• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

ayşe yeni liste çok güzel olmuş bebişler bir bir sıraya dizilmiş isimleriyle birlikte büyüsünler inşallah.

özayder nasıl acaba ondan da haber alamadık.

leylada 12 aralığa mı gün almıştı sezaryen için sanki öyle aklımda kalmış.

incininde şurda az kaldı sayılır.

Bugünde kızımın kontrolü var 3. ayımızı bitirmiş olduk böylelikle. Tetanoz aşımın 3. olmuştum 2 hafta önce. Bakalım kızım 20 günde 6 kilodan ne kadar ilerlemiş. Sadece süte devam ediyorum. Mamayı yediremedim bir türlü kabul etmiyor. Sütçü benim kızım:)
Balık hafızasına sahip olduğum için ben pek aklımda tutamıyorum tarihleri:26:Ama günü geçenlere,uzun süredir uğramayanlara mesaj atıyorum ulaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince.:27:
Maşallah ne güzel kilo almış kuzucun.Biz daha 5500 civarıyız.Evdeki baskülle ölçüyoruz sık sık.Neden mama vermeye çalıştığını anlamadım.:44:Ne güzel işte.İlk 6 ay sadece anne sütü alsın minnoş:nazar::nazar:

burdaki sohbetin hamilelik ve bebekler üzerinden dönmesi güzel ama. insana moral veriyo. :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Aslında sohbet alanımız çok geniş bizim.Büyük çoğunluğu gebelik ve bebek bakımı olsa da burda pek çok konuda birbirimize akıl veriyoruz,destek oluyoruz.Allah nazarlardan saklasın çok güzel bi ortam oluşturduk.Yavaş yavaş sanaldan reele de dönüşüyor arkadaşlıklarımız.:nazar::nazar::nazar:2011 ekimden kasımdan geliyor bazı arkadaşlıklarımız.Ama 2 ay önce gelenle bi fark yok muhabbetimizde:29::29::29::29:
Sen neler yapıyorsun?Nasıl birisin?:29:

Milupadan paketimiz geldi bizim de kızlar.Özleminde dediği gibi neremize bağlayacağımızı bilemediğim 2 tane 1 numara bez yollamışlar.Birini bağladım acaba mı diye beli düşük don gibi oldu yavruma.Bi kere ıslattı çıkardım 10 dk sonra.Ben sizin yapacağınız işin içine der gibi yaptık:27::27::27::27::27::27::27:

Kızlar normal doğum için halen bekliyorum... Çok çok DUA edin..

Kızlar normal doğum için halen bekliyorum... Çok çok DUA edin..

Canım gözün aydın :nazar::nazar::nazar:anne olmuşsun tebrik ederim... Çektiğin acıları en kısa zamanda unuttursun sana bebişin....Allah analı babalı büyütsün karapissom.... Güle güle büyüt bebeğini inşallah...
Hoşgeldin Bilal bebek...

Balık hafızasına sahip olduğum için ben pek aklımda tutamıyorum tarihleri:26:Ama günü geçenlere,uzun süredir uğramayanlara mesaj atıyorum ulaşmaya çalışıyorum elimden geldiğince.:27:
Maşallah ne güzel kilo almış kuzucun.Biz daha 5500 civarıyız.Evdeki baskülle ölçüyoruz sık sık.Neden mama vermeye çalıştığını anlamadım.:44:Ne güzel işte.İlk 6 ay sadece anne sütü alsın minnoş:nazar::nazar:

Aslında sohbet alanımız çok geniş bizim.Büyük çoğunluğu gebelik ve bebek bakımı olsa da burda pek çok konuda birbirimize akıl veriyoruz,destek oluyoruz.Allah nazarlardan saklasın çok güzel bi ortam oluşturduk.Yavaş yavaş sanaldan reele de dönüşüyor arkadaşlıklarımız.:nazar::nazar::nazar:2011 ekimden kasımdan geliyor bazı arkadaşlıklarımız.Ama 2 ay önce gelenle bi fark yok muhabbetimizde:29::29::29::29:
Sen neler yapıyorsun?Nasıl birisin?:29:

