- Konu Sahibi semplice_signora
- #20.941
canım bebekler 40 günde 40 huy değiştirirlermiş. bir günü bir günü tutmaz .beim yusuf gündüz uyumadığın gece 3 4 saat uyurdu. 4 saat olduğun da uyandırmadan ağzına verirdim almıyorsa sağdığım sütlerden verirdim. gece uyandığında benimki susuzluğunu gidereck kadar emerdi. 10 15 dk falan .ikinci memene mümkün. nette bebeklerin emme süresi 15 dk 3o dk arası diyor.her bebek kendine ait bir huya sahip. sarılığı falan yoksa korkma canım belki sütünün kalitesi çok tok tutuyordurNaber canim yatti mi bebisin nekadar uyuyor dun gece 3saatte bir kaldirduk ve uyanmasi zordu ve yazik 5-10dk alip sizdi. Yetmedi die uzuluom yine bugun gunduz de 1saat memede kalan bidik en cok 20dk kalior. Gunduz de emerken ve kucakta uyuyrdu bugun yatirinca da uyudu 1.5 saat. Gorusun nedir canim degisiyor mu 2hafta 1gunluguz
canım günaydın süt temi sorun var yorgunluk ve stres sütün düşmanı canım.malum bu aralar yoğunsun bol su iç en önemlisi oymuş.Bu gece durgun topik.
Ben ne mi arıyorum bu saatte?
Hayır hayır Hifa uyuyor mışıl mışıl çok şükür.9dan beri süt arttırıcı sitelerde dolaşıyorum.
Topik açtım,bi sürü fikir edindim.Sizlerde okuyun mutlaka.
Emzirme kampına girmeye karar verdim.Eşim de evde olduğu için bana destek verecek sağolsun.Bu süt artacak başka yolu yok
Ayaklarım çok ağrıyor yine.Bu hafta inşallah fırsat bulurum da gidebilirim ramotolojiye.
Hadi ben yatayım artık.Kızım uyanmadan uyuyum biraz.:26:
İyi geceler herkese.Bol uykulu geceler bebişlere...![]()
inci niye bu kadar karamsasın sen bak son kontrolde kilo almıştı en fazla kiloyu son 4 haftada alıyor.üstelik anne babada kilo olarak zayıf doğmuş kendine bunlara odaklasan canım .annellik hep umut etmek demektir. hep eniyisini umut edeceksin ve inşallah öyle olacak hepimiz dua ediyoruz rabbim seslerimizi duyuyor sağlıkla kucağına verecek inşallah.Dün yavrumun kıyafetleri oldugu odaya girdim..
Dizlerimi çöktüm.. Kıyafetlerini sevdim, sarıldım, ağladım hüngür hüngür.. Dayanamadım
Çok üzülüyorum.. güçlü durmaya çalışıyorum ama yapamıyorum...
Bizi bekleyen sorunlardan çok korkuyorum...
Küvezlere nasıl koyarım ben yavrumu.. Minnacık daha.. Nasıl dayanacak.. Ben nasıl dayanıcam...
Allah ım güç kuvvet versin bana..
Gece gündüz uykusuz kalmaya razıyım...
O sorunlar ne ki ? Pe ki ya ben napayım he ?
İnşallah hepsi bir ihtimal olarak kalır..
Ama durumumuz hiç iyi değil... 2 aralık ta kontrol var..
Gelişmesi nasıl , kilo almış mı, düşünmekten kendimi alamıyorum.. Sağlıklı olması için yalvarıyorum Allah a.
Elimden sadece dua etmek geliyor... Yavrumu besleyip büyütemedim.. Ona iyi anne olmadım...
Çok çaresizim.. Çok mutsuzum...
Kendimi teselli ediyorum, kandırıyorum hayaller kuruyorum ama herşey yarım kalmış gibi...
Benim bidik herzamanki gibi tam dalmadan fikir mikir surekli ses cikararak uyumaya calisior ah tam dalsa sessiz uyusa:)
canım benim bu uyku ne olacak böyle ya .nerdeyse 4 ay olacak dün gece ilkkez 4 saat kesintisiz uyudum ama sonra beyimiz 4.5 da kalktı ve yatmadı ne zamanuyudu ben artık pes ettim bugünlük uyku bitti dedim kalktım .beyimiz uyudu.gelde delirme bu cocuğun benle derdi ne acaba.