• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Kizlar birsey sormak istiyorum. Dun gece iki defa bana titreme geldi. Usuyorum sanki titriyorum.
Ezgi dun gece fazla emmedi goguslerim tas gibiydi ondan olabilir mi? Sut sitmasi diyorlar bu mu? Ben de hemen sagdim. Sonra olmadi.
Süt dolduğu için o bitanem.Benimde çok olurdu emziremediğim dönemde.
kIzlar iyi günler hepinize
Ben koşturmaca içindeyim. Salonun perdelerini yıkamaya attım süpür, sil temizlik işleri. Bir yandan minnoşumla uğraşıyorum nasıl vaktin geçtiğinden haberim yok:) Aralarda gelmeye çalışıyorum. Ayşecim pastanın tarifini merakla bekliyorum. Güzel oturmalar size.
Cadıozy canım benim görümcemede öyle birşey olmuştu ama onun ağırdı yani enfeksiyon kapmış. Seninki daha farklı bir durum sanırım. kendine dikkat etsin anneler aman hastalanmasınlar bebişlerle işimiz çoookk zor çünkü.
Allah yardımcın olsun minnoşla çok zordur işin:29:
canım senin doğumunu 12 aralık diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi. Bebeğin ve sen ikinizde iyisinizdir inşallah. Haberlerini bekliyoruz merakla...
Özayder in doğum hikayesini daha bilmiyoruz o da çok yoğun olmalı.
Sırada İNCİ miz var inşallah o da bebeğine kavuşacak. Hamişlerimiz azalıyor yakında hiç kalmayacak mı nedir:)
En sonda Duygubaby var sanırım. Diğer bekleyen arkadaşlarımız da hamile olsunlarda inşallah topicimiz hamişsiz kalmasın.
:27::27::27:Sırada 2.bebişler var:27::27::27::27::27:
Topicimizin ablası ve en küçüğü kim acaba ben yaşlarınızı pek bilmiyorum..
Kendimden başlayım 1 şubat 1986 doğumluyum.. Doğum tarihimi söylemeyi yaşımı söylemeye tercih ediyorum :)) yaşlanıyorum mu acaba :)
15 eylül 1981 doğumluyum ben.Daha benden büyüğü çıkmamış :27::27:

S.a kızlar 15.11.1987 doğumluyum. Derdemez 26 yaşına girdim.
Eve geldiğimden beri çok kötüydüm canlarım.
Bir sıkıntı vardı içimde artık yere göğe sığmadım :14:
Bilal emmek istemiyordu uyuyordu sürekli.her an ölecekmişim gibi hissediyordum.
Dün hıçkıra hıçkıra ağladım. Normal doğuramadığım için kendimi suçluyorum. Bugün arkadaşımla konuştuğum 42 haftasını doldugu gün normal doğurdu suni ile. Onun adına çok sevindim ama nedendir bilmiyorum kendi adıma üzüldüm.
Sabahtan beri emiyor şükür bende biraz iyiyim. Lohusalık dedikleri buymuşşş :14:
Canıımm sakın eve tıkılıp kalma.Bebeği emzir çık 10 dk bile olsa dışarda dur.Sıkı giyin üşütme ama derin nefes almalısın dışarıda.Oksijensiz daha da beter oluyor ruhu insanın.Allah esirgesin çok ağır geçirenler,hala ben gibi atlatamayanlar var bu depresyonu.Benim hala burnumun direği sızlar doğum konusunda.Ama elimde olan bişey değildiki sezeryan olmak.Hele senin gibi sonuna kadar dayanmış birisi için hiç de vicdan azabı duyulacak bi durum değil:29:
Poşet sesi duyduğunda birden ağlamaya başlar..
annesini emerken anne hapşurur veya öksürürse ilk önce anneye ne oldu der gibi bakıp sonra içli içli ağlar:)
kendi kendine yatakta uslu bir şekilde tepinirken anne içeri girdiğinde yan gözle bakıp birden mızırdanmaya başlar..
anne mutfaktayken yatağında dönenceden artık sıkılmışsa birden canı yanmış kedi yavrusu gibi viyaklayarak anneyi yanına koşturmayı başarır :)
sonunda anne yorgun, doğru düzgün yemek yapamamış, yarı aç ve bakımsız bir şekilde bir günü daha bitirmiştir :))
:52::52::52:poşet sesinde ağlaması hariç hepsi aynı :51::51::51::51::51::51::51:
selam yafrilerrr
şu sıralar yine yoğun günlerdeyim. kusura bakmayın sık gelemiyorum ama hep aklımdasınız ve sizi çok özlüyorum :16:

selam ayşecan...
kuzu oğluşumun göz rahatsızlıgı eşie geçtiği için kaç gündür onunla ugraşmaktayım.
göz nezlesi (gribi) bulaşıcıymış. eşimde atlatmak üzere ama sürekli ilaç damlat, bogaz agrısı için bişeyler yap, çocuklar hasta olmasın diye uzak tutmaya çalış derken uzak kaldım biraz.
bu arada pastanın tarifini ve resmini bekliyorum :) :29:

Allah yardımcınız olsun canım.Çok geçmiş olsun.Çabuk dön aramızaaaaaa

:nazar:
$image.jpg
Kizlar hepinize merhaba
Bende oglusumun fotografini yuklemeye calistim insallah olmustur
Annedir,kayinvalidedir hepsi gittiler kaldim Doruk beyle bir basimiza,cekirdek aile olmak ne guzel seymis yahuu
Allahima bunlerce sukur bizlere bu duyguyu yasatti,allahim olmayanlarasa nasip et rabbim
Gunler malum yogun geciyor pek sik giremiyorum ara ara girip yazilanlari okumaya calisiyorum iste
Bu arada benim de dogum tarihim 28.09.1983
Optum hepinizi

Pasta olmadı :((( Beceriksizmiyim tarifi eksikmi yazmışlar bilemedim.:26: Tarifi olduğu gibi aktarıyorum sizlere de.
İRMİKLİ TOPLAR
3 çay fincanı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket krem şanti.
Süt,şeker ve irmiği pişirip soğutun.Krem şantiyi soğumuş irmiğe karıştırın.Ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp h.cevizinde yuvarlayın.Badem,fıstık vs ile süsleyin.
Hamur çok cıvık olduğu için yuvarlanmadı.Tadı çok hafif oldu ama bişim veremediğim için bebek maması gibi duruyor:35: Foto koyup içinizi bulandırmak istemedim:25:

Arkideşim geldi,sohbet ettik,yemek yedik.Çok iyi geldi bana da.Havuza yazılacak gibiyim.Araştırma içindeyim.Bel ağrıma iyi geleceğini söylemişti dr.Zayıflamama ve ruhuma da iyi gelecek.%100 eminim:31::31::31::31::31:Tabi gidersem:33:

Yarın annem gelecek sabahtan.

Akşama yemek yapmadım.Umduğunu değil yaptığını yiyecek benim herif.:37::37::37::37::37::37:

Başım çok ağrımaya başladı az önce.Kuzucumda kendi kendine ellerini oynar.Kalkıyım çorba bari yapayım adama.Havada soğuk içi ısınsın garibin.:38:

Eki Görüntüle 900607
Kizlar hepinize merhaba
Annedir,kayinvalidedir hepsi gittiler kaldim Doruk beyle bir basimiza,cekirdek aile olmak ne guzel seymis yahuu
Allahima bunlerce sukur bizlere bu duyguyu yasatti,allahim olmayanlarasa nasip et rabbim
Gunler malum yogun geciyor pek sik giremiyorum ara ara girip yazilanlari okumaya calisiyorum iste
Optum hepinizi

Aman Allahım bir yakışıklı daha gelmiş aramıza.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah uzuun bir ömür versin sevidklerinle sana Doruk bey:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım ben işteyim yoğunuz fırsat oluncada hemen koridorda
yürüyüyorum sırt ağrıma ii geliyor
sana kolay gelsin tarifin şayet basitse hafta sonu bende yapayım
zaten buaralar deliler gibi tatlı şeyler yemek istiyorum
kan şekerim çok düşük sanırım ondan oluyor
ii oturmalar size...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

ii günler ohh maşallh evin mis gibi olmuştur
birde ben yapabilsem artık doğuma yakın
temizlikçimi alıp perdeleri yıkarım
sanada kolaylıklar diliyorum..

dilekkk nasılsın bilalimiz nasıl neden kötüsün canım
moralini bozma senin elinde olan bir şey değilki Rabbim öyle
nasip etmiş çok şükür sende bebişinde iyiyseniz
gerisini düşünme herkesin imtihanı farklı
bebişimiz nasıl merak ediyorum kime benziyor..
canım aynı babası :)
İnşaallah iyiyim tatlımmmm,iyi olmak zorundayım :34:
karapisso
canım doğumla beraber çok sıkıntı çektin kolaymı yaşadığın şeyler. Hem 4 kilo bebişi normal doğuramaman kadar doğal bir şey yok. Ben burda söyledim keşke bilselerdi de en baştan sezaryana alsalardı seni hiç olmazsa o kadar sancı çekmezdin.
kısmetim böyleymiş canım elden ne gelir.
inşaallah çok iyi olacağım.
Canim benim hepsi gececek hepimizi neler yasadik. Lohusalik cok zor ama bak bilal bebek bir haftalik oldu bile. Cok zor seyler yasadin kolay degil ama hepsi gecti bak bilalin yaninda. Onu bol bol kokla. Hele bir ayi dolsun gormeye baslasin bak ondan sonrasi cok egleneli olacak. Cok opuyorum sizi.

Fazla gelince usutuyor az gelince de terletiyor sanirim :-):-) fazla emince sicak basiyor bana.
Insan vucudunu cozmek cok zor izelim..

Tesekkur ederim Sulem. Fazla suttenmis bayatladi herhalde :-):-)

:9: bu hareketler bana birini hatirlatti :-) benim kizim da camasir makinesinin sesini sevmiyor ama elektrik supurgesinin sesinde uyuyor:-)
inşaallah kuzum dilerim herşey en kıza zamanda düzelir...
selam yafrilerrr
şu sıralar yine yoğun günlerdeyim. kusura bakmayın sık gelemiyorum ama hep aklımdasınız ve sizi çok özlüyorum :16:

selam ayşecan...
kuzu oğluşumun göz rahatsızlıgı eşie geçtiği için kaç gündür onunla ugraşmaktayım.
göz nezlesi (gribi) bulaşıcıymış. eşimde atlatmak üzere ama sürekli ilaç damlat, bogaz agrısı için bişeyler yap, çocuklar hasta olmasın diye uzak tutmaya çalış derken uzak kaldım biraz.

canım bebiş fazla emmeyince oluyor o. bide dikkat et canın bişey çekip yemediğin zaman da şişip ateş yapio. umma mı ne diolar ona.
hamile gibi dikkat etmemiz lazım aslında...

bu arada kızın çok sevimli olmuş maşallah :16:
zaman nasıl çabuk geçiyorsa bebişler de okadar çabuk büyyolar ve değişiolar... git gide güzelleşiolar

ben 15 Nisan 1988 doğumluyum :31:

bakalım en küçüğümüz kim çıkıcak...

hehehhh buçuğunu yerim :1:

karapissommm kuzu lohusalık beter bişi yaa...
aman diim herşeye pozitif bak. sıkıntı yapma.
lohusalık sendromu zor birşey. biraz çaba gösterirsen girmeden atlatırsın...

bebişin daha güzel daha sık emicek, sıkıntılarının hepsi geçicek Rabbimin izniyle...

çok öpüyorum canım. azıcık birbirinize alışın,toparlanın diye çok aramıyorum kuzu. Yanlış anlama olurmu :29:
olurmu kuuzm ara sen müsaitsem seve seve konuşuruz. seviyorum seni ve sesini duymayı :34:
Süt dolduğu için o bitanem.Benimde çok olurdu emziremediğim dönemde.

Allah yardımcın olsun minnoşla çok zordur işin:29:

:27::27::27:Sırada 2.bebişler var:27::27::27::27::27:

15 eylül 1981 doğumluyum ben.Daha benden büyüğü çıkmamış :27::27:

Canıımm sakın eve tıkılıp kalma.Bebeği emzir çık 10 dk bile olsa dışarda dur.Sıkı giyin üşütme ama derin nefes almalısın dışarıda.Oksijensiz daha da beter oluyor ruhu insanın.Allah esirgesin çok ağır geçirenler,hala ben gibi atlatamayanlar var bu depresyonu.Benim hala burnumun direği sızlar doğum konusunda.Ama elimde olan bişey değildiki sezeryan olmak.Hele senin gibi sonuna kadar dayanmış birisi için hiç de vicdan azabı duyulacak bi durum değil:29:

:52::52::52:poşet sesinde ağlaması hariç hepsi aynı :51::51::51::51::51::51::51:

Allah yardımcınız olsun canım.Çok geçmiş olsun.Çabuk dön aramızaaaaaa
evt kuzum haklısın keike elimizde olsaydı ama onunda olumlu yanlarını düşünmye çalışıyorum.
2.bebşimde günü belli olacak :52:
Eki Görüntüle 900607
Kizlar hepinize merhaba
Optum hepinizi
oyy maşaallah kuzum Allah analı babalı büyütsün.

canım ben buna çok benzer iki tarif biliyorum biri çikolatalı toplar, diğeri havuçlu toplar.
Ama ikisinde de hamur yoğurulunca tam kıvamında olmuyor. 1-2 saat buzdolabında beklettikten sonra katılaşıyor daha sonra şekil veriyorsun.

Bir emzikli bebek daha :) Ben alıştıramadığım için görünce imreniyorum.
Allah bağışlasın tatlı mı tatlı bir bebişimiz daha varmış. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.

Kizlar merhaba. Bugun annemle abim geldo. Yarin 8, 30 da muaysne var. Dogum olabilir. Heepiniz hakkinizi helal stsin. Icimden aglamak gelio. Heyecanliyim korkuyorum. Yavrumu insallah sagsaglim kucagima alirim bol sutum olurda bol bol emziririm. Hmn ayaklanmayi cokk istiyorum. Rabbim yardimcim olsun. Allah im sen hayirlisini nasip st. Kafamda bi ton soru var. Allah ima sigindim. 2 gun kalinio hastanede. Dualarinizda banada yer verin....

Kizlar merhaba. Bugun annemle abim geldo. Yarin 8, 30 da muaysne var. Dogum olabilir. Heepiniz hakkinizi helal stsin. Icimden aglamak gelio. Heyecanliyim korkuyorum. Yavrumu insallah sagsaglim kucagima alirim bol sutum olurda bol bol emziririm. Hmn ayaklanmayi cokk istiyorum. Rabbim yardimcim olsun. Allah im sen hayirlisini nasip st. Kafamda bi ton soru var. Allah ima sigindim. 2 gun kalinio hastanede. Dualarinizda banada yer verin....

Canim nerde hangi hastanede yapicaksin dogumu?rabbim yardimcin olsun.hayirlisiyla al bebisini kucagina insllh

Inci
Canım inşallah herşey hayırlısıyla herşey çok güzel olacak. .
Bebeğini sağsalim kucağına al da gerisi önemli değil. .
Sütün de gelir hersey de olur.
Anacığında gelmiş yanlız da değilsin.
Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle dön..

Ayşe canım irmiğini az pisirmiş olabilirsin.
Karıştırırken kaşığının agirlastığını hissetmen lazım. Yada ocaktan aldıktan sonra bi süre bekleyip ılınınca şekil vermelisin.
Portakal ağacının tarifi olması lazım bu..

Eki Görüntüle 900607
Kizlar hepinize merhaba
Optum hepinizi

Canım maşallah doruk pek bi tatlı.
Rabbim nazarlardan korusun inşallah
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. .

selam yafrilerrr

selam ayşecan...

canım bebiş fazla emmeyince oluyor o. bide dikkat et canın bişey çekip yemediğin zaman da şişip ateş yapio. umma mı ne diolar ona.
hamile gibi dikkat etmemiz lazım aslında...

bu arada kızın çok sevimli olmuş maşallah :16:
zaman nasıl çabuk geçiyorsa bebişler de okadar çabuk büyyolar ve değişiolar... git gide güzelleşiolar

ben 15 Nisan 1988 doğumluyum :31:

bakalım en küçüğümüz kim çıkıcak...

hehehhh buçuğunu yerim :1:

karapissommm kuzu lohusalık beter bişi yaa...
aman diim herşeye pozitif bak. sıkıntı yapma.
lohusalık sendromu zor birşey. biraz çaba gösterirsen girmeden atlatırsın...

bebişin daha güzel daha sık emicek, sıkıntılarının hepsi geçicek Rabbimin izniyle...

çok öpüyorum canım. azıcık birbirinize alışın,toparlanın diye çok aramıyorum kuzu. Yanlış anlama olurmu :29:
Dimi ya tubisim ne cabuk geciyor gunler. Tesekkur ederiz tubis teyzesi cok fena ama var ya numaraci :-)
Haklisin dikkat etmemiz lazim ama ezgiyle ugrasmaktan kendimi unutuyorum.
Eki Görüntüle 900607
Kizlar hepinize merhaba
Optum hepinizi
Oyy yerim ben bu beyi masallah canim ya Allah uzun omur versin. Emziginizin markasi ne? Waves gibi ben de alistiramadim..:-)

Allah yardimcin olsun incim hayirlisiyla kavusacaksin kizina. Bir an ben de 1 ekim akşamını hatirladim. Seni cok iyi anliyorum ama inan hepsi unutuluyor kizinla ugrasirken hicbiri aaklina gelmeyecek. Dualarim sizinle...

Kızlar galiba en yaşlı benim25 Eylül 1979 :14:artık hepiniz teyze dersiniz bana:27:ben de bir yoğun günler günü getiremiyorum 3 çocuk zormuş:26:nereye yetişeyim şaşırıyorum bazen.ahmet artık daha çok ilgi istiyor göz nezlesini biraz atlattı dahaiyisin öksürmüyor en azından.
Karapisso canım eve geçmişsin Mevlam yavrunla huzurlu sağlıklı bol sütlü günler verdîn sana.normal doğum durumuna da takılma canım benim herşey nasip kısmet. Ben de istemiştim ama sağ olan 3 evladımı sezeryanla,vefat eden yavrularımı normal doğurdum.önemli olan sağlık anlayacağın. Yavrunu da seni de öpüyorum.
Inci kuzum sen de hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah .çıtı pıtı kızın kucağına gelir inşallah.hiç korkma herşey güzel olacak.
Kızlar birhaber aldık baya bir canımız sıkıldı.vefat eden görümcemin eşi evlendi dün. Hayat ne kadar acımasız hem de 24 yaşında biriyle daha 40 ı yeni çıkmıştı:43:çok üzüldüm duyunca herşey boş vay gidene yani...
Oğluşumdan hepinize öpücükler:nazar: $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Eki Görüntüle 900607
Kizlar hepinize merhaba
Optum hepinizi

Canıııım çok tatlı maşallah :nazar:

Hepinize iyi akşamlar, gelemedim kaç sanirim Ayın 8 inde aniden yoğun akıntı şeklinde başlayan kanama ayın 15 ine kadar kahverengi akıntı olarak devam etti. 15 inde yoğun bir kanama ile sanirim normal regl başladı.Zaten regli 15 inde bekliyordum ama önceki neydi anlamadım gitti. bugün 12. gün. Karapisso ma özeni p lohusalik mi yasiyorum acaba :)

Kesinlikle cok korkuyorum hasta olursam diye. Kat kat giyiniyorum.
Kolay gelsin canim.