Ben çalışıyorum. Şuan da işyerindeyim. Yeni evlendim sayılır. 5 ay oldu. Evlilik nedeniyle daha küçük bir yere taşınmak zorunda kaldım. biraz onun zorluğunu yaşıyorum. Meğer nasıl alışmışız herşeyin elimizin altında olmasına. Yine de çok şükür diyorum. Allaha şükürler olsun bugünümüze. Bu aralar konumuz evde bebek. Kürler, yapılacaklar, aşılama tüp bebek :))) kısacası herşey. Ama itiraf etmeliyim ki yorucu bi süreç. Allah isteyen herkese versin. aratmasın. Aminnnnn Tez zamanda :49: olalım

Ben çalışıyorum. Şuan da işyerindeyim. Yeni evlendim sayılır. 5 ay oldu. Evlilik nedeniyle daha küçük bir yere taşınmak zorunda kaldım. biraz onun zorluğunu yaşıyorum. Meğer nasıl alışmışız herşeyin elimizin altında olmasına. Yine de çok şükür diyorum. Allaha şükürler olsun bugünümüze. Bu aralar konumuz evde bebek. Kürler, yapılacaklar, aşılama tüp bebek :))) kısacası herşey. Ama itiraf etmeliyim ki yorucu bi süreç. Allah isteyen herkese versin. aratmasın. Aminnnnn Tez zamanda :49: olalım

Hayırlı olsun evliliğinde.İnşallah bebişinizde hemen gelir perçinleşir mutluluğunuz.Zordur büyük yerden küçük yere yerleşmek.Evdeki konuyu değiştirmenizde fayda var derim ben.İnsanı çok yıpratır,çok gerer sürekli bebek konuşmak.Ne kadar relax olursan o kadar çabuk gelir bebiş.
Yorucu bi süreç mi?:53: Daha 9 ayı,doğumu ve sonrasını yaşamadınki:51: Beklemek her aşamada çok zor bilirim.Önce batı beklersin,sonra kalp atışını,sonra cinsiyeti,sağlıklı mı,kilo alıyor mu,ihtiyaçlar neler,nasıl para yetiştircem,işi ne zaman bırakmalıyım,nasıl doğurcam,nasıl emzircem,süt yetiyor mu,kilo alıyor mu,gazı çıktı mı,üşüttü mü,eşimle neden aram limoni,bıktım evde oturmaktan,bi büyüse de dışarı çıkabilsek vs vs.Ben daha bu aşamadayım.Daha bunun dişi var,yürümesi var,wc eğitimi var,var da var yani.:31::31: Sabah sabah pek bi kararttım içini ama gerçekler bu arkadaşım:29:

Dilek
Canım rabbim evladını hayırlı sağlıklı etsin inşallah. .
Şükür kurtulmuşsun. İnşallah ikinizde sağlıklısınızdır. Senden güzel haberler bekliyoruz.
Dualarımız seninle. .

Ayşem
Canım şükürler olsun ki zor günler geçiyor.
İnşallah herşey yoluna giriyordur..
Seni capcanlı görmek beni çok mutlu ediyor.
Enerji veriyorsun bana :))
O güzel listeye bıkmadan usanmadan tekrar adımı yazdırmak istiyorumm..
BAT 25 Aralık

Duygu
Canım inşallah senin için herseyin hayırlısı olur. . Kesinlikle destek almalısın uzmandan.
Bu süreci tek başına göğüslemek seni ve bebeğini çok yıpratır.
Rabbim yardımcın olsun. .

Tubiloshh
Canım Ravza bebek nasıl oldu?

Milupadan paketimiz geldi bizim de kızlar.Özleminde dediği gibi neremize bağlayacağımızı bilemediğim 2 tane 1 numara bez yollamışlar.Birini bağladım acaba mı diye beli düşük don gibi oldu yavruma.Bi kere ıslattı çıkardım 10 dk sonra.Ben sizin yapacağınız işin içine der gibi yaptık:27::27::27::27::27::27::27:

:9::9: bizimkiler duruyor primanin iki numarasi bile iz yapiyor bacagimizda. Giciklik olsun diye gec yolluyorlar galiba.
Bu arada Aysem ben molfix aldim gunduzleri bagliyorum sizinti filan yapmadi ama prima gibi iyi emmiyor. Biz geceleri primayi bagliyoruz gunduz molfix. Sık sık degistiriyorum molfixi. Pisik filan olmadik ama her alt degistirmede kremliyorum. Prima kendinden kremli ve emiciligi cok iyi. Molfixe kaka yalinca one dogru akiyor ya da arkaya dogru 3 numara aldigimicin henuz bele cikamadi..

