- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.521
Süt dolduğu için o bitanem.Benimde çok olurdu emziremediğim dönemde.Kizlar birsey sormak istiyorum. Dun gece iki defa bana titreme geldi. Usuyorum sanki titriyorum.
Ezgi dun gece fazla emmedi goguslerim tas gibiydi ondan olabilir mi? Sut sitmasi diyorlar bu mu? Ben de hemen sagdim. Sonra olmadi.
Allah yardımcın olsun minnoşla çok zordur işinkIzlar iyi günler hepinize
Ben koşturmaca içindeyim. Salonun perdelerini yıkamaya attım süpür, sil temizlik işleri. Bir yandan minnoşumla uğraşıyorum nasıl vaktin geçtiğinden haberim yok:) Aralarda gelmeye çalışıyorum. Ayşecim pastanın tarifini merakla bekliyorum. Güzel oturmalar size.
Cadıozy canım benim görümcemede öyle birşey olmuştu ama onun ağırdı yani enfeksiyon kapmış. Seninki daha farklı bir durum sanırım. kendine dikkat etsin anneler aman hastalanmasınlar bebişlerle işimiz çoookk zor çünkü.
Sırada 2.bebişler varcanım senin doğumunu 12 aralık diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi. Bebeğin ve sen ikinizde iyisinizdir inşallah. Haberlerini bekliyoruz merakla...
Özayder in doğum hikayesini daha bilmiyoruz o da çok yoğun olmalı.
Sırada İNCİ miz var inşallah o da bebeğine kavuşacak. Hamişlerimiz azalıyor yakında hiç kalmayacak mı nedir:)
En sonda Duygubaby var sanırım. Diğer bekleyen arkadaşlarımız da hamile olsunlarda inşallah topicimiz hamişsiz kalmasın.
15 eylül 1981 doğumluyum ben.Daha benden büyüğü çıkmamışTopicimizin ablası ve en küçüğü kim acaba ben yaşlarınızı pek bilmiyorum..
Kendimden başlayım 1 şubat 1986 doğumluyum.. Doğum tarihimi söylemeyi yaşımı söylemeye tercih ediyorum :)) yaşlanıyorum mu acaba :)
Canıımm sakın eve tıkılıp kalma.Bebeği emzir çık 10 dk bile olsa dışarda dur.Sıkı giyin üşütme ama derin nefes almalısın dışarıda.Oksijensiz daha da beter oluyor ruhu insanın.Allah esirgesin çok ağır geçirenler,hala ben gibi atlatamayanlar var bu depresyonu.Benim hala burnumun direği sızlar doğum konusunda.Ama elimde olan bişey değildiki sezeryan olmak.Hele senin gibi sonuna kadar dayanmış birisi için hiç de vicdan azabı duyulacak bi durum değilS.a kızlar 15.11.1987 doğumluyum. Derdemez 26 yaşına girdim.
Eve geldiğimden beri çok kötüydüm canlarım.
Bir sıkıntı vardı içimde artık yere göğe sığmadım
Bilal emmek istemiyordu uyuyordu sürekli.her an ölecekmişim gibi hissediyordum.
Dün hıçkıra hıçkıra ağladım. Normal doğuramadığım için kendimi suçluyorum. Bugün arkadaşımla konuştuğum 42 haftasını doldugu gün normal doğurdu suni ile. Onun adına çok sevindim ama nedendir bilmiyorum kendi adıma üzüldüm.
Sabahtan beri emiyor şükür bende biraz iyiyim. Lohusalık dedikleri buymuşşş
poşet sesinde ağlaması hariç hepsi aynıPoşet sesi duyduğunda birden ağlamaya başlar..
annesini emerken anne hapşurur veya öksürürse ilk önce anneye ne oldu der gibi bakıp sonra içli içli ağlar:)
kendi kendine yatakta uslu bir şekilde tepinirken anne içeri girdiğinde yan gözle bakıp birden mızırdanmaya başlar..
anne mutfaktayken yatağında dönenceden artık sıkılmışsa birden canı yanmış kedi yavrusu gibi viyaklayarak anneyi yanına koşturmayı başarır :)
sonunda anne yorgun, doğru düzgün yemek yapamamış, yarı aç ve bakımsız bir şekilde bir günü daha bitirmiştir :))
selam yafrilerrr
şu sıralar yine yoğun günlerdeyim. kusura bakmayın sık gelemiyorum ama hep aklımdasınız ve sizi çok özlüyorum
selam ayşecan...
kuzu oğluşumun göz rahatsızlıgı eşie geçtiği için kaç gündür onunla ugraşmaktayım.
göz nezlesi (gribi) bulaşıcıymış. eşimde atlatmak üzere ama sürekli ilaç damlat, bogaz agrısı için bişeyler yap, çocuklar hasta olmasın diye uzak tutmaya çalış derken uzak kaldım biraz.
bu arada pastanın tarifini ve resmini bekliyorum :)
Allah yardımcınız olsun canım.Çok geçmiş olsun.Çabuk dön aramızaaaaaa