• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

:nazar:
Eki Görüntüle 900607
Kizlar hepinize merhaba
Bende oglusumun fotografini yuklemeye calistim insallah olmustur
Annedir,kayinvalidedir hepsi gittiler kaldim Doruk beyle bir basimiza,cekirdek aile olmak ne guzel seymis yahuu
Allahima bunlerce sukur bizlere bu duyguyu yasatti,allahim olmayanlarasa nasip et rabbim
Gunler malum yogun geciyor pek sik giremiyorum ara ara girip yazilanlari okumaya calisiyorum iste
Bu arada benim de dogum tarihim 28.09.1983
Optum hepinizi

bir yakışıklı daha kuzum maşallah allahım analı babalı büyütsün .hayırlı kısmetli imanlı olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

Kizlar merhaba. Bugun annemle abim geldo. Yarin 8, 30 da muaysne var. Dogum olabilir. Heepiniz hakkinizi helal stsin. Icimden aglamak gelio. Heyecanliyim korkuyorum. Yavrumu insallah sagsaglim kucagima alirim bol sutum olurda bol bol emziririm. Hmn ayaklanmayi cokk istiyorum. Rabbim yardimcim olsun. Allah im sen hayirlisini nasip st. Kafamda bi ton soru var. Allah ima sigindim. 2 gun kalinio hastanede. Dualarinizda banada yer verin....

allahım hayırla gidip dönmeti nasip etsin inşallah.rabbim yüreğine ferahlık huzur versin inşallh.korkularından emineylesin inşallh

Hepinize iyi akşamlar, gelemedim kaç sanirim Ayın 8 inde aniden yoğun akıntı şeklinde başlayan kanama ayın 15 ine kadar kahverengi akıntı olarak devam etti. 15 inde yoğun bir kanama ile sanirim normal regl başladı.Zaten regli 15 inde bekliyordum ama önceki neydi anlamadım gitti. bugün 12. gün. Karapisso ma özeni p lohusalik mi yasiyorum acaba :)

buay inşallah hedefi 12 den vurursun canım rahim hazırlık yapıyo hamilelik öncesi. benimde saçma sapan olmuştu hamile kalmadan

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba. .
Yoğun ve yorucu birgün geçirdim.
Yerli malı haftamızı kutladik ve çok güzel geçti.

Dilek bilal bebegiyle beraber evinde kızlar. .
Facebook a yazmistı.

Bu arada bende aralık 84 doğumluyum. 30 yaşıma girdim ne yazikki:))

Yemek ve pasta tarifleri konusunda yardımcı olabilirim hatta face te Eyvah Aslı Mutfakta sayfama beklerim:))
Bir müsait olsam uğrayacağım sayfana fıstıkkk :16:
Kızlar galiba en yaşlı benim25 Eylül 1979 :14:artık hepiniz teyze dersiniz bana:27:ben de bir yoğun günler günü getiremiyorum 3 çocuk zormuş:26:nereye yetişeyim şaşırıyorum bazen.ahmet artık daha çok ilgi istiyor göz nezlesini biraz atlattı dahaiyisin öksürmüyor en azından.
Karapisso canım eve geçmişsin Mevlam yavrunla huzurlu sağlıklı bol sütlü günler verdîn sana.normal doğum durumuna da takılma canım benim herşey nasip kısmet. Ben de istemiştim ama sağ olan 3 evladımı sezeryanla,vefat eden yavrularımı normal doğurdum.önemli olan sağlık anlayacağın. Yavrunu da seni de öpüyorum.
Inci kuzum sen de hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah .çıtı pıtı kızın kucağına gelir inşallah.hiç korkma herşey güzel olacak.
Kızlar birhaber aldık baya bir canımız sıkıldı.vefat eden görümcemin eşi evlendi dün. Hayat ne kadar acımasız hem de 24 yaşında biriyle daha 40 ı yeni çıkmıştı:43:çok üzüldüm duyunca herşey boş vay gidene yani...
Oğluşumdan hepinize öpücükler:nazar:Eki Görüntüle 900869 Eki Görüntüle 900870 Eki Görüntüle 900871 Eki Görüntüle 900872
Ayyyyyy canım benim Allah evlatlarını salihlerden hafız âlim eylesin,çok çekişsin kuzum çok.
Erkekle kadının farkı feyzam ne diyelim. İnş iyi davranır...
Maşaallah oğlişine.
Hepinize iyi akşamlar, gelemedim kaç sanirim Ayın 8 inde aniden yoğun akıntı şeklinde başlayan kanama ayın 15 ine kadar kahverengi akıntı olarak devam etti. 15 inde yoğun bir kanama ile sanirim normal regl başladı.Zaten regli 15 inde bekliyordum ama önceki neydi anlamadım gitti. bugün 12. gün. Karapisso ma özeni p lohusalik mi yasiyorum acaba :)
He heeee kuzummmm inşaallah Lohusa olursunnnn :52:
Şaka bir yana bence mevsim geçişinden ve çok stresli günlerden dolayı böyle uzadı.
canın nasıl hitap etmek istiyorsa öyle et canım 37 bir çıtırım ben. yoksa kıtır mı desem