Dilek
Canım rabbim evladını hayırlı sağlıklı etsin inşallah. .
Şükür kurtulmuşsun. İnşallah ikinizde sağlıklısınızdır. Senden güzel haberler bekliyoruz.
Dualarımız seninle. .

Ayşem
Canım şükürler olsun ki zor günler geçiyor.
İnşallah herşey yoluna giriyordur..
Seni capcanlı görmek beni çok mutlu ediyor.
Enerji veriyorsun bana :))
O güzel listeye bıkmadan usanmadan tekrar adımı yazdırmak istiyorumm..
BAT 25 Aralık

Duygu
Canım inşallah senin için herseyin hayırlısı olur. . Kesinlikle destek almalısın uzmandan.
Bu süreci tek başına göğüslemek seni ve bebeğini çok yıpratır.
Rabbim yardımcın olsun. .

Tubiloshh
Canım Ravza bebek nasıl oldu?

Valla geçicimi bu canlılık yoksa gerçekten düzeliyormu bilmiyorum.Bildiğim tek şey var sosyal hayatım oldukça ben iyiyim.Eve kapanmak bana göre değil kesinlikle.:19:
Biliyorsun hep dualarımda oldun.Allahım sana da yaşatsın bu güzel ve zor günleri.
Tubiloshla dün akşam görüştüm ben.Ravza bebek için başka bi dr ve hastane araştırıyorlar.Drlar pek iyi konuşmuyorlarmış.Bulundukları hastane de zaten öyle ahım şahım bi yer değil.Yapılan tetkik sonuçlarını alıp başka bi hastane ile görüşecekler,belki de nakil olacak başka bi hastaneye.Dermanını arıyorlar,Rabbim ellerinden tutsun inşallah.:16::16:

Sen nasılsın?Koşturmacaya devam?

Ayşecim merhaba,

Gebeyim kuzum, tek yumurta ikizlerine :nazar::nazar::nazar:
Rabbim bu duyguyu bana tattırdı, şükürler olsun:16::16::16:
Kucağıma almayıda nasip eder inşallah...:16:
Sizler nasılsınız?

:9::9: bizimkiler duruyor primanin iki numarasi bile iz yapiyor bacagimizda. Giciklik olsun diye gec yolluyorlar galiba.
Bu arada Aysem ben molfix aldim gunduzleri bagliyorum sizinti filan yapmadi ama prima gibi iyi emmiyor. Biz geceleri primayi bagliyoruz gunduz molfix. Sık sık degistiriyorum molfixi. Pisik filan olmadik ama her alt degistirmede kremliyorum. Prima kendinden kremli ve emiciligi cok iyi. Molfixe kaka yalinca one dogru akiyor ya da arkaya dogru 3 numara aldigimicin henuz bele cikamadi..

Molfixi bende aldım 4-9 kg olanını.Çok büyük geldi.Göğsüne kadar çıkıyor boyu.Baldırları lastik izi oluyor kuzucuğumun.Sıkı bağlamayınca da çıkıyor totosundan.Bende kaldırdım kenara.7-8 kg olunca kullancam.
Bizim bez kesinleşti sanırım.Hugies.Hem çok yumuşak,hem acıtmıyor,hem sızdırmıyor,ıslaklık göstergesi var.Ucuz da.E daha ne olsun.Prima kremlimi?Bilmiyordum.Sadece bimin bezi kremli sanıyordum ben.
Aslında prima gibi fileli içli ve güzel kokan,bim bezi gibi kremlive ucuz,huggies gibi pamuksu ve yumuşak bi bez üretsek biz anneler adını da İÇİNE ET koysak:27::27::27:Yok satarız valla.

