• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

kizlar nabersiniz herkes ne alemde..
Bildiğin gibi.Hifa-ev-temizlik-misafir vs vs.Koşturmaca içindeyim ben.Yarın 3.ayı bitirmiş olacağız.Dr kontrolümüz var cumaya randevu aldık.Hafta içi bi günde sağlık ocağına aşı kontrolüne gideceğiz ayrıca benimde tetanoz aşım var 3.aşım.

İyi akşamlar kızlar.
Dilek doğurdumu acaba?:18:
Benim de bu akşam misafirlerim var.Hifa hanımın şekerlemeleri arasında yıldırım hızıyla koşturmaca,uyandığında bulunduğum odaya taşımakla geçti bütün günüm.Kuzucum huzursuzluk yaparsa hazır olsun diye pasta tabaklarına,patlamış mısır kaselerine,meyve salatasına kadar hazırladım.Gelecek olanları çok seviyorum.En iyisini yapmak istedim:17:
Kızımcım ekşimiş limon gibi kokuyor artık yıkayamadım kaç akşamdır,bu akşam da yıkayabileceğimi sanmıyorum.:50:
Burada hava gittikçe soğuyor.Kar da yok 2 gündür.Sabah -7 idi dışarısı.Artık hepten eve tıkıldık kızımla.Neyse siz varsınız Allah'tan.Gelip misafirim olamasanızda:31:
Eşimle detaylı olarak konuştuk ctesi akşamı.Ne söylediysem konuşma esnasında dün hepsini yapmaya çalıştı.Benden vazgeçmediğini görmek çok duygulandırdı beni.Allahım kimsenin huzurunu alma yuvasından:16::16:
Hifa zili çalıyor "ACIKTIM KADIN AL BENİ KUCAĞINA ARTIK" dercesine çırpınıyor.Öpüyorum hepinizi.Misafirler gidince koşa koşa geleceğim Dilek'ten haber almak için.:10::10::10::10::10::10:

Birsey sorucam bana bu kadar iftira atan, bu iftiralara sahit yazilmis olan abisi ve yengesi plan bir adam Benin cocuguma Nasil babalik yapicak yada Nasil gostericem çocuğumu? Becerebiliyorsan doğar doğmaz ver dedi komşumuz çocuğu. Bu adam sana karşı cocugu da kullanır dedi. Ya bensiz yada o olmadan yaşayacak çocuğum hayatını. Bu durumda bir orda bir burda sefil olmasını istemiyorum. Belki tutarsız saçma yazdıklarım içinde bulunduğum durumda cok sağlıklı düşünemeyebilirim ama bana yazdığı dilekçeye bende cevap vericem su halde beni bebeğini düşünmedi. Iyice herşey cirkeflesecek. Kafam cok karışık :(((

gece 12-1 gibi uyuyor. 3saatte bir kaldiriorum tabi uyursa kendi uyanmio bide ped islanmasi daha kanallarin duzenli calismamasi mi neden acaba onceden beri vardi ama yetmedigi zaman oluoyodu ya da pompa yeterli cekmio
surekli ikinio gece gunduz

En basindan beri ben birinden emzrirken digerinden sut geliyor pedler hep islak. Normal bu annem de dedi onun da oyle olurmus. Sutun bol iste ne guzel.
Ikinmasi gazdan ipekcim. Bacaklarina bisiklet cevirt hareket ettir o zaman pirtlatiyor. Hareketsizlikten gazi atamiyorlar.
Bir de uyurken sagina soluna ceviriyorsun dimi? Bu da iyiymis.

Son düzenleme:
En basindan beri ben birinden emzrirken digerinden sut geliyor pedler hep islak. Normal bu annem de dedi onun da oyle olurmus. Sutun bol iste ne guzel.
Ikinmasi gazdan ipekcim. Bacaklarina bisiklet cevirt hareket ettir o zaman pirtlatiyor. Hareketsizlikten gazi atamiyorlar.
Bir de uyurken sagina soluna ceviriyorsun dimi? Bu da iyiymis.

cadiozy bugun 2saatten once emmior o da ben veriyorum 10dk anca uyuyor hemen neden acaba sende de bole oldu mu normalde 30dkya meme isteyen 2gundur bole
ceviriyirum canim

Son düzenleme:
karapisso ve ravza bebekten haber yok galiba. allahım sizlere yardım etsin şifa ile çıkın olduğunuz yerden inşallah.

ayşe senin adına çok sevindim canım .insan cok sevince en ufak şeyi bile büyütyor en büyük korkusu kaybetmek avuçlarının arasından kayıp gidiyor hissediyorsun ama sonuçta öyle olmuyor.üzüldüğünle kalıyorsun ama onun senin için ne kadar değerli olduğunu anlıyorsun hep muhabbetli kalın inşallah

epack sen nasılsın canım benim barışım nasıl

Birsey sorucam bana bu kadar iftira atan, bu iftiralara sahit yazilmis olan abisi ve yengesi plan bir adam Benin cocuguma Nasil babalik yapicak yada Nasil gostericem çocuğumu? Becerebiliyorsan doğar doğmaz ver dedi komşumuz çocuğu. Bu adam sana karşı cocugu da kullanır dedi. Ya bensiz yada o olmadan yaşayacak çocuğum hayatını. Bu durumda bir orda bir burda sefil olmasını istemiyorum. Belki tutarsız saçma yazdıklarım içinde bulunduğum durumda cok sağlıklı düşünemeyebilirim ama bana yazdığı dilekçeye bende cevap vericem su halde beni bebeğini düşünmedi. Iyice herşey cirkeflesecek. Kafam cok karışık :(((

şu an diyebileceğim hiç bir sey yok bir avukatla görüştünmü.böyle bir adamla nasıl başedeceğini en iyi o söyleyebilir.tam olarak bilmediüimiz şeylerle yanlış yönlendirmiş olmayalım duygu şu an kalpgözüyle herseyi söyleyebiliriz.ama suanada soğukkanlı ve uzman bir görüşe ihtiyacın var canım.sen onun durumuna düşmeden en temiz şekilde bu durumdan çıkaracak bir avukat la görüş derim ben .en doğrusu bu bence

nasılsınız kızlar?

bende şifayı kapmışım yaa :(
tat ve koku alamıyorum. sesim gitti...
yusufcuga bulaştırmamak için elimden geleni yapıyorum. inşallah hasta olmaz minik kuzum.
Kenan daha iyi gibi. ateşi çıkmıyor ama gözleri kala kanlı...

bebişimiz için dua eden herkezden Allah razı olsun.
hamd olsun bugün ablam video yolladı,daha iyi geldi gözüme Ravzacık. İnşallah rabbim şifa nasip eyler hayırlısıyla...

gözündeki rahatsızlıgın bulaşıcı oldugunu söylemiştim hatırlarsanız,
anneme babama enişteme bulaşmış...
işin garibi onunla en çok bir arada olan kişinin ablam olmasına ragmen ablamda hiçbirşey yok :44:
damla kullanmaya başladılar hemen. çünki bebişi o hale getiren bronşit değil o virüsmüş...

Rabbim kiseye dermansız dert vermesin inşallah... hepinizi çok öpüyorum. Allaha emanet olun :54:
hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun canım rabbim biran önce hepinize şifa versin inşallah.

Bir avukata danisicam inş. En korktuğum şey bana yaşattıklarini çocuğuna da yaşatması.

duygum zaten böyle bir adamla dostluk çerçevesinde bebeğin hatrı için bile arkadaş kalınır mı bilemiyorum.çocuğu doğurduktan sonra ondan vazgeçmen benc çok zor. onunda senin yanında büyüyen nasıl büyüdüğünü nasıl geliştiğini görmeyen bir adamjn ilgi göstereceğinide sanmıyorum.dilerim bu yazdıklarımdan bir gün ben utanırım hiç tahmin ettiğim gibi biri olmaz ama bence hiç bir beklentin olmasın kuzum.

Çocuğuma bakarım diyip duruyor ama bilmiyorum bana acı çektirmek içın koz olarak kullanabilir. En cokta bundan korkuyorum. Insanların dediklerine aşırı önem verdikleri içın sahip çıkmaya , sahip cikiyormus gibi kullanmaya kalkabilir.

Çocuğuma bakarım diyip duruyor ama bilmiyorum bana acı çektirmek içın koz olarak kullanabilir. En cokta bundan korkuyorum. Insanların dediklerine aşırı önem verdikleri içın sahip çıkmaya , sahip cikiyormus gibi kullanmaya kalkabilir.

aman duygum aman diyeyim bakacak olan baba öyle şart koymaz. o bebeğin ilk önce sana ihtiyacı oldüğünu bilr. hin bir adam ne düşünüp ne yaptığı beeli olmayanlardan o yüzden onu düşünerek değil sadece kendin tek başına ne yapabilirsen on agöre karar ver canım.onun bakıp bakmamasını düşünme .sen ne istiyorsun nasıl hareket edeceksin yolunu ona göre çiz canım.değişirmi pişman olurmu bunu yaparmı şunu söylermi diye bir beklenti içine girip kafanın karışmasına izin verme.üzgünüm ama teksin ve tek başın akara vereceksin en iyisinide önce rabbim sonra sen bilirsin. allahım sana gideceğin en doğru yolu göstersin inşallah.

canım benim bekliyorum iyi haberini alırmıyım diye ama gene kayboldun iyisiniz değilmi. çok mraktayım meraktayız kuzum.sadece iyiyiyz yazsan bile yeter canım kendini yorma

Valla tatlim ilerde madi yonden sen calismazsan bunu sana cok rahat olarak kullanir madi sartlari kotu der cikar alir elinden bebegini dikk et.

saol canim cevabin icin idare ediyotuz. 1ayligi bugun 1-2gundur boyle gece de 5dk emip uyuyor dahs 2gun once 1saat emen ve 30dkda meme isteyen 2gundur bole olunca sasirdim yani 1-2gunde birden degisim normal mi?

aslında normal değil gibi görünüyor ama benim ki hep biranda değişti.canım daha tam bir rutin tuturamadığı için öyle. 3 gün çok düzenli uyur ah tamam dersin 4 gün değişir emmeside öyle.4 aya kadar düzen bekleme

Back