6 10 1976 doğumluyum abla benim yada dezze

kuzum benim hoşgeldiniz .ağlama artık neolur .hepsi geçti gitti. ağlamaya gelince inan normal doğum yapsanda ağlayacak sebeb bulurdun inanki önemli olan evde sağlıkla biraradsınız ya gerisi fasafiso gül artık kız gül ne mutlu sınavını hayırlısıyla verdin tekrar hhhooooooşşşgggeeiidiinnniiiiz :nazar::nazar::nazar::72::72::72::nazar::nazar::nazar:

Hoşnutlukları teyzesiiii :16:
Bugün daha iyiyim Bilal emmeye başladı en azından ağzına tutturabilyorum. Sıkıntım emmediği içindi bugün geçti inş tekrarlamz.
Mevlam korusun hepimiizin yavrularını...

Kızlar akşam faceden zati muhtereme yazayım dedim ilk defa çocuğumuz içın anladım ki çocuğuna da hayır yok bundan. Biraz canim sıkıldı ama çocuğuna da hayır olmadığını anlayınca şimdiye kadar sustuguma sevindim. Hala hamilemisin diye soruyor. Gel doktora gidelim diyincede sustu. Para her kapıyı açar derler bazılarını da çıkmasın diye susturuyor böyle. Rahatladım iyi oldu. Şimdi kafam tamamen rahat.

