• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Günaydın kızlar. .
Bir pazartesi gününden herkese merhaba. .
Umarım güzel bir hafta geçiririz..
Gazsız, bol uykulu ve umutlu bir hafta olur.

Haftasonu eşimle eve kapandık ve tembellik yaptık. Filmler ve diziler seyrettik. Sadece sabah yürüyüşü için dışarı çıktık. Bazen böyle haftasonlarına ihtiyacımız oluyor.
Dün gece garip rüyalar gördüm. Rabbim hayra çıkarsın. Hala etkisindeyim.
Elimde yabancı demir bi para var. Annem vermiş. Aceleyle koşuyorum apartmanın koridorunda. Ve elimden para yere düşüyor. Düşmesiyle para, kağıt ve demir para olmak üzere onlarca oluyor. Bi anda çoğalıyor hepsini topluyorum cebime dolduruyorum.
Böyle işte. .

KEVOK Allah hayır getirsin rüyana:29:Günaydın canım.Nasılsın?Tembellik yapmışsınız ne güzel olmuş.Bugünlerinin kıymetini bil.2-3 gündür kendime nasıl vakit ayırırım diye düşünüyorum.1 saat olsun yeter.Günde olmasını bıraktım haftada 1 saat bile olsa bari:50:

WAVES canım çapaklanmanıza çok çok geçmiş olsun.Dediğin gibi nazardan da olur.Ben cevizi çok yediğimde de kızımın gözü çapaklanıyor.Ama bugüne geçmezse dra git mutlaka.Göz nezlesi salgını varmış biliyorsun.Maşallah 45 kişiyi ağırlamak hele de yemekliyse baya zor olmuştur.Allahım nazarlardan korusun kuzucuğunu.

TAYDİN sonuçları yazmışsın ama inan hiçbir bilgim yok canım benim.:50:İnşallah çakşır ve keçiboynuzu şifanız olur:29::29::29:

KARAPİSSO ne kadar düşüncesizler değilmi insanlar?El kadar bebeğe,lohusaya grip gelinirmi?İnan geç gelen misafirlerimiz gribi atlatamayınca gelmek istemedik diyorlar,sağolsunlar.Ben razıyım geç gelsinler grip getirmesinler de.:18:Bilal beyin de uyku sorunları başlamış bakıyorum.Huzursuzken Ayetel Kürsi okuyorum ben çok sakinleşiyor.Sen de okuyorsundur mutlaka ama Kuran sesinin bebekleri sakinleştirdiği aşikar:16: Benimki RTE nin sesinde çok sinirleniyor:9:

MSMESİ tarif için çok sağol Minecim:54:Hepsini içiyorum ben ama ayrı ayrı.Böyle daha kolay sanki içmek :)

EPACK Sorunu not aldım ama bende Ocak'ta gideceğim bir dahakine sağlık ocağına.O zaman sorabilirim.Daha erken gidersem sorarım mutlaka.Bize yapılanları sayayım sana istersen.
Hepatit1 doğduğu gün,2.si 1 aylıkken yapıldı.
Verem,difteri,çocuk felci,menenjit,pnömokok 2.ayda yapıldı.(5li dediğin bu sanırım)
rotavirüsü 3.ayda yaptılar.Diğeri 5.ayda yapılacakmış.
Doğduktan 10 gün sonra işitme testi yapıldı.
40ı çıkınca da kalça usg çekildi.

Dayanamadım sağlık ocağındaki ebemi aradım senin için:54: Mesajında yazanları tek tek okudum ona.Ülkeler arası aşılar tutmayabilir dedi.Bazı aşılar Tr de yapılıyor,bazı ülkelerde yapılmıyormuş.Aşılarını geciktirmemek için o ayda yapılması gerek aşının ismini öğrensin buraya geldiğinde sağlık ocakları yapar dedi.Herhangi bir sağlık güvencesine gerek yokmuş,yaparlamış.Ne kadar kalacak burada dedi.Bende bilmediğim için 20-25 gün kadar dedim.1 ayı geçmezse sıkıntı olmaz aşıda dedi.
Rotavirüsünü burada devlet ödemiyor,biz geçen hafta ücretli yaptırdık (150tl ilk aşısı)2.nin fiyatını bilmiyorum ama.5.ayda yapılacakmış o.
Umarım sorularını cevaplayabilmişimdir bitanem:54:

Günaydınlar kızlar
Ne var ne yok bakiim?Nasıl geçti haftasonlarınız?
Bizde bol bol yorgunluk var.Dün büroya gidip temizlik yaptık 10-5 arası.Çok soğuktu hava.Dondum.Ayaklarımın ağrısı arşı alaya çıktı.Eve dönerken ağladım bile.Sıcak duş,peşpeşe sıcak içecekler,parol derken hafifledi.Kızım da eziyet etmeden uyudu çok şükür.Çok dua ediyorum ağrı çekerken uslu olsun,huysuzluk etmesin diye.
Bugün biraz dinleneyim temizlik ve pastayı yarına bıraktım.Zaten market alışverişi de yapmadım.
Dün popişimizde hafif kızarıklıklar gördük.Bol bol krem sürdüm,kuruladım falan.İnşallah geçer bugüne.Gece primaya dönmeye kadar verdim.Uykusu açılmasın diye bez değiştirmiyorum gece o yüzden pişik başladı sanırım.Primayı gece kullanmalıyım artık.

Kızlar az önce kızımın altını aldım.Büyük abdestinde çay posasına benzer şeyler vardı.Kulak pamuğu ile bastırınca ezilip dağıldı.Drunu aradım hemen.Ek gıda verdin mi dedi?Kanama yapar vermeyin sakın dedi.Dün kvalideme bırakmıştık büro temizleyeceğiz diye.Sanırım o verdi.Şimdi arayacağım kadını.Offf ya çocuğa yemekmi yedirdiler :;(((((((((((((

Dayanamadım sağlık ocağındaki ebemi aradım senin için:54: Mesajında yazanları tek tek okudum ona.Ülkeler arası aşılar tutmayabilir dedi.Bazı aşılar Tr de yapılıyor,bazı ülkelerde yapılmıyormuş.Aşılarını geciktirmemek için o ayda yapılması gerek aşının ismini öğrensin buraya geldiğinde sağlık ocakları yapar dedi.Herhangi bir sağlık güvencesine gerek yokmuş,yaparlamış.Ne kadar kalacak burada dedi.Bende bilmediğim için 20-25 gün kadar dedim.1 ayı geçmezse sıkıntı olmaz aşıda dedi.
Rotavirüsünü burada devlet ödemiyor,biz geçen hafta ücretli yaptırdık (150tl ilk aşısı)2.nin fiyatını bilmiyorum ama.5.ayda yapılacakmış o.
Umarım sorularını cevaplayabilmişimdir bitanem:54:

Aysecim ne has dostsun sen bitanem cok sagol. Buarada biz temelli tasiniyoruTrye esim 2hafta sonra gelcek 1ay gecmesin demesindeki sakinca ilki 2.ayda digeri 3,5ayda olmasin gibi mi? Burda rota parasiz biz ozaman 2.ve 3.doza oderiz. Rota 2.ayda yapilior. Ozaman biz gifince hepatit ve verem ve digerlerinin 2. 3.dozlarini olcaz. Once adres kaydi yapalim da

canim burda yapilanlar
2.ay 5li asi: Difteri, Bogmaca, Tetanos, Cocuk Felci, Hemofiliz Influence Tip B sanirim bu sonuncu(1.doz)
Rotavirusu (1.doz)
Pnomokok (1.doz)

3.ay 5li 2.doz
Rota 2.doz
Menenjit

4.ay 5li 3.doz
Pnomokok 2.doz

12ay pnomokok 3do

asi takvjminde trde 2.ay sonu besli 4.ay sonu ve 6.ay sonu yaziyor kafami karistirdi nie orda 2ayda bir acaba dozu mu farkli?

