• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Molfixi bende aldım 4-9 kg olanını.Çok büyük geldi.Göğsüne kadar çıkıyor boyu.Baldırları lastik izi oluyor kuzucuğumun.Sıkı bağlamayınca da çıkıyor totosundan.Bende kaldırdım kenara.7-8 kg olunca kullancam.
Bizim bez kesinleşti sanırım.Hugies.Hem çok yumuşak,hem acıtmıyor,hem sızdırmıyor,ıslaklık göstergesi var.Ucuz da.E daha ne olsun.Prima kremlimi?Bilmiyordum.Sadece bimin bezi kremli sanıyordum ben.
Aslında prima gibi fileli içli ve güzel kokan,bim bezi gibi kremlive ucuz,huggies gibi pamuksu ve yumuşak bi bez üretsek biz anneler adını da İÇİNE ET koysak:27::27::27:Yok satarız valla.

:52::52: super olur:-):-):-)
Ben 4 9 kg aldim o kadar yukari cikmiyor gevsek mi bagliyorum acaba? Hifanin boyu bizden uzundur.
Butun bezleri stokluyorz wavesin dedigi babystari da alcam :-):-) baska kalmior galiba.. degisik degisik bagliyor hangisi kiyafetimize uygunsa :-):-):-):9:

s.a kızlar nasılsınız?
ayşe cadiozy epack ne haber nasılsınız?
bebişler nasıl karapiso ne yaptı geçmişi okuyamadım
merak ettim bir kaç gündür netimiz yoktu
giremedim Rabbim sağlıkla kurtarsın
sizler nasılsınız bizim buralar gün geçtikçe daha da soğuyor Rabbim
yardım etsin bugun eşimide antalyaya gönderdik bende izin aldım
bu soğukta yollara düşemem zaten hafta sonu aracımız kayıp arkadan başka araca çarptı
şimdi araçta servise gidecek arabasız kaldık Rabbim kazalardan belalardan cümlemizi uzak eylesin..

Milupadan paketimiz geldi bizim de kızlar.Özleminde dediği gibi neremize bağlayacağımızı bilemediğim 2 tane 1 numara bez yollamışlar.Birini bağladım acaba mı diye beli düşük don gibi oldu yavruma.Bi kere ıslattı çıkardım 10 dk sonra.Ben sizin yapacağınız işin içine der gibi yaptık:27::27::27::27::27::27::27:

ömürsünüz ya :46::52: yorgunum beni güldürdün allah hepinizi güldürsün.onuda bağladın mı allahımseni çok mutlu etsin emiii

Bende başağım.Değişikliği seven,yerinde duramayan :34:
Allah kolaylık versin sizlere valla.Biz evde biriyle ikisiyle uğraşamıyoruz sen bi sürüyle başa çıkıyorsun.Helal valla.Ben hayatta yapamazdım öğretmenlik:50:
İnşallah sömestr tatilinde bebiş kutlaması yaparsın da İstanbul'a falan gerek kalmaz.:29::29::29:

İnşallah canım. .
Her işin püf noktaları var canım.
Öğrenirsen emin ol yapabilirsin. Ama en önemlisi sabır. Bu işte sabır çok önemli. .
Bu arada ben başaklarla iyi anlaşırım. Yakın arkadaşlarımın çoğu başak:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Aaaaaa hemde ikiiiiiz.Ayyy ne güzelll.
Allahım sağlıkla,kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin minnoşlarını.Ayyyy elim ayağım titredi kıız.:52::52::52::52:
Topiğimizin ilk ikizleri.Allahım kevok,cevodileksu,phia,ebsona da nasip et.Ve yeni arkadaşımı Iwanta da:16::16::16::16:Ve bekleyen herkeseee:16::16::16::16::16::16::16:
Hemen ekliyorum seni de listeye.Bizi de bilgilendir hamişliğinle ilgili.Koyup gitme çoğul gebeliklere:30:

Amin canım inşallah :))) Beni de unutmamışsın sağol :) çok mutlu oldum.:49::49::49::49::49::49::49::49::49:

s.a kızlar nasılsınız?
bu soğukta yollara düşemem zaten hafta sonu aracımız kayıp arkadan başka araca çarptı
şimdi araçta servise gidecek arabasız kaldık Rabbim kazalardan belalardan cümlemizi uzak eylesin..

