• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Kızlar nerelerdesiniz yahu?Dünden beri kimse gelmemiş:53:
Epack,waves,cadiozy,msmesi kızlar sizler de gelmemişsiniz?? Bebişleriniz mışıl mışıl uyumuştur da siz de dinlenmişsinizdir inşallah:26:
İncim,karapissom,cevodileksu,tubaaydan,tubilosh,mevanur..... :44::44::44::44::44::44:
Offf nerde bu kızlar yahuu?
Çatlayacağım meraktan:18::18::18::18::18::18:
Güzel haberlerle gelin hepiniz inşallahhh:31::31::31::31::31::31:

Biz bugün çok mutluyuz.Arkadaşım gelecek öğleye oturmaya.Yemek hazırlayacağım az sonra.Bi pasta tarifi deneyeceğim bugün.Tarifini yazarım akşama sonucu ve tadıyla hatta fotosuyla beraber:35: Çok çok basit bişey.Hamişler bile yapabilir o kadar basit.:36:
Hadi ben kaçayım.Gelmeye çalışacağım sık sık.Merak ediyorum hepinizi:44::44::44::44::44::44::44::44:

Epack,waves,cadiozy,msmesi kızlar sizler de gelmemişsiniz?? Bebişleriniz mışıl mışıl uyumuştur da siz de dinlenmişsinizdir inşallah:26:4
İncim,karapissom,cevodileksu,tubaaydan,tubilosh,mevanur..... :44::44::44::44::44::44:

Biz bugün çok mutluyuz.Arkadaşım gelecek öğleye oturmaya.Yemek hazırlayacağım az sonra.Bi pasta tarifi deneyeceğim bugün.Tarifini yazarım akşama sonucu ve tadıyla hatta fotosuyla beraber:35: Çok çok basit bişey.Hamişler bile yapabilir o kadar basit.:36:
Hadi ben kaçayım.Gelmeye çalışacağım sık sık.Merak ediyorum hepinizi:44::44::44::44::44::44::44::44:

Ben burdayim. Pek misil misil dgildi ama zoraki uyudu. Gunduz fazla uyuyunc gece zoraki uyuyor.

Kizlar birsey sormak istiyorum. Dun gece iki defa bana titreme geldi. Usuyorum sanki titriyorum.
Ezgi dun gece fazla emmedi goguslerim tas gibiydi ondan olabilir mi? Sut sitmasi diyorlar bu mu? Ben de hemen sagdim. Sonra olmadi.

kIzlar iyi günler hepinize
Ben koşturmaca içindeyim. Salonun perdelerini yıkamaya attım süpür, sil temizlik işleri. Bir yandan minnoşumla uğraşıyorum nasıl vaktin geçtiğinden haberim yok:) Aralarda gelmeye çalışıyorum. Ayşecim pastanın tarifini merakla bekliyorum. Güzel oturmalar size.
Cadıozy canım benim görümcemede öyle birşey olmuştu ama onun ağırdı yani enfeksiyon kapmış. Seninki daha farklı bir durum sanırım. kendine dikkat etsin anneler aman hastalanmasınlar bebişlerle işimiz çoookk zor çünkü.

Epack,waves,cadiozy,msmesi kızlar sizler de gelmemişsiniz?? Bebişleriniz mışıl mışıl uyumuştur da siz de dinlenmişsinizdir inşallah:26:

günaydın canım uyku falan değil canım wavesle aynı şeyler benim ki ayın 27 sinde ama bir başıma ancak bitiriim o yüzden gelemiyorum vakit bulunca bakıyorum
Kizlar birsey sormak istiyorum. Dun gece iki defa bana titreme geldi. Usuyorum sanki titriyorum.
Ezgi dun gece fazla emmedi goguslerim tas gibiydi ondan olabilir mi? Sut sitmasi diyorlar bu mu? Ben de hemen sagdim. Sonra olmadi.
evet canım bu oluyor. kendini üşütmemeye dikkat et birde canının çektiği şeyi yememezlık yapma canım.
Ben koşturmaca içindeyim. Salonun perdelerini yıkamaya attım süpür, sil temizlik işleri. Bir yandan minnoşumla uğraşıyorum nasıl vaktin geçtiğinden haberim yok:) Aralarda gelmeye çalışıyorum. Ayşecim pastanın tarifini merakla bekliyorum. Güzel oturmalar size.
Cadıozy canım benim görümcemede öyle birşey olmuştu ama onun ağırdı yani enfeksiyon kapmış. Seninki daha farklı bir durum sanırım. kendine dikkat etsin anneler aman hastalanmasınlar bebişlerle işimiz çoookk zor çünkü.

waves kolay gelsin canım

karapisso ve inci hakkınızda herhangi bir bilgi yok eminim tüm topik benim gibi sizleri çok merak ediyoruz iyimisiniz haberi olan ne olur yazsın

canım senin doğumunu 12 aralık diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam tabi. Bebeğin ve sen ikinizde iyisinizdir inşallah. Haberlerini bekliyoruz merakla...
Özayder in doğum hikayesini daha bilmiyoruz o da çok yoğun olmalı.
Sırada İNCİ miz var inşallah o da bebeğine kavuşacak. Hamişlerimiz azalıyor yakında hiç kalmayacak mı nedir:)
En sonda Duygubaby var sanırım. Diğer bekleyen arkadaşlarımız da hamile olsunlarda inşallah topicimiz hamişsiz kalmasın.

Kesinlikle cok korkuyorum hasta olursam diye. Kat kat giyiniyorum.
Kolay gelsin canim.
günaydın canım uyku falan değil canım wavesle aynı şeyler benim ki ayın 27 sinde ama bir başıma ancak bitiriim o yüzden gelemiyorum vakit bulunca bakıyorum

evet canım bu oluyor. kendini üşütmemeye dikkat et birde canının çektiği şeyi yememezlık yapma canım.

waves kolay gelsin canım

karapisso ve inci hakkınızda herhangi bir bilgi yok eminim tüm topik benim gibi sizleri çok merak ediyoruz iyimisiniz haberi olan ne olur yazsın

Evet ya nerde bu kizlar ben de merak ediyorum. Inslalla iyilerdir..
Peki dikkat ederimminecim..abla mi desem yok ya sen daha citirsin...:-)

Topicimizin ablası ve en küçüğü kim acaba ben yaşlarınızı pek bilmiyorum..
Kendimden başlayım 1 şubat 1986 doğumluyum.. Doğum tarihimi söylemeyi yaşımı söylemeye tercih ediyorum :)) yaşlanıyorum mu acaba :)

Kızlar herkese merhaba. .
Yoğun ve yorucu birgün geçirdim.
Yerli malı haftamızı kutladik ve çok güzel geçti.

Dilek bilal bebegiyle beraber evinde kızlar. .
Facebook a yazmistı.

Bu arada bende aralık 84 doğumluyum. 30 yaşıma girdim ne yazikki:))

Yemek ve pasta tarifleri konusunda yardımcı olabilirim hatta face te Eyvah Aslı Mutfakta sayfama beklerim:))

S.a kızlar 15.11.1987 doğumluyum. Derdemez 26 yaşına girdim.
Eve geldiğimden beri çok kötüydüm canlarım.
Bir sıkıntı vardı içimde artık yere göğe sığmadım :14:
Bilal emmek istemiyordu uyuyordu sürekli.her an ölecekmişim gibi hissediyordum.
Dün hıçkıra hıçkıra ağladım. Normal doğuramadığım için kendimi suçluyorum. Bugün arkadaşımla konuştuğum 42 haftasını doldugu gün normal doğurdu suni ile. Onun adına çok sevindim ama nedendir bilmiyorum kendi adıma üzüldüm.
Sabahtan beri emiyor şükür bende biraz iyiyim. Lohusalık dedikleri buymuşşş :14:

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba. .
Yoğun ve yorucu birgün geçirdim.
Yerli malı haftamızı kutladik ve çok güzel geçti.

