- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.701
Canim ya ben de cok fena olurdum Allah yardimcin olsun. Senin yine tokluk iyiymis benim tokluk bile dusuk cikardi. Kahvalti yapip giderdim kan sekerim 70 80 cikardi. Ben de gittigidiyordan aldim canim emzirme minderini. Tavsiye ederim. Telsuz benim de wewell..kuveti ben katlanir aldim canim 75 tl idi babasina odettim yoksa ben acirdim o parayi vermeye. Ama yyer kaplamiyor. Biz esimle yikiyoruz canim ben tutuyorum esim yavas yavas yikiyor hic aglamiyoruz. Yuzune su gelirse korkuyor. File var ama soguyor su degidegince. Konusa konusa yikaniyoruz yaglanmayi da pek seviyor. Masaj oluyor. Yavas yyavas da giydirince aglamiyor. Ne kadar telasli olursam ezgi okadaokadar agliyor. Sakinlik onemli. Alirsin canim zamanla alisiyor insan bben de korkuyordum baslarda ama simdi ezgiyi her turlu tutuyorum.
Tekmeler sert tabi sigamiyor annesi buyuyor..
canım ne yapıcam bilmiyorum en azından işde olmazsa
artık idare ediceğiz Rabbim yardım eder inşallah..
tamam canım bende alayım emzirme minderini ve telsizi
birde yan yatış yastığı aldın mı onu tavsiye ediyormusun
canım kuvetide katlanır hiç görmedim aslında daha mantıklı yer kaplamaz
bende artık eşimle yıkarım yani ben çocuk bir kaç aylık olmayıncaya kadar kucağıma alamıyrm
kendi çocuğum belki farklı olur ama bende fobi gibi bir şey
eşim daha sakindir ben biraz panik var şimdi çocukta bende ağlamayalım:)
sen artık alıştın canım darısı benmde başıma
tekmeleride önceleri uzandığımda hareket ediyordu şimdi maşallah ayakta otururken hareket ediyor
sağ salim birde doğurursam ne yalan söyleyeyim gözüm iyice korktu
doğum yapanları gördükçe duydukça iyice tırstım
kızlar dualarınızı eksik etmeyin..
merhaba kızlar,
haber vereyim dedim,eşimin iş görüşme sonucu birkaç güne kadar bildirilecekmiş bize telefon veya mesaj ile...
hayırlı haberler alırız inşallah.
iyi geçtiğini söylüyor eşim.
görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler deyip bekleyecegiz bakalım...
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz..