- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.981
Canim Allah şifa versin en kısa zamanda. Rabbim hiçbir anneye evlat acisi yasatmasin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğin gibi.Hifa-ev-temizlik-misafir vs vs.Koşturmaca içindeyim ben.Yarın 3.ayı bitirmiş olacağız.Dr kontrolümüz var cumaya randevu aldık.Hafta içi bi günde sağlık ocağına aşı kontrolüne gideceğiz ayrıca benimde tetanoz aşım var 3.aşım.kizlar nabersiniz herkes ne alemde..
gece 12-1 gibi uyuyor. 3saatte bir kaldiriorum tabi uyursa kendi uyanmio bide ped islanmasi daha kanallarin duzenli calismamasi mi neden acaba onceden beri vardi ama yetmedigi zaman oluoyodu ya da pompa yeterli cekmio
surekli ikinio gece gunduz
kizlar nabersiniz herkes ne alemde..
En basindan beri ben birinden emzrirken digerinden sut geliyor pedler hep islak. Normal bu annem de dedi onun da oyle olurmus. Sutun bol iste ne guzel.
Ikinmasi gazdan ipekcim. Bacaklarina bisiklet cevirt hareket ettir o zaman pirtlatiyor. Hareketsizlikten gazi atamiyorlar.
Bir de uyurken sagina soluna ceviriyorsun dimi? Bu da iyiymis.
cadiozy bugun 2saatten once emmior o da ben veriyorum 10dk anca uyuyor hemen neden acaba sende de bole oldu mu normalde 30dkya meme isteyen 2gundur bole
ceviriyirum canim
Birsey sorucam bana bu kadar iftira atan, bu iftiralara sahit yazilmis olan abisi ve yengesi plan bir adam Benin cocuguma Nasil babalik yapicak yada Nasil gostericem çocuğumu? Becerebiliyorsan doğar doğmaz ver dedi komşumuz çocuğu. Bu adam sana karşı cocugu da kullanır dedi. Ya bensiz yada o olmadan yaşayacak çocuğum hayatını. Bu durumda bir orda bir burda sefil olmasını istemiyorum. Belki tutarsız saçma yazdıklarım içinde bulunduğum durumda cok sağlıklı düşünemeyebilirim ama bana yazdığı dilekçeye bende cevap vericem su halde beni bebeğini düşünmedi. Iyice herşey cirkeflesecek. Kafam cok karışık ((
hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun canım rabbim biran önce hepinize şifa versin inşallah.nasılsınız kızlar?
bende şifayı kapmışım yaa
tat ve koku alamıyorum. sesim gitti...
yusufcuga bulaştırmamak için elimden geleni yapıyorum. inşallah hasta olmaz minik kuzum.
Kenan daha iyi gibi. ateşi çıkmıyor ama gözleri kala kanlı...
bebişimiz için dua eden herkezden Allah razı olsun.
hamd olsun bugün ablam video yolladı,daha iyi geldi gözüme Ravzacık. İnşallah rabbim şifa nasip eyler hayırlısıyla...
gözündeki rahatsızlıgın bulaşıcı oldugunu söylemiştim hatırlarsanız,
anneme babama enişteme bulaşmış...
işin garibi onunla en çok bir arada olan kişinin ablam olmasına ragmen ablamda hiçbirşey yok :44:
damla kullanmaya başladılar hemen. çünki bebişi o hale getiren bronşit değil o virüsmüş...
Rabbim kiseye dermansız dert vermesin inşallah... hepinizi çok öpüyorum. Allaha emanet olun
Bir avukata danisicam inş. En korktuğum şey bana yaşattıklarini çocuğuna da yaşatması.
Çocuğuma bakarım diyip duruyor ama bilmiyorum bana acı çektirmek içın koz olarak kullanabilir. En cokta bundan korkuyorum. Insanların dediklerine aşırı önem verdikleri içın sahip çıkmaya , sahip cikiyormus gibi kullanmaya kalkabilir.
Çocuğuma bakarım diyip duruyor ama bilmiyorum bana acı çektirmek içın koz olarak kullanabilir. En cokta bundan korkuyorum. Insanların dediklerine aşırı önem verdikleri içın sahip çıkmaya , sahip cikiyormus gibi kullanmaya kalkabilir.
oziye sormuşsun kuzum ama ben söyliyeyim evet gün geçtikçe acıkma süreleri uzuyor canım
saol canim cevabin icin idare ediyotuz. 1ayligi bugun 1-2gundur boyle gece de 5dk emip uyuyor dahs 2gun once 1saat emen ve 30dkda meme isteyen 2gundur bole olunca sasirdim yani 1-2gunde birden degisim normal mi?