Dilek bilal bebegiyle beraber evinde kızlar. .
Facebook a yazmistı.

Bu arada bende aralık 84 doğumluyum. 30 yaşıma girdim ne yazikki:))

Yemek ve pasta tarifleri konusunda yardımcı olabilirim hatta face te Eyvah Aslı Mutfakta sayfama beklerim:))

Ooooo Aslı Hanım'a bak sen on parmakta on marifet. Maşaallah sana :34:

Ooooo Aslı Hanım'a bak sen on parmakta on marifet. Maşaallah sana :34:

Ben çocukluğumdan beri mutfakla yemekle ugrasmayı cok seviyorum canım. Insan sevdiği seyleri güzel yapar. Eşimin de farklı yemeklere karşı ilgisi var. Hobi olarak yapıyorum ama eşim 90 kiloya merdiven dayadı:((

Canım ben işteyim yoğunuz fırsat oluncada hemen koridorda
yürüyüyorum sırt ağrıma ii geliyor
sana kolay gelsin tarifin şayet basitse hafta sonu bende yapayım
zaten buaralar deliler gibi tatlı şeyler yemek istiyorum
kan şekerim çok düşük sanırım ondan oluyor
ii oturmalar size...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

ii günler ohh maşallh evin mis gibi olmuştur
birde ben yapabilsem artık doğuma yakın
temizlikçimi alıp perdeleri yıkarım
sanada kolaylıklar diliyorum..

Dün hıçkıra hıçkıra ağladım. Normal doğuramadığım için kendimi suçluyorum. Bugün arkadaşımla konuştuğum 42 haftasını doldugu gün normal doğurdu suni ile. Onun adına çok sevindim ama nedendir bilmiyorum kendi adıma üzüldüm.
Sabahtan beri emiyor şükür bende biraz iyiyim. Lohusalık dedikleri buymuşşş :14:

dilekkk nasılsın bilalimiz nasıl neden kötüsün canım
moralini bozma senin elinde olan bir şey değilki Rabbim öyle
nasip etmiş çok şükür sende bebişinde iyiyseniz
gerisini düşünme herkesin imtihanı farklı
bebişimiz nasıl merak ediyorum kime benziyor..

karapisso
canım doğumla beraber çok sıkıntı çektin kolaymı yaşadığın şeyler. Hem 4 kilo bebişi normal doğuramaman kadar doğal bir şey yok. Ben burda söyledim keşke bilselerdi de en baştan sezaryana alsalardı seni hiç olmazsa o kadar sancı çekmezdin.

Poşet sesi duyduğunda birden ağlamaya başlar..
annesini emerken anne hapşurur veya öksürürse ilk önce anneye ne oldu der gibi bakıp sonra içli içli ağlar:)
kendi kendine yatakta uslu bir şekilde tepinirken anne içeri girdiğinde yan gözle bakıp birden mızırdanmaya başlar..
anne mutfaktayken yatağında dönenceden artık sıkılmışsa birden canı yanmış kedi yavrusu gibi viyaklayarak anneyi yanına koşturmayı başarır :)
sonunda anne yorgun, doğru düzgün yemek yapamamış, yarı aç ve bakımsız bir şekilde bir günü daha bitirmiştir :))

Canim benim hepsi gececek hepimizi neler yasadik. Lohusalik cok zor ama bak bilal bebek bir haftalik oldu bile. Cok zor seyler yasadin kolay degil ama hepsi gecti bak bilalin yaninda. Onu bol bol kokla. Hele bir ayi dolsun gormeye baslasin bak ondan sonrasi cok egleneli olacak. Cok opuyorum sizi.
Evet canim ezgi enmedigi icin titreme olmussun.sut birikince oyle olur.
Fazla gelince usutuyor az gelince de terletiyor sanirim :-):-) fazla emince sicak basiyor bana.
Insan vucudunu cozmek cok zor izelim..
Canım ben işteyim yoğunuz fırsat oluncada hemen koridorda
yürüyüyorum sırt ağrıma ii geliyor
sana kolay gelsin tarifin şayet basitse hafta sonu bende yapayım
zaten buaralar deliler gibi tatlı şeyler yemek istiyorum
kan şekerim çok düşük sanırım ondan oluyor
ii oturmalar size...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

ii günler ohh maşallh evin mis gibi olmuştur
birde ben yapabilsem artık doğuma yakın
temizlikçimi alıp perdeleri yıkarım
sanada kolaylıklar diliyorum..