Günaydınlar kızlar
Bizde bol bol yorgunluk var.Dün büroya gidip temizlik yaptık 10-5 arası.Çok soğuktu hava.Dondum.Ayaklarımın ağrısı arşı alaya çıktı.Eve dönerken ağladım bile.Sıcak duş,peşpeşe sıcak içecekler,parol derken hafifledi.Kızım da eziyet etmeden uyudu çok şükür.Çok dua ediyorum ağrı çekerken uslu olsun,huysuzluk etmesin diye.
Bugün biraz dinleneyim temizlik ve pastayı yarına bıraktım.Zaten market alışverişi de yapmadım.
Dün popişimizde hafif kızarıklıklar gördük.Bol bol krem sürdüm,kuruladım falan.İnşallah geçer bugüne.Gece primaya dönmeye kadar verdim.Uykusu açılmasın diye bez değiştirmiyorum gece o yüzden pişik başladı sanırım.Primayı gece kullanmalıyım artık.

Kızlar az önce kızımın altını aldım.Büyük abdestinde çay posasına benzer şeyler vardı.Kulak pamuğu ile bastırınca ezilip dağıldı.Drunu aradım hemen.Ek gıda verdin mi dedi?Kanama yapar vermeyin sakın dedi.Dün kvalideme bırakmıştık büro temizleyeceğiz diye.Sanırım o verdi.Şimdi arayacağım kadını.Offf ya çocuğa yemekmi yedirdiler :;(((((((((((((
Sebamedin bebeyagi pisigi hemencik geciriyor aysem isteren dene.
Biz dun bir uyuduk ki sorma humananin gece cayini ictim ilk defa sarhos gibiydik :-) 1 de yattik gece bir kere kalktik 8 bucuga kadar uyudk oh be ne guzelmis uyumak :-)
Gecmis olsun kuzu temizlik isi halolmus. Dikkat et kendine hasta olma aman..

Kızlar günaydın..
Bu sabah uyandığımızda kızımın gözündeki şişikliğin çoğu geçmiş çok az bir şey kalmış o yüzden doktora gitmemeye karar verdim. Neden olduysa birden anlamış değilim.

Ayşe canım ben burda kızımı kimseye bırakamıyorum biliyorum ki hemen ağzına bir şeyler tıkacaklar yavrumun. Burda milletle cebelleşip sinirleniyorum yapmayın etmeyin diye gözümün önünde vermeye kalkıyorlar. Bir şey olmaz diye tersliyorlar bir de. Hep söylerim hep söylerim Allahım cahillerden korusun yavrularımızı.

Bebek büyütmek zaten dünyanın en zor işi. Bir de çevresel faktörlerle uğraşıyoruz bu kadar sıkıntı yetmezmiş gibi. Zaten asıl yoran da onlar bizi. Rabbim hepimize kolaylıklar versin. Bu tür durumlara fırsat vermesin inşallahh..

selam kızlaaarrr

nasılsınız bakalım?
--
biz birkaç gündür minik paşanın balgamıyla ugraşıyoruz.
balgam söktürücü bitmişti gece gece nöb. ecz. aradı aldı babamız.

vee büyük bir başarı olarak görüyorum bunu, oğlumun burnunu burun aspiratörüyle temizleyebildim :32:
kuzucugum bayagı bir ağladı ama yapıcak bişi yoktu. burnu çok hırlıyordu.
aspiratörle çıkardıklarımı görünce sevindim :D miktar olarak fazlaydı çünki. ehehhhh ne iğrencim dimi yaa :17:
--
bu aradaa waves kuzumm teşekkür ediyorum sana :16:
bime panduf gelecegini yazmıştın buraya.
cuma günü gittik eşimle, bana ve kenan paşama aldık.

oğluşunki bej renkli köpekli,
benimki grili,pembeli tavşan :1:
bayılıyorum bu panduflara

eşim de çok istedi ama 44 nr. yoktu maalesef :27:
--
bu ayın 30 unda aşımız ve kontrolümüz var.
ek gıdaya başladık. anne sütü + ek gıda devam ediyoruz. bakalım dr teyzemiz begenicekmi gelişimini...

