• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Canim benim ya Allah yrdimcin olsun cok zor. Hele calisirken hamile olmak cok daha zor. Ben de cok cektim.
Ekek bebeklerde gobek biraz daha ileri dogru buyudugunden tabi sirta daha cok yuk.
Dularim sizinle canim. Hayirlisiyla tamamlarsin insallah minik delikanliyi kucagina alinca hepsini unutursun.

amin canım inşallah bugünlerde geçecek
tabi sen benim halimden daha iyi anlıyorsun çalışınca daha çok zorlanıyorum
ikide bir ayağa kalkıp koridorda yürümekten utanıyorum
hoş herkes gebe olduğumu biliyor ama yine çekiniyorum:(
Rabbim yardımıcımz olsun inşallah bu ağrılar günahlarımıza kefaret olur..

Benimki de yapiyor onu hadi biz gazdan yapiyoruz da yusuf bebek neden yapiyor acaba? Kiyamam ya yazik sana da. Cok yoruyor insani.
Bizim hemsire 4.ayda dedi ou. Asiyi da yapariz demir ilaci da yazariz dedi. Saglik ocagi demedi mi bir sey?

canım benim anlattılar ileride demir eksikliğine karşıymış.kafama takılan şu almanyadayken çocuk dr. bize hiç vit.vermedi. birinde sordum neden vermiyorsunuz diye.bebeğindemir yada vitamin eksikliğini gösterecek bir rahatsızlığıyok dedi bu kadar küçük yaşta vitamin yada diğerşeylerikullanırsak. vucut dışardan aldığı için kendi üretmez dedi. o sözler aklımda hiç bir test yapılmadan demir başlatılıyor ben vermek istemiyorum ayrıca mide bağırsak sisteminide mahvetti başa döndm yine her emzirmeden sonra altını açmak zorundayım işin kötüs geceleri kaka yapmazdı gece bile3 kez değştiriyorum neyapayım kendi çocuğumundr luğunu kendimmi yapayım ne yapayıım.tv de bangır bangır gereksiz vitamin kullanımının zararırndan bahsediliyor dr lar kafadan demir yazıyorlar.neymiş annesütü alan bebeklerde demir eksikliği olabiliyormuş.ozaman niye2 sene illa anne sütü deniyor.anne sütü bile eksikliğe neden oluyorsa bu çocuklar neyle beslenecek.eskiden vitaminlermi varmış anneler içiyor bebekler iiçiyor sonra cocukların bağışıklğı zayıf deniyor cünkü vitaminsiz yapamıyoruz

amin canım inşallah bugünlerde geçecek
tabi sen benim halimden daha iyi anlıyorsun çalışınca daha çok zorlanıyorum
ikide bir ayağa kalkıp koridorda yürümekten utanıyorum
hoş herkes gebe olduğumu biliyor ama yine çekiniyorum:(
Rabbim yardımıcımz olsun inşallah bu ağrılar günahlarımıza kefaret olur..

allahım sizlere sevabı çifter çifter yazıyordur canım benim hem emanet taşıyorsun hem emanet edilmişlere eğitim veriyorsun.rabbim yardımcın olsun

kızlar çıkmak zorundayım prensi hazırlıycam kendim hazırlanıcam döndüğümde güzel haberlerl karşılamak umuduyla allahımgününüzü hayırlı geçengünlerden etsin

ayşe

canım bazen sütüm yetmiyor yavruma. özellikle moralimin biraz bozuk olduğu zamanlarda bile farkediyor sütüm hemen azalıyor. Bazı geceler ağlıyor tam doymadığı için öylece uyutuyorum. mamayı o zaman veriyorum istemiyor illaki süt olacak. sütümde yetmiyor ağlaya ağlaya uyuyakalıyor miniğim. biraz fazla iştahlı olunca bendeki bütün sütleri tüketiyor yaramaz :)

cadıozy
canım babystar kullan bir de bakalım. sızdırması yok, bağlaması kolay esnek kenarları ama birazcık naylonsu işte. bizde pişik yapmadı şaşırdım o duruma. ben huggies i hiç denemedim bir de onu deniycem. babystar fena değil olmadı yine ona dönüş yaparım. primaya da dönüş yapabilirim öyle gelgit yaparak idare edicez işte.

yxliz

arkadaşım ikiz bebişlere hamileymişsin ne mutlu sana bir defada iki mutluluk yaşayacaksın. şimdiden doğumundan sonrada rabbim yardımcın olsun inşallah;)

epack
canım burun aspiratörü ben kullanamadım çok ağlıyor bende kıyamıyorum. serum fizyolojik kullanıyorum sprey şeklinde olanlardan. her sabah akşam kullanınca rahat ediyor. özellikle geceleri tıkanmanın daha çok olduğunu farkettim bende. damla olanın içinde 5 gün içinde tüketilmelidir yazıyordu. bende eczaneye sordum içine hava girdiği için 5 günden sonra bir faydası olmaz dedi. sprey şeklinde olanın içine hava girmiyormuş bende ondan aldım hemen. fizyosol diye bir marka fiyatıda 9.5 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

:52::52: super olur:-):-):-)
Ben 4 9 kg aldim o kadar yukari cikmiyor gevsek mi bagliyorum acaba? Hifanin boyu bizden uzundur.
Butun bezleri stokluyorz wavesin dedigi babystari da alcam :-):-) baska kalmior galiba.. degisik degisik bagliyor hangisi kiyafetimize uygunsa :-):-):-):9:
Vaaavv iç çamaşırlarınıza kadar takımsınız yani:37:
Süslü ananın süslü kızı nolcak.:35:

s.a kızlar nasılsınız?
ayşe cadiozy epack ne haber nasılsınız?
bebişler nasıl karapiso ne yaptı geçmişi okuyamadım
merak ettim bir kaç gündür netimiz yoktu
giremedim Rabbim sağlıkla kurtarsın
sizler nasılsınız bizim buralar gün geçtikçe daha da soğuyor Rabbim
yardım etsin bugun eşimide antalyaya gönderdik bende izin aldım
bu soğukta yollara düşemem zaten hafta sonu aracımız kayıp arkadan başka araca çarptı
şimdi araçta servise gidecek arabasız kaldık Rabbim kazalardan belalardan cümlemizi uzak eylesin..
Hoşgelmişsin Şulem.
Biz iyiyiz hamdolsun.Hifa sultan ile uğraşırız.Meme,gaz,kaka,çiş,oyun,meme,gaz,naz,çiş kısır döngü.Bunların arasında misafir,temizlik,ikramlık,çamaşır,ütü,annenin süt üretimi için rezene ot vs.Havalar da soğudu iyice eve kapandık.Allah'tan gelen giden var da 2 insan yüzü görüyorum.Yoksa el kadar bebekle konuşmaktan tırlatacağım:37::37::37:
Allah kavuştursun eşinle.Oh şimdi sen sıcacık battaniyene sarılır eline de sıcak bi süt alırsınn.Hmmm miss gibi.Kız canım çekti kendi anlatışıma.Yeşil çayım bitsin de gidip ısıtayım bi bardak kendime.Veremedim gitti şu 5 kiloyu.Hani emzirirken giderdi:19:Form çayları aldım marketten ama bütün sayfalarda çok zararlı içmeyin emzirirken diyor.Açamadım paketleri kaldı öylece:32:
Çok geçmiş olsun.Size bişey olmasında varsın mala gelsin.:29:
Dilek dün akşam 8 civarı doğum yapmış.9 gibi tubilosh görüşmüş daha bebeğini yanına getirmemişler,sesi de kötü geliyormuş.Bütün gece ağrı çekmiş 10cm olmuş açılması ama sezeryana almışlar son dkda.4kg ymuş Bilal tosun:nazar::nazar::nazar: İnşallah güzel haberler alırız hemen:31:
Eee senin planın ne bu hafta bakıyım.Kısa bi tatil iyi gelecektir sana.Bide net alışverişe sardınmı değmeyin keyfime olursun kız:51:

ömürsünüz ya :46::52: yorgunum beni güldürdün allah hepinizi güldürsün.onuda bağladın mı allahımseni çok mutlu etsin emiii
Aminn.Tırlatmaya az kaldı kıızzz:52::52::52::52: Dün misafirin yanında konuşuyorum Hifa ile gülüyorlar adam gibi konuşuyorsun sen resmen bununla diye.E napıyım dedim.Agucuklarla geçmiyor bütün gün:30::30::30::30:
Kız bu arada senin isim neydi:26:Balık hafıza ayşe yine unuttu:17::17:

İnşallah canım. .
Her işin püf noktaları var canım.
Öğrenirsen emin ol yapabilirsin. Ama en önemlisi sabır. Bu işte sabır çok önemli. .
Bu arada ben başaklarla iyi anlaşırım. Yakın arkadaşlarımın çoğu başak:)
Yok anam benden olmaz öğretmen falan.Bikaç tanesini sallandırırım bacağından tavana valla.Hele şimdiki sıpalarla baş etmek kolaymı:22::22::22::22::22::22:
Benim kız kardeşim de yay ama biz hiç anlaşamayız.Karakter meselesi demekki.Ya da o yay özelliklerini taşımıyor.:36:

Amin canım inşallah :))) Beni de unutmamışsın sağol :) çok mutlu oldum.:49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Unutmam kıızz.Ne diye unutayım.Daha çook kafanı ağrıtırım ben senin:35::35::35:
buna girişici zeka diyoruz. canım bu ananın kızı kim bilir nasıl olur.allah esirgesin.
Girişimcilikten çok bunalımcılık zeka benimki.Boş oturmaktan tırlatma noktasındayım.Ti ye bile almıyorum artık hayatı:32::32::32::32::32:

canım benim anlattılar ileride demir eksikliğine karşıymış.kafama takılan şu almanyadayken çocuk dr. bize hiç vit.vermedi. birinde sordum neden vermiyorsunuz diye.bebeğindemir yada vitamin eksikliğini gösterecek bir rahatsızlığıyok dedi bu kadar küçük yaşta vitamin yada diğerşeylerikullanırsak. vucut dışardan aldığı için kendi üretmez dedi. o sözler aklımda hiç bir test yapılmadan demir başlatılıyor ben vermek istemiyorum ayrıca mide bağırsak sisteminide mahvetti başa döndm yine her emzirmeden sonra altını açmak zorundayım işin kötüs geceleri kaka yapmazdı gece bile3 kez değştiriyorum neyapayım kendi çocuğumundr luğunu kendimmi yapayım ne yapayıım.tv de bangır bangır gereksiz vitamin kullanımının zararırndan bahsediliyor dr lar kafadan demir yazıyorlar.neymiş annesütü alan bebeklerde demir eksikliği olabiliyormuş.ozaman niye2 sene illa anne sütü deniyor.anne sütü bile eksikliğe neden oluyorsa bu çocuklar neyle beslenecek.eskiden vitaminlermi varmış anneler içiyor bebekler iiçiyor sonra cocukların bağışıklğı zayıf deniyor cünkü vitaminsiz yapamıyoruz
Vay canına.Kız ne garip şeyler varmış.Ben hiç duymamıştım valla bunları.Dur bakıyım cuma günü dra bi sorayım bende bu demir işini.Hemen not alıyorum.:126:
ayşe

canım bazen sütüm yetmiyor yavruma. özellikle moralimin biraz bozuk olduğu zamanlarda bile farkediyor sütüm hemen azalıyor. Bazı geceler ağlıyor tam doymadığı için öylece uyutuyorum. mamayı o zaman veriyorum istemiyor illaki süt olacak. sütümde yetmiyor ağlaya ağlaya uyuyakalıyor miniğim. biraz fazla iştahlı olunca bendeki bütün sütleri tüketiyor yaramaz :)

cadıozy
canım babystar kullan bir de bakalım. sızdırması yok, bağlaması kolay esnek kenarları ama birazcık naylonsu işte. bizde pişik yapmadı şaşırdım o duruma. ben huggies i hiç denemedim bir de onu deniycem. babystar fena değil olmadı yine ona dönüş yaparım. primaya da dönüş yapabilirim öyle gelgit yaparak idare edicez işte.
Tüh ya.Kötü olmuş sizinkide.Başka marka mama denesen.Sma,hero baby diğerleri falan.Rezeneyi ihmal etme iç.Bomba gibi dolmasa da göğüslerim artık akşamları mama vermiyorum ben.Ya benim kız alıştı azla yetinmeye yada Allah doyuruyor uykusunda:nazar:

yxliz

arkadaşım ikiz bebişlere hamileymişsin ne mutlu sana bir defada iki mutluluk yaşayacaksın. şimdiden doğumundan sonrada rabbim yardımcın olsun inşallah;)

epack
canım burun aspiratörü ben kullanamadım çok ağlıyor bende kıyamıyorum. serum fizyolojik kullanıyorum sprey şeklinde olanlardan. her sabah akşam kullanınca rahat ediyor. özellikle geceleri tıkanmanın daha çok olduğunu farkettim bende. damla olanın içinde 5 gün içinde tüketilmelidir yazıyordu. bende eczaneye sordum içine hava girdiği için 5 günden sonra bir faydası olmaz dedi. sprey şeklinde olanın içine hava girmiyormuş bende ondan aldım hemen. fizyosol diye bir marka fiyatıda 9.5 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Spreyi iyiki dedin kız.Bende alayım.Peçeteyi sivriltip usul usul yılan gibi sokuluyorum bende burnuna burnuna.Özellikle yeni emdiğinde çok sakin oluyor,saldırıya geçiyorum ben hemen:10:

Ayşecim merhaba,

Gebeyim kuzum, tek yumurta ikizlerine :nazar::nazar::nazar:
Rabbim bu duyguyu bana tattırdı, şükürler olsun:16::16::16:
Kucağıma almayıda nasip eder inşallah...:16:
Sizler nasılsınız?

