- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.721
KARAPISSO canim benim kiyamam ikincisini cok daha rahat atlatacaksin eminim gunu belliolacak hatta saati belli olacak. Nerden bilecektin ki kuzu doktorun bilmesi lazimdi. Bebegin kilosunu hic dogru olcemiyorlar benimki fazla cikti seninki de eksik. Saglik olsun be kuzu ikinizde iyisiniz ya yaninda bak bilal. Buyuyor yavas yavas. Su lohusalihgi atlat bak sonra zaman nsil hizla akiyor ben gunlerin nasil gectgini anlamiyorum bile. Yattik kalktik emdik popoyu temizledik hayatimiz bundan ibaret.. sen guclu bir annesin lohusaligi cabucak atlatacaksin. Kocaman optum ssizi ezgi de auuuuu dedi bu cocugun ahuyla bir alakasi var kim bu ahuuu
SULE25 canim hayirlisi neyse oyle olsun o pasa ordan cikacak ama oyle ama boyle. Simdi korkuyorsun normal ama sona yaklastikca bebisine kavusmak isteyeceksin.
Canim kuveti joker magazsi varsa oraya bak orda vardir.
Isyerinde bende yatmak isterdim taburem vardi masanin altinda. Kimse olmadinda uzatirdim ayaklarimi. Yukskti tabure oyle iyigelirdi ki. Siserdi ayaklarim surekli oturmaktan..azkaldi canim eski haline doneceksin hepsi unutulacak.
orası öyle bebeğin orda daimi kalacak hali yok
bir şekilde çıkacak bakalım hayırlısı artık
burda öyle çok mağaza yok joker mağazasıda olmaz
bir bakayım olmazsa karar verirsek netten alayım
benmde masamın altında taburem var arada birde koridorda dolaşıyrm en azından sırt ağrıma ii geliyor..
Harika bir menüüüüü tatlım,bende gelmek istiyorum salata çeşitleri tam ağzıma layık...
Canımmm bak çok büyük hata yapıyorsun,şimdi anlamazsın dediklerimi. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar
Yani lafın gelişi dedim. Bende senin gibi yaptım geçmişi okumak istemiyorum kendime kızdığım için.
Zırdeliyim ben zırdeli kafayı yemiştim 38.haftadan sonra. Nasıl doğum yapacağım acaba normalim acaba sezeryanmı acaba. Deli kafa neye düşünüyorsun bırak zamana. Ah ah bak bana beni örnek al. Dilersen numaranı var görüşelim. Belki için rahatlar.
Şimdi geceleri 2 saat uyuyunca dünyalar benim oluyor dinleneyim diye.
2.bebeğimde çok rahat olacağım inşaallah. Ben yaktım kendimi sen yakma
He he evlerimizde yakın tubacım gel birlikte gidelim.
İnşaallah daha iyiym canımmm Allah razı olsun senden moral veriyorsun bana
buaralar kafayı iyice taktım zaten canımda skkın
hamilelik depresyonuna mı giriyorum
iznimde olsaydı bir dönem buralardan uzaklaşmak istiyordun
inşallah bende de rahatlık olurda bu kötü düşüncelerden kurtulurum
hiç keyfim kalmadı canım duanı eksik etme..
canim hayirlisiyle bebegini albkucagina insallah. Dogum ani nasil olcak yapabilcem mi normal mi sezeryan mi falan filan bir dolu kuruntu oluyor kafada. Ydisinda son ana kadar sezeryan olmuor ben 4gun 24saat uyumadan sanciyla yasadim ve sonunda acilmam 4cm diye aldilar hastaneye deilse almiolar ki benim 41+0 da dogdu tam 1hafta. Normal icin yattim 1saate yakin ikindim ama bebek inmedi ve dogum ani yalvardim sezeryan olsun die ebe sonuna kadar denemeden dr cagirmadi ki baktilar bebek yukarda. Oyuzden o anda her sey oluyor bir sekil duruma gore ayarlaniyor inan sancilarla zaten dogum nasi olcak onu dusunmuosyb ben ciksin diye yalvardim hep sekli onemli deil. İnsallah kolay bir dogun olur sen icini ferah tut ben son1hafta sancilarla yasarken de hep telkin ettim esim hep dedi gecince hatirlamicaz inan ole hatirliosun ama vaybe ne yasadik diorsun ki beb trde olsam ilk gun sanci olmadan hastanede sezeryandi oyuzden trde her sey rahat merak etme insallah yardimci olabilmisumdir.
sağol canım senin doğumunu unutmam zaten
işte herkesin imtihanı farklı oluyor bakalım benm nasıl olucak
Rabbim o günde yardımcım olur inş. duanı eksik etme
strese girdim iyice kimseylede paylaşamıyorum
kızlar Allahtan sizler varsınız en azından derdimden anlayan birilerinin olması beni
rahatlatıyor dualarda buluşalım inşallah..