--
çok bölük pörçük bir yazı oldu farkındayım ama başka bir konuya daha geçip bitiriyorum mesajı :9:
cuma günü eşimin telefonuna bir mesaj geldi ZABIRA DAİRESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN
salı günü şahsınızla yapılacak mülakata bakliyoruz diye.
eşim çalışmıyor. yani araç alım satımı yapıyordu yıllardır evden.
şaşırdık, zabıtalık için iş başvurusu yapmamıştık ki :44:
araştırdık, bizim belediye başkanı kayınpederin arkadaşıydı. sağolsu eşimin cv sini vermiş zabıta genel müdürlüğüne.
4 yıllık üniv. de bittiği için hemen çağırmışlar iş görüşmesine.
şu anda askerlik tecili için askerlik şubesine gitti eşim. sabah da iş görüşmesine gidicek.
maaş oldukça iyiymiş. bizim için dua edermisiniz? HAYIRLISIYSA OLSUN HAYIRLI DEĞİLSE OLMASIN İNŞALLAH...
RABBİM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH...

Canım güle güle kullanın panduflarınızı. Bende sürekli giydiğim için çabuk eskitiyorum iki tane birden aldım değişik kullanırım diye.

Teşekkür ederiz teyzesi. Gözleri doğduğunda maviydi. Sonra elaya döndü. Artık kahverengi olmaya başlıyor gibi. Böyle kalsa diye umut ediyorum ama birçok bebek gibi biz de kahverengiye dönücez galiba.

olsun canım sağlıklı olsunda kızın her haliyle fıstık gibi
maşallah benim yerime kocaman öpersin..

Kızlar bugün mevlüdü atlattık çok şükür. Kaç kişi mi vardı. Tam tamına 45 kişi. Dün gece de benim kız huysuzluk edip uyumadı bugün çok ama çok zorlandım hem uykusuzluk hem yorgunluk hepsi bir arada. Günün yorgunluğunun sonunda içmi rahatlatan farklı ağızlardan kızım için dualar almak, hayırlı dilekler işitmek yorgunlumu bir nebze olsun alıp götürüyor. İnşaalh sizlerde güzel bir şekilde atlatırsınız..

hayırlı olsun canım Rabbim kabul etsin
böyle tatlı yorgunluklar güzeldir Rabbim mükafatını verir inşallah..

Kızlar can arkadaşlarım,beni en iyi anlayan beni rahatlatan kardeşlerim sizlere çok teşekkür ederim benimle bebeğimle ilgileniyorsunuz dilerim sizlerle arkadaşlığım daim olur. Gelelim bize :37: oğlum dün akşam 5ten beri durmuyor. Doğru düzgün uymuyor. Dün akşam misafirimiz vardı ben hiç yatak odasından çıkamadım taaa gece 10gibi uyudu birz geçtim oturdum azıcık.
Sonra sabahı sabah ettik bügünde aynı huysuzlık yapıyor. Gazı var çıkartıyorum yine var anlamadım gitti gazman oldu oğlum anası gibi :53: bende rezene içiyorum onu iç bunu iç daha ne içeyim arkadaşlar.
msmesi canım şu tarifi bul bana ne olur,ablalık yap bacına...
Diğer kızlar hepinizin yazdıklarına cevap yazacaktım seçtim cevapla dedim Bilal durmadı unuttum sonra.
sulecim 39haftayı doldurdum doğum oldu.
Sağlıkla darısı sana.
waves canım çok şükür atlattın mevlidi çok sevindim senin adına.
Bende aile yemeğini atlattım ama nasıl gel bana sor :37:
Gelenlerden biri girişti hemde fış fışşşşş burnu akıyor siliyor öksürüyor,çocuğu yatak odasına aldım hemencecik,dediki ne kaçırıyorsun bebeği bi göreyim neyse gördü. Çok kalbime almak istemedim hasta oluruz diye ama bütün gece tevafuk burnumun dibine oturdu bende hemekalkıp mutfağa veya bebeğin yanı na gittim. En son yine yanına oturmak zorunda kaldım bende anneme dedim yer değişelim suratı bir şekil oldu ama kusura bakmasın yani :35:
Bebeğim huzursuzluk diye bürün gece yatak odasındaydım diyebilirim. Ilin kötü tarafı eşim hasta burnu akıyor hali yok ama ondan kaçıramıyorum bebeği Allah korusun bizi.
Ben arkadaşlarım için salı günü mevlid yapacağım Allah izin verirse.
İnş kolay geçer. Dün hiç yorulmadım şükür annem görümcem yaptı herşeyi tanizi yardım ettim ama azıcıkkk :32:
Dilerim salı Günü'de yorulmam :52:
Aişem canımmm dilerim bundan sonra düzgün ortamlarda bulunursun ve gerilmezsin,bizim mevlidi okuyacak olan hocada genç ve çok tatlı. Hüsalı günü programı varmış bizim için devretti birine ve gelecek inşaallah.
cadıozyyyy anam Allah ezginin gazını alsın sanada yardım etsin. Çok zor onu yeme bunu yeme:35:
Ben aynaya bakmak istemiyorum ken seviyem 7,rengim sarı :36: baya çirkin oldum oğlum bütün güzelliğimi aldı benden :16:
Öptüm hepinizi. Bilal müsaade etmişsen uyuyayım biraz :16:

dilekçiğim inşallah bilal umarım zamanla düzelir
sanırım ilk hafta her çocukta oluyor bakalım biz ne yapacağız
canım benmde annem ve halam bursadan gelecekler şimdiden bilet alıcağız
o yüzden sordum kaçıncı haftada doğum oldu diye
gerçi belli olmaz artık hayırlısı olsun
canım duam seninle sende duanı eksik etme
rabbim şifalar göndersin..

Allahım neler var ya rabbim... Şükür halimize... benlik problem var mı hsg den sonra görücez... şimdilik tsh da kontrol altında.. hep ona yoruyordum ben. Ne yazıldıysa onu yaşayacağız, hayırlısı Allahtan inşallah..

canım senin için hayırlısı olsun bende hsg den hemen sonra
gebe kaldım biizm için sürpriz oldu
Rabbim sizede nasip etsin..

Allahım Bilal beye şifa verrrr,oy teyzeleri oy yatmıyor bu bebek yatmıyor,ne içmedimki asabahtan beri papatya çayı,dün gece rezene içtim şimdi kalkıp karışık çay içeceğim. Gece annemle beni bir ipe bağladı :37::37::37:
Sabaha doğru uyudu 6gibi 10 gibi baktım sesi geliyor annem dedi hiç uyumadı ve hala mıkmık yapıyor. :53:
Emiyor altına yapıyor ama uyumuyor bu oğlişşşş,annem giderse beni çok zor günler bekliyor,inşaallah öyle olmaz ama durum onu gösteriyor.
Ve hala gaZım var karnım ağrıyor ne yapsam ki acaba :31:
Anne olmak buymuşşşşş.
Bizimkiler diyordu üzülme yaşın genç olur elbet şimdi zamanın tadını çıkart,bende diyordumki siz beni anlamıyorsun bebeğim olsun istiyorum,sizin bebeğiniz var beni anlamıyorsunuz. Veeee şimdi onların haklı olduğunu itiraf ediyorummmm :27:
Sizi seviyorummm kızlar oğlişimede dua edinnnnnnnnn :54:

bizde seni seviyoruz inşallah en kısa zamanda düzeni oturur
Allah kolaylık versin..

Kızlar iyi pazarlar hepinize
Kızımda bu sabahtan beri sağ göz kapağında şişiklik ve kızarıklık var acaba neden olmuş olabilir telaşa düştüm önemli bir şey mi diye. Sizlerde böyle bir şey oldumu hiç tubilosh, fmfm, cadıozy, ayşe, epack, msmsi. İnşallah daha da ilerlemez:(

geçmiş olsun canım şimdi nasıl acaba enfeksiyonmu kaptı
düzelme varmı?

Kizlar inciden haber var mi? Yazdi da ben mi kacirdim? Cok merak ettim. Insallah ikisi de hayirlisiyla kavusmuslardir.

bende merak ettim ses çıkmadığına göre sanırım doğum olmuştur
sen nasılsın canım ezgi nasıl?

