- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.501
Ayşem dediğin sayfaya baktım gercekten cok güzel şeyler var.
Ben sana gene facete nazar hobi elişi ve Çeyiz dünyası ve
kendi sayfam Eyvah Aslı Mutfakta yı öneririm:))
Kızlar nerelerdesiniz yahu?Dünden beri kimse gelmemiş
Epack,waves,cadiozy,msmesi kızlar sizler de gelmemişsiniz?? Bebişleriniz mışıl mışıl uyumuştur da siz de dinlenmişsinizdir inşallah:26:4
İncim,karapissom,cevodileksu,tubaaydan,tubilosh,mevanur..... :44::44::44::44::44::44:
Offf nerde bu kızlar yahuu?
Çatlayacağım meraktan:18::18::18::18::18::18:
Güzel haberlerle gelin hepiniz inşallahhh
Biz bugün çok mutluyuz.Arkadaşım gelecek öğleye oturmaya.Yemek hazırlayacağım az sonra.Bi pasta tarifi deneyeceğim bugün.Tarifini yazarım akşama sonucu ve tadıyla hatta fotosuyla beraberÇok çok basit bişey.Hamişler bile yapabilir o kadar basit.
Hadi ben kaçayım.Gelmeye çalışacağım sık sık.Merak ediyorum hepinizi:44::44::44::44::44::44::44::44:
günaydın canım uyku falan değil canım wavesle aynı şeyler benim ki ayın 27 sinde ama bir başıma ancak bitiriim o yüzden gelemiyorum vakit bulunca bakıyorumKızlar nerelerdesiniz yahu?Dünden beri kimse gelmemiş
Epack,waves,cadiozy,msmesi kızlar sizler de gelmemişsiniz?? Bebişleriniz mışıl mışıl uyumuştur da siz de dinlenmişsinizdir inşallah:26:
İncim,karapissom,cevodileksu,tubaaydan,tubilosh,mevanur..... :44::44::44::44::44::44:
Biz bugün çok mutluyuz.Arkadaşım gelecek öğleye oturmaya.Yemek hazırlayacağım az sonra.Bi pasta tarifi deneyeceğim bugün.Tarifini yazarım akşama sonucu ve tadıyla hatta fotosuyla beraberÇok çok basit bişey.Hamişler bile yapabilir o kadar basit.
Hadi ben kaçayım.Gelmeye çalışacağım sık sık.Merak ediyorum hepinizi:44::44::44::44::44::44::44::44:
evet canım bu oluyor. kendini üşütmemeye dikkat et birde canının çektiği şeyi yememezlık yapma canım.Kizlar birsey sormak istiyorum. Dun gece iki defa bana titreme geldi. Usuyorum sanki titriyorum.
Ezgi dun gece fazla emmedi goguslerim tas gibiydi ondan olabilir mi? Sut sitmasi diyorlar bu mu? Ben de hemen sagdim. Sonra olmadi.
kIzlar iyi günler hepinize
Ben koşturmaca içindeyim. Salonun perdelerini yıkamaya attım süpür, sil temizlik işleri. Bir yandan minnoşumla uğraşıyorum nasıl vaktin geçtiğinden haberim yok:) Aralarda gelmeye çalışıyorum. Ayşecim pastanın tarifini merakla bekliyorum. Güzel oturmalar size.
Cadıozy canım benim görümcemede öyle birşey olmuştu ama onun ağırdı yani enfeksiyon kapmış. Seninki daha farklı bir durum sanırım. kendine dikkat etsin anneler aman hastalanmasınlar bebişlerle işimiz çoookk zor çünkü.
Kesinlikle cok korkuyorum hasta olursam diye. Kat kat giyiniyorum.kIzlar iyi günler hepinize
Ben koşturmaca içindeyim. Salonun perdelerini yıkamaya attım süpür, sil temizlik işleri. Bir yandan minnoşumla uğraşıyorum nasıl vaktin geçtiğinden haberim yok:) Aralarda gelmeye çalışıyorum. Ayşecim pastanın tarifini merakla bekliyorum. Güzel oturmalar size.
Cadıozy canım benim görümcemede öyle birşey olmuştu ama onun ağırdı yani enfeksiyon kapmış. Seninki daha farklı bir durum sanırım. kendine dikkat etsin anneler aman hastalanmasınlar bebişlerle işimiz çoookk zor çünkü.
günaydın canım uyku falan değil canım wavesle aynı şeyler benim ki ayın 27 sinde ama bir başıma ancak bitiriim o yüzden gelemiyorum vakit bulunca bakıyorum
evet canım bu oluyor. kendini üşütmemeye dikkat et birde canının çektiği şeyi yememezlık yapma canım.
waves kolay gelsin canım
karapisso ve inci hakkınızda herhangi bir bilgi yok eminim tüm topik benim gibi sizleri çok merak ediyoruz iyimisiniz haberi olan ne olur yazsın
Topicimizin ablası ve en küçüğü kim acaba ben yaşlarınızı pek bilmiyorum..
Kendimden başlayım 1 şubat 1986 doğumluyum.. Doğum tarihimi söylemeyi yaşımı söylemeye tercih ediyorum :)) yaşlanıyorum mu acaba :)
Kızlar herkese merhaba. .