Ayyy canım maşallahh süphanallahh.. Rabbim sağlıcakla, hayırlısıyla kucagına aldırmayı nasip etsin.

Ne güzel çifte mutlulk yaşıyacaksın.:21::21::21:

kuzum 1 saat uğraşıyorum 40 dk ancak uyuyor buarada ikikere uyanıp sayım yapıyor.anne yanındamı değilmi sorununu bir anlasamçözecem de şte tetersiz anne anlamıyor.4 aylık bebeğin düzeni olmazmı ya dün 4 kez uyandı 1 kere emdi emmiycen niye uyanıyon yorgunluk işte.her dk hatırlatacak kendini.ozi sisinkiler küçük ama demir için damla kullanmaya başlayan varmı ya.

Ben kullanıyorum cnm günde 7-8 damla.dr a gittik bugün Ahmet abilerinden mikrop kapmış hem göz nezlesi hem normal nezle olmuş. Gelişimini çok beğendi Dr anneye 10 üzerinden 11 dedi 3 çocukla bu kadar iyi baktığın için kollarım kabarmadı desem yalan olur . Her yerini muayene etti. Sabahları bir çay kaşığı pekmez ver dedi meyve suları hepsini ver dedi (zaten veriyordum)haftaya sebze ve çorba başlayacakmışız.gözü çapaklanıyor nezleden ılık suyla sil sakın çay sürme dedi,buhar makinesi alayımı dedim gerek yok dedi sprey verdi.peditus bir çay kaşığı verdi.ağız saltanatının dişle alakası yok fazla gelen tükürüğü yutamıyor dedi.destekli oturtabilirsin,bu ay çok değişiklikler göreceksin dedi.:9:

ayşe yeni liste çok güzel olmuş bebişler bir bir sıraya dizilmiş isimleriyle birlikte büyüsünler inşallah.

özayder nasıl acaba ondan da haber alamadık.

leylada 12 aralığa mı gün almıştı sezaryen için sanki öyle aklımda kalmış.

incininde şurda az kaldı sayılır.

Bugünde kızımın kontrolü var 3. ayımızı bitirmiş olduk böylelikle. Tetanoz aşımın 3. olmuştum 2 hafta önce. Bakalım kızım 20 günde 6 kilodan ne kadar ilerlemiş. Sadece süte devam ediyorum. Mamayı yediremedim bir türlü kabul etmiyor. Sütçü benim kızım:)

Benimde çok az kaldı 23 aralık :17::emir_bebek:

Allah ım hayırlı doğum nasip etsin. İnşallalh hakkımda hayırlısı olur.

Bıdığımda kilo almış olur da annesini üzmez

Canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim.
Tek tek alıntı yapamadım, çok uykumuz oluyo bizim, hep sersem hep halsiziz.
Doğal yolla oldu bebeklerim. Bizede çok süpriz oldu. Rabbim çok büyük.:nazar:
Bebeği olanlara sağlık, gebe olanlara hayırlı doğumlar, bebek isteyen tüm canlara da tez zamanda Rabbim nasip etsin.
Arada gelir yazarım, sizleri seviyorum...:16:

Bugünde sağlık ocağından dönerken ıslak havluya bakıcam. Ayşe sen komili kullanıyorum demiştin ben onu hiç kullanmadım bir de onu alayım.Komilinin pişik kremini kullanıyorum bende. güzel koruyor memnunum yani.ıslak havluyu ben bir alışta 6 paket falan alıyorum devamı olsun diye. şu an elimde primanın son paketi kaldı. aynı kokuya burnum alışınca hiç hoşuma gitmiyor sürekli değişiklik istiyorum. kullandığım parfümlerde de öyleyim hiç aynı kokuyu uzun süre kullanamadım. avonun çiçek kokulularının arasında sürekli değiştiriyorum. celebre, treselle, perceive, wish of dön dolaş başa sarıyorum o zaman kokunun ayırdına varıyorum.