Günaydınlar kızlar

Sa canım büronuz hayırlı olsun Rabbim utandırmasın
sanada geçmiş olsun kendine dikkat et
üşütme hoş havalar soğuk ister istemez üşütüyorsun
Allah kolaylık versin hifa hanımda sanırım yemek yemiş
canını skma düzelir inş. geçmiş olsun canım..

selam kızlaaarrr

nasılsınız bakalım?
--
biz birkaç gündür minik paşanın balgamıyla ugraşıyoruz.
balgam söktürücü bitmişti gece gece nöb. ecz. aradı aldı babamız.

vee büyük bir başarı olarak görüyorum bunu, oğlumun burnunu burun aspiratörüyle temizleyebildim :32:
kuzucugum bayagı bir ağladı ama yapıcak bişi yoktu. burnu çok hırlıyordu.
aspiratörle çıkardıklarımı görünce sevindim :D miktar olarak fazlaydı çünki. ehehhhh ne iğrencim dimi yaa :17:
--
bu aradaa waves kuzumm teşekkür ediyorum sana :16:
bime panduf gelecegini yazmıştın buraya.
cuma günü gittik eşimle, bana ve kenan paşama aldık.

oğluşunki bej renkli köpekli,
benimki grili,pembeli tavşan :1:
bayılıyorum bu panduflara

eşim de çok istedi ama 44 nr. yoktu maalesef :27:
--
bu ayın 30 unda aşımız ve kontrolümüz var.
ek gıdaya başladık. anne sütü + ek gıda devam ediyoruz. bakalım dr teyzemiz begenicekmi gelişimini...

--
çok bölük pörçük bir yazı oldu farkındayım ama başka bir konuya daha geçip bitiriyorum mesajı :9:
cuma günü eşimin telefonuna bir mesaj geldi ZABIRA DAİRESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN
salı günü şahsınızla yapılacak mülakata bakliyoruz diye.
eşim çalışmıyor. yani araç alım satımı yapıyordu yıllardır evden.
şaşırdık, zabıtalık için iş başvurusu yapmamıştık ki :44:
araştırdık, bizim belediye başkanı kayınpederin arkadaşıydı. sağolsu eşimin cv sini vermiş zabıta genel müdürlüğüne.
4 yıllık üniv. de bittiği için hemen çağırmışlar iş görüşmesine.
şu anda askerlik tecili için askerlik şubesine gitti eşim. sabah da iş görüşmesine gidicek.
maaş oldukça iyiymiş. bizim için dua edermisiniz? HAYIRLISIYSA OLSUN HAYIRLI DEĞİLSE OLMASIN İNŞALLAH...
RABBİM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH...

canım şimdiden nhayırlı olsun
Rabbim utandırmasın artık tatlımızı isteriz:)

Dimi ya tubisim ne cabuk geciyor gunler. Tesekkur ederiz tubis teyzesi cok fena ama var ya numaraci :-)
Haklisin dikkat etmemiz lazim ama ezgiyle ugrasmaktan kendimi unutuyorum.

Oyy yerim ben bu beyi masallah canim ya Allah uzun omur versin. Emziginizin markasi ne? Waves gibi ben de alistiramadim..:-)

Allah yardimcin olsun incim hayirlisiyla kavusacaksin kizina. Bir an ben de 1 ekim akşamını hatirladim. Seni cok iyi anliyorum ama inan hepsi unutuluyor kizinla ugrasirken hicbiri aaklina gelmeyecek. Dualarim sizinle...

Canim kusura bakma ancak girip yazma firsati buldum. Valla Doruk dogmadan once 5-6 tane farkli markalarda emzik almistim,kafaya takmistim illa emecek diye.. İlk once chicco nun bi emzigini verdim onu da emiyordu sonra resimde gorunen avent in silikon emzigini verdim artik onunla devam ediyoruz,digerlerini hic denemedim bile..allahima sukur benim oglanin emme refleksi cok gelismis,yani emzigin marksinin bi onemi yok ayakkabiyi da cikarip versen emecek o sekil yani :))

epack.Bence sen buraya geldiğinde sağlık ocağıyla görüş ona göre yapsınlar.Benziyor ama aylar pek tutmuyor buranın aşılarıyla.