Yoğun ve yorucu birgün geçirdim.
Yerli malı haftamızı kutladik ve çok güzel geçti.
Dilek bilal bebegiyle beraber evinde kızlar. .
Facebook a yazmistı.
Bu arada bende aralık 84 doğumluyum. 30 yaşıma girdim ne yazikki:))
Yemek ve pasta tarifleri konusunda yardımcı olabilirim hatta face te Eyvah Aslı Mutfakta sayfama beklerim:))
Kizlar birsey sormak istiyorum. Dun gece iki defa bana titreme geldi. Usuyorum sanki titriyorum.
Ezgi dun gece fazla emmedi goguslerim tas gibiydi ondan olabilir mi? Sut sitmasi diyorlar bu mu? Ben de hemen sagdim. Sonra olmadi.
Ooooo Aslı Hanım'a bak sen on parmakta on marifet. Maşaallah sana
Epack,waves,cadiozy,msmesi kızlar sizler de gelmemişsiniz?? Bebişleriniz mışıl mışıl uyumuştur da siz de dinlenmişsinizdir inşallah:26:
Kizlar birsey sormak istiyorum. Dun gece iki defa bana titreme geldi. Usuyorum sanki titriyorum.
kIzlar iyi günler hepinize
S.a kızlar 15.11.1987 doğumluyum. Derdemez 26 yaşına girdim.
Eve geldiğimden beri çok kötüydüm canlarım.
Bir sıkıntı vardı içimde artık yere göğe sığmadım
Bilal emmek istemiyordu uyuyordu sürekli.her an ölecekmişim gibi hissediyordum.
Dün hıçkıra hıçkıra ağladım. Normal doğuramadığım için kendimi suçluyorum. Bugün arkadaşımla konuştuğum 42 haftasını doldugu gün normal doğurdu suni ile. Onun adına çok sevindim ama nedendir bilmiyorum kendi adıma üzüldüm.
Sabahtan beri emiyor şükür bende biraz iyiyim. Lohusalık dedikleri buymuşşş
Canim benim hepsi gececek hepimizi neler yasadik. Lohusalik cok zor ama bak bilal bebek bir haftalik oldu bile. Cok zor seyler yasadin kolay degil ama hepsi gecti bak bilalin yaninda. Onu bol bol kokla. Hele bir ayi dolsun gormeye baslasin bak ondan sonrasi cok egleneli olacak. Cok opuyorum sizi.S.a kızlar 15.11.1987 doğumluyum. Derdemez 26 yaşına girdim.
Dün hıçkıra hıçkıra ağladım. Normal doğuramadığım için kendimi suçluyorum. Bugün arkadaşımla konuştuğum 42 haftasını doldugu gün normal doğurdu suni ile. Onun adına çok sevindim ama nedendir bilmiyorum kendi adıma üzüldüm.
Fazla gelince usutuyor az gelince de terletiyor sanirimEvet canim ezgi enmedigi icin titreme olmussun.sut birikince oyle olur.
Tesekkur ederim Sulem. Fazla suttenmis bayatladi herhaldeCanım ben işteyim yoğunuz fırsat oluncada hemen koridorda
yürüyüyorum sırt ağrıma ii geliyor
sana kolay gelsin tarifin şayet basitse hafta sonu bende yapayım
zaten buaralar deliler gibi tatlı şeyler yemek istiyorum
kan şekerim çok düşük sanırım ondan oluyor
ii oturmalar size...
canım geçmiş olsun dikkat et kendine...
ii günler ohh maşallh evin mis gibi olmuştur
birde ben yapabilsem artık doğuma yakın
temizlikçimi alıp perdeleri yıkarım
sanada kolaylıklar diliyorum..
dilekkk nasılsın bilalimiz nasıl neden kötüsün canım
moralini bozma senin elinde olan bir şey değilki Rabbim öyle
nasip etmiş çok şükür sende bebişinde iyiyseniz
gerisini düşünme herkesin imtihanı farklı
bebişimiz nasıl merak ediyorum kime benziyor..
Poşet sesi duyduğunda birden ağlamaya başlar..
annesini emerken anne hapşurur veya öksürürse ilk önce anneye ne oldu der gibi bakıp sonra içli içli ağlar:)
kendi kendine yatakta uslu bir şekilde tepinirken anne içeri girdiğinde yan gözle bakıp birden mızırdanmaya başlar..
anne mutfaktayken yatağında dönenceden artık sıkılmışsa birden canı yanmış kedi yavrusu gibi viyaklayarak anneyi yanına koşturmayı başarır :)
sonunda anne yorgun, doğru düzgün yemek yapamamış, yarı aç ve bakımsız bir şekilde bir günü daha bitirmiştir :))
Topicimizin ablası ve en küçüğü kim acaba ben yaşlarınızı pek bilmiyorum..
Kendimden başlayım 1 şubat 1986 doğumluyum.. Doğum tarihimi söylemeyi yaşımı söylemeye tercih ediyorum :)) yaşlanıyorum mu acaba :)
ben de 24 kasim 1983 ama yasim 29 bucuk 30 olmiycam
S.a kızlar 15.11.1987 doğumluyum. Derdemez 26 yaşına girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?