ayşe

cadıozy
Huggiesin 2 numarasi guzelama 3 numarasi cok kalin. Prima ve huggiesin emiciligi cok iyi.
Deneyelim bakalim adasim ama once evdeki stoklari eritmem lazim yoksa kocam beni bu bezlerle kovalayacak :-)
Canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim.
Tek tek alıntı yapamadım, çok uykumuz oluyo bizim, hep sersem hep halsiziz.
Doğal yolla oldu bebeklerim. Bizede çok süpriz oldu. Rabbim çok büyük.:nazar:
Bebeği olanlara sağlık, gebe olanlara hayırlı doğumlar, bebek isteyen tüm canlara da tez zamanda Rabbim nasip etsin.
Arada gelir yazarım, sizleri seviyorum...:16:
Allah tamamina erdirsin canim. Mutlaka gel ama..
2 gün kaldı bat a. çok heyecanlıyım. Allahım inşallah hakkımda hayırlısını verir. ben de :49::49::49::49::49::49: olmak istiyorum.
Cok az kalmis hadi hayirlisi insallah bu ay bebisin seninledir.
kizlar kafamizda konak olustu napmam lazim bilen var mi

Zeytinyagi sur canim...

Haklisin aslinda. Vermesen? Yada iyi bi cocuk uzmani ile konussan bu konuyu?
Vaaavv iç çamaşırlarınıza kadar takımsınız yani:37:
Süslü ananın süslü kızı nolcak.:35:

Hoşgelmişsin Şulem.
Biz iyiyiz hamdolsun.Hifa sultan ile uğraşırız.Meme,gaz,kaka,çiş,oyun,meme,gaz,naz,çiş kısır döngü.Bunların arasında misafir,temizlik,ikramlık,çamaşır,ütü,annenin süt üretimi için rezene ot vs.Havalar da soğudu iyice eve kapandık.Allah'tan gelen giden var da 2 insan yüzü görüyorum.Yoksa el kadar bebekle konuşmaktan tırlatacağım:37::37::37:
Allah kavuştursun eşinle.Oh şimdi sen sıcacık battaniyene sarılır eline de sıcak bi süt alırsınn.Hmmm miss gibi.Kız canım çekti kendi anlatışıma.Yeşil çayım bitsin de gidip ısıtayım bi bardak kendime.Veremedim gitti şu 5 kiloyu.Hani emzirirken giderdi:19:Form çayları aldım marketten ama bütün sayfalarda çok zararlı içmeyin emzirirken diyor.Açamadım paketleri kaldı öylece:32:
Çok geçmiş olsun.Size bişey olmasında varsın mala gelsin.:29:
Dilek dün akşam 8 civarı doğum yapmış.9 gibi tubilosh görüşmüş daha bebeğini yanına getirmemişler,sesi de kötü geliyormuş.Bütün gece ağrı çekmiş 10cm olmuş açılması ama sezeryana almışlar son dkda.4kg ymuş Bilal tosun:nazar::nazar::nazar: İnşallah güzel haberler alırız hemen:31:
Eee senin planın ne bu hafta bakıyım.Kısa bi tatil iyi gelecektir sana.Bide net alışverişe sardınmı değmeyin keyfime olursun kız:51:

Aminn.Tırlatmaya az kaldı kıızzz:52::52::52::52: Dün misafirin yanında konuşuyorum Hifa ile gülüyorlar adam gibi konuşuyorsun sen resmen bununla diye.E napıyım dedim.Agucuklarla geçmiyor bütün gün:30::30::30::30:
Kız bu arada senin isim neydi:26:Balık hafıza ayşe yine unuttu:17::17:

Yok anam benden olmaz öğretmen falan.Bikaç tanesini sallandırırım bacağından tavana valla.Hele şimdiki sıpalarla baş etmek kolaymı:22::22::22::22::22::22:
Benim kız kardeşim de yay ama biz hiç anlaşamayız.Karakter meselesi demekki.Ya da o yay özelliklerini taşımıyor.:36:

Unutmam kıızz.Ne diye unutayım.Daha çook kafanı ağrıtırım ben senin:35::35::35:

Girişimcilikten çok bunalımcılık zeka benimki.Boş oturmaktan tırlatma noktasındayım.Ti ye bile almıyorum artık hayatı:32::32::32::32::32:

Vay canına.Kız ne garip şeyler varmış.Ben hiç duymamıştım valla bunları.Dur bakıyım cuma günü dra bi sorayım bende bu demir işini.Hemen not alıyorum.:126:

Tüh ya.Kötü olmuş sizinkide.Başka marka mama denesen.Sma,hero baby diğerleri falan.Rezeneyi ihmal etme iç.Bomba gibi dolmasa da göğüslerim artık akşamları mama vermiyorum ben.Ya benim kız alıştı azla yetinmeye yada Allah doyuruyor uykusunda:nazar:

Ya ne takim ne takim renk cumbusuyuz. Patikler pembe sapka mor. Yelek kirmizi. Haftanin şıkkı ezgi hanim hangi şık A şıkkı:9::9:

Ben de yayim ben dee.

Back