• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

ailem geldi yanıma canım onlarla vakit geçiriyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum…. Gurbette olmak zormuş bir daha gidecekler yine yalnız kalacağım:(
Evet canım gurbette olmak çok zor ben bazen ailemin gelmesini istemiyorum gidişleri beni çok üzüyor diye

espressoc espressoc canım rabbim sağlıkla mutlulukla bol yumurta ve kaliteli embriyolarla sürecini tamamlamayı nasip etsin:) opu çok güzelmiş kıymetini bil inşallah sende transfer sonraki güzel süreçleri yaşayınca opu daha kolaymış diyeceksin kafan rahat olsunn
Amin canım inşallah çok güzel yumoslarla döneriz sabah 🥰🥰 evet opu güzel uyuyorsun falan hoş oluyor 😂 opu olur olmaz hemoroid ilaçları alacağım diye seviniyorum bir yandan 😂

Amin canım inşallah çok güzel yumoslarla döneriz sabah 🥰🥰 evet opu güzel uyuyorsun falan hoş oluyor 😂 opu olur olmaz hemoroid ilaçları alacağım diye seviniyorum bir yandan 😂
Bence sen stresten hemoroid oluyorsun . Bende stresten vücut direncim düşüyor ve grip oluyorum hem opuda hem transferde yok yere öksürmeli grip oldum ve kolay kolay hasta olmam

Olabilir canım geçen hafta düğün vs vardi gerildik biraz ondan sonra başlsdib
Bence sen stresten hemoroid oluyorsun . Bende stresten vücut direncim düşüyor ve grip oluyorum hem opuda hem transferde yok yere öksürmeli grip oldum ve kolay kolay hasta olmam

İnşAllah altın embrıyoların olsunlar 😍gecmıs olsun sen nasılsın
İnşallah canimm🧡 iyiyim elhamdülillah kendimi iyi hissediyorum. Uzulecektim tam 4 embriyo diye ama yanımdaki kız benden önce opu oldu hiç yumurtası kalmamış erken çatlatmislar o yüzden aşılama yapıldı ona üzüldüm

İnşallah canimm🧡 iyiyim elhamdülillah kendimi iyi hissediyorum. Uzulecektim tam 4 embriyo diye ama yanımdaki kız benden önce opu oldu hiç yumurtası kalmamış erken çatlatmislar o yüzden aşılama yapıldı ona üzüldüm
Rabbım onunda yardımcısı olsun 🥰 üzülme Buda sana evrenin bi mesaj ı olmuş işte

Back