evt kuzum haklısın keike elimizde olsaydı ama onunda olumlu yanlarını düşünmye çalışıyorum.
2.bebşimde günü belli olacak :52:
Benimde geçen gün aklıma geldi.Süslenip gitcem doğuma 2.kez.Tabi Allah nasip ederse:31::31::31::31:Bi tanıdık 2010'da olan kızından sonra 10 yıl beklemiş 2.için.3 yıl biz istemedik sonrada Rabbim vermedi dedi.Allah o kadar bekletmesin hiç kimseyi:16::16:
canım ben buna çok benzer iki tarif biliyorum biri çikolatalı toplar, diğeri havuçlu toplar.
Ama ikisinde de hamur yoğurulunca tam kıvamında olmuyor. 1-2 saat buzdolabında beklettikten sonra katılaşıyor daha sonra şekil veriyorsun.
Aslında ben hcevizli şeyleri pek sevmem ama şekli o kadar tatlıki heveslendim yapamadım.Kardan adam şekli vermişler.Bonibonla şapka falan yapmışlar bayıldım.Senin tarifleri de alabilirmiyim canım?:26:Müsait olduğunda yazarsan çok sevinirim:54:
Kizlar merhaba. Bugun annemle abim geldo. Yarin 8, 30 da muaysne var. Dogum olabilir. Heepiniz hakkinizi helal stsin. Icimden aglamak gelio. Heyecanliyim korkuyorum. Yavrumu insallah sagsaglim kucagima alirim bol sutum olurda bol bol emziririm. Hmn ayaklanmayi cokk istiyorum. Rabbim yardimcim olsun. Allah im sen hayirlisini nasip st. Kafamda bi ton soru var. Allah ima sigindim. 2 gun kalinio hastanede. Dualarinizda banada yer verin....
Herşey çok güzel olacak.Şu an drdasın inşallah güzel haberlerle veya sarı şekerinle dön aramıza.Dualarımızdasın canım:29::29:
Ayşe canım irmiğini az pisirmiş olabilirsin.
Karıştırırken kaşığının agirlastığını hissetmen lazım. Yada ocaktan aldıktan sonra bi süre bekleyip ılınınca şekil vermelisin.
Portakal ağacının tarifi olması lazım bu..
İyi de pişirdim.Hatta teflon olmayınca dibi bile tuttu azıcık.Beceriksizlik bende :27:Hatta şantiyi bile buzdolabında beklettim 1 saat.İrmik de baya ılıktı.Dolapta duruyor halen :D Sonunu bekliyor sanırım :P
Kızlar galiba en yaşlı benim25 Eylül 1979 :14:artık hepiniz teyze dersiniz bana:27:ben de bir yoğun günler günü getiremiyorum 3 çocuk zormuş:26:nereye yetişeyim şaşırıyorum bazen.ahmet artık daha çok ilgi istiyor göz nezlesini biraz atlattı dahaiyisin öksürmüyor en azından.
Karapisso canım eve geçmişsin Mevlam yavrunla huzurlu sağlıklı bol sütlü günler verdîn sana.normal doğum durumuna da takılma canım benim herşey nasip kısmet. Ben de istemiştim ama sağ olan 3 evladımı sezeryanla,vefat eden yavrularımı normal doğurdum.önemli olan sağlık anlayacağın. Yavrunu da seni de öpüyorum.
Inci kuzum sen de hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah .çıtı pıtı kızın kucağına gelir inşallah.hiç korkma herşey güzel olacak.
Kızlar birhaber aldık baya bir canımız sıkıldı.vefat eden görümcemin eşi evlendi dün. Hayat ne kadar acımasız hem de 24 yaşında biriyle daha 40 ı yeni çıkmıştı:43:çok üzüldüm duyunca herşey boş vay gidene yani...
Oğluşumdan hepinize öpücükler:nazar:Eki Görüntüle 900869 Eki Görüntüle 900870 Eki Görüntüle 900871 Eki Görüntüle 900872
Allahım yardımcın olsun 3 çocukla Feyzacım.Kuzucuğunu da yerim ben.Nasıl bi yanak var oğlum sende:D Maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar:
Evlenen enişte vakası bizde de olmuştu.Halam 9 ay akciğer kanseriyle mücadelesini kaybetti.Çocukları olmayan ve birbirlerini 30 yıl deli gibi seven iki insanın ayrılığı hepimizi yaktı.Cenazeden sonra eniştem akşam yemeklerinde hep bizdeydi.Babamı kendi kardeşlerinden daha çok severdi hep.Ne annesini istedi yanında ne kardeşlerini.Herkese gidin dedi.Her akşam bize yemeğe gelir,ağlamaktan hiçbişey konuşamazdık.Sürekli onu anlatır,o eve nasıl gireceğim der dururdu.Babam falan hastalandı sıkıntıdan.28 gün olmuştu daha.Ve enişteme uygun bi eş bulundu evlendi sessiz sedasız.Kendi nikahına gitmeden mezar ziyareti yapmıştı yei eşiyle.Ve bize el öpmeye geldiler yeni kadınla.Düşünsene babamın acısını.Ablası yok (ki o halam babam için çok özeldi) ve yerinde başka bi kadın.Diğer halamlar ve amcamlar bize kızdı.Sizmi evlendirdiniz enişteyi diye.Aylarca lafını dinledik sülalenin.Babam en sonunda noktayı koydu.HER AKŞAM SOFRANIZDA ABLANIZIMI ANIP AĞLIYORSUNUZ.O ADAM EVİNE GİREMİYORDU YALNIZLIKTAN.MECBURDU EVLENMEYE.Ondan sonra yumuşadı herkes.Kadını da halam olarak görürüm.Ve hiçbir kardeşinin yapmadığını,her cuma 1yasin okur halamın ruhuna.Her namazının ardından fatiha yollarmış.Çocuğu yok diye.Halam vefat edeli 18 yıl oldu.Hala eniştem onun için gözyaşı döker..Yani söyleyeceğim şu.Bazen gördüğümüzden daha farklıdır durum.Eniştenizi anlamaya çalışıyorum kendi deneyimlerimle,üstelik benim eniştem gibi yalnızda değil o.Allah hepinizin yardımcısı olsun.:29:
Burda da kendi çapında konuşmaya çalışırken görüyorsunuz:9:Eki Görüntüle 900902 Eki Görüntüle 900904
Allahım yaa.İnsan ısırır bu tombalağı valla yaa:52::52::52::52::52:
Bizimki de başladı çene çalmaya kendi kendine:24::24::24::24:
Kızlar akşam faceden zati muhtereme yazayım dedim ilk defa çocuğumuz içın anladım ki çocuğuna da hayır yok bundan. Biraz canim sıkıldı ama çocuğuna da hayır olmadığını anlayınca şimdiye kadar sustuguma sevindim. Hala hamilemisin diye soruyor. Gel doktora gidelim diyincede sustu. Para her kapıyı açar derler bazılarını da çıkmasın diye susturuyor böyle. Rahatladım iyi oldu. Şimdi kafam tamamen rahat.
Çok sevindim senin adına.Rahatlamana.Hep dualarımdasın duygucum.Hep...