Evet ya nerde bu kizlar ben de merak ediyorum. Inslalla iyilerdir..
Peki dikkat ederimminecim..abla mi desem yok ya sen daha citirsin...:-)
canın nasıl hitap etmek istiyorsa öyle et canım 37 bir çıtırım ben. yoksa kıtır mı desem
Topicimizin ablası ve en küçüğü kim acaba ben yaşlarınızı pek bilmiyorum..
Kendimden başlayım 1 şubat 1986 doğumluyum.. Doğum tarihimi söylemeyi yaşımı söylemeye tercih ediyorum :)) yaşlanıyorum mu acaba :)
6 10 1976 doğumluyum abla benim yada dezze
S.a kızlar 15.11.1987 doğumluyum. Derdemez 26 yaşına girdim.
Eve geldiğimden beri çok kötüydüm canlarım.
Bir sıkıntı vardı içimde artık yere göğe sığmadım :14:
Bilal emmek istemiyordu uyuyordu sürekli.her an ölecekmişim gibi hissediyordum.
Dün hıçkıra hıçkıra ağladım. Normal doğuramadığım için kendimi suçluyorum. Bugün arkadaşımla konuştuğum 42 haftasını doldugu gün normal doğurdu suni ile. Onun adına çok sevindim ama nedendir bilmiyorum kendi adıma üzüldüm.
Sabahtan beri emiyor şükür bende biraz iyiyim. Lohusalık dedikleri buymuşşş :14:
kuzum benim hoşgeldiniz .ağlama artık neolur .hepsi geçti gitti. ağlamaya gelince inan normal doğum yapsanda ağlayacak sebeb bulurdun inanki önemli olan evde sağlıkla biraradsınız ya gerisi fasafiso gül artık kız gül ne mutlu sınavını hayırlısıyla verdin tekrar hhhooooooşşşgggeeiidiinnniiiiz :nazar::nazar::nazar::72::72::72::nazar::nazar::nazar:

Kızlar galiba en yaşlı benim25 Eylül 1979 :14:artık hepiniz teyze dersiniz bana:27:ben de bir yoğun günler günü getiremiyorum 3 çocuk zormuş:26:nereye yetişeyim şaşırıyorum bazen.ahmet artık daha çok ilgi istiyor göz nezlesini biraz atlattı dahaiyisin öksürmüyor en azından.
Karapisso canım eve geçmişsin Mevlam yavrunla huzurlu sağlıklı bol sütlü günler verdîn sana.normal doğum durumuna da takılma canım benim herşey nasip kısmet. Ben de istemiştim ama sağ olan 3 evladımı sezeryanla,vefat eden yavrularımı normal doğurdum.önemli olan sağlık anlayacağın. Yavrunu da seni de öpüyorum.
Inci kuzum sen de hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah .çıtı pıtı kızın kucağına gelir inşallah.hiç korkma herşey güzel olacak.
Kızlar birhaber aldık baya bir canımız sıkıldı.vefat eden görümcemin eşi evlendi dün. Hayat ne kadar acımasız hem de 24 yaşında biriyle daha 40 ı yeni çıkmıştı:43:çok üzüldüm duyunca herşey boş vay gidene yani...
Oğluşumdan hepinize öpücükler:nazar:Eki Görüntüle 900869 Eki Görüntüle 900870 Eki Görüntüle 900871 Eki Görüntüle 900872

Burda da kendi çapında konuşmaya çalışırken görüyorsunuz:9:Eki Görüntüle 900902 Eki Görüntüle 900904

o enişteye bir şeyler demek geliyor ama demiycem içimden geçenleri tahmin ediyorsunuzdur.kadın olsaydı hayat dururdu erkek için devam ediyor. feyzza allahım esirgesin maşalllah ne hızlı büyüyorlar ya bir bakıcaz yürüyecek bu paşalar sultanlar:nazar::nazar::nazar:

Back