• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

:53: bunu bilmiyordum kardesim 3 aylikken baslamistik klip izletmeye hala da tv izler ama fen lisesinde okuyor.. izletmesek daha mi zeki olurdu acaba. Ne apayim canim ya durmuyor karnimi doyuramiyorum cok kee ac kaldim.. her zaman izletmiyorum zaten biz yatak odasindayiz cogunlukla arada durmayinca aciyorum. Bundan sonra izletmem zaten oyunhalisi aldik bir iki gune gelir o oyalar diye dusunuyorum. Tesekkurler bilgilendirdigin icin..

Canım elinden geldiğince izletmemeye çalış. İstersen bu konuda doktoruna da danış.

Canım eski çok iyi anlıyorum,ayrılıktan öZlemden dolayı tartışma oluyor.
Bende mecburen memlekete gitmiştim yeni ebliyken annem hastaydı diye,eşim beni yanında istediği için en ufak şeyde tartışıyordu benimle. Dua ediyoruz sana İnş herşey yoluna girer çok üzülme bu günlerde geçecek sonra kızacaksın kendine neden kendimi çok yıpratdım diye...

Canım benimkide emerken çenesi kızarıyor. Eltimin oğlunun boynu pişik olmuştu doktor krem vermişti. Sende lansinoh krem varsa sür bence.

Sanada hayırlı cumalar güzelimmmm :54:

Canım Allah herkese hayırlı komşu versin,karşı komşum kek yapacak bende peyniri milföy yaparım oldu bitti.
Teşekkür ederim tarif için. Benim oğlumda aynısını yapıyor 2 gündür. Akşam uyuyor gece uyumuyor gece yarısı az uyuyor ve sabah 4 veya 5 gibi uyanıyor taaa sabah 8gibi ancak uyuyor ama derin değil. Bugün 10:30 gibi uyandı ve tekrar uydu bilseydim derin uyuyacak bende uydurdum. Ta yarımda uyandı. Şimdi yeni uyudu. Her neyse anne olmak buymuş demek. Elhamdülillah Mevlam bekleyenlere yaşatsın bu duyguları.

Canım bügüm tuba ile seni çeliştirdim. Çok çektin sen lohusalıkta ve sonrasında. Çok dua ettim sana ama seni tam hakkıyla anlayamadım. Dedim çok üzülüyor abartıyor kendini çok bıraktı,ama haksızmışım ve empati kurduğum halde seni hakkıyla anlayamamışım. Hakkını helal et. Benimde yaşadıklarım çok zordu belki o yüzden sıkıntılar geliyor arada. Ama dilerim bu günleri unutur 2.bebişleri için muhabbet eder dertleşiriz. Dua et bana...

Oy kuZum benimde sırtımda sanki ateş var cayır cayır yanıyorum emzirirken ve geceleri. Sırt üstüyüm şu an" ve hala yanıyor. Allah şifasını versin bütün hastalara özellikle senin benim gibi gençlere....

Kuzum sofranın fotosuna merak ettim eklermisin? Veya Facebook tan gönder bana.
Çok sevindim senin adına,dilerim meleğinizin gelmesine sebep olur bu hekim...

Canım benimde hedefim bu bakalım zman neyi gösterecek.

Canım faceden gönderirim sana fotosunu. İnşallah hayırlısıyla meleğim gelir..
epack Kokuyordu çok kötü.Aynı pişik gibi kızarıklık kabarcıklar var ama yoğun ve ağır bi koku var.
Uykunuz değişmeye başlamış İpekcim.Benimki de öyle.İlk uyuduğunda daha uzun uyur,kalkıp emer geri uyur ama ondan sonra 2 saate bi uyanır tekrar.40 mucizen hayırlı olsun :34:

KEVOK geçmiş olsun atlatmışsın koşturmayı:54:
İnsanı anlayan bi dr bulması kadar güzel bişey yok bence.Dr dr dolaşınca anladım bunu.İnşallah dalışa falan gerek kalmaz da nazlı kuzucun geliverir annesinin göbüşüne:49:
Tv konusunda bende buna benzer şeyler duydum.Bikaç sn bakıyor ama hemen çeviriyorum ben.Yani elimdeki işi halledivermek için kullanıyorum tvyi.Yada ağlamasını durdurmak için.Zırt diye kesiyor sesini tv görünce:36:Ama izletmeme konusunda bende sana katılıyorum.Hele hele cep tlf konusunda:31:

karapissom helal olsun tatlım.İnsan başına gelince daha iyi anlıyor sorunları.Gönül isterki sevdiklerimiz yaşayarak öğrensin ama oluyor maalesef.Havalar soğuduğu için dışarı çıkman zor olursa mutlaka temiz havada derin nefesler al.Depresyondaki insanlara verilen ilk egzersiz temiz havada derin nefesler.Beyne oksijen gitmediği için sinirler daha çok gerilirmiş.Beni camdan bile baktırmadılar günlerce boğuldum evde.Şimdiki aklım olsa gece kalkar açardım camı.İnşallah dediğin gibi 2.lerde daha mutlu hamiş ve lohusacıklar oluruz:29:

3 gündür bölüpk pörçük gecelerimiz ve ağrılarımın acısını bu öğlen az da olsa çıkarmaya çalıştım kızımla.Yine bölündü sık sık ama 2 saat bari uyumuşuz:35: Yarın akşam manevi anlamda tam destekcim olan bi cananıma gideceğiz oturmaya.Allah herkese onun gibi insanlar nasip etsin.Çok seviyorum zilliyi :)) Heyecan bastı şimdiden:52:
Evet ayşem insanı anlayan bi doktor bulması gerçekten çok zormuş. İnşallah hayırlısıyla sorunsuz bir tedaviyle meleğime kavuşurum..

MSMESI Allah kabul etsin minecim gecmis olsun bol bol dinlenin artik.

EPACK canim kulak cubugu ile al kulak kiridir o..benim kizimda da oluyor ben kulak yoluna sokmadan kulak kepcesini temizliyorum.

AYSEM hifanin elbisesioni paylasacaktin? Ben mi gormedimyoksa?

WAVES evden disari cikmadigimicin ben de oyleyim canim benim. Su kisi atlatalim hep gezicez insallah. Esma sultan neyapiyor?epeydirgoremedik ozledik...

Duygu ve inciden hala haber yok? Insallah hersey yolundadır..

EPACK canim kulak cubugu ile al kulak kiridir o..benim kizimda da oluyor ben kulak yoluna sokmadan kulak kepcesini temizliyorum.

WAVES evden disari cikmadigimicin ben de oyleyim canim benim. Su kisi atlatalim hep gezicez insallah. Esma sultan neyapiyor?epeydirgoremedik ozledik...

canim delikte ama sanki et gibi de anlayamadim kulak copu sokmak zararli die sokmadim cunku delikte hareketli cok ice kacar die korkuyorum kulak dis ve arka bolge temizligini ii yapmak lazim arkasi da pul pul cok kuru yuzu ve boyun alti da yazik pisik ve yanik gibi

Canım elinden geldiğince izletmemeye çalış. İstersen bu konuda doktoruna da danış.

Evet ayşem insanı anlayan bi doktor bulması gerçekten çok zormuş. İnşallah hayırlısıyla sorunsuz bir tedaviyle meleğime kavuşurum..

Tamam canimcim izletmiycem tv ye ters oturuyoruz suan uyuyakaldi garibim :-)
Hadi insallah canim kavusacaksin inaniyorum. Once bulantilar sonra koca gobus sonra da uykusuz geceler. Allahim en kisa zamanda sana da yasatsin hep dua ediyorum.. cook opuyorum seni..

Tamam canimcim izletmiycem tv ye ters oturuyoruz suan uyuyakaldi garibim :-)
Hadi insallah canim kavusacaksin inaniyorum. Once bulantilar sonra koca gobus sonra da uykusuz geceler. Allahim en kisa zamanda sana da yasatsin hep dua ediyorum.. cook opuyorum seni..