Günaydın tontişler ve anneleri ve adayları...
Sabah dedoşu kızımı görmeye geldi.Sonrasında tekrar uyudu kuşum.Bugün annem gelecek.Belki bi fırsat bulur ruhsatımı almaya giderim odaya.:16:Yıllardır uğruna savaştığım,gecelerce gözyaşı döktüğüm,sabahlara kadar ders çalıştığım,stajyer olarak kahrını çektiğim ruhsatı..O kadar garip bi duyguymuşki bugünü yaşamak anlatabileceğimi sanmıyorum.Bunları yazarken bile tüylerim diken diken,gözlerim buğulu..Okulunu bitiren,diplomasını alan,sınavını kazanan herkese bi sürpriz yaptım hep..Mutluluğunu,heyecanını taçlandırmak için.Bu özel gününe dair ufak bi güzellik için.Küçük bi buket,bi paket çikolata,bi mini pasta vs..Ama işte insanları anlamak zor..Bi gün gelir bana da yapan olur diye yapmadım hiçbirini.Allah şahidimdir.Ama insanın sarılarak kutlayacağı birini araması içten bile değilmiş..Sadece kötü günlerde değil de güzel günlerde de lazımmış o içten sarılma..Annem gelirse ve almaya gidersem ruhsatı o sevinci yollarda aptal aptal gülerek yaşamak istemezdim ama muhtemelen öyle olacak.Amaan sabah sabah içinizi kararttım sizinde.Üzülmeyin kızlar.Benim bugün ayaklarım yere basmıyor,paylaşmak istedim mutluluğumu...:72:

$ffff.JPG

GÜNAYDIN KIZLAAARRRR,
ÇOOOK MUTLU OLACAGINIZ,BOL BEREKETLİ,NEŞELİ,KEYİFLİ BİR GÜN DİLİYORUM HEPİNİZEEE :16::16::16::16::16:

Unutuyordum az dahaRavza bebeğe de çok geçmiş olsun. En kısa sürede evine annesine kavuşur inşallah :16:

Feyzaam Allah razı olsun canım.Nasılsın?? kızmassan ablam diim ben sana? 9-10 yaş varmış aramızda. ama yok istersen feyza da derim :29:
oğluşun maşallah çok tatlı. kaç kilo şu an? sanki benim yusufcuk bu ara pek kilo almadı gibi :44:
aynı versiyon oğullarımız :27: sarı saç mavi göz. sizinki biraz daha lacivert sadece okadar.Maşallah Subhanallah :nazar:

yürütece koyyomusun? benimki baya hızlandı yürüteçte :)
artık kalkmak istiolar bu zamanlarda dimi.
zaman nasıl hızlı geçiyor yaa...
bide saçları uzayaydı şunların :1::1:

Son düzenleme:
Sabah dedoşu kızımı görmeye geldi.Sonrasında tekrar uyudu kuşum.Bugün annem gelecek.Belki bi fırsat bulur ruhsatımı almaya giderim odaya.:16:Yıllardır uğruna savaştığım,gecelerce gözyaşı döktüğüm,sabahlara kadar ders çalıştığım,stajyer olarak kahrını çektiğim ruhsatı..O kadar garip bi duyguymuşki bugünü yaşamak anlatabileceğimi sanmıyorum.Bunları yazarken bile tüylerim diken diken,gözlerim buğulu..Okulunu bitiren,diplomasını alan,sınavını kazanan herkese bi sürpriz yaptım hep..Mutluluğunu,heyecanını taçlandırmak için.Bu özel gününe dair ufak bi güzellik için.Küçük bi buket,bi paket çikolata,bi mini pasta vs..Ama işte insanları anlamak zor..Bi gün gelir bana da yapan olur diye yapmadım hiçbirini.Allah şahidimdir.Ama insanın sarılarak kutlayacağı birini araması içten bile değilmiş..Sadece kötü günlerde değil de güzel günlerde de lazımmış o içten sarılma..Annem gelirse ve almaya gidersem ruhsatı o sevinci yollarda aptal aptal gülerek yaşamak istemezdim ama muhtemelen öyle olacak.Amaan sabah sabah içinizi kararttım sizinde.Üzülmeyin kızlar.Benim bugün ayaklarım yere basmıyor,paylaşmak istedim mutluluğumu...:72:

AYŞEMMM hayırlı olsun kuzum yaa... Üzülme. hatırlansada hatırlanmasada, bu senin büyük bir başarın. Çok çalıştın çok çabaladın. ruhsatını alıp eve dönerken kendi kendine yaşama mutlulugunu. gir bir pastaneye, al güzel bir pasta. akşam eşin gelince beraber oturup kutlayın. İnsan bekliyor hatırlanmayı ama herkez sen gibi olmuyor ki... mutlulugunu tabiiki yaşıcaksın. İnan çoğu zaman gösterdiğin ilginin karşılıgını alamıyorsun. keşke ben orda olsaydım şimdi :) beraber kutlardık ya laa :)
tekrar çok çok tebrik ediyorum tatlıııııımmmmmmm :46::46::46::46::46::46:

Eki Görüntüle 901163

GÜNAYDIN KIZLAAARRRR,
ÇOOOK MUTLU OLACAGINIZ,BOL BEREKETLİ,NEŞELİ,KEYİFLİ BİR GÜN DİLİYORUM HEPİNİZEEE :16::16::16::16::16:

Feyzaam Allah razı olsun canım.Nasılsın?? kızmassan ablam diim ben sana? 9-10 yaş varmış aramızda. ama yok istersen feyza da derim :29:
oğluşun maşallah çok tatlı. kaç kilo şu an? sanki benim yusufcuk bu ara pek kilo almadı gibi :44:
aynı versiyon oğullarımız :27: sarı saç mavi göz. sizinki biraz daha lacivert sadece okadar.Maşallah Subhanallah :nazar:

yürütece koyyomusun? benimki baya hızlandı yürüteçte :)
artık kalkmak istiolar bu zamanlarda dimi.
zaman nasıl hızlı geçiyor yaa...
bide saçları uzayaydı şunların :1::1:
Iyiyim canım çok sağol. Ne demek diyebilirsin abla hiç rahatsız olmam. 8 kg oldu benimki bu ay Ahmet de az aldı.hareketleri çoğaldı ondan diyorum.evet çok benziyorlar benim diğerlerinin saçı daha çoktu sanki bu daha sarışın ondan mı nedir kel gibi duruyor. Yürüteçe koyuyorum ama günde toplam 20 dk filan erkek çocukta biraz sıkıntı oluyormuş ya . Benim aldığım hem yürüteç hem hoppala hem de yürümeye başlayınca araba oluyor güzel oyalanıyor. Ahmet artık koltukta oturup destekli tabi uzunca bir süre oyuncaklarla oynuyor. Ek gıdaları çok sevdi güzel yiyor. Bizim en büyük sorunumuz uyku saati . Memede uyuyor başka türlü mümkün değil bir de çok uykusu gelince memeyi almak istemiyor kendini geriyor kasıyor kafayı geriye itiyor uyuturken kollarım ağrıyor.
Bir de sen nasıl kilo veriyordun. Diyet yapmıştım bir ara. Ya ben ilk kez emzirirken kilo aldım aşırı da yemiyorum ama beni bu tatlılar bitirdi:43:

Son düzenleme:
Benimde geçen gün aklıma geldi.Süslenip gitcem doğuma 2.kez.Tabi Allah nasip ederse:31::31::31::31:Bi tanıdık 2010'da olan kızından sonra 10 yıl beklemiş 2.için.3 yıl biz istemedik sonrada Rabbim vermedi dedi.Allah o kadar bekletmesin hiç kimseyi:16::16:

Aslında ben hcevizli şeyleri pek sevmem ama şekli o kadar tatlıki heveslendim yapamadım.Kardan adam şekli vermişler.Bonibonla şapka falan yapmışlar bayıldım.Senin tarifleri de alabilirmiyim canım?:26:Müsait olduğunda yazarsan çok sevinirim:54:

Herşey çok güzel olacak.Şu an drdasın inşallah güzel haberlerle veya sarı şekerinle dön aramıza.Dualarımızdasın canım:29::29:

İyi de pişirdim.Hatta teflon olmayınca dibi bile tuttu azıcık.Beceriksizlik bende :27:Hatta şantiyi bile buzdolabında beklettim 1 saat.İrmik de baya ılıktı.Dolapta duruyor halen :D Sonunu bekliyor sanırım :P

Allahım yardımcın olsun 3 çocukla Feyzacım.Kuzucuğunu da yerim ben.Nasıl bi yanak var oğlum sende:D Maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar:
Evlenen enişte vakası bizde de olmuştu.Halam 9 ay akciğer kanseriyle mücadelesini kaybetti.Çocukları olmayan ve birbirlerini 30 yıl deli gibi seven iki insanın ayrılığı hepimizi yaktı.Cenazeden sonra eniştem akşam yemeklerinde hep bizdeydi.Babamı kendi kardeşlerinden daha çok severdi hep.Ne annesini istedi yanında ne kardeşlerini.Herkese gidin dedi.Her akşam bize yemeğe gelir,ağlamaktan hiçbişey konuşamazdık.Sürekli onu anlatır,o eve nasıl gireceğim der dururdu.Babam falan hastalandı sıkıntıdan.28 gün olmuştu daha.Ve enişteme uygun bi eş bulundu evlendi sessiz sedasız.Kendi nikahına gitmeden mezar ziyareti yapmıştı yei eşiyle.Ve bize el öpmeye geldiler yeni kadınla.Düşünsene babamın acısını.Ablası yok (ki o halam babam için çok özeldi) ve yerinde başka bi kadın.Diğer halamlar ve amcamlar bize kızdı.Sizmi evlendirdiniz enişteyi diye.Aylarca lafını dinledik sülalenin.Babam en sonunda noktayı koydu.HER AKŞAM SOFRANIZDA ABLANIZIMI ANIP AĞLIYORSUNUZ.O ADAM EVİNE GİREMİYORDU YALNIZLIKTAN.MECBURDU EVLENMEYE.Ondan sonra yumuşadı herkes.Kadını da halam olarak görürüm.Ve hiçbir kardeşinin yapmadığını,her cuma 1yasin okur halamın ruhuna.Her namazının ardından fatiha yollarmış.Çocuğu yok diye.Halam vefat edeli 18 yıl oldu.Hala eniştem onun için gözyaşı döker..Yani söyleyeceğim şu.Bazen gördüğümüzden daha farklıdır durum.Eniştenizi anlamaya çalışıyorum kendi deneyimlerimle,üstelik benim eniştem gibi yalnızda değil o.Allah hepinizin yardımcısı olsun.:29:

Sağol canım evet benim de ısırasım geliyor o yanakları. Çocuklar çok üzüldü babaları onları yatılı verdi bir de.neyse nasip kısmet herşey alın yazısı böyleymiş vardır bunda da bir hayır dedik bizde.ay Ayşe bir bilsen ne konuşuyor kendi kendine çığlık atıyor auau diye konuşup duruyor ne anlatıyor bilmem:27:
İşinle alakalı duruma da çok sevindim Mevlam muvaffakiyet versin, bol kazanç versin inşallah.:54:

İNCİ
Canım bugün muayenen vardı.Doğuma da alınabilirim demiştin. Güzel haberlerle dön inşallah.

AYŞE
Tebrik ediyorum çalışıp çabalayıp herkesin elde edemeyeceği bir başarı bunun tabi ki kutlanması gerekli diye düşünürüm. Bende kamu yönetimi mezunuyum daha ilerisini devam ettirmek isterdim ama nasip kısmet olmadı.Bu arada şu mevlüdümüzü bir atlatalımda tarifi en kısa zamanda yayınlıycam :)

DUYGUBABY
içinin artık daha rahat olduğuna sevindim. önemli olan doğru kararı verdiğine gönülden inanmak.Şimdiden sonra daha kararlı ve mantıklı olacağın için zorlukların üstesinden gelmen daha kolay olacaktır inşallah. Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun canım. En kötü gününüz bu günleriniz olsun..

tubilosh, fmfm sizin bebişleriniz de çok çok sevimli, tatlılar maşallah onlara.

Ben son sürat temizliğe devam yarına kadar :)

Kızlar dün araştırırken Burç Fm de bir programa rastladım. 2009 yılında yayınlanmaya başlamış ve halen devam ediyor. Adem Güneş İle Çocuk Deyip Geçmeyin programın ismi. İlk 2 programını dinledim ve çok güzel bilgiler veriyor.
Bende boş dururmuyum hemen bir ajanda edindim ve fırsat buldukça not alarak dinliyorum. Acaba ne kadar zamanda bitiririm 4 senelik program sonuçta :) Hepinize şiddetle tavsiye ederim.

Herkese merhaba kızlar
Nasılsınız?

AYŞEM tebrik ediyorum Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. .

FEYZA Canım maşallah çok tatlı olmuş oğlun.

Kızlar batıma 6 gün kaldı. Hiç bir belirtim yok. Ama iki gündür ovulasyon testi yapıyorum. Test gittikçe koyulaşıyor. Umitlenmek istemiyorum ama daha önce de bata yakın hep ovulasyon yapardım hep silik çıkardı. Sizce ümitlenmeli miyim?

Canim benim hepsi gececek hepimizi neler yasadik. Lohusalik cok zor ama bak bilal bebek bir haftalik oldu bile. Cok zor seyler yasadin kolay degil ama hepsi gecti bak bilalin yaninda. Onu bol bol kokla. Hele bir ayi dolsun gormeye baslasin bak ondan sonrasi cok egleneli olacak. Cok opuyorum sizi.

Fazla gelince usutuyor az gelince de terletiyor sanirim :-):-) fazla emince sicak basiyor bana.
Insan vucudunu cozmek cok zor izelim..