çok geçmiş olsun canım rabbim sizleri korumuş başka kaza bela göstermesin. karapisso doğum yapmış ama ses soluk yok henüz

Selam kizlar uzun bir geceden. Bebegim uykuda fena ikinior sikiniyor buklum oluyor. Bide burun tikali balgamli sesljer gelior agzindan Allahim nasi uyku bu surekli hareketli uzuluyorum buklum durunca bide burundan genizden ses gelince bunun caresi gaz gececrk diye beklemek mi sadece gaz da deil gibi cogu zaman gaz cikarior anlamadim nokcak bilmiorum
cadioz ilac yaradi mi benimki her emme oncesi dio hep unutuorum vermeyi.
aysem, msmesi, wavez, sunbal oneriniz var mi ?

Biz de yaradi canim geceolan ikinma sabaha kaldi. Cunku gece yatmadan veriyorum sabah vermedim doktor uc defa yazmis. Gece oluyor diye gece verdim bu sefer de sabahlari basladi ikinmaya. Ikınık ezgi koydum adini:-) benimki de cikariyor gazi ama daha kaliyor iste. Balgam degildir o. Benimki de yapiyor agzindaki sutu yutmuyor bogazindan geliyor. Atesi olmadigi surece korkma..
Daha azaldi ama fayda ediyor. Metsil bizim ilac.gunde 3 defa tok.
Benimkinin de tikaniyor canim. Aspiratorle cekiyorum.

s.a kızlar nasılsınız?

Gecmis olsun sulem. Size birsey olmamis ya.
Oh dinlen bugun.
Biz ne yapaim ıkınıyoruz bol bol :-):-) gazmaniye hanim...
Iyiyiz canim cok sukur bugun ezgi tarihe gecti. 5.5 saat uyudu gece.:-):-)

Biz de yaradi canim geceolan ikinma sabaha kaldi. Cunku gece yatmadan veriyorum sabah vermedim doktor uc defa yazmis. Gece oluyor diye gece verdim bu sefer de sabahlari basladi ikinmaya. Ikınık ezgi koydum adini:-) benimki de cikariyor gazi ama daha kaliyor iste. Balgam degildir o. Benimki de yapiyor agzindaki sutu yutmuyor bogazindan geliyor. Atesi olmadigi surece korkma..
Daha azaldi ama fayda ediyor. Metsil bizim ilac.gunde 3 defa tok.
Benimkinin de tikaniyor canim. Aspiratorle cekiyorum.

aspiratorun ucu da epey buyuk bikez denicek oldum yaptirmadi epey dondu sag sol. Hirilti cok geliyor. benim ilac da damlalikli her yemek oncesi dior

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım rabbim sizleri korumuş başka kaza bela göstermesin. karapisso doğum yapmış ama ses soluk yok henüz

çok sağol canım Allah razı olsun
ne zaman doğum yaptı ayyy bugun mü yaptı
inşallah rahat olmuştur Rabbim şifa göndersin
umarım hayırlı haberlerle gelir..

Molfixi bende aldım 4-9 kg olanını.Çok büyük geldi.Göğsüne kadar çıkıyor boyu.Baldırları lastik izi oluyor kuzucuğumun.Sıkı bağlamayınca da çıkıyor totosundan.Bende kaldırdım kenara.7-8 kg olunca kullancam.
Bizim bez kesinleşti sanırım.Hugies.Hem çok yumuşak,hem acıtmıyor,hem sızdırmıyor,ıslaklık göstergesi var.Ucuz da.E daha ne olsun.Prima kremlimi?Bilmiyordum.Sadece bimin bezi kremli sanıyordum ben.
Aslında prima gibi fileli içli ve güzel kokan,bim bezi gibi kremlive ucuz,huggies gibi pamuksu ve yumuşak bi bez üretsek biz anneler adını da İÇİNE ET koysak:27::27::27:Yok satarız valla.

buna girişici zeka diyoruz. canım bu ananın kızı kim bilir nasıl olur.allah esirgesin.