Kızlarrrr hepinize iyi akşamlar, uzuuuun zaman oldu gelmeyeli, geçen hafta girdim bi yaziym dedim hepsi siliniverdi daha da yazamadım, çok şükür doğum oldu bitti sağlıkla kurtulduk ama çok zor günler geçirdim kızlar. doğuma çok sakin bi şekilde girdim ama çok kötü çıktım malesef. sezeryan oldum 27 gün önce, doğumla ilgili çok fazla şey yazmak istemiyorum hamile arkadaşlar var korkutmak istemiyorum, sadece çıktığımda ağrılarım bitmek bilmedi, inanılmaz sırt ağrılarım , dayanılmaz mide bulantılarım... bide lohusalık psikolojisini çok yoğun yaşadım ilk günden beri , ama çok şükür ki şimdi iyiyimm. doğumdan çıktıktan sonraki 2 gün oğlumun yüzüne bakmamışım kızlr düşünebiliyomusunuz ve ben bunları hatırlamıyorum bile, annemle kayınvalidem vardı yanımda çok üzülüp ağlamışlar, emzirmek bile istememişim,hastanedeki 2 günü inanırmısınız ben bile zor hatırlıyorum, hafızam çoğu şeyi silmiş, sadece zor günlerdi onu hatırlıyorum.

hastanede geçen 2 günden sonra eve geldik ama benim ağlama krizlerim ve bitmeyen mide bulantılarım mahvetti beni. doktoru aradım aşırı derecede midem bulanıyor normalmi dedim hayır değil dedi 1-2 gün daha devam ederse geri gel dedi. ama ben hamileliğimde böyle bir bulantı yaşamadım kızlar, öğürdükçe dikişlerim nasıl acıyor bi taraftan, zaten ameliyat olmuşsun kan kaybın var ağzıma bir lokma koysam geri çıkartıyorum, hiç uyuyamıyorum, yatamıyorum, kalp çarpıntım oluyo bi taraftan, evde geçen 5. günün gecesi sabahı zor ettim ve 1 saatlik yol ile hastaneye vardık 1 gece yatış verdiler önceki odamıza, ve kullandığım bütün ilaçları kestiler, meğersem bütün sıkıntım ilaçların yan etkisini yaşıyormuşum özellikle de antibiyotiğin. hiç ama hiç aklımıza gelmedi, kimi dedi belki karnında ip unutmuşlardır falan ama ilaçları hiç düşünemedik. ve kendimi toparlamam da epey uzun sürdü.eve geldikten sonra kayınvalidem ile annem sağolsunlar çok uğraştılar ben toparliyim diye, hiç bir iş yapamadım, yedim içtim bebeğe baktım sadece, 2 gün önce gönderdim onları ve şimdi iyiyiz çok şükür :))

şimdi oğlumu her kokladığımda nasıl bakmamışım 2 gün diyorum inannamıyorum kendime kızlar, ben hiç bunalıma girerim diye düşünmedim ama olabiliyormuş. bunları yazıyorum ki yaşarsanız sakın korkmayın normal olduğunu bilin, ben çok ağladım halime hep böyle düşünücem sandım ama şimdi oğlum uyuduğunda bile çok özlüyorum onu,Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

geçmişi çok okuyamadım, yakın geçmişe atlaya atlaya baktım dilek doğum yapmış maşallah, hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün , inciden haber yok mu göremedim onun haberini ,başka haberler var mı kızlar görmediğim, herkes iyidir umarım,hepinizi çok öpüyorum, sağlıkla kalın canlar :))

Canım anne olmuşsun tebrik ediyorum..Doğum hikayeleri hep öyle canım benim zor günler geride kalmış... Maşalllah diyorum güle güle büyüt yavru kuşunu...:nazar:

Kızlar inci den haber yok bir de antalya deprem olunca daha da merak ettim ınş merakta bırakmaz bizi.

çok şükür mevlüt hayırlısıyla geçti kızlar artık gelirim.neler yaptınız benyokken inşallah hepiniz iyisinizdir.bugün bacaklarım zonkluyor sabah 6 dan beri koşturdum.bu gün dinleneyim yarın geçmişi okurum hepiniz çokk öpüyorum .ya mevlüt çok güzel oluyormuş ya.almanyada kızıma okutamamıştım. çok güzelmiş.allahım bütün bebişlerimize böyle hoşgeldin denmeyi nasip etsin.:emir_bebek:
Maşaallah kuzum,aynen ya atlattık mevlidide.
Bizim hoca çok güzel okudu ve sohbet verdi bayıldımmmm. Çok şükür Rabb'imize dilerim her hayırlı işimizde okutmayı nasip eder.
Ben hayal ettiklerimi yaptım çok ama çok şükür,hem aileye yemek hemde mevlid.
Annemden Allh razı olsun yardım etti. Tabi arkadaşlarımda vardı yardım eden. Tek başıma çok zor olurdu.
Allah yardımcın olsun canım ablammmmmm. Bu aralar görüşemiyoruz özledim sohbetini.
merhaba canlarrr :29:

Ravzamız taburcu oldu Allah ın izniyle...
hamd olsun daha iyi. artık evinde daha iyi toparlanır.

benim bugün alışveriş günüm...

hepinizi öpüyorummmmm
koşturmacalı bir gün beni bekliyor

Allah a emanet olun :54:
Ay çok mutlu oldun ablan adına. Çok ama çok zor zamanlar hastane zamanları :(((
Neyse atlattım inş imtihanlarımız hep kolay olur Allah yardım eder...
Ya kızlar nerelerdesiniz? :((((((((((((((((((
Kuzum bugün uyudu bizimki 1:30 gibi uyandı bizde fırsat bu fırsat dedik uyuduk.
Sen ne alemdesin...
Kızlar merhaba..
Ara ara girip yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum. Soğuk algınlığım halen devam ediyor çok zor kısmını atlattım ama hafif ateş, öksürük, nezle kısmı halen devam ediyor. Evde yapılacak işlerin zorunlu olanlarını yapıp yatıyorum. Tabi küçük bir bebekle ne kadar yatabilirsen o kadar. Hastalığın etkisiyle de olacak ki iyice bir bunalım geçirmedim değil. Cız deseler ağlayacak durumdayım. Galiba son bir kaç aydır çok bunaldım. Hasta olunca da tuzu biberi oldu.
Msmesi mevlüdünü atlatmış güzel bir şekilde.
Ayşe de yapmıştı güzel bir kutlama..
Tubilosh alışverişlerde oh ne güzel stres atmaya birebir..
Cadıozy nin cadısı rahat durmamış yine:) Laptamil den bahsetmişsiniz bu akşam eşime aldırayım işten dönerken bu hastalığın üzerine iyi gider.
Benim kız kakasını yapıyor iki gündür yapmamıştı altına taşırmadan ilk müdahelemi yapayım görüşürüz kızlar:)
Canım Allah şifa versin sana. Çok zordur bebişle.
Ben aldırmadım daha.
Kızlarrrr hepinize iyi akşamlar, uzuuuun zaman oldu gelmeyeli, geçen hafta girdim bi yaziym dedim hepsi siliniverdi daha da yazamadım, çok şükür doğum oldu bitti sağlıkla kurtulduk ama çok zor günler geçirdim kızlar. doğuma çok sakin bi şekilde girdim ama çok kötü çıktım malesef. sezeryan oldum 27 gün önce, doğumla ilgili çok fazla şey yazmak istemiyorum hamile arkadaşlar var korkutmak istemiyorum, sadece çıktığımda ağrılarım bitmek bilmedi, inanılmaz sırt ağrılarım , dayanılmaz mide bulantılarım... bide lohusalık psikolojisini çok yoğun yaşadım ilk günden beri , ama çok şükür ki şimdi iyiyimm. doğumdan çıktıktan sonraki 2 gün oğlumun yüzüne bakmamışım kızlr düşünebiliyomusunuz ve ben bunları hatırlamıyorum bile, annemle kayınvalidem vardı yanımda çok üzülüp ağlamışlar, emzirmek bile istememişim,hastanedeki 2 günü inanırmısınız ben bile zor hatırlıyorum, hafızam çoğu şeyi silmiş, sadece zor günlerdi onu hatırlıyorum.