Ayşecim merhaba,

Sizler nasılsınız?
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Aaaaaa hemde ikiiiiiz.Ayyy ne güzelll.
Allahım sağlıkla,kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin minnoşlarını.Ayyyy elim ayağım titredi kıız.:52::52::52::52:
Topiğimizin ilk ikizleri.Allahım kevok,cevodileksu,phia,ebsona da nasip et.Ve yeni arkadaşımı Iwanta da:16::16::16::16:Ve bekleyen herkeseee:16::16::16::16::16::16::16:
Hemen ekliyorum seni de listeye.Bizi de bilgilendir hamişliğinle ilgili.Koyup gitme çoğul gebeliklere:30:

Selam kizlar uzun bir geceden. Bebegim uykuda fena ikinior sikiniyor buklum oluyor. Bide burun tikali balgamli sesljer gelior agzindan Allahim nasi uyku bu surekli hareketli uzuluyorum buklum durunca bide burundan genizden ses gelince bunun caresi gaz gececrk diye beklemek mi sadece gaz da deil gibi cogu zaman gaz cikarior anlamadim nokcak bilmiorum
cadioz ilac yaradi mi benimki her emme oncesi dio hep unutuorum vermeyi.
aysem, msmesi, wavez, sunbal oneriniz var mi ?

Selam kizlar uzun bir geceden. Bebegim uykuda fena ikinior sikiniyor buklum oluyor. Bide burun tikali balgamli sesljer gelior agzindan Allahim nasi uyku bu surekli hareketli uzuluyorum buklum durunca bide burundan genizden ses gelince bunun caresi gaz gececrk diye beklemek mi sadece gaz da deil gibi cogu zaman gaz cikarior anlamadim nokcak bilmiorum

Burnu için fizyolojik serum kullan burun aspiratörünü kullanamıyorsan ben gibi:37:
Uykusunda hareket etmesini,sık sık gözünü açmasına takma kafanı.O aslında uyuyor hala ama alışamıyor büyük bi alanda uyumaya.Kundak yapar ve yastıkla destekleyip yan yatırırsan kıpırdamaz.Büyüdükçe daha çok kıpırdıyorlar kundak daha çok işe yarar oldu bize.Gözünü açtığında ona görünmezsem,konuşmazsam geri uyuyor.Bende hiç dokunmuyorum:23:

ayşem seni böyle okumak çok güzel sana neşe enerji yakışıyor be kuzum inşallah hep böyle kal.
tywant hoşgeldin inşallah içinde minik bir kalple gelmişsindir.uğurlu olsun inşallah
yelizx canım hayırlı uğurlu olsun 3 yürekli hamiş.allahım tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar:

epack hastalandımı barış

karapissso iyi bir haber gönderrrr. tubilosh sendeeeee

Valla geçicimi bu canlılık yoksa gerçekten düzeliyormu bilmiyorum.Bildiğim tek şey var sosyal hayatım oldukça ben iyiyim.Eve kapanmak bana göre değil kesinlikle.:19:
Biliyorsun hep dualarımda oldun.Allahım sana da yaşatsın bu güzel ve zor günleri.
Tubiloshla dün akşam görüştüm ben.Ravza bebek için başka bi dr ve hastane araştırıyorlar.Drlar pek iyi konuşmuyorlarmış.Bulundukları hastane de zaten öyle ahım şahım bi yer değil.Yapılan tetkik sonuçlarını alıp başka bi hastane ile görüşecekler,belki de nakil olacak başka bi hastaneye.Dermanını arıyorlar,Rabbim ellerinden tutsun inşallah.:16::16:

Sen nasılsın?Koşturmacaya devam?

Bu konuda benziyoruz birbirimize sosyal hayatım iyiyse bende iyiyim. Evde oturmak hiç bana göre değil. . Ruhum daralıyor. .
Zaten tam yay burcuyum.. Gezeyim tozayım..

Ravza bebek inşallah iyileşir.
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınâmasın. .
Hep dualarımda... Rabbim yar ve yardımcısı olsun. .