cadiozy pişik için o kadar krem varki.Kvalidem diğer torunda işe yarayan kremi s.ocağında druna yazdırmış getirdi banada tüp.Sebamedin 2 tüp pişik kremi var hala.Çok sık kullanmadığım için bitmedi.Boynundaki mantar pişik için dr 2 tane krem yazmıştı.Biri pişik kremi.Bepantende var hiç kullanmadım daha.Krem manyağı olmuşuz :D Yağ da aklımda olsun:34:
:nazar::nazar::nazar:İnşallah hep böyle uyursunuz mışıl mışıl.Büyüsün artık Ezgi hanım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Valla temizlik bitti ama bende bittim dün.DÜnkü havada hasta olmadıysam bi daha olmam sanırım.Bi yandan terle bi yandan üşü bittim.Toz toprak fara
njitim de azdı.Ağzımın içinde nohut büyüklüğünde çıban gibi bişey çıkmış.Sıkıntıdan,yorgunluktan sanırım:50:

tubiloshhumm kuzuumm.
Geçmiş olsun minik paşaya.Hemen atlatsın inşallah sıkıntılarını.Aspiratörle başarılarının devamını diliyorum.Ben hala sivriltilmiş peçeteyle hallediyorum o işi.Serum alamadım kuzucuğa daha :))
Çok üzüldüm o pandufları kaçırdığıma yaa.Bak sende almışsın.Güle güle giyinin hepiniz.Benimde vardı minnie kafalı ponduflarım arkaları yırtıldı diye giyemiyorum:50:Yenisini alsam bende aslında.:31:
Eşinin işi için de hayırlısını diliyorum canım.Rabbim sizin için hayırlı olan ne ise onu versin inşallah.Benim eşimde medaş ile görüşüyor bikaç gündür.Daha düşük olur maaşı tahminen ama şartlar çok iyi.Sabah 8,30-akşam 5 mesai.Ctesi tatil.Resmi tatillerde tatil.Maddi olarak sıkıntıya girmeyiz inşallah.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.:29::29::29:

Güya bugün dinlenecektim:33:Evimi bir temizlemişim bal dök yala:27::27:Öldüm yorgunluktan ama içime sindi yaptığım iş.:21::21::21:
Üst komşum gelmiş,tatlını ben yaparım o kadar kişiye elinde bebekle çok hazırlık yapma sakın dedi kapıdan.Seviyorum bu apartmanı yaa:nazar::nazar:
Eşim aradı şimdi.Markete çıkacağız gelir gelmez.Kuzucuğumu sarıp sarmalayım börek gibi.Dışarısı çok soğuk görünüyor.Öpüyorum hepiniziiii:
54::54::54::54::54::54:

cadiozycim canim sen de gidince rica etsem sorar misin trde 2-4-6da yapilior burda 2-3-4 ayni asilar. Orda kullanilam marka ne ya da dozu mu farkli burdaki dr guya standart diyo ama nie 2ay ara ile? sagol canim

kizlar bugun bebisim normalden az emdi gunduz ilk kez 3saatte istedi uyudu garip geldi 6haftaligix buyuk deiliz ki okadar ac duralim normalde saate bir emiyor bugun uyku agir basiyor bole olan var mi normal mi gunduz 3saate emmesi normsli 1saatken

EPACK tamam canim ben de sorarim merak etme. Dozu farkli mi diye sorayim? Baska birsey daha sorayim mi?

ABRAXASGUZEL canim olur mukusur filan. Bebis olunca insan vakit bulamiyorki. Ben de chicco yu cok ugrastim ama almiyor cimcime geveliyor agzinda. Memeyi verince havada kapiyor :-) anasina hic cekmemis 3 yasina kadar emzik emmisim:-) butun markalarini deniycem bu gidisle. Koleksiyon yapicaz.

SULE25 canim benim iyiyiz cok sukur uykucu bizimkiz bu ara hayir olsun insallah firtina oncesi sessizligi mi acaba diyorum? Uyudu erkenden ben de yatayim hemen.
Sen nasilsin? Minik pasa nasil? Uzmuyor dimi annesini? Opuorum sizi..

cadiozycim canim sen de gidince rica etsem sorar misin trde 2-4-6da yapilior burda 2-3-4 ayni asilar. Orda kullanilam marka ne ya da dozu mu farkli burdaki dr guya standart diyo ama nie 2ay ara ile? sagol canim

EEskiden dedigin gibi birer ay araile yapiliyorsdu asilar. Sonradan degistirdiler. Asilar artti hepatit yoktu o zaman uclu karma yapiliyordu. Artinca boyle seyreklesti.