Gecmis olsun sulem. Size birsey olmamis ya.
Oh dinlen bugun.
Biz ne yapaim ıkınıyoruz bol bol :-):-) gazmaniye hanim...
Iyiyiz canim cok sukur bugun ezgi tarihe gecti. 5.5 saat uyudu gece.:-):-)

sağol özlemim Rabbim kimseye yaşatmasın
her yer buz araçlar ister istemez kayıyor
ezgi hanıma maşallah diyelim artık uyuşunda anacığını yormasın
inşallah zamanla düzelir sende bol bol dinlenmiş olursun
ikinizide öpüyorum:)

çok sağol canım Allah razı olsun
ne zaman doğum yaptı ayyy bugun mü yaptı
inşallah rahat olmuştur Rabbim şifa göndersin
umarım hayırlı haberlerle gelir..

yok canım dün yaptı tam olarak saati bilmiyoruz sağolsun tubish haber verdi odasına çıkmış sezaryanladoğurmuş.bebek henüz yanına getirilmemişti.ozamanda beri haber yok merakla bekliyorum iyi olduklarını duysaydı dışarı çıkacam aklım burda çıkamıyorum kuzum okadarda cok istedi normal doğumu

sağol özlemim Rabbim kimseye yaşatmasın
her yer buz araçlar ister istemez kayıyor
ezgi hanıma maşallah diyelim artık uyuşunda anacığını yormasın
inşallah zamanla düzelir sende bol bol dinlenmiş olursun
ikinizide öpüyorum:)

Insallah kuzum sen iyisin dimi? Sirt ağrılarin nasil oldu?
:54::54:

yok canım dün yaptı tam olarak saati bilmiyoruz sağolsun tubish haber verdi odasına çıkmış sezaryanladoğurmuş.bebek henüz yanına getirilmemişti.ozamanda beri haber yok merakla bekliyorum iyi olduklarını duysaydı dışarı çıkacam aklım burda çıkamıyorum kuzum okadarda cok istedi normal doğumu

hadi yaaa demek sezeryan olmuş evet çok istemişti
normal doğumu hayırlısı böyleymiş sağlıklı
olsunlarda iyi haberlerini alalım gerisi önemli değil
rabbim bağışlasın bilal bebeği..
şimdi bende merak ettim telide yok arayalım umarım iyilerdir..

Haciyatmazin annesiiiiii yatti mi haci ?
Benim haci oturdugu yerde uyuyor kucaimda....:-):-):-)

kuzum 1 saat uğraşıyorum 40 dk ancak uyuyor buarada ikikere uyanıp sayım yapıyor.anne yanındamı değilmi sorununu bir anlasamçözecem de şte tetersiz anne anlamıyor.4 aylık bebeğin düzeni olmazmı ya dün 4 kez uyandı 1 kere emdi emmiycen niye uyanıyon yorgunluk işte.her dk hatırlatacak kendini.ozi sisinkiler küçük ama demir için damla kullanmaya başlayan varmı ya.

Insallah kuzum sen iyisin dimi? Sirt ağrılarin nasil oldu?
:54::54:

maalesef canım halen ağrıyor egzersizlere başladım
evde yapabildiğim kadar yapıyorum
önceleri yarım saatte olsa geziyordum şimdi gezmem imkansız her yer buz
düşmekten korkuyorum artık evde yapabildiğim kadar egzersiz yapayım diyorum
duanı eksik etme dediklerine göre erkek çocukları çok sırt ağrısı yaparmış

kuzum 1 saat uğraşıyorum 40 dk ancak uyuyor buarada ikikere uyanıp sayım yapıyor.anne yanındamı değilmi sorununu bir anlasamçözecem de şte tetersiz anne anlamıyor.4 aylık bebeğin düzeni olmazmı ya dün 4 kez uyandı 1 kere emdi emmiycen niye uyanıyon yorgunluk işte.her dk hatırlatacak kendini.ozi sisinkiler küçük ama demir için damla kullanmaya başlayan varmı ya.

Benimki de yapiyor onu hadi biz gazdan yapiyoruz da yusuf bebek neden yapiyor acaba? Kiyamam ya yazik sana da. Cok yoruyor insani.
Bizim hemsire 4.ayda dedi ou. Asiyi da yapariz demir ilaci da yazariz dedi. Saglik ocagi demedi mi bir sey?

maalesef canım halen ağrıyor egzersizlere başladım
evde yapabildiğim kadar yapıyorum
önceleri yarım saatte olsa geziyordum şimdi gezmem imkansız her yer buz
düşmekten korkuyorum artık evde yapabildiğim kadar egzersiz yapayım diyorum
duanı eksik etme dediklerine göre erkek çocukları çok sırt ağrısı yaparmış

Canim benim ya Allah yrdimcin olsun cok zor. Hele calisirken hamile olmak cok daha zor. Ben de cok cektim.
Ekek bebeklerde gobek biraz daha ileri dogru buyudugunden tabi sirta daha cok yuk.
Dularim sizinle canim. Hayirlisiyla tamamlarsin insallah minik delikanliyi kucagina alinca hepsini unutursun.

Back