Vaaavv iç çamaşırlarınıza kadar takımsınız yani
Süslü ananın süslü kızı nolcak.
Hoşgelmişsin Şulem.
Biz iyiyiz hamdolsun.Hifa sultan ile uğraşırız.Meme,gaz,kaka,çiş,oyun,meme,gaz,naz,çiş kısır döngü.Bunların arasında misafir,temizlik,ikramlık,çamaşır,ütü,annenin süt üretimi için rezene ot vs.Havalar da soğudu iyice eve kapandık.Allah'tan gelen giden var da 2 insan yüzü görüyorum.Yoksa el kadar bebekle konuşmaktan tırlatacağım
Allah kavuştursun eşinle.Oh şimdi sen sıcacık battaniyene sarılır eline de sıcak bi süt alırsınn.Hmmm miss gibi.Kız canım çekti kendi anlatışıma.Yeşil çayım bitsin de gidip ısıtayım bi bardak kendime.Veremedim gitti şu 5 kiloyu.Hani emzirirken giderdi
Form çayları aldım marketten ama bütün sayfalarda çok zararlı içmeyin emzirirken diyor.Açamadım paketleri kaldı öylece
Çok geçmiş olsun.Size bişey olmasında varsın mala gelsin.
Dilek dün akşam 8 civarı doğum yapmış.9 gibi tubilosh görüşmüş daha bebeğini yanına getirmemişler,sesi de kötü geliyormuş.Bütün gece ağrı çekmiş 10cm olmuş açılması ama sezeryana almışlar son dkda.4kg ymuş Bilal tosun
İnşallah güzel haberler alırız hemen
Eee senin planın ne bu hafta bakıyım.Kısa bi tatil iyi gelecektir sana.Bide net alışverişe sardınmı değmeyin keyfime olursun kız
Aminn.Tırlatmaya az kaldı kıızzz
Dün misafirin yanında konuşuyorum Hifa ile gülüyorlar adam gibi konuşuyorsun sen resmen bununla diye.E napıyım dedim.Agucuklarla geçmiyor bütün gün
Kız bu arada senin isim neydi:26:Balık hafıza ayşe yine unuttu
Yok anam benden olmaz öğretmen falan.Bikaç tanesini sallandırırım bacağından tavana valla.Hele şimdiki sıpalarla baş etmek kolaymı
Benim kız kardeşim de yay ama biz hiç anlaşamayız.Karakter meselesi demekki.Ya da o yay özelliklerini taşımıyor.
Unutmam kıızz.Ne diye unutayım.Daha çook kafanı ağrıtırım ben senin
Girişimcilikten çok bunalımcılık zeka benimki.Boş oturmaktan tırlatma noktasındayım.Ti ye bile almıyorum artık hayatı
Vay canına.Kız ne garip şeyler varmış.Ben hiç duymamıştım valla bunları.Dur bakıyım cuma günü dra bi sorayım bende bu demir işini.Hemen not alıyorum.:126:
Tüh ya.Kötü olmuş sizinkide.Başka marka mama denesen.Sma,hero baby diğerleri falan.Rezeneyi ihmal etme iç.Bomba gibi dolmasa da göğüslerim artık akşamları mama vermiyorum ben.Ya benim kız alıştı azla yetinmeye yada Allah doyuruyor uykusunda