dilekkk nasılsın bilalimiz nasıl neden kötüsün canım
moralini bozma senin elinde olan bir şey değilki Rabbim öyle
nasip etmiş çok şükür sende bebişinde iyiyseniz
gerisini düşünme herkesin imtihanı farklı
bebişimiz nasıl merak ediyorum kime benziyor..
Tesekkur ederim Sulem. Fazla suttenmis bayatladi herhalde :-):-)
Poşet sesi duyduğunda birden ağlamaya başlar..
annesini emerken anne hapşurur veya öksürürse ilk önce anneye ne oldu der gibi bakıp sonra içli içli ağlar:)
kendi kendine yatakta uslu bir şekilde tepinirken anne içeri girdiğinde yan gözle bakıp birden mızırdanmaya başlar..
anne mutfaktayken yatağında dönenceden artık sıkılmışsa birden canı yanmış kedi yavrusu gibi viyaklayarak anneyi yanına koşturmayı başarır :)
sonunda anne yorgun, doğru düzgün yemek yapamamış, yarı aç ve bakımsız bir şekilde bir günü daha bitirmiştir :))

:9: bu hareketler bana birini hatirlatti :-) benim kizim da camasir makinesinin sesini sevmiyor ama elektrik supurgesinin sesinde uyuyor:-)

selam yafrilerrr
şu sıralar yine yoğun günlerdeyim. kusura bakmayın sık gelemiyorum ama hep aklımdasınız ve sizi çok özlüyorum :16:

selam ayşecan...
kuzu oğluşumun göz rahatsızlıgı eşie geçtiği için kaç gündür onunla ugraşmaktayım.
göz nezlesi (gribi) bulaşıcıymış. eşimde atlatmak üzere ama sürekli ilaç damlat, bogaz agrısı için bişeyler yap, çocuklar hasta olmasın diye uzak tutmaya çalış derken uzak kaldım biraz.
bu arada pastanın tarifini ve resmini bekliyorum :) :29:

canım bebiş fazla emmeyince oluyor o. bide dikkat et canın bişey çekip yemediğin zaman da şişip ateş yapio. umma mı ne diolar ona.
hamile gibi dikkat etmemiz lazım aslında...

bu arada kızın çok sevimli olmuş maşallah :16:
zaman nasıl çabuk geçiyorsa bebişler de okadar çabuk büyyolar ve değişiolar... git gide güzelleşiolar

Topicimizin ablası ve en küçüğü kim acaba ben yaşlarınızı pek bilmiyorum..
Kendimden başlayım 1 şubat 1986 doğumluyum.. Doğum tarihimi söylemeyi yaşımı söylemeye tercih ediyorum :)) yaşlanıyorum mu acaba :)

ben 15 Nisan 1988 doğumluyum :31:

bakalım en küçüğümüz kim çıkıcak...

:9: ben de 24 kasim 1983 ama yasim 29 bucuk :-):-):-) 30 olmiycam:-):-):-)

hehehhh buçuğunu yerim :1:

karapissommm kuzu lohusalık beter bişi yaa...
aman diim herşeye pozitif bak. sıkıntı yapma.
lohusalık sendromu zor birşey. biraz çaba gösterirsen girmeden atlatırsın...

bebişin daha güzel daha sık emicek, sıkıntılarının hepsi geçicek Rabbimin izniyle...

çok öpüyorum canım. azıcık birbirinize alışın,toparlanın diye çok aramıyorum kuzu. Yanlış anlama olurmu :29:

Back