- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.481
Yusuf Efe,Muhammed Deha,Mustafa isimlerini çok severim ben.Kulağıma çok güzel gelir hep bunlar.maşallah canım adıyla büyüsün çok severim esma ismini
yiyenimin ismide esma çok sade güzel bir isim
bizde isim arıyoruz erkek olunca çokda isim bulamıyoruz
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var eşim her hafta bi isim buluyor
geçen hafta İsmail bu hafta Abdullah dur bakalım deneme yanılma yoluyla
isim arıyoruz:))
canım bende hacışakir alıp başlayayım yıkamaya
birde ben yumuşatıcı için sirke kullanın diye duymuştum sizde duydunuz mu?
o zaman ben ilkinde 30 derecede yıkayayım
sonrasında 40 da yıkarım
bak sen hifa hanıma demek ilgi istiyor
senai demirci bir seminerinde demiştiki
benim kızım her gece eve gittiğimde bana doğru yürüyor son 3 adım kala kendini
yere atıp ağlıyor ben ona yaklaştıkça o her seferinde biraz daha uzak durup
kendini yere atıp ağlıyor işte demişti bu yaştaki kız çocuğu bu ilgiyi beklerse
siz birde 40 yaşındaki annesinin ilgisini düşünün o sıra çok gülmüştük
bayan işte her yaşta ilgi bekliyor öpüyorum hifa hanımı..
Ben sirkeyi hep kullanırım.Genel temizlik ve yumuşatıcı kutularına bi çay bardağı kadar dökerim unutmayım diye.Hem ürünleri koruyor,hem parlatıyor,hem yumuşatıyor,en önemlisi de büyü falan etkilemiyor.Sadece sirke dökeceksen sulandır.
Çok doğru tespit yapmış adam.
Elma sirkesini bi yapıyorum 3 unutuyorum tam bi oturtamadım dengeyi.Olmazsa biten saç kremi kutuma doldurayım bu seferBen esmer tenliyim
Kupkuru bir cildim var. Su hiç ama hiç icmiyorum en çok bu yüzden kuru.
Ama çabuk yaglanan saçlarım bunun içinde saç kremi kullanmıyorum. Onun yerine elma sirkesi kullanıyorum. Haftada bir de maden suyu kullanıyorum saclarima.
Cildime eczaneden aldığım receteli excipial lipo kullanıyorum. .
Allah gönlüne göre versin canım.Sağlıklı ve yanında olsun da inan farketmiyormuş cinsiyeti.Bende senin gibi erkeğe odaklanmışım ister istemez.Kız diyince dr biraz garip olmuştum.Allah ikisini de aratmasın.Yanımda uyuması herşeye değer...cuma günü doktordan geldim 11+5 haftalık olmuşum doktor kıza benziyor dedi ama kesin değilmiş 16haftalıkken kesinleşir dedi benim içimden hep erkek geçiyor acaba doktor yanılmış olabilirmi pipiyi görememiştr belki ama tabi herşeyin başı sağlı ayy insan görünce nekdar mutlu oluyor elleri ayakları kıpır kıprdı
Off ya bu nasıl bi tempo İpeğim ya.Bu çocuğun uykuya da ihtiyacı var Senin çok çok kalsiyum alman lazım.Bu tempoya düşer kalırsın Allah muhafaza( Artık büyüdünüz.Bi tatlı kaşığına yarı rezene yarı anason koysan 1 bardak suya demlesen de 15-20ml kadar versen akşamları.En azından 2-3 saat uyur sende dinlenirsin.Hergün değil arada yapsan yine yeter sana.Bebek bi şekilde büyüyor ben annelere üzülüyorum (((((((((kizlar hergun kemiklerim etlerim cok agriyor gunduz de uyumayinca zorlaniyorum. Saate bo emince sole oluyor misal 3te emdi 3.35gibi bitirdi gazi kusmasi derken saat oldu 3:50 4te tekrar meme. Bu hep bole mi halsizim yorgunum
Kilo alımını msmesi gibi baskülle ölçüyorum bende.Bi onunla bi onsuz tartılıyorum haftada bir. 200 gr civarı alsa yetermiş haftada.Hatta yuvarlak hesap ayda en az 600gr demişti dr.100gr bile alsa takmıyorum kafama.Sağlıklı gülüyor,hareket ediyor ya yeter.Büyür nasılsa bi şekilde.Tombiş olmayıversin benim bebeğimde
Bu aylara kadar o kadar çok sağdımki makinasını bile gözüm göresi yok.Bekarken normal yağsız sütü sürerdim pamukla çok kururdu.O yüzden de yazın yaptım ben hep sütü.Şimdi kabuk kabuk dökülüyorum zaten.ayşem benim de cilt karma tonla ürün denemişimdir.ama enfazla peeling kullanıyorum.birde şimdilerde beyfendinin sağipta içeremeiğim sütümün kalanınında yüzüme sürüyorum çok güzel geliyor .içmeyipte dökmek zorunda kalırsanız deneyin
ozy bu sıkmalık ya allahım esirgesin maşallah kuzumz allahım hep güldürsün inşallah
kuzum ben sadece kilodan anlıyorum evde baskülde ölçüyorum önce yanjız sonra oğluşla çıkıyorum ancak öyle.epack eğer ayını doldurduysa gece kaldırma derim ben yoksa bize döneceksin.beyfendi memede fek elle yazmaya çalışıyorum .tabii topikteki diğer kızlar ne der bilmem
Anam o nasıl bi liste öyle kıız.Bende yapacağım ama yemekli falan olmayacak.Börek,tatlı,pasta,kurabiye falan.Masaya hazırlayacağım.Self servis :)) Evi süsleme,butik kurabiyeler falan bana ait.Süslemeyi 3-4 gün önce yaparım.Nasılsa kurumaz,bozulmaz pasta gibi Mevlütmü olsun,eğlence tarzımı onu bilemedim ama ben :)))Canım evet bu hafta sonunaa kzımın ilk telaşı var :)
Kurbandan et saklamıştım buzlukta. İnşallah pilav üstü kavurma, sarma, ayran ve tatlı olarakta aşure ikram edicez. Kayınvalidemler yapacak ben elimi sürmem o konuda rahatım benim işim ev temizliği vs..
Sen ne yapmayı düşünüyorsun ikram konusunda.
Fışkırma tarzı kusma iyi değil demişti drum.Geçen akşam bizde de oldu.Midesini üşütünce de öyle kusarmış kvalidem demişti.Bir daha olsaydı götürcektim acile ama olmadı.Midesine vicks sür bakalım geçecekmi fışkırma.Ve sende kendi ayaklarına ve midene sür vicksi.Sütünü ısıtınca ona geçmezmiş hastalık.Annem demişti.Çok üşüttüğünde 1-2 kez mama ver kendini ısıtıncaya kadar demişti.Sıcak su,çay falan vücudunu ısıt öyle emzir dedi.Yada sütü sağ,ısıt öyle içir dedi.Süt soğuduğu için üşütürmüş bebekkizlar bebegim kusarken fiskiriyor gibi balgami da var ciddi mi fiskirma telaslandim