hastanede geçen 2 günden sonra eve geldik ama benim ağlama krizlerim ve bitmeyen mide bulantılarım mahvetti beni. doktoru aradım aşırı derecede midem bulanıyor normalmi dedim hayır değil dedi 1-2 gün daha devam ederse geri gel dedi. ama ben hamileliğimde böyle bir bulantı yaşamadım kızlar, öğürdükçe dikişlerim nasıl acıyor bi taraftan, zaten ameliyat olmuşsun kan kaybın var ağzıma bir lokma koysam geri çıkartıyorum, hiç uyuyamıyorum, yatamıyorum, kalp çarpıntım oluyo bi taraftan, evde geçen 5. günün gecesi sabahı zor ettim ve 1 saatlik yol ile hastaneye vardık 1 gece yatış verdiler önceki odamıza, ve kullandığım bütün ilaçları kestiler, meğersem bütün sıkıntım ilaçların yan etkisini yaşıyormuşum özellikle de antibiyotiğin. hiç ama hiç aklımıza gelmedi, kimi dedi belki karnında ip unutmuşlardır falan ama ilaçları hiç düşünemedik. ve kendimi toparlamam da epey uzun sürdü.eve geldikten sonra kayınvalidem ile annem sağolsunlar çok uğraştılar ben toparliyim diye, hiç bir iş yapamadım, yedim içtim bebeğe baktım sadece, 2 gün önce gönderdim onları ve şimdi iyiyiz çok şükür :))

şimdi oğlumu her kokladığımda nasıl bakmamışım 2 gün diyorum inannamıyorum kendime kızlar, ben hiç bunalıma girerim diye düşünmedim ama olabiliyormuş. bunları yazıyorum ki yaşarsanız sakın korkmayın normal olduğunu bilin, ben çok ağladım halime hep böyle düşünücem sandım ama şimdi oğlum uyuduğunda bile çok özlüyorum onu,Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

geçmişi çok okuyamadım, yakın geçmişe atlaya atlaya baktım dilek doğum yapmış maşallah, hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün , inciden haber yok mu göremedim onun haberini ,başka haberler var mı kızlar görmediğim, herkes iyidir umarım,hepinizi çok öpüyorum, sağlıkla kalın canlar :))
Canım yaşadıklarımız benzer şeyler.
Bende senin gibi oldum ara ara halen gelen oluyor bana :52:
Ağlayınca biraz rahatlıyorum ama. Dilerim çabucak atlatırız.
Neyse artık missssss kokulu bebişlerimiz uslu durumda dinlenmiş atlatırız bu günleri...
Bebeğiniz salşhlerden olsun yaşadıklarına değsin...
Ülkeye yararlı ana baba akraba hakkı bilen hakka hukuka dikkat edenlerden olsunlar...:54:

Herkese Selamun aleyküm fıstıklar.
Bakıyorum topik boş sessiz ve soğukluk :52:
Neresiniz ya huuuuu.
Ben oğlumda uğraşıyorum saat 12 den beri yeni uyudu ve açlıktan midem ses veriyor açım açım diye.
Birde midem aç olsamda tok olsamda arada ağrıyor. Kızlar gene kabızlık başladı ve makayım çok ağrıyor gaz çıkartırken bile ağrıyor.
Sezeryandan bir hafta sonra başladı bu sıkıntılar. Perşembe gideceğim hekime sorarım neden diye.
Aç karna z.yağı çıtım kayısı ılık su vs. Ama çıkamıyorum kaç gündür :50:
Hep kışı seviyorum derdim ama inanın hava kapalı diye canım sıkılıyor. Hemncecik bahar gelişede kurtulsak bu kapalı havalardan.

kizlar geceleri 3.5 saate uyandirip sut sagip veriom ve 70 ml icior az mi uyandirma saatini 3.5yaptik bugun 50gunluguz nasil sizce?

Kuzum sen niye biberonla veriyorsun sütünü. Memede emse daha iyi olmaZmı ?Benimki 7günlük idi yoğun bakımda 3 saatte bir 70 ml veriyorlardı. Seninki daha büyük daha fazla içmesi gerekmiyormu ?
Saat konusunda uzun uZun merse uzun uyuyabilir dedi hemşireleri. Mesela bir göğsünü ez az yarım saat lıkır lıkır emerse 3 saat uyuyabilir. Benimki bazen uzun Emince uzun uyuyor ama kısa Emine acıkıyor kendi uyanıyor.

