- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.921
İnşaallah canımmmsagol teyzesi
insallah zeytin de bole pozlar verir
Çok güzel haber bu maşallah kuzum.merhaba arkadaşlarım...
dua eden herkezden Allah razı olsun.
Hamd olsun ameliyat umuldugundan da başarılı geçmiş.
ablam ve enişteme 5 er dk göstermişler bebişlerini.
ablam 'diliyle agzındaki hortumu ittirmeye çalışıyordu' dedi.
demekki tam anlamıyla baygın değildi.ve durumu çok kötü değil
İnşallah bundan sonra hızla iyileşmeye başlar.
artık her 2 saatte diyalize sokucaklarmış kuzumu. içi temizlemek için.
hepinizi çok öpüyorum. Allah a emanet olun.
İYİKİ VARSINIZ
Dualarla dahamda iyi olacak inşaallah...
Sende iyisi varsın tatlım
Âmin canım Allah gücünü arttırsın.Karlı bir Ankara sabahindan hepinize gunaydinnnnn.
Bebeğime sevinemiyorum onun için üzülüyorum. Günaha mi giriyorum sizce? Kendisine, annesine bunları yaşatan ve ben çocuğuma sahip çıkarim diye bir babası var.
Komşu diyor ki doğur hiç görmeden hastanede ver babasına. Bunları sana yapanbir ömür çocuğu da kullanır diyor.
Ailem zamanında arkamda dursaydi ve ben bu kadar kör kütük sevmeseydim bunlar olmazdı. Olan benim yavruma oldu. Boşuna çekmişim derdini. Istanbuldan ankaraya koşa koşa gelip temizliğimi utusunu yapıyordum okurken bile ama beni yemek, ütü, temizlik bile yapmamakla suçlamis. Çektiklerime mi yanayım, yavrumami bilmiyorum. Allahım bir yol göster, dayanma gücü ver.
Neyse sen artık formasyonuna sonrasında memur olmaya bak.
Bebeğini rahat büyütmek için.
Kimsenin sözüne bakma sakın verme bebeğini onlara...
Sende savunma dilekçeni yaz.hepsinin bir iftira olduğunu mağdur olduğunu hatta sana yaptıklarını yaz,madem adam olmayan kişi sana iftira atıyor artık evine geri dönsen kaç yazar? Nasıl yüzünüze bakacaksınız. Nasıl aynı yatağa gireceksiniz.
Anne oluyorsun diye bebeğin için böyle bir adamla ömür tüketme derim sana...
Sen şimdiye kadar hata ermişsin hep kalbinin sözünü dinlemişsin şimdi üde sakın aynı hatayı yapma...
kızlar hepinize mrblar, ben biraz geç geldim hala toparlayabildim diyemem.çok şükür atlattık doğum sürecini bebekte iyi çok şükür, ama ben toparlaayamadım, mide bulantılarım çok fazlalaştı doğumdan sonra, her gün içim dışıma çıktı, dün tekrar hastaneye yatış yaptık bugün taburcu olduk, dua edin kızlar Allah sizlere yaşatmasınbu sıkıntıları çok zormuş.iyi olduğum bi ara gelip yazıcam sizlere ,kendinize iyi bakın...
Allah sana şifa versin,bebeğinizde anala babalı sağlıkla Salih olarak yaşasın kuzum...