmesek daha mi zeki olurdu acaba. Ne apayim canim ya durmuyor karnimi doyuramiyorum cok kee ac kaldim.. her zaman izletmiyorum zaten biz yatak odasindayiz cogunlukla arada durmayinca aciyorum. Bundan sonra izletmem zaten oyunhalisi aldik bir iki gune gelir o oyalar diye dusunuyorum. Tesekkurler bilgilendirdigin icin..
Canım elinden geldiğince izletmemeye çalış. İstersen bu konuda doktoruna da danış.
Canım eski çok iyi anlıyorum,ayrılıktan öZlemden dolayı tartışma oluyor.
Bende mecburen memlekete gitmiştim yeni ebliyken annem hastaydı diye,eşim beni yanında istediği için en ufak şeyde tartışıyordu benimle. Dua ediyoruz sana İnş herşey yoluna girer çok üzülme bu günlerde geçecek sonra kızacaksın kendine neden kendimi çok yıpratdım diye...
Canım benimkide emerken çenesi kızarıyor. Eltimin oğlunun boynu pişik olmuştu doktor krem vermişti. Sende lansinoh krem varsa sür bence.
Sanada hayırlı cumalar güzelimmmm
Canım Allah herkese hayırlı komşu versin,karşı komşum kek yapacak bende peyniri milföy yaparım oldu bitti.
Teşekkür ederim tarif için. Benim oğlumda aynısını yapıyor 2 gündür. Akşam uyuyor gece uyumuyor gece yarısı az uyuyor ve sabah 4 veya 5 gibi uyanıyor taaa sabah 8gibi ancak uyuyor ama derin değil. Bugün 10:30 gibi uyandı ve tekrar uydu bilseydim derin uyuyacak bende uydurdum. Ta yarımda uyandı. Şimdi yeni uyudu. Her neyse anne olmak buymuş demek. Elhamdülillah Mevlam bekleyenlere yaşatsın bu duyguları.
Canım bügüm tuba ile seni çeliştirdim. Çok çektin sen lohusalıkta ve sonrasında. Çok dua ettim sana ama seni tam hakkıyla anlayamadım. Dedim çok üzülüyor abartıyor kendini çok bıraktı,ama haksızmışım ve empati kurduğum halde seni hakkıyla anlayamamışım. Hakkını helal et. Benimde yaşadıklarım çok zordu belki o yüzden sıkıntılar geliyor arada. Ama dilerim bu günleri unutur 2.bebişleri için muhabbet eder dertleşiriz. Dua et bana...
Oy kuZum benimde sırtımda sanki ateş var cayır cayır yanıyorum emzirirken ve geceleri. Sırt üstüyüm şu an" ve hala yanıyor. Allah şifasını versin bütün hastalara özellikle senin benim gibi gençlere....
Kuzum sofranın fotosuna merak ettim eklermisin? Veya Facebook tan gönder bana.
Çok sevindim senin adına,dilerim meleğinizin gelmesine sebep olur bu hekim...
Canım benimde hedefim bu bakalım zman neyi gösterecek.
Canım faceden gönderirim sana fotosunu. İnşallah hayırlısıyla meleğim gelir..
Evet ayşem insanı anlayan bi doktor bulması gerçekten çok zormuş. İnşallah hayırlısıyla sorunsuz bir tedaviyle meleğime kavuşurum..epack Kokuyordu çok kötü.Aynı pişik gibi kızarıklık kabarcıklar var ama yoğun ve ağır bi koku var.
Uykunuz değişmeye başlamış İpekcim.Benimki de öyle.İlk uyuduğunda daha uzun uyur,kalkıp emer geri uyur ama ondan sonra 2 saate bi uyanır tekrar.40 mucizen hayırlı olsun
KEVOK geçmiş olsun atlatmışsın koşturmayı
İnsanı anlayan bi dr bulması kadar güzel bişey yok bence.Dr dr dolaşınca anladım bunu.İnşallah dalışa falan gerek kalmaz da nazlı kuzucun geliverir annesinin göbüşüne
Tv konusunda bende buna benzer şeyler duydum.Bikaç sn bakıyor ama hemen çeviriyorum ben.Yani elimdeki işi halledivermek için kullanıyorum tvyi.Yada ağlamasını durdurmak için.Zırt diye kesiyor sesini tv görünceAma izletmeme konusunda bende sana katılıyorum.Hele hele cep tlf konusunda
karapissom helal olsun tatlım.İnsan başına gelince daha iyi anlıyor sorunları.Gönül isterki sevdiklerimiz yaşayarak öğrensin ama oluyor maalesef.Havalar soğuduğu için dışarı çıkman zor olursa mutlaka temiz havada derin nefesler al.Depresyondaki insanlara verilen ilk egzersiz temiz havada derin nefesler.Beyne oksijen gitmediği için sinirler daha çok gerilirmiş.Beni camdan bile baktırmadılar günlerce boğuldum evde.Şimdiki aklım olsa gece kalkar açardım camı.İnşallah dediğin gibi 2.lerde daha mutlu hamiş ve lohusacıklar oluruz
3 gündür bölüpk pörçük gecelerimiz ve ağrılarımın acısını bu öğlen az da olsa çıkarmaya çalıştım kızımla.Yine bölündü sık sık ama 2 saat bari uyumuşuz Yarın akşam manevi anlamda tam destekcim olan bi cananıma gideceğiz oturmaya.Allah herkese onun gibi insanlar nasip etsin.Çok seviyorum zilliyi :)) Heyecan bastı şimdiden