Canım ben iyiyim. Çalışıyorum. Bu senwki çocuklarım çok yaramaz onlarla uğraşıyorum.
Annem geldi Izmirden keyfim yerinde.. Bu ay tedaviyi bıraktım. . Çok bunaldım. Doktorumu da beğenmedim.
Sömestr tatilin de tedavi için istanbula gitmeye niyetimiz var. Bilmiyorum bakalım nasıl olacak?

ayşem seni böyle okumak çok güzel sana neşe enerji yakışıyor be kuzum inşallah hep böyle kal.
tywant hoşgeldin inşallah içinde minik bir kalple gelmişsindir.uğurlu olsun inşallah
yelizx canım hayırlı uğurlu olsun 3 yürekli hamiş.allahım tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar:

epack hastalandımı barış

karapissso iyi bir haber gönderrrr. tubilosh sendeeeee

Allah korusun canim gece yazdigim sorunlar vardi. Surekli ikinma burun balgam sesi

Bu konuda benziyoruz birbirimize sosyal hayatım iyiyse bende iyiyim. Evde oturmak hiç bana göre değil. . Ruhum daralıyor. .
Zaten tam yay burcuyum.. Gezeyim tozayım..

Ravza bebek inşallah iyileşir.
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınâmasın. .
Hep dualarımda... Rabbim yar ve yardımcısı olsun. .

Canım ben iyiyim. Çalışıyorum. Bu senwki çocuklarım çok yaramaz onlarla uğraşıyorum.
Annem geldi Izmirden keyfim yerinde.. Bu ay tedaviyi bıraktım. . Çok bunaldım. Doktorumu da beğenmedim.
Sömestr tatilin de tedavi için istanbula gitmeye niyetimiz var. Bilmiyorum bakalım nasıl olacak?

Bende başağım.Değişikliği seven,yerinde duramayan :34:
Allah kolaylık versin sizlere valla.Biz evde biriyle ikisiyle uğraşamıyoruz sen bi sürüyle başa çıkıyorsun.Helal valla.Ben hayatta yapamazdım öğretmenlik:50:
İnşallah sömestr tatilinde bebiş kutlaması yaparsın da İstanbul'a falan gerek kalmaz.:29::29::29:

barış gazlı bir bebek canım ıkınması ondan ayşe yazmışzaten serum fizyolojik kullan burun aspiratörü ancak öyle işe yarıyor.serum fiz.damlatıyorum 1 dk bekliyorum sonra aspiratörle çekiyorum ozaman boşalıyor burnu.yusufunda sık sık dolar. dr hastalıktan değil normal dedi.ateşi çıkmadığı sürece telaşlanma .dışarıdan gelen şeylerden öyle doluyor savunması iyi yani koyu yeşil hastalanıyor demek
kalktı genebu kadar az uyuyacaksa niye uyuyorki. ikimizede yorgunluk.rahat veririse yazarım

Ayşecim merhaba,

Sizler nasılsınız?

Canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. .
Hep hayalimdir benim de ikiz..
Tedaviyle mi oldu dogal mı?

Hayırlı olsun evliliğinde.İnşallah bebişinizde hemen gelir perçinleşir mutluluğunuz.Zordur büyük yerden küçük yere yerleşmek.Evdeki konuyu değiştirmenizde fayda var derim ben.İnsanı çok yıpratır,çok gerer sürekli bebek konuşmak.Ne kadar relax olursan o kadar çabuk gelir bebiş.
Yorucu bi süreç mi?:53: Daha 9 ayı,doğumu ve sonrasını yaşamadınki:51: Beklemek her aşamada çok zor bilirim.Önce batı beklersin,sonra kalp atışını,sonra cinsiyeti,sağlıklı mı,kilo alıyor mu,ihtiyaçlar neler,nasıl para yetiştircem,işi ne zaman bırakmalıyım,nasıl doğurcam,nasıl emzircem,süt yetiyor mu,kilo alıyor mu,gazı çıktı mı,üşüttü mü,eşimle neden aram limoni,bıktım evde oturmaktan,bi büyüse de dışarı çıkabilsek vs vs.Ben daha bu aşamadayım.Daha bunun dişi var,yürümesi var,wc eğitimi var,var da var yani.:31::31: Sabah sabah pek bi kararttım içini ama gerçekler bu arkadaşım:29:

:1::1: içim kararmadı ki. Aksine hoşuma bile gitti. Çok teşekkür ederim olumlu yorumların için. tavsiyelerine uymaya çalışcam. Allah büyük. Hayırlısı olacak. Buna inanıyorum. :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Back