EPACK tamam canim ben de sorarim merak etme. Dozu farkli mi diye sorayim? Baska birsey daha sorayim mi?

ABRAXASGUZEL canim olur mukusur filan. Bebis olunca insan vakit bulamiyorki. Ben de chicco yu cok ugrastim ama almiyor cimcime geveliyor agzinda. Memeyi verince havada kapiyor :-) anasina hic cekmemis 3 yasina kadar emzik emmisim:-) butun markalarini deniycem bu gidisle. Koleksiyon yapicaz.

SULE25 canim benim iyiyiz cok sukur uykucu bizimkiz bu ara hayir olsun insallah firtina oncesi sessizligi mi acaba diyorum? Uyudu erkenden ben de yatayim hemen.
Sen nasilsin? Minik pasa nasil? Uzmuyor dimi annesini? Opuorum sizi..

Diger yazdiklarimi Aysecim sagolsun cevapladi ama yine de sormaktan zarar gelmez. Doz nedir bir de ben trye gelince ordaki gibi 2-4-6 mi olcam yoksa 2-3-4 mu burdaki gibi tabi bu doza bakiyor. Yeni sorum ve endisem bunu da sorarsan sevinirum verem asisi olmadan ucaga binilir mi? ucak havalandirmasi tehlikeliymis diorlar burda verem asisi yok. onu da ogrenirsek cok sevinirim sagol canimm

Son düzenleme:
Kizlar inciden haber var mi? Yazdi da ben mi kacirdim? Cok merak ettim. Insallah ikisi de hayirlisiyla kavusmuslardir.
İnş doğum yapmıştır kuzucuk.
Gözünün içinde kırmızılık yok sadece dışında kızarıkıklık ve şişlik var. Çapak, sulanma falanda yok. Tıbbi bir açıklaması vardır ama dün mevlüdümüz vardı ya acaba nazar değmişmidir diye de aklımdan geçmedi değil hemen bugün olunca. Eğer artarsa yarın doktora götürmek lazım. Epack, cazdıozy kızlar ilginiz için teşekkürler. Sizler nasılsınız bebşleriniz nasıllar?
Canım hiç iyi değilim yine geldi aynı sıkıntı ağlamak satıyorum neden bilmiyorum. Kızının iyi olmasına çok sevindim maşaallah.
Günaydın kızlar. .
Bir pazartesi gününden herkese merhaba. .
Umarım güzel bir hafta geçiririz..
Gazsız, bol uykulu ve umutlu bir hafta olur.

Haftasonu eşimle eve kapandık ve tembellik yaptık. Filmler ve diziler seyrettik. Sadece sabah yürüyüşü için dışarı çıktık. Bazen böyle haftasonlarına ihtiyacımız oluyor.
Dün gece garip rüyalar gördüm. Rabbim hayra çıkarsın. Hala etkisindeyim.
Elimde yabancı demir bi para var. Annem vermiş. Aceleyle koşuyorum apartmanın koridorunda. Ve elimden para yere düşüyor. Düşmesiyle para, kağıt ve demir para olmak üzere onlarca oluyor. Bi anda çoğalıyor hepsini topluyorum cebime dolduruyorum.
Böyle işte. .
Canımı bende bir ara hep para görüyordum rüyamda,genelde dedikodu laf söz manasına gelirmiş bozuk para bizde öyle diyorlar :37:
Aysecim ne has dostsun sen bitanem cok sagol. Buarada biz temelli tasiniyoruTrye esim 2hafta sonra gelcek 1ay gecmesin demesindeki sakinca ilki 2.ayda digeri 3,5ayda olmasin gibi mi? Burda rota parasiz biz ozaman 2.ve 3.doza oderiz. Rota 2.ayda yapilior. Ozaman biz gifince hepatit ve verem ve digerlerinin 2. 3.dozlarini olcaz. Once adres kaydi yapalim da
A canım çok sevindim temelli dönmenize. Nasıl heyecanlımısın ?

Back