- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.041
Balık hafızasına sahip olduğum için ben pek aklımda tutamıyorum tarihleri:26:Ama günü geçenlere,uzun süredir uğramayanlara mesaj atıyorum ulaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince.ayşe yeni liste çok güzel olmuş bebişler bir bir sıraya dizilmiş isimleriyle birlikte büyüsünler inşallah.
özayder nasıl acaba ondan da haber alamadık.
leylada 12 aralığa mı gün almıştı sezaryen için sanki öyle aklımda kalmış.
incininde şurda az kaldı sayılır.
Bugünde kızımın kontrolü var 3. ayımızı bitirmiş olduk böylelikle. Tetanoz aşımın 3. olmuştum 2 hafta önce. Bakalım kızım 20 günde 6 kilodan ne kadar ilerlemiş. Sadece süte devam ediyorum. Mamayı yediremedim bir türlü kabul etmiyor. Sütçü benim kızım:)
Maşallah ne güzel kilo almış kuzucun.Biz daha 5500 civarıyız.Evdeki baskülle ölçüyoruz sık sık.Neden mama vermeye çalıştığını anlamadım.:44:Ne güzel işte.İlk 6 ay sadece anne sütü alsın minnoş
Aslında sohbet alanımız çok geniş bizim.Büyük çoğunluğu gebelik ve bebek bakımı olsa da burda pek çok konuda birbirimize akıl veriyoruz,destek oluyoruz.Allah nazarlardan saklasın çok güzel bi ortam oluşturduk.Yavaş yavaş sanaldan reele de dönüşüyor arkadaşlıklarımız.2011 ekimden kasımdan geliyor bazı arkadaşlıklarımız.Ama 2 ay önce gelenle bi fark yok muhabbetimizde
burdaki sohbetin hamilelik ve bebekler üzerinden dönmesi güzel ama. insana moral veriyo.
Sen neler yapıyorsun?Nasıl birisin?