- Konu Sahibi semplice_signora
- #22.021
evet canım avukatım.
Arkadaşlık isteği yolladım canim kabul edersen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım avukatım.
Eşim bana etek almak içın lcw ya gittik. Yolda bana bağırdı evin senin eksiklerine yetisemiyorum dedi. Ben cevap vermedim gidincede almadım. Beni babamın evine bıraktı. Hamilelik içın.tedavi.gördüm %80 hamile kalma ihtimalim vardı 3 gelişmiş yumurtam vardı. Annemleride aramış ben hizmetinden memnunum ama susmuyor sizde kalsın biraz dedi ertesi gün telefonumu kapattirdi. 10 gün sonra hamile olduğumu söyledik. Bize geldiler bu halimi bile bile bana bağırdı, abisi bize karşı durdu sana düğün yaptı.dedi. doğumu beklemeden davaacti 20 bin tazminat ve avukat ücretlerini istiyor. Beni evi terk etmekle ev araba alırsan bosanirim demekle ve ev işlerini yapmamakla suçluyor abisi ve yengeside şahit yazilmislar ama kesinlikle iftiralarina şahit değiller evleri.bize 45 dakika. Yalan beyanda bulunacaklar yani.görmedikleri şeylere. Ne yapabilirim? Zaten stresten düşük yapar yapmazsada dogunca alican demiş. Ailesinin.etkisinde beni ailesi.hiç istemedi zaten.
Keşke hukukçu biri olsa da sana yol gösterse topikte yazacaktımki taydin yetişmiş.msmesinin dediklerine aynen katılyıroum.Senin uzmandan yardım alman gerekiyor.Hatta sadece avukat değil psiklojik destek de almalısın.Dava sürecinde işine yararmı yaramazmı bilmiyorum ama en azından senin ve bebeğinin en az hasarla kurtulması lazım bu sıkıntıdan.Dualarım seninle canım.Allah yar ve yardımcın olsunBirsey sorucam bana bu kadar iftira atan, bu iftiralara sahit yazilmis olan abisi ve yengesi plan bir adam Benin cocuguma Nasil babalik yapicak yada Nasil gostericem çocuğumu? Becerebiliyorsan doğar doğmaz ver dedi komşumuz çocuğu. Bu adam sana karşı cocugu da kullanır dedi. Ya bensiz yada o olmadan yaşayacak çocuğum hayatını. Bu durumda bir orda bir burda sefil olmasını istemiyorum. Belki tutarsız saçma yazdıklarım içinde bulunduğum durumda cok sağlıklı düşünemeyebilirim ama bana yazdığı dilekçeye bende cevap vericem su halde beni bebeğini düşünmedi. Iyice herşey cirkeflesecek. Kafam cok karışık ((
Eşşeksıpasına bak sen.Nasıl da üzmüş annesini saatlerce.Çektikleri en büyük ve en son acı bu olsun inşallah Dilek annenin de Bilal bebeğin deselam kızlarr...
karapissoyu yani dileği aradım.
sesi çok kötü geliyordu.ses tonundan tahmin ettim aslında ama kendisinin anlatmasını bekledim,
kuzum çok yorgun ve bitkin düşmüş olucak ki pek konuşamadık.
10 cm açıklık ve gece boyu çektiği sancılardan sonra sezeryanla doğum olmuş.
başı büyükmüş ve Maşallah Subhanallah 4 kiloymuş zeytinimiz.
o yüzden sezeryanla doğmuş kuzucuk.
aradıgımda saat 21.00 civarındaydı
doğum yapalı bir süre olmuştu. bebişi daha yanına getirilmemişti.
bir sorun var sanırı daha bebegimi getirmediler dedi.
İnşallah herşey yoludadır ve şu an iyilerdir.
azıcık kendine gelsin diye bekliyorum.
tekrar ararım sizlere haber veririm inşallah
HOŞGELDİN BİLAL BEBEKKKK
"Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh"diyerek başlamıştık 2013 yılına.Pek çoğumuz mucizesine kavuşma yolunda ilerliyor artık.Bekleyenler için de bir sürü hamiş ve taze anne canı gönülden dua ediyor.Beklemenin ne demek olduğunu az çok hepimiz yaşadık.Ve biliyoruz ki o muhteşem pıtpıtı duyduğumuzda bütün sıkıntılar siliniyor...Yeni sıkıntılara yer açılıyor daha doğrusu
Birbirimizden kmlerce uzakta olmamıza rağmen güzel bi bağ oluştu topiğimizde.Çizgiyi görmeyi umut ederken de,gün be gün tedirginlikle içimizdeki mucizeyi büyütürken de çok sıkıntılar yaşadık.Kazalar atlattık,ameliyatlar geçirdik,acemi drların duyarsız tepkileriyle gerildik,ilgisizlikten veya ilgiyi aşan karışmalardan sıkıldık.Hep beraber atlattık bu günleri,hala da atlatıyoruz..Yorumlar yaptık,değerlendirdik,düşündük-taşındık,araştırdık,doğruları saklamadık,fikirlerimizi çarpıtmadık.Kalplerimizi kırmadan doğruları bulmaya çalıştık.Bütün kalbimizle ettiğimiz dualarımızı Rabbim boşa çevirmedi,çevirmeyecektirde...
"Ümitsizlik haramdır" buyurmuş peygamber efendimiz (sav)... Bizde zaman zaman içine düştüğümüz bu haramdan hızlı bi şekilde çıkacağız inşallah.Şu an okunan Yasin Suresi yüzü suhürmetine,içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı yüzü suhürmetine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,çok bekletmesin.Hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı,sevdiklerimizle huzurla büyütmeyi nasip etsin...
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Hamiş Adayı[/TD]
[TD]
Batasıca BAT[/TD]
[TD]Veeee sonundaaaaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]25 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taydin[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]27 Mart 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ufuk bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]22 Mayıs 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Yiğit Ali bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]16 Haziran 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Doğu Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]11 Haziran 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Betül Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]29 Haziran 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Yusuf Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]02 Temmuz 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Kuzey Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]18 Temmuz 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Elifnaz Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]msmesi[/TD]
[TD]29 Temmuz 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Yusuf Ziya Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ahmet Furkan Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ayşe Şevval Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]10 Eylül 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Esma Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]11 Eylül 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Hifa Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]02 Ekim 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ezgi Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]epack_[/TD]
[TD]9 Kasım 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]12 Kasım 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Doruk Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]5 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozayder[/TD]
[TD]11 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci[/TD]
[TD]13 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]09 Aralık 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Bilal Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nihalgerez[/TD]
[TD]23 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]25 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefes007[/TD]
[TD]03 Ocak 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila37[/TD]
[TD]23 Ocak 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewpat[/TD]
[TD]25 Ocak 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]06 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]20 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NazLi31[/TD]
[TD]21 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mihrimahnaz[/TD]
[TD]21 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilelma_[/TD]
[TD]03 Mart 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sule_25[/TD]
[TD]13 Mart 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seyide_cim[/TD]
[TD]26 Mart 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bedesten[/TD]
[TD]20 Nisan 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubaaydan[/TD]
[TD]26 Nisan 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deepp[/TD]
[TD]23 Mayıs 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btlzcn[/TD]
[TD]25 Mayıs 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sefamolsunnn[/TD]
[TD]28 Mayıs 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YalnizMelek[/TD]
[TD]03 Temmuz 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missmondy[/TD]
[TD]06 Temmuz 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
topiki yeni farkettim. yazılanlarçok hoşuma gitti. Ben de 5 aylık evliyim. 35 yaşındayım. hiç korunmamamıza rağmen henüz bebeğimiz olmadı. eşimin sperm sayısı azmış. bunu öğreneli 2 ay oldu. eşim 2 aydır araştırdığımız bütün kürleri uyguluyo. Bana sürekli "normal yolla olacak merak etme" diyo. Ben de yaşımdan dolayı biraz panikliyorum. Eğer daha genç olsaydım. aylarca deneyebilirdim. bat tarihim 12 aralık. yani 2 gün kaldı. zaten bütün bat belirtileri var. Her ay atlatmak zor oluyo. Ne kadar ağrım olursa olsun yine de insanın içinde umut oluyo. Belki bu sefer hamileyimdir diyosun. İnşallah bu topik bana uğur getirir. İnşallah ben de hayırlısıyla bebek sahibi olurum. Allah isteyen herkese versin. Aminnnn
Hoşgeldin canım.Sperm için çakşır otu var.Onu yedir eşine.Biçok kürü de birlikte yapma.Her ay bi kür dene.İnşallah yuvanıza gelsin bi an önce bebişiniz.Benimki bugün 3ayını doldurdu teyzesi.3 yıllık evliyim.4.ayın sonunda geldi kuzum.
canım benim. İnşallah dediğin gibi olacak. çakşır kullanıyo. bi de keçiboynuzu kürü yapıyo. inşallah işe yarar :)))) bir de yumurtlama testi ile destekliyoruz bunları. Hakkımızda hayırlısı bakalım :))
Biz de fazla beklememk için kürler yapmıştık eşimle.Hergün 3-5 tane keçiboynuzu yerdi,bende incir.Ona çakşır otu yedirdim,bende btç kürü yaptım.Ve ovulasyon testleri.Sen de incirle destekle yumurtalarını.İnşallah gelir bu ay bebişiniz de sende gelirsin peşimizden.
inşallah canım. 12 si zaten bat tarihim. İnşallah kırmızılar gelmez ama gelirse de B planım hazır dediğin gibi incir kürü ve de bal tarçın çörek otu macunu yiyecem :) Doğal yollarla halledecez inşallah. Ben kürlerin gücüne inanıyorum. İlaçlardan daha doğal en azından. İnşallah ben de aranıza katılırım. Burda hamileliğimi sonra da bebeğimi anlatırım
İnşallah gelmez.Test yaptınmı peki?Eğer sonucu senin ümidini kırmayacaksa yapsana.Ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim.Birşey daha söylemek istiyorum.İki kürü aynı anda yapma.Çok kuvvetli olursa ters etki yapabilir Allah korusun.Tek tek yap kürleri.
Dileğin bebişi o kadar kilolu muymuş ki ben bunu bilmiyordum geçmişi fazla okuyamadıımdan dolayı. Ama bebiş kilolu olunca niye o kadar sancı çektirdiler ki kıza. Keşke hemen sezaryene alsalardı Benim bildiğim bebiş 3.5 kiloyu aştığı zaman konuşulması gereken normal doğum olmamalı çünkü belli birşey ki doğum çok zor olacak veya olmayıp ameliyata alınacak. Kimsenin çektiği acı umurlarında değil ki olmadı alalım sezaryene.
önerini dikkate alıcam. test konusunu bilmiyorum. biraz kararsızım. çok hayal kırıklığı yaşadım. gücüm yok galiba.
Hiç yapma o zaman.İnşallah geçer giderbatın