Kuzum sen niye biberonla veriyorsun sütünü. Memede emse daha iyi olmaZmı ?Benimki 7günlük idi yoğun bakımda 3 saatte bir 70 ml veriyorlardı. Seninki daha büyük daha fazla içmesi gerekmiyormu ?
Saat konusunda uzun uZun merse uzun uyuyabilir dedi hemşireleri. Mesela bir göğsünü ez az yarım saat lıkır lıkır emerse 3 saat uyuyabilir. Benimki bazen uzun Emince uzun uyuyor ama kısa Emine acıkıyor kendi uyanıyor.

canim gundux saate bir emiyor oyuzden gece az icior belki uyumadan 90ml iciyor memeyi gece almasi zor oyuzden biberonla verdik

canim gundux saate bir emiyor oyuzden gece az icior belki uyumadan 90ml iciyor memeyi gece almasi zor oyuzden biberonla verdik

Canım bebelerin hepsi aynı galiba. Bizimkide geceleri çok zor alıyor memeyi tutulana kadar canım çıkıyor. Meme ağzında ama tutmuyor :31: sen anlarsın doyup doymadığını. Ona göre verirsin geceleri. Benimki bazen emiyor ama doymadığını anlıyorum,o ara uyuyor yerine koyuyorum hemen ağlıyor tekrar emmek istiyor.

kizlar bebegimin kulaginda sarimsi kulak kiri var napmam lazim? Allah korusun iltihap olmasin da
Peçeteyi sivriltip çıkartırıyorum ben kirini.İltihap değildir korkma.

Fırsatmı bulabildim kaç gündür koşturmaktan :P

Öncelikle çok geçmiş olsun.Hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun inşallah paşamız.Çok zor günlerdi hepimizinki.Çok şükür atlattık.Sıra gülücüklerde,şımarıklıklarda :)) Uğra arada unutma bizleri ;)

Kızlar inci den haber yok bir de antalya deprem olunca daha da merak ettim ınş merakta bırakmaz bizi.
Yaaa benimde aklıma gelen ilk o oldu.Mutlaka almıştır bebeğini kucağına da fırsat bulamamıştır gelmeye buraya.

kizlar geceleri 3.5 saate uyandirip sut sagip veriom ve 70 ml icior az mi uyandirma saatini 3.5yaptik bugun 50gunluguz nasil sizce?
Zor aldığında ağzına sütünü sık İpekcim.Sütün tadını alınca daha çabuk alır memeyi.Biberondan daha çok içer.Bence gayet iyi 3,5 saat.Hatta uyandırmazsan kendi uyanır bence 2 aylık oldunuz nerdeyse.

Peçeteyi sivriltip çıkartırıyorum ben kirini.İltihap değildir korkma.

Fırsatmı bulabildim kaç gündür koşturmaktan :P

Öncelikle çok geçmiş olsun.Hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun inşallah paşamız.Çok zor günlerdi hepimizinki.Çok şükür atlattık.Sıra gülücüklerde,şımarıklıklarda :)) Uğra arada unutma bizleri ;)

Yaaa benimde aklıma gelen ilk o oldu.Mutlaka almıştır bebeğini kucağına da fırsat bulamamıştır gelmeye buraya.

Zor aldığında ağzına sütünü sık İpekcim.Sütün tadını alınca daha çabuk alır memeyi.Biberondan daha çok içer.Bence gayet iyi 3,5 saat.Hatta uyandırmazsan kendi uyanır bence 2 aylık oldunuz nerdeyse.

Aysecim 70az mi 3.5saatonce yatmadan 50-90arasi icior ilk uyaninca 70 sonraki 3.5saatte 70 icti mesela

Kızlar ne zamandır net yoktu giremedim. Bebisim 3 aylık oldu dün kontrol vardı. Cinsiyetini göremedi doktor. Kıpır kıpır yavrum benim. Yeni birsey yok. Hepinizi cok özledim dualarimdasiniz

Kızlar ne zamandır net yoktu giremedim. Bebisim 3 aylık oldu dün kontrol vardı. Cinsiyetini göremedi doktor. Kıpır kıpır yavrum benim. Yeni birsey yok. Hepinizi cok özledim dualarimdasiniz

Ay maşaallah ne çabuk geçiyor zaman daha dün gibi gebeyim dediğin vakit.
Kıpır kıpırlar maşaallah benim erkeğimde öyleydi..
Dilerim sağlıkla Analı Babalı büyür...

Back