Tesekkur ederim Sulem. Fazla suttenmis bayatladi herhalde :-):-)

:9: bu hareketler bana birini hatirlatti :-) benim kizim da camasir makinesinin sesini sevmiyor ama elektrik supurgesinin sesinde uyuyor:-)

rahatlamana sevindim kendine dikkat et canım..

canım aynı babası :)
İnşaallah iyiyim tatlımmmm,iyi olmak zorundayım :34:

kısmetim böyleymiş canım elden ne gelir.
inşaallah çok iyi olacağım.

inşaallah kuzum dilerim herşey en kıza zamanda düzelir...

olurmu kuuzm ara sen müsaitsem seve seve konuşuruz. seviyorum seni ve sesini duymayı :34:

evt kuzum haklısın keike elimizde olsaydı ama onunda olumlu yanlarını düşünmye çalışıyorum.
2.bebşimde günü belli olacak :52:

oyy maşaallah kuzum Allah analı babalı büyütsün.

oyy maşallah fotosunuda müsait olduğunda
eklersin buarada nasıl oldun umarım dahada iyisindir..

canım Rabbim hayırlısıyla kurtarsın...

oyyy maşallah feyza ne kadar şirin bir bebek
rabbim bağışlasın inş. benm oğlumda böyle şirin olur
uzaktan önce ısırıyor sonra öpüyorum:)

Kızlar dün araştırırken Burç Fm de bir programa rastladım. 2009 yılında yayınlanmaya başlamış ve halen devam ediyor. Adem Güneş İle Çocuk Deyip Geçmeyin programın ismi. İlk 2 programını dinledim ve çok güzel bilgiler veriyor.
Bende boş dururmuyum hemen bir ajanda edindim ve fırsat buldukça not alarak dinliyorum. Acaba ne kadar zamanda bitiririm 4 senelik program sonuçta :) Hepinize şiddetle tavsiye ederim.

canım hergün mü var saat kaçta denk gelirsem dinleyeyim..

Canim herseyin yoluna girmesine sevindim. Bol bol saril hemen buyuyorlarmis.
Allah'ta seni sevindirsin kuzummm...
Boşanacağınız içinmi için rahat kuzum anlayamadım sorry :53:

Canım inşaallah 2 yılımız dolsun 2. Bebiş için çalışmaları başlatırım. Tabi kısmet olursa...
Bebek kokusu cennet kokusu...
Allahım bekleyen herkese tattırsın bu güzel duyguları...
Sezeryan acısı nasıl anlamadım ben,normal doğumun acısı sızısı bastırdı dikiş acısını.
İnş senin benim gibi olanlar sağlıkla girip çıkarlar sezeryana...
Günaydın kalmadı ama günaydın diyelim size kuzummm...
Dilerim beklediğin kişiler sana süprizler yapar kuzum.
Sen arayıp bildir almadığını haberleri olsun :16:
Evet canım bende duydum buzatı muhteremi :16:
İnş dinlemek kısmet olur...
Herkese merhaba kızlar
Nasılsınız?

AYŞEM tebrik ediyorum Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. .

FEYZA Canım maşallah çok tatlı olmuş oğlun.

Kızlar batıma 6 gün kaldı. Hiç bir belirtim yok. Ama iki gündür ovulasyon testi yapıyorum. Test gittikçe koyulaşıyor. Umitlenmek istemiyorum ama daha önce de bata yakın hep ovulasyon yapardım hep silik çıkardı. Sizce ümitlenmeli miyim?

Yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Eki Görüntüle 901415
Canımmmm heyecan yaptım şimdi...
Ben kullandım ovulasyon testleri.
Ve gebe olduğumu da ov.da koyu çizgi olarak öğrendim...
Kuzummmmmm hadi inşaallah hadiiiii topiğe müjdenizi verrrrr...
rahatlamana sevindim kendine dikkat et canım..

oyy maşallah fotosunuda müsait olduğunda
eklersin buarada nasıl oldun umarım dahada iyisindir..

canım Rabbim hayırlısıyla kurtarsın...

oyyy maşallah feyza ne kadar şirin bir bebek
rabbim bağışlasın inş. benm oğlumda böyle şirin olur
uzaktan önce ısırıyor sonra öpüyorum:)

canım hergün mü var saat kaçta denk gelirsem dinleyeyim..
Evet kuzum şükür iyiyimmm çok sağol :16:
kizlar 40gunluguz bugun bakalim mucize olacak mi :))

Kuzuma anlamadım ben,nasıl bir mucize olacak ki ?:44:
Öyle bi